من دارم میرم مسافرت خارج از کشور نمیخوام از ایران بگیرم
Printable View
من دارم میرم مسافرت خارج از کشور نمیخوام از ایران بگیرم
خب اگر میتونید هر دو رو گیر بیارید به نظر من G73jw بهتره چون:
1-Blu-Ray Writer داره که من توکمترین لپتاپی دیدم
2-گرافیکش بهتره واسه گیمینگ اونم با رم 1.5گیگ
3-امکان این رو داره که به تلویزیون 3D وصل بشه و بتونید بازی های سه بعدی انجام بدین
4-و آخر از همه هم جدیدتره. مسلماً اگر Asus اشکالی در G73jh بوده. سعی کرده در این مدل مرتفع کنه.
یه سوال توی با نه این لپ تاپ ها مثلا جی 73 ( حالا هر کدومش ) یا جی 53 میشه گیر اورد با قیمت کمتر از تهران ؟! چون یکی از فامیلامون رفته led 46 3d سامسونگ خریده 2400 !!!!!!!!!!!!! گفتم شاید لپ تاپ با قیمت پایین هم باشه اونجا . هست ؟!
سلامنقل قول:
نه بابا تو بانه اصلا لپتاپ نیست
البته بستگی به شانس داره
دوست عزیز g73 gh گرافیک قویتری داره :5:نقل قول:
تو سایت notebookcheck 58070 دو پله از 460 بالاتره:7:
دوستان کسی جواب ما رو نمیده؟
نظرتون درباره خرید از خارج مثل مالزی چیه؟ در صورتی که یک دونه لب تاپ بیاریم به جعبش گیر میدن؟ اگه گیر میدن گمرکیش چقدره؟
مثل اینکه صفحه قبل رو نخوندین توی Notebook check برید جزئیات گرافیک رو ببینید امتیاز Gaming توی گرافیک G73jw بهترهنقل قول:
دوستان کمک؟؟؟نقل قول:
خب باید ببینی قیمت اونجا چطوریه؟ اگر ارزونتر بود و کسی اونجا داری که برات بگیره بیاره یا خودت اونجایی بگیر مشکلی نیست.نقل قول:
از لحاظ گمرک هم مطمئن باش به یه دونه گیر نمیدن.
دستت درد نکنه دوست عزیز آره کسی رفته 1800 دلار دادم اگه بود بگیره فقط شما مطمنی اگه یه دونه باشه به آکبند بودن و این که جعبه داره گیر نمیدن؟نقل قول:
والا اینو من از اونجایی میگم که خواهرم پارسال از کانادا یک مک بوک آورد با جعبه و کل تشکیلاتش بهش گیر ندادن و هیچی نگفتن . حالا نمیدونم از مالزی هم اینطوریه یا نه ولی فکر نمیکنم فرقی داشته باشه .نقل قول:
کلا این جور چیزا اگر یه دونه باشه چون طرف میتونه بگه وسیله شخصیمه نمیتونن کاری بکنن و گیر بدن . اگر گیری باشه برای تعداد بالاست.
فقط به دوستت بگو حواسش باشه تو فرودگاه بعضی جاها (مثلا تا جایی که من میدونم تو کانادا و انگلیس که تا الان اینطوری بوده مالزی رو نمیدونم) شما وقتی یه وسیله برقی میخری موقع خرید اون باید یه مقدار هم عوارض و مالیات برای استفاده اون وسیله داخل اون کشور بدی! جالب اینجاست وقتی اون وسیله رو از کشور خارج میکنی اونا موظف هستن اون پولی رو که موقع خرید ازت گرفتن بهت پس بدن!!! (این دیگه خیلی خارجه) .
به دوستت بگو اگر همچی چیزی موقع خرید گرفته بودن حتما تو فرودگاه پس بگیره .
موفق باشی.
ممنون دوست عزیز از راهنماییتنقل قول:
یه سوال . میگم این CPU 720QM دقیقا یعنی چی ؟ QM رو میگم . فرق این سی پی یو با I7 620M چیه ؟ 620 ام سرعتش چقدر کمتر ؟
یه نگاه اینجا بنداز:
L3 Cache شون فرق داره باعث میشه بیشتر یا کمتر Turbo بشنکد:http://en.wikipedia.org/wiki/Core_i7
نقل قول:
i7 740QM is more powerful because it's a quad core (4 cores, 8 threads)
it also has 21 GB/s max memory bandwidth and 45 nm lithography and
6 MB cache. It supports DDR3 1066/1333 memory speed, and has 774 million die transistors.
i7 620M is a dual core (2 cores with 4 threads). It has new AES instructions,
32 nm lithography, integrated graphics and has 382 million die transistors
i7620 تو نوتبوک چک رتبش بالاتر از i7 720نقل قول:
سرعت مگاهرتز620 بیشتره به نظرم تو بازی بهتر عمل کنه
من فکر نکنم این سی پی یو از 720 قدرت بیشتر باشه !! :41:نقل قول:
i7620 تو نوتبوک چک رتبش بالاتر از i7 720
سرعت مگاهرتز620 بیشتره به نظرم تو بازی بهتر عمل کنه
پس اینطور که معلومه 620 فقط دوهسته ای هستش و 4 تا هم مجازی داره . حیف شد خیلی دلم این لپ تاپ سامسونگ رو میخواست ولی مثل ایکه سی پی یو قوی نداره :
نقل قول:
720qm یعنی چهرا هسته ای با کلاک عادی 1.6 که با توربو تا 2.8 میره بالا.
620m دو هسته ای با کلاک فکر کنم 2.53 یا 2.66 که با توربو تا 3.33 میره بالا.
