دانشگاه ازاد از کی تا کی ثبت نام داره ؟
دانشگاه ازاد از کی تا کی ثبت نام داره ؟
نترس منم نداشتم پارسالنقل قول:
آقايون..خانوما...دخترا..پسرا
من همين الان فهميدم كارت ملي رو نگرفتم
لطفاً با توضيحات بگيد چه بلاييي سرم مياد
واي بدبخت شدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میری توی ثبت احوال میگی که اولا برام کارت ملی مو درست کنین اینا بعد یه برگه بهت میده که میگه فلان وقت بیا بگیر کارتتو بعدشم بگو واسه ثبت نام دانشگاه میخوام یه رسید بهت میده که میگه ایشون شماره ملیشون اینه و مهرو اینا داره اونو میبری مشکلت حل میشه;)
من امروز رفتم دنبال مدارک. شما فقط با پیش دانشگاهی کاردارین نه با دبیرستانتون. 4 قطعه عکس و کارنامه کنکور(اولیه و نهایی) لازم شد(نمیدونم میخواستن چیکار).
اونجا خودشون میدونن چیا باید بهتون بدن استرس نداشته باشین. بعدش هم باید برید آموزش و پرورش قسمت های معاونت، آموزش متوسطه، دبیر خونه و ... زیاد کار نداره تنبلی نکنید زود مدارک رو آماده میکنید.
سر جم 4 صفحه با کلی امضا هستن.
من رفتم دانشگاه
هیچکی نبود
یعنی گفتن مسئولین نیستن
بعد چهار نفر اومدن بیرون فکر کردم دانشجو هستن گفتم عجبببببببب
بعد اقاهههه گفت نه خانوم اینا کاررگردن
((:
مردیم از خنده
ولی خب نفهمیدم چی به چیه و حالا باز یه شنبه بریم ببینیم چه جوریه
جو نگیرتتون MIT و UCLA که نمیخوایم بریم :دی :دی
من یه سوال برام پیش اومده :دی
ما فنی ها سر کلاس ریاضی 1 که میشینیم :دی فقط همون بچه های رشته خودمون هستن یا از رشته های دیگه هم هستن یعنی کلاس ریاضی 1 من که صنایع هستم فقط اون تعدادی که این رشته میگیرفته امسال سر کلاس با من هستن یا رشته های دیگه دانشگاه هم هستن :دی :دی
از رشته های دیگه هم هستن ! البته فک کنم هم مقطع شما باشن. یعنی اگه کاردانی باشی اوناهم کاردانین !نقل قول:
معمولا درسای عمومی از رشته های دیگه هم هستن البته امکانش هم هست که کد رو فقط برای رشته شما باز کرده باشن و فقط خودتون باشین ولی درسای تخصصی فقط خودتونید !
یکی بیاد بگه
مراحل ثبت نام چه جوریه
یعنی از لحظه ای که میری
و فرم میگیری
تا شهریه
چند روز میکشه ؟
همش تو یه مرحله س؟
اونائی که ثبت نام کردن بگنننن
بله بقیه هم هستن البته کم مثلا ریاضی یک ما بودن برقی ها هم یکمیشون و فیزیکمون که برقو عمران بودننقل قول:
جو نگیرتتون MIT و UCLA که نمیخوایم بریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه سوال برام پیش اومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما فنی ها سر کلاس ریاضی 1 که میشینیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط همون بچه های رشته خودمون هستن یا از رشته های دیگه هم هستن یعنی کلاس ریاضی 1 من که صنایع هستم فقط اون تعدادی که این رشته میگیرفته امسال سر کلاس با من هستن یا رشته های دیگه دانشگاه هم هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما میری سر ریاضی یک استاد فیض میاد سر کلاس بعد 4 روز دیگه نمیری سر کلاس :دی
واقعا کههههههه
یعنی کسی دانشگاه نرفته دیگه!!!!!!!!
بچه ها حالا خوابگاه که بریم چی باید ببریم؟؟؟چی نباید ببریم؟؟؟
:18: فيض استاد تهرانه سعيد؟؟نقل قول:
تو باهنر كرمان هم شنيدم هستش كه!
عجب شانسي داريما:31: من فيض نميخوام:31:
همش تو یه مرحله هست.یه روزه وکاملا mp3.نقل قول:
کارخاصی نیست.همش یه مشت امضا و ورق بازیه.+پرداخت شهریه*
شما وقتی وارد دانشگاه بشید بافلش راهنماییتون
میکنه به محل ثبت نام.از اونجا هم خود مسئولین بهت میگن که
باید بری کجا/
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
:blink:.....................نقل قول:
خوب هرچی احتیاج داری!!!
