آقا من یک کرک 80 مگی بود گرفتم و نصب کردم منتها بعضی وقتا وسط بازی گیر میکنه و نمیشه کاری کرد
کسی این مشکلو داره؟
چیکار باید کرد؟
Printable View
آقا من یک کرک 80 مگی بود گرفتم و نصب کردم منتها بعضی وقتا وسط بازی گیر میکنه و نمیشه کاری کرد
کسی این مشکلو داره؟
چیکار باید کرد؟
نقل قول:
کنترل جنگ اگه داشت خوب میشد ولی نمیشه تو این بازی. مثلا خیلی وقتا میشه با تانک به کمان دار حمله کنی ! اونوقت چطوری باید بسازند؟ :دی
وزیرا همه یک جورند. تو هر قومی فرقی ندارند.
چرا نشه ببینی؟ هرچی بسازی اگه دقت کنی معلوم میشه !
درضمن این دیگه مسخرگی یا غیر مسخرگی نداره که ! خب تا حالا کسی اهرام مصر رو نساخته که بگی اهرام مصر مخصوص مصری ها هست. توی این بازی یک جهان دیگه ایه ، پس واسه همین مثلا میشه اسمش " اهرام ایران" ( مثلا ! ) :دی
نقل قول:
فکر کنم مشکل از سیستمتون باشه. مشخصاتش چیه؟
سیستمم مشکلی نداره
سیستمم درسته
فقط از صبحه این مشکل درست شده برام
وقتی گیر می کنه می پره بیرون؟ آخه واسه منم همین مشکل امروز پیش اومد! رفتم حمله کردم به Iroquois با هزار بدبختی تا خواستم بگیرم بخاطر یک تک حمله شکست خوردم !( خیلی شهر گرفتنش سخت شده ! خیلی همینش حال میده! ) بعد از شکست خواستم لود کنم رفت بیرون . از دو جهت خوب بود این ، اولا خیلی کار غیراخلاقی کردم ، دوما اگه خارج نمیشد تا نصف شب پاش نشسته بودم ! :دی
خیر
یجورایی انگار بازی هنگ میکنه
البته با تسک منیجر میشه ازش اومد بیرون
آقا Rifleman نزدیک زنه یا range?آخه من کماندارامو به Rifleman تبدیل کردم ولی مثه بقیه رنج ها تو مشخصاتش رنج رو ننوشته و گزینه رنج اتک نداره!!خیلی بده آخه کل یونیتام به Rifleman تبدیل شدن!
رایفلمن دور زنه دیگه !
منم از اسمش به این نتیجه رسیدم ولی آخه رنجد اتک و رنج ننوشته بود شک کردم.
فکر نمی کنم باشه ، یعنی چون در واقعیت هم نیست من اصلا سراغش نرفتم که ببینم دور زن هست یا نه !!!نقل قول:
=================
راستی سایت مجلهیه نظر سنجی گذاشته که بهترین رهبر تمام تاریخ کی بودهکد:http://www.military-times.co.uk/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بریم از این حرکت های ایرانی انجام بدیم بزنیم داریوش؟
کد:http://www.military-times.co.uk/competitions/vote-for-the-greatest-leader.htm
---------- Post added at 08:47 AM ---------- Previous post was at 08:43 AM ----------
یه سوال هم داشتم من سال های 1800 به بعد مشکل طلا پیدا می کنم شدیدا ، نمی دونم هزینه هام خیلی زیاد میشه یا درآمدم کم
حتی بورس هم تو همه شهر هام می سازم ولی بازم منفی می شه مجبورم بزنم رو طلا فوکوس کنه شهر تا از منفی دربیاد .
این سری خوب بود و طلام مثبت بود ولی یهو که یه دونه از این سرزمین های خودمختار که باهاش متحد بودم رو که گرفتن طلام منفی شد ، نفهمیدم چرا ، وقتی شهر رو گرفتم و برش گردوندم به صاحبش هم بازهم منفی موند وتکون نخورد !
