به نظر من همون دیفای رو بخرنقل قول:
چون از نظر سخت افزار زیاد فرقی با هم ندارن
کیبورد هم که برات مهم نیست
باتری دیفای هم قوی تره
Printable View
به نظر من همون دیفای رو بخرنقل قول:
چون از نظر سخت افزار زیاد فرقی با هم ندارن
کیبورد هم که برات مهم نیست
باتری دیفای هم قوی تره
این میلیستون 2 چرا hdmi نداره ؟؟/
لااقل یه خروجی تلویزیون کوچولو میزاشتن ؟؟؟؟
و گر نه با این قیمت 505 واقعا بی رقیب بود حیف
بازم xt720
یه سوال
اگه سی پی یو xt720 رو تا 1.2 اور کنیم بازم چیزی از میلیستون2 کم داره ؟؟؟
چیپ گرافیک میلیستون 2 از ساختار 3630 هست ماله xt720 کسی میدونه ؟؟؟؟
ميليستون 2 چرا نمياد
خيلي وقته ساخته شده؟؟:sad:
ادرس سایت فروش مایلستون رو واسه منم - پیغام خصوصی - بدید لطفا :11:نقل قول:
قیمتش که فوق العاده هستش
سی پی یو و گرافیک میلستون و xt720 و حتی دیفای 99% مشابه هم هستننقل قول:
چون الان بازی هایی که روی دیفای نصب کردم روی xt720 هم جواب داده .
اما خوب میلستون 2 در کل از همه بهتره عملکردش از لحاظ سرعت
دروید 2 گلوبال هم خروجی hdmi داره و سی پی یو 1.2 گیگاهرتزی اما اصلا" خبری از نیست !؟
اگر خروجی hdmi میخواید xt720 گوشی خیلی خوبیه
---------- --------
این آدرسشنقل قول:
اما ظاهرا" تمام کرده ! چون یکی از دوستان باهاش تماس گرفته بود میگفت تمام کرده /
طبیعیه با این قیمت این گوشی باید هم یکی دو روزه تمام بشه
http://forum.persiantools.com/t175357-page30.html
اگر آورده بود دوباره خبرشو بدین به ما
البته من پیگیر هستم که این رابطم که از دوبی گوشی میاره میلستون 2 هم وارد کنه ! ببینیم چی میشه
علائدین قیمت گرفتم 500نقل قول:
مشکوک نیستش بچه ها ؟ چون قیمتش خیلی پایین هستش . desire Z که خیلی گرونترهنقل قول:
نه چرا مشکوک باشه
قیمت جهانی هم همینه و این کسی هم که 505 میداد قیمت سایر گوشی هاش فرق زیادی با بازار نمیکرد
پس نباید مایل2 تو علائدین زیاد گرون تر از این قیمتا باشه
مساله اینه که میگن 500 هست اونجا اما هر کی رفته چیزی ندیده نه میلستون 2 و نه دیفای رو !؟نقل قول:
همون جایی که دیفای رو گرفتم قیمت داد...نقل قول:
اتفاقا هم دیفای رو هم اینو گزاشته بود توی قفسه های مغازش...
اگر باشه که واقعا" عالیهنقل قول:
کاش به جا دیفای اینو میخریدیم :31:
سعید جان این میلستون 2 که میخواستی :46:
الان این گوشی تو علاءالدین موجوده؟ میگم روش فونت فارسی هست؟ واسه دیدن سایتهای فارسی؟ این مدل های جدید موتورولا دیگه روشون رام نصب نمیشه ها
اره .موتو هم بدتر از سامسونگ Boot Loader رو قفل کرده و این یعنی عدم ساپورت دولوپرها.نقل قول:
مگه این شرکت ها کرم دارن آخه!!
چرا قفل میکنن گوشی ها رو خب یه یارویی پول داده پا گوشی حالا میخواد به اختیار خودش دست کاریش کنه!
چرا میخوان با این کارا جلوشو بگیرن؟!
بیاین همگی برای اعتراض به این شرکتهای .... گوشیهای با مارک سامسونگ و موتورولا خودمونو بشکنیم (حتی میتونیم در یه حرکت نمادین آتیششون بزنیم) و بریم یه دونه نوشو بخریم!
با تشکر
بازاریاب شرکت سامسونگ و موتورولا:5:
ولی خارج از شوخی چرا این کارو میکنن؟!:19:
خودشون میگن بخاطر محافظت از گوشی در برابر برنامه های مخرب
خب این درستنقل قول:
ولی فک کن من یه دیوونم که میخوام گوشیمو داغون کنم چرا جلومو میگیرن؟!
تازه کسی که این گوشی ها رو میگیره اکثرا دنبال ماجراجویی هست:5:
چون این گوشیها تنها این ویژگیها رو دارن:
اگه کسی فقط به خاطر استفاده از امکان ارتباطش بخواد استفاده کنه بهترین گوشی :۱۱۰۰ :دی
اگه میخواد بازی کنه یا یه گجت تو جیبش داشته باشه: ipod :8:
تنها ویژگی این گوشیها قابلیت انعطاف بالا و دستکاری هست:4:
که البته wm۶.۵ در اینمورد خیلی شاخ بود ولی حیف که ....:13:
اینا رو ولش کن
حالا واقعا راهی نیست که این قفل ها رو بشکنیم؟!:3:
اگه نیست من دیگه دنبالشم نمیرم!!:thumbsdow
تو انگار دلت خیلی گنده استنقل قول:
میخوای یه کاری کنیم تو گوشیت و آتش بزن ما برات کف میزنیم و هورا میکشیم!
نظرت جیه؟
حالا کدوم شرکت ها قفل نکردند؟؟نقل قول:
HTC. من اصلا نمیتونم درک کنم دلیل این قفل گذاشتن ها و رمز گذاشتن رو بعضی از درایورها واسه چیه.فقط میتونم بگم برای اینه که گوشیه فعلی جا برای پیشرفت نداشته باشه و محصول بعدی فروش بره. الان تو XDA اگه برید برای HERO رام سیانوژن جینجربرد اومده ولی برای گلکسی خودشون رو کشتن بازم نتونستن یه ورژن بدون باگ بدن. فقط هم به خاطر همین قفل بودن بوت لودر و رمز گذاریه درایورها از طرف سامسونگه. اینم بدونید که پرفورمنس یه رام سیانوژن رو گلکسی چند برابر رام رسمیه سامسونگه. موتو هم که تقریبا همین حرکت رو زده تا اونجایی که من میدونم.نقل قول:
آخه بدبختی اینه این htc هم دیزاین گوشی های اندرویدش واقعا مرخصه :31: مال ویندوزش باز بهتره ....نقل قول:
البته فکر کنم تبلت زوم موتورولا بوتو لاک نکرده :46:
من میخوام این گوشی رو بخرم پشیمونم نکنید! حالا فقط باشه مگه چی میشه
نه آقا اگه اهل ور رفتن زیادی با گوشیت نباشی هیچ مشکلی نیست. این گوشی بدون ور رفتن هم خیلی گوشیه خوبیه.هم خوش ساخته هم مشخصاتش خوبهنقل قول:
قبوله!!:10:نقل قول:
کجا این کارو بگنیم؟!:5:
فقط بچه ها (من برای خودم نمیگمک فقط برای اینکه کار تکمیل باشه) یه آیفونی نمیدونم یه نکسوز وانی چیزی بیارید اونجا وقتی آتیش زدم گوشیمو اونو در یه حرکت نمایشی بدید دست من که یعنی من گوشیمو آتیش زدم و دیگه کاری با این شرکت ها ندارم!!:21:
متاسفانه من تا حالا آندروید نداشتم و حتی گوشی لمسی نداشتم و این اولین خرید من خواهد بود توی انتخاب موندم و چون قیمتها افزایش پیدا کردن توی خرید دست نگه داشتم تا دوباره بیان پایین. تا حالا مطالعه زیادی داشتم روی سیستم ها عامل موبایل و دیدم که آندروید بهترینشه و توی اندروید هم برای نصب راحت برنامه ها باید پردازنده 1گیگاهرتز و رم 512 و صفحه نمایش 800*400 داشته باشه. اول خواستم گالکسی بخرم اما نمیدونم چرا با سامسونگ حال نمیکنم با اینکه صفحه نمایشش نظیر نداره اما به دلم نیست. بعد رفتم سراغ دیزایر و تحقیق کردم دیدم صفحه نمایش جالبی نداره و باطریش هم که افتضاحه. تنها نقطه قوتش رابط کاربری سنس هستش. گوشی ها موتورولایی که دیدم متاسفانه مدلهای بروز موتو نیستن که وارد ایران میشن و با سخت افزار پایینتر معمولا قیمت بالاتری دارن مثل دفی. اما این گوشی قیمت قابل قبولی داره و سخت افزار بروزی هم داره. میخواستم بپرسم رابط کاربری موتوبلو به سنس میرسه؟ و اینکه وقتی نمیشه روش رام نصب کرد مثل HTC دقیقا چه چیزایی رو از دست میدم؟ چه چیزای مهمی رو از دست میدم؟ و چیزی که واسم خیلی مهمه اینه که سایتهای فارسی رو درست نمایش بده آیا میتونه فونت فارسی رو براحتی نمایش بده؟ موتو پشتیبانی نرم افزاریش خوبه؟ بعدا به نسخه 2.3 ارتقا پیدا میکنه؟نقل قول:
چون تا حالا گوشی لمسی نداشتم میترسم واسه اس ام اس دادن اعصابم خورد شه اینه که گفتم کیبورد دار بخرم بهتره مثل همین مدل
اگه باشیم چی؟!نقل قول:
البت htc هم لاک میکنه!:19:نقل قول:
مثلا برای اینکه روی hd2 اگه بجای رام بریزی باید خودتو بکشی!:2:
ولی بعدش دیگه راحته!:8:
اینم چند تا تکه از آهنگهای یاسه (در مورد اعتیاد) دیدم میچسبه اینا رو نسبت داد به موتورولا و سامی ::10:
پول بدجوری به دهنت مزه کرد // زجر کش کنی جوونا رو تو رذل پست (*):41:
نوکران شیطانن اینا روی زمین // توی کمین که بکوبنت روی زمین!!:21:
راستی کسی گوشی آندرویدیی نمیشناسه که قابلیت دستکاری داشته باشه؟!:11:
یاد وین موب۶.۵ بخیر!!:40:
بابا سنس ديگه چيه؟ اه! موتو بلو رو ميزني به سنس!نقل قول:
سنس به درد winmo 6 ميخورد تو آندرويد موتوبلو و تاچ ويز عاليه
به نظر من اگه كيبرد برات مهم نيست همون گالكسيو بخر تازه هيشكي مثه من عاشق كيبرد qwerty نبود اما من با گالكسي اين كمبود رو احساس نمي كنم
من گالكسي داشتم اما هر كاري كردم ديدم نميتونم بيخيال موتو بشم رفتم 720 و defy رو هم گير آوردم
اما بازم گالكسي نميشه موتورلا كيفيت و ساخت و طراحيش و خاص بودنش خيلي آدم و وسوسه ميكنه
گالكسي بخر:46:
خوب میتونی یه کار بهتر انجام بدی!نقل قول:
تا بعد عید صبر کن تا با عرضه ی گوشیهای جدید بتونی بهتر تصمیم بگیری
ضمناً عرضه ی اونها میتونه تو قیمتهای تاثیر قابل توجهی داشته باشه!
این گوشی رو کجا میشه خرید و چند هست؟
من کرمان هستم! اینجا که کسی نداره
یه سوال
توی ایران milestone2 میاد یا droid2 یا droid 2 global
آخه من شنیدم droid2 میاد
که امکانات کمتر داره و گرونتره!!:41:
آقا اگه اهل رام بازی و این حرفا هستی موتو رو بی خیال.... این لاک کردن بوت لودرش ملتو شاکی کرده ...برو رو htc ...نقل قول:
این جواب موتورولا است ببین تو تویترش چی گفته :
A response came from Motorola saying
@tdcrooks: if you want to do custom roms, then? buy elsewhere, we�ll continue with our strategy that is working thanks. � motorola
دروید 2 مختص آمریکاست .نقل قول:
میلستون 2 نسخه جهانی اونه . و
دروید 2 گلوبال نسخه 1.2 گیگاهرتزی اونهاست که پورت خروجی hdmi هم داره
حالا که از شانس ما کلا ظاهرا توی بازار نیست!
من هر وقت یک چیزی خواستم همین بوده اوضاع:41:
یعنی نمیشه یه رام لایت بریزیم روش؟!نقل قول:
رام لایت دیگه چیه ؟!نقل قول:
دیگه تا این حد نه که نشه لایت رام ریخت.نقل قول:
خیالت راحت.
رام لایت = رام سبکنقل قول:
رامی که آت و آشغالایی که خود شرکت برای گوشی در نظر گرفته رو نداره و رام و رمش خالی تره و کلا کارایی بالا تری داره!:11:
راستی مگه نباید برای ریختن فارسی روی گوشی . گوشیو روت کرد؟!
اگه روت نشه!!
بچه ها دنبال یه گوشی موتورالا v3x تمیز و خوش قیمت میگردم از کجا میشه گیرش اورد برای خرید ؟ البته سالم و بدون مشکل باشه
دروید 2 مخصوص امریکائه و مایلستون 2 نسخه جهانی اون. پس مایلستون 2 باید میشد دروید 2 گلوبال... دروید 2 گلوبال مشخصاتش با دروید و مایلستون 2 فرق میکنه.نقل قول:
دروید 2 گلوبال و مایلستون 2 چرا اینقدر اختلاف قیمت دارن؟ اون یکی 290 یورو این یکی 400 یورو.
بیان ایران قیمتشون چقدری میشه؟