الان من باید چیزی رو لیست بکنم؟؟؟
من کارت ملی ندارم
واسه ثبت نام لازمه حتمن؟
با شناسنامه کار راه نمی اوفته؟
صفحات قبل بهتون جواب دادننقل قول:
---------- Post added at 11:05 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
برای دوستانی که نتونستن این رو ببینن و باز هم سوال های مشابه می کنن دوباره می گذارم:
از اول تا آخرشو براتون می گم:
1)بلافاصله بعد از اعلام نتایج نهایی سراسری در سایت سازمان سنجش و خبر گذاری ها اعلام می شه که چه موقع برای ثبت نام به دانشگاه مورد نظر مراجعه کنید.مثلا دانشگاه سراسری شیراز(که خودم توش هستم) 4 مهر ماه تازه شروع به ثبت نام کرد و فکر کنم 7 مهر هم کلاسها شروع شد.:27:
2)با توجه به دانشگاهی که قبول شدی می ری تو سایتش و مدارک لازم رو جمع و جور می کنی از هر کدوم از مدارک هم 2 تا 3 تا بیشتر می بری.بعضی از دانشگاهها هم مثل دانشگاه شیراز قسمتی از ثبت نامش اینترنتی هست که باید قبل از مراجعه حظوری ثبت نام اینترنتی رو انجام بدید و مبلغی هم بریزید به حساب دانشگاه(با توجه به اینکه خوابگاه بخوایید یا نه یا روزانه یا شبانه باشید و ....)
3)بعد از کاغذ بازی ها احتمالا زمان اردو رو مشخص می کنن بعدش هم برنامه کلاسیتون رو می دن
بعد از ثبت نام::27:
اولش که رفتی همه یک جوری نگات می کنن و احیانا از کنارت رد می شن می گن بوووووووق(این یعنی سال صفری هستی)بعدش می ری سر کلاس می بینی همه اومدن.بعد از 15 دقیقه میبینی الاف شدی استاد نیومده بعدش هم اگه مثلا تا 2 ساعت دیگه کلاس نداشتی نباید بری خونتون بشین تو چمنا استفاده کن.حیف وقتی هست که صرف رفت و آمد می شه.
توی اون زمان برو سلف و کتاب خونه و مرکز کامپیوتر و .... پیدا کن:8:
ولی حتما سر کلاسها برید به خدا اگه نرید مشروط می شین(معدل زیر 12 می شه) یا می افتین دیگه اون موقع خیلی بده هاااا.:18:
سعی کنید چشمهاتون رو باز کنید خودتون هر جا رو که می خوایید پیده کنید و سوال کردن از سال بالایی ها اکیدا ممنوع که سر کارتون می گذارن.:21:
باید خودتون رو با ارتباط با جنس مخالف آماده کنید نه این که اومد سلام کرد 1 دل نه 100 دل عاشق بشین یا مثلا با سر برید تو در و دیوار:36:.دانشگاه یعنی رابطه ی درسی متقابل.:25:
لطفا از حواشی کناره گیری کنید و سعی کنید از همین الان بین اساتید اسم و رسمی داشته باشید.:10:
5 شنبه ها هم دانشگاه تعطیله.یعنی مسئولین تشریف ندارن
چند تا از اصطلاحها:
1)حذف و اضافه: بعد از ثبت نام شما می تونید چند تا از دروستون رو چون می بینید با برنامه هاتون جور نیست حذف یا اضافه کنید.تاریخش هم معمولا 2 هفته بعد از ثبت نام هست.
:31:
2)حذف نهایی: معمولا 2 هفته بعد از امتحانات میان ترم(اواخر ترم) تاریخش هست و برای حذف درسی است که نخوندید یا سر کلاسش نرفتید یا .... .:40:
3)گریدر: یعنی کسی که به استاد کمک می کنه و معمولا قسمتی از نمره دستش هست:21:
4)کرو(curve): همون گرد کردن خودمون هست یعنی استاد میاد به دانشجوهاش نمره اضافه می کنه لطفا با کرم اشتباه گرفته نشود:27:
5)محوطه: همون چمن خودمونه که در اوقات فراقت می ری توش حالشو می بری و به این اون متلک نمی گی.:13:
6) چلو خورشت سبزی: چمن پلو:2:
7) سلف سرویس: غذا خوری:5:
8) سال صفری یا سال بوقی: به عزیزان تازه وارد گفته می شود:10:
سوالی بود در خدمتم
موفق باشید
والا اولین باره میخوام برم خوابگاه:31:خب بگو چی هست چی نیست چی نباید باشه چی....نقل قول:
نقل قول:
بله بقیه هم هستن البته کم مثلا ریاضی یک ما بودن برقی ها هم یکمیشون و فیزیکمون که برقو عمران بودن
شما میری سر ریاضی یک استاد فیض میاد سر کلاس بعد 4 روز دیگه نمیری سر کلاس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعید جون قربونت بره علی :دی من دانشگاه تهران قبول شدم فنی هم هستم ولی پردیس سه :دی اون تاپیکو دنبال میکردی اونجا گفتم انواع اتهامات بند پ و بند الف و بند س رو به من نچسبونن :دی :دی :دی
na fek nakonam jaye dg dars bede ehtemalan shebahate esmo inasنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فيض استاد تهرانه سعيد؟؟
تو باهنر كرمان هم شنيدم هستش كه!
عجب شانسي داريما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من فيض نميخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه دوستی تو همین تاپیک گفته بود که با مقداری دوندگی میشه مثلن اولویت اولمون رو قبول شدیم ولی بخوایم عوضش کنیم و بریم اولویت های بعدی (که امکان قبولی توش بود) رو بخونیم
میشه بگین این دوندگی چی هست؟ و تا کی مهلت داریم براش؟
چند روز دیگه سازمان سنجش یه کارنامه دیگه میده که توش نوشته چه رشته های دیگه ای رو بعد از این انتخابت قبول شدی .نقل قول:
من شنیدم تا آخرین ترم تحصیلت هم میتونی بری رشته های بعدی که قبول شده بودی رو بخونی , من دوستم ترم 4 این کارو کرد , یعنی رشته , شهر و دانشگاهش رو عوض کرد ,واحد های مشترکی که با رشته ی جدیدش پیش ما خونده بود رو هم اونجا ازش قبول کردن .(از برق رفت صنایع)
البته اگه هر دوتا رشته تو یه دانشگاه باشه خیلی آسون تره .
به ما که گفته بودن تا 2 ترم نگذرونی نمیتونی بری اون رشته ی بعدی که قبول شدی.نقل قول:
یعنی 2 ترم ( که همش درسای عمومی و پایه و اینا هست ) میخونی بعد درخواست میدی اگه موافقت شد منتقل میشی به رشته ای که پایین تر از این قبول شدی. :46:
دوستان یه سوالی هست که مدتها ذهن منومشغول کرده !
اگه دیر رفتیم سر کلاس و استاد هم تو کلاس باشه باید اجازه گرفت یا همینطوری تریپ سال بالایی سر رو بندازیم پایین بریم تو کلاس ؟:دی
یه لحضه دستتو بیار بالا سریع هم بیار پایین:27:نقل قول:
آقا جاتون خالی ما رفتیم کلی چی خریدیم واسه خوابگاه :31: رنده ، سینی ، کاسه ، در باز کن ، مگس کش :31: سبد ، دستکش ، لیوان ، پارچ آب ، جارو :31: کیسه آبگرم ، توری کبابی :31: و ... :31:
با پیکنیک اشتب گرفتی ؟ :27::31: بیژامه یادت نرهنقل قول:
عزیزم خوابگاه که خونه خاله نیست . رفت و رو داره ، پخت و پز دار ، شست و شو داره و .... :31:نقل قول:
تسلیت میگم 4 سال همه بچه های خوابگاه آویزنتون میشند چون کسی اینا رو نمیبره جدی گفتم :31:نقل قول:
بچهها كسي از ثبت نام دانشگاه تهران اطلاعات دقيق داره؟
جریان این اردوها چیه ؟؟نقل قول:
تذکر۱: دانشجویان ورودی جدید پذیرفته شده در دانشگاه صنعتی کرمانشاه پس از ثبت نام، از مورخ ۱۳۸۹/۶/۲۷ به مدت یک هفته به اردوی بازدیدهای علمی از مراکز صنعتی مهم استان اعزام خواهند شد.
تذکر۲: پس از اتمام اردوی بازدیدهای علمی، کلیه ی دانشجویان ورودی جدید به اردوی سیاحتی-فرهنگی اعزام می گردند.
شبانه روزیه
یا
هر روز در دانشگاه جمع میشیم؟
همه دانشگاها اردو ميزارن براي ورودي هاي جديد؟:31:
دانشگاه صنعتي اصفهان هنوز مهر نشده ميخواد 3 روز سال اوليا رو ببره مشهد!!:31:
فکر کنم مثل پارسال تا اونجایی که یادمه تا 2 3 روز دیگه تو سایت سنجش میزنهنقل قول:
بچهها كسي از ثبت نام دانشگاه تهران اطلاعات دقيق داره؟
کد:http://www.noet.ir/noet/
خیلی فوریه از دانشگاه شهرکرد کسی می دونه تاریخ ثبت نام کیه ؟
اینجا همه در مورد الفش سوال پرسیدن من الان تو ی ش هستم ، یعنی فردا آخرین هفته ای که می رم دانشگا خدا بخواد فقط یه مشکلی هست من یه مبلغ خیلی زیادی به خاطر یه اشتباهی که انجام دادم از دانشگاه طلبکار شدم یعنی دانشگا باید بهم بده ، دانشگا آزاد ، این پول رو راحت امور شهریه پس می ده یا نامه بازی اینا داره ، کسی در جریانه اگه نامه بازی داره حدودا پروسش چقدر طول می کشه ، چون دانشگا خیلی دوره برا من راحت نیست هی برم اونجا برگردم مبلغ پولم خیلی زیاده نسبتا ...
خب این رو دانلود کن:نقل قول:
اگه شرایط دانشگاهت توش بود، خب طبق همون عمل کن. وگرنه طبق این:کد:http://www.noet.ir/noet/data/file/sarasari/89/sabtenam-Sar89.pdf
کد:http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=1&id=551
یکی از دوستان محبت کردن مدارک مورد نیاز برای ثبت نامو گذاشته بودن
میشه بپرسم کسایی که دانشگاه ازاد می خوان برن هم باید همین مدرک ها رو اماده کنن ایا ؟
نقل قول:
دانشجو که شدی حساب کار میات دست عزیزم :27:
اگر واقعا پول حق شما باشه مشکلی نداره. راحت میدن. البته یه کم دوندگی داره. بیشتر بین بخش های امور مالی و شهریه و صندوق رفاه و اینا.نقل قول:
البته فکر کنم باید فارغ التحصیل بشی.
حق بودن که حقمه ، الانم تو سایت دانشگاه نوشته بستانکارم ، وام اینا هم نگرفتم خدا رو شکر که گیر صندوق رفاه بیافتم ... ! یه سوال کارت غذامون رو باید پس بدیم دیگه بعدا پس بدیم اون سه تومن که بابت صدور کارت ازمون گرفتن بهمون پس می دن ؟!؟ من درسمم تموم شده فردا دارم می رم برای کارای فارق التحصیلی ...
تازه می خواد پزشکی بخونه یعنی حدود 7 سالنقل قول:
فکر کن چه کدبانویی ازش در میاد!!!!!!!!!!!!
سلام
من فنی آزاد قبول شدم ولی هنوز سراسری امتحان ندادم،مهلت ثبت نام آزاد فردا و پس فردای کنکور سراسری فنیه ، اگه آزاد ثبت نام کنم بعد سراسری قبول شم میتونم پولی که برای ثبت نام آزاد دادم رو پس بگیرم؟؟؟
آره. پولتو بهت پس میدن. اصلا یکی از قسمت های پروسه ی فارغ التحصیلی همینه که میری پیش مسئول امور مالی اون نگا میکنه اگه بستانکار باشی نامه بهت میده که بهت پس بدن ، اگه بدهکار باشی که تا ندی از فارغ التحصیلی خبری نیست !نقل قول:
کلا اگه زرنگ باشی و گیر و گوری توی کارت نباشه توی یه روز کاری می تونی کارای فارغ التحصیلی رو انجام بدی !
در مورد کارت غذا هم نه ! چه حرفا میزنی :31: ! اون هزینه صادر شدن کارت بوده، اونو پس نمیدن که ولی اگه چیزی توی حساب کارت غذات باشه بهت پس میدن ...
نه دانشگاه آزاد که پول به کسی پس نمیده ! :31: مگر حالت اون دوستمون که بالا جوابشو دادم !نقل قول:
شما میری آزاد ثبت نام میکنی اگه بعد مثلا یه ترم خوندی خواستی بری دولتی این واحدهایی که پاس کردی رو توی دانشگاه دولتی برات تطبیق میکنن اونوقت دیگه اونجا نباید پاس کنی ! البته یه شرایطی داره که معمولا چندتاش هم قبول نمیکنن ...