اره منم همین حالت شد،کل جهان این طوری شد،من تا تونستم کمپ های گلد زدم و سعی کن ساختمان هایی که درصد گلد رو میاره بالا درست کنی توی این دوره،خدایی خیلی حال کردم!!نقل قول:
:10:
یکی به من کمک کنه من بعد از کلی بازی کردن با امپراطوری آمریکا داشتم حسابی حال میکردم که بدبختی کشیدم تا پای شکست پیش رفتم اما دوباره خودم رو کشیدم بالا تمام حکومت ها یهو بهم حمله کردن بعد از دفاع در برابرشون یهو خفن ترین قدرت منطقه یعنی ژاپن باهام اعلام جنگ کرد تقریبا هیچ نیروی درست حسابی نداشتم جز چندتا گروه نصفه نیمه تیر انداز که اون سر مپ بودن خلاصه با کلی بدبختی نیروها رو آوردم نزدیک بیسم که با استراتژی درست در برابر 8 - 9 تا جوخه کامل دشمن ایستادم و از بیس دفاع کردم بعد از اون هی امپراطوری ژاپن التماس میکرد صلح کنیم و خلاصه قبول نمیکردم تا زمانی که داشتم بمب اتم میساختم ...
اما خیلی خورد تو حالم یهو بازی تموم شد تمام زحماتم به باد رفت بابا من ساعتها بازی کرده بودم چرا آخه این بازی زمانی هست ؟ یعنی چی 500 دور بیشتر نبود ! من نمیتونم از اول بازیش کنم کسی راهی بلد نیست بشه بدون محدودیت زمانی بازیش کرد ؟
نقل قول:
این مشکل شما مربوط به همون سال نیست! شما باید از همون سال 70 80 باید زمیناتونو پر کنید از زمین های کشاورزی و پایگاه تجاری بسازی. سال 1800 هم باید سعی کنی شهر های اضافه تونو هدیه بدین یا این که بسوزونی! سربازای اضافی رو هم از بین ببرید و جاده های الکی رو خراب کنید. منابع تونو به دیگر کشورا بفروشید ، این طوری دیگه نه که مشکلی نداری ، بلکه کلی سود هم می کنی!
:دی ، همینه دیگه ! اولش یک تنظیماتی داره ، اگه یکم همون اول نگاه می کردین دیگه این مشکلات به وجود نمیومد! باید قبل از شروع ، یعنی توی منوی اصلی روی single player کلیک کنید و بعدش set up a game رو بزنید! هرگز PLAY NOW! رو نزنید! چون اونطوری نمیتونید تنظیمات کنید. بعدش توی advanced setting در قسمت پایین سمت راست چند تا گزینه داره. که مثلا چطوری بازی تموم بشه. مثلا زمانی ، یا باید کل جهان رو تصرف کنی ، بردن دیپلماتیک و... . اون جا اگه همه ی تیک هارو ورداری بازی هیچ وقت تموم نمیشه ، حالا می تونی بدون محدودیت بازی کنی!نقل قول:
منظورتون همون جاش که نوشته نحوه پیروزی ( زمان . دیپلماسی . و ... ) ؟ اتفاقا من تیک زمانش رو برداشته بودم با این حال تو دور 500 تموم شد ...
مطمئنید ورداشتید؟ آخه من خودم تاحالا ورنداشتم همیشه یا تیک بازی می کنم ، حالا یک دور میرم آزمایش می کنم بهتون خبر میدم.
آخه ديگه ساختموني نمونده ، رسما تو بعضي ها ساختموني نمي سازم که هزينه نگهداري نداشته باشه طلام منفي نشهنقل قول:
حتي سياست هام رو هم جوري تعيين کردم که هم هزينه جاده ها کم بشه و هم هزينه شهر ها و هم هزينه ارتش رو کم کردم ولی بازهم در حالت عادی منفی بود ! چيز ديگه اي هم هست ؟ در ضمن من از میانگین ارتش ها هم کمتر ارتش داشتم
راستي لطفا کسايي که تموم مي کنن بازي رو يه auto save واسه سال هاي آخر بذارن ببينيم نحوه پيروزيشون رو چون به شخصه فکر کنم از کار و زندگي کلا عقب مي مونم اگر بخوام تمام پيروزي هاش رو ببينم
الان خودم تو لول 5 رفتم تا آخرش ، حسابی حال گیری بود حتی یه دموی خشک و خالی هم نشون نداد فقط یه عکس مثل ساختن واندرهاش که فقط عکسه
جالبه سال 2050 شد فقط من Apollo program رو ساختم و هیچکی هم سازمان ملل رو نساخت ، به خاطر بزرگترین امپراطوری بودن برنده شدم ، البته خیلی جنگ بود
سلام این بازی با نسخه ی قبلش فرقی کرده آخه قبلیش زیاد بهم حال نداد برم بخرم یا نه؟
حالا از 70-80 که نمیشه پر کرد اما متوجه هستم همین کار رو کرده بودنقل قول:
اما برای سال 1800 این کارایی رو که گفتید جواب نمیده
شما کافیه با دیگر تمدن ها مقایسه کنید ، سال 1800 تقریبا تمام تمدن ها پولشون منفی بود و من هم همینطور برای همین گزینه فروش منابع منتفی هستش ( کلا پولشون هم مثبت باشه حاضر نیستن پول زیادی بدن ) اینکه شهر رو آتیش زدن و هدیه دادن هم که از اون حرفها بود ، من سال های آخر با اینکه وسعت امپراطوریم از همه بیشتر بود ولی جمعیتم کمتر از نفر دوم از لحاظ وسعت بود که یعنی شهر هام کافی بودن ولی رشد کمی داشتن ولی به هر حال هم علم تولید می کنن و هم فرهنگ
جاده هم یه دونه اضافی هم نداشتم
حالا این سیو من هستش ، اشتباهاتی داشتم که بیشترش بخاطر جنگ های خیلی زیاد بود ، ولی دوستان اگه کسی اشتباه تابلویی توش می بینه که نشون میده من اصلا یه نکته رو نمی دونم خیلی لطف می کنه اگر بهم بگه
کد:http://silverboy.ir/File/AutoSave_0320 AD-2040.zip
1 سوال داشتم از اساتید میخواستم بدونم جی میشه که یهو 1 دسته از سربازام از بین میرن!!!؟؟
بعید می دونم این یکی هم حال بدهنقل قول:
کلا گرافیکش بهتر شده ، ولی اگه با اصل بازی حال نکردید که هیچی ، این بازی کلا سبکش یه چیز بوده از روز اول همین هم خواهد بود
اصولا به خاطر طلای منفی شما هستشنقل قول:
سلام
قبلا ورژن های این بازی رو خیلی انجام میدادم واقعا زیبا بودند، تازه ورژن جدید رو ریختم، اما نمیدونم چرا ایران رو وسط افریقا و همسایه انگلیس کرد، خلاصه هیچ چیز سرجاش نیست، مد خاصی رو باید دانلود کنم تا هر تمدن در جاش باشه؟
لطفا راهنمایی کنید:20:
نسخه 4 شو اگه واسم بزارین ممنون میشم.
چیزی که نیومده ! مگه خیلی مشکل داره؟ اگه خیلی اذیتت می کنه می تونی نقشه رو کره زمین نذاری.نقل قول:
تاپیک داره عزیز!نقل قول:
d3dx942.dll missing
یکی شاز دوستان نصب کرده بازیو. میگه این پیغام رو میده و اجرا نمیشه. دایرکت هم نصب کرده...
!
کسی به این مشکل برخورده؟
این رو دانلود کنیدنقل قول:
و در c:\windows\system32 قرارش بدیدکد:http://www.dll-download-system.com/home/d-dlls-not-system-/d3dx9-42.dll/details.html
یا
سی دی ویندوز رو بذارید و Cmd رو اجرا کنید و دستور sfc /scannow رو اجرا کنید اینجوری خود ویندوز فایل های ویندوز رو چک خواهد کرد و فایل گمشده رو جایگزین می کنه
سلام به دوستان گرامی:20:
همونطور که احتمالا میدونید میشه با نصب مدهای جدید سناریوهای جدید رو به بازی اضافه کرد، مثلا کاری کرد که هر تمدن سرجای خودش و در زمان خودش به وجود بیاد! حالا یه مشکلی دارم ورژن بازی من امکان نصب هبچ مدی رو به من نمیده! اگه ممکنه امتحان کنید و نظر بدید:
برای مثل فایلی که لینکش رو گذاشتم (25kb) دانلود کنید و در پوشه Documents\My Games\Sid Meier's Civilization 5\MODS قرار بدید سپس وارد بازی شده و به بخش mods -->Browse mods-->install mods برید و مد رو نصب کنید. حالا وقتی در بخش setup game هستید مد مورد نظر رو انتخاب کنید و بازی رو آغاز کنید، ممنون میشم نتیجه رو بگید.:11:
من که نتونستم حتی مد رو نصب کنم:13:
این مد کل کره زمین با تمام تمدن ها سر جای خودشون هست:
کد:http://www.weplayciv.com/forums/downloads.php?do=file&id=261&act=down&actionhash=guest
من نمی دونم چی شد نصب کردم
دفعه اول نشد ، دفعه دوم اومدم بازی رو به Steam اضافه کردم و از اون اجرا کردم و بازی رو دادم پایین بعدا فایل رو تو فولدر مود کپی کردم وقتی برگشتم تو بازی دیدم اضافه شده و نصبش کردم
البته فکر کنم اگه تو مود ها به قسمت آنلاین برید اونجا باشه و بشه دانلود کرد ، بعد از نصب 4-5 تا فایل شد تو یه پوشه جدید
فقط مشکلش اینه که تو اون سایت زده باید Senariio mod رو تیکش رو بزنید ولی واسه من نمیاد اصلا که بخوام تیکش رو بزنم !
کسیفهمیده چطوری باید آنلاین بازی کرد؟
خیلی ممنون از توجهتوننقل قول:
شما چه ورژنی از برنامه رو نصب کردید؟ من که اصلا نتونستم نصبشون کنم...
ورژنی از برنامه ؟ یا بازی؟
بازی که همون ورژن Skidrow بود ولی بعد از نصب مد شما آپدیت 2 بازی ریختم ولی باز هم افاقه نکرد و سناریوش نیومد
اما steam که از سایتش دانلود کرده بودم دیگه ورژن آخرش بود ، احتمال زیاد شما هم از steam استفاده کنی مشکلت حل میشه فقط به اینترنت یه خورده پرسرعت نیاز داری فکر کنم بعد از نصب یه 40-50 مگی دانلود میکنه
وقتی که یه هنرمند توی شهر ظاهر می شه میتونی golden age رو شروع کنی .یه کار دیگه هم می کنه اون چه فایده ای داره.عکسش نت موسیقیه.
هر کدوم یک کار ویژه ای می کنه ، مثلا رئیس جنگ یک قلعه می تونه بسازه ، اون علامتموسیقی هم احتمال خیلی زیاد فرهنگ رو زیاد می کنه ( روی هر کدوم موس رو چند ثانیه نگه داری می نویسه که چیکار می کنه)
هنرمند فرهنگت رو افزایش می ده و می تونی زودتر وضعیت حکومتیت رو تعیین کنی ، مهندس ها بنایی که در حال ساخت باشه رو تموم می کنه رهبر نظامی هم که توی شهر کاری نمی کنه ولی بیرون شهر قلعه میسازه ، اون که واسه کار های مالی هم هست کافیه ببریش توی یدونه از شهر های متحدات یعنی کسی که باهاش تو حنگ نباشی و همچنین مرزهات هم باز باشه که بتونه بره
وقتی رسید به اون شهر یه کار حدید به لیستش اضافه میشه که اگه بزنی کلی طلا بهت میده
مشكل مد حل نشد؟؟
من از خود بازي كلي مود دانلود كردم ولي نميتونم استفاده كنم.
steam رو هم نصب و آپديت كردم.
ويرايش : مشكل اينه كه بعد از دانلود و اضافه كردن مود،در قسمت install mode،چيزي براي نصب وجود نداره درحاليكه ما مودها رو دانلود كرديم.ظاهرا براي وارد كردن مود به بازي يه كرك مخصوص ميخواد كه بايد دانلود كنيم...دارم تو فروم هاي خارجي دنبالش مي گردم..هر موقع پيدا كردم به دوستان اطلاع ميدم.
سلام
من اولین باره که این بازی رو تجربه میکنم
تا الان زیاد سر در نیاوردم
مثلا کجا رهبرا صحبت می کنن؟
راهنمای بازی موجوده؟
من مد رو نصب کردم ولی گزینه سناریو نمیادنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی بازی آموزش داره دیگه !نقل قول:
شما روی هر شهری کلیک کنی اون صفحه مربوط به رهبرش باز میشه می تونید انتخاب کنید که تبادل منابع داشته باشید یا مثلا قرار دادهای علمی ببندید یا بخواین ازشون که بادیگران وارد جنگ یا صلح بشند
سلام.نقل قول:
شما بايد بعد از اينكه مد رو نصب كردي بري به Mods\Single Player\Set Up Game بعد روي Map كليك كني بعد مدي رو كه ميخواي انتخاب ميكني بعد كه انتخاب كردي گزينه سناريو مياد.
آقا چه جوری میشه سفینه را هوا کرد ؟
من 3تا بوستر ساختم با کابین و بدنه
اما همش رو کامیون ... کجا باید ببرم علم کنم ؟ تا بفرستم هوا ؟
مورد بعدی اینکه ... من همه تمدن ها رو گرفتم فقط مونده ناپلئون ... که اونم دوسته نمی تونم بهش حمله کنم ... چی کار کنم به این یکی هم حمله کنم ؟
می دونم ولی نمیادنقل قول:
واسه شما میاد ؟
باید یکی یکی ببرید به پایتختتون و اونجا ازشون استفاده کنید .نقل قول:
منظور از گرفتن تمدن ها گرفتن پایتختشون هستش فقط
خوب دوست باشه شما حمله کن بهش مشکلی نیست که ، مگر اینکه قرار داد دفاعی بسته باشید که باید صبر کنید تا تموم بشه
از اینکه در آستانه 2 پیروزی هستید معلومه که لولی که برای بازی انتخاب کردید خیلی بالا نیست ، ولی اگه احیانا از king بالاتر هست خیلی ممنون میشم اگه یه سیوتون رو اینجا بذارید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه بردم پایتخت اما اتفاقی نمیوفته ... یعنی همینطور تو وسطش میمونه ... (من داریوش را انتخاب کرده بودم .. پایتخت همون شهر اول میشه دیگه ؟ پرسپولیس بود انگار)نقل قول:
این تیکه دوم هم نمیشه ... یعنی نمیتونم حمله کنم چون باهاش قرارداد دارم ... خوب کی این قرار داد تموم میشه ؟ الان 2100 هست ... بابا نفله شدم :)
این قضیه کینگ و اینا که گفتی چی بید ؟ :) من یه دوشنبه هفته پیش که تعطیل بود 14 ساعت نشستم پاش دوبار زد برنده شدی و این حرف ها ... دیگه بعدش من شروع کردم تمام شهرها رو گرفتم ... فقط این آلمانهیه کوفتی بود روش بمب اتم انداختم :) ... دیگه از اون هفته بازی نکردم ... چون این ناپلئون ول کن نبود ... دور تا دورش هواپیما و روبات گنده و موشک آمادست تا دستور حمله رو بدم ... اما نمی زاره
وقتی می بریدشون تو پایتخت یه گزینه اون کنار اضافه میشه که می تونید اون قطعه رو برای ساخت کشتی فضایی استفاده کنید ، باید یکی یکی این کار رو انجام بدید ، یه سوال ! شما Apollo Program رو ساختید دیگه ؟
در مورد تیکه دوم هم ، دقیق اطلاع ندارم چون همیشه سیاست های خارجیم وضعش خراب بوده قرار داد دفاعی نیستم
شما وقتی صفحه ناپلوئن میاد گزینه Declare war رو نداره ؟
برای فهمیدن لول بازی کافیه روی یکی از سیو هاتون برید اون پایین چند تا دایره هستش توی یکیش لول بازی شما رو نوشته