تو کارهای تک هسته ای معلومه کلاک بالاتر 620 بهتره و تو پردازش های دو هسته ای هم همین طور.
برنامه هایی که از 4 هسته استفاده میکنن قطعا اتو 720 بهتر جواب میدن.
بازی ها و برنامه های معمول یک یا دو هسته ای هستن و روی 620 بهتر جواب میدن.
یادتون نره قدرت واقعیه 720 1.5 برابر 620 هست. فقط چون نرم افزار ها تا چند سال دیگه تدریجا چهار هسته رو ساپورت میکنن بهتره خودتون تصمیم بگیرین چی بیشتر مناسب کارشماست.
هر دوی این ها هسته های مجازی دارند.
نقل قول:
نه اینطور نیست
چون 5870 رو با cpu cori7 720 و cori5 تست کردن که توی 80% بازیها بهتر از 460 بوده
اون 20% هم بخاطر cpu cori7 740 بوده که دارای fps بهتر(حدود 2+ fps 5870 ) بود:5:
دوستان تو مالزی 2500 هستش گقتم نگیرن برام
این ط.ر که معلومه باید بیخیال g73 بشیم
منم همین حرفو گفتمنقل قول:
اما جدیدن دارن بازیا با i7 ردیف مشن
نه؟
خوب ما بحثمون سر i7 620 و i7 720 هستش .نقل قول:
من تازه فهمیدم که برنامه ها هم باید 4 تا هسته رو ساپورت کنن. یه سوال دیگه . الان وقتی من یه لپ تاپی رو گرفتم و وارد task managerش شدم و روی یه برنامه set affinity رو زدم دیدم که جای 7 تا تیک داره . به دوست که گفتم این لپ تاپ رو به عنوان چند هسته ای خریدی بهم گفت 7 هسته ای . لپ تاپش مدل 1557 بود . میشه بگید اون 7 تا چی بودن ؟ مگه هسته هاش 8 تا نیست ؟ حالا بعضیا میگن اونها کش بودن ولی سوال من اینه که مگه میشه برنامه رو به کشهای دلخواه تنظیم کرد مگه نباید به هسته ها ی دلخواه وصلشون کرد ؟! :13:
منم خیلی تلاش کردم یکی پیدا کنم ولی الان دارم بیخیال میشمنقل قول:
1557 هم cpu i7 720 دارهنقل قول:
در اصل 4 هستن
دوستان اگه کسی پول خوبی بده من این لپ تاپم رو میفروشم.اخه می خوام برم سربازی:31:
قیمت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
یه ماه کار کرده.اگه بالای 2.300.000 پول بدن میفروشم وگرنه ارزش نداره بفروشم
تو ایران حالا حالاها نمیاد خیالت راحت.من این لپتاپ رو فروردین خریدم اما اخرای مرداد دستمو گرفت
یعنی راهی ندراه ما برنامه های تک هسته ای رو با قدرت بیشتری بالا بیاریم؟ نمیشه توی task manager تنظیم کنیم از 1 هسته استفاده کنه!؟نقل قول:
من واسم مهم نیست بیاد یا نه فوقش از دبی میدم برام بیارننقل قول:
2300000 زیاد میگی نوش 2000000 هست
اگه 1700000 بدی میخوامش
زیاااااااد نمیگی ؟نقل قول:
خودت که 1600 خریدی به نظرم اگه بتونی 1600 هم بفروفوشی خیلی زیاد فروختی
میشه یکی از دوستان فرق مدل هاش رو بگه و بهترین مدلش کدومه؟
من تا شب باید مدلش رو در بیارم.
ممنون
انگار این مدل آب شده رفته تو زمین...هیچ جا پیدا نمیشه
چند نفر میگفتند مدل جدیدی میخواد جایگزین بشه... خبر دارین چی میتونه باشه؟؟؟
چرا مگه ایراد این مدل چیه؟نقل قول:
من که خودم مشهد هستم ولی دوستم که رفته بود پایتخت نمایندگی ایسوس واسه g73 بهش گفته بودند که چند تایی از این مدل اوردیم و فروختیم و دیگه هم نمیاریم..داریم مدل جدیدشو میاریم چند وقت دیگه
به نظرم منظورش مدل g73jw بوده
این مدل هارو همیشه بصورت سفارشی میارن اونم اغلب هیچ کدوم نمایندگی ها نمیارن چون قیمتش با مالیاتی که میدن میره بالا این مدل قاچاقی یا مسافرا اونور تکو توک میارن برای همین کمه این مدلنقل قول:
فکر نکنم نمایندگی ها بصورت عمده و رسمی فعلا بیارن
اخه از اونور هم بخوای بیاری ممکنه بهت بندازننقل قول:
مثلا اونی که قراره برام از اونور(دبی) بیاره در زمینه لبتاپ تخصصی نداره. ممکنه به جای a1 مدل پایین تر بهش بدن. مثلا a2 یا دست دوم بهش بندازن
اخه میگن این هندیا که تو دبی فروشنده هستن از این کارا زیاد میکنن
خوب هر چیزی یه مشکلاتی داره دیگهنقل قول:
اگه میخوای نندازن باید از فروشگاه های مطین(نمایندگی هاش) بگیرین
دبی چند دلاره؟؟؟
والا قیمت نگرفتم ولی هرچی باشه 200 300 تومن ارزونتره اینجاسنقل قول:
سلام
هر کی جایی رو پیدا کرد که g73 داشت (تو هر جای کشور) اسم فروشگاه و قیمت رو ذکر کنه:31:
اقا من هم این مدل رو میخوام لطفا راهنماییم کنید از کجا بگیرمنقل قول: