یوسف جان خوش اومدی ....................
به سلامتی بایرن .............. همین حا جشن میگیر یم.................
Printable View
یوسف جان خوش اومدی ....................
به سلامتی بایرن .............. همین حا جشن میگیر یم.................
ممنون دوست ژرمنی من..:31:(اسم قشنگت رو نمیگم بقیه حسادت نکنن:27:)نقل قول:
ایشاالله...:27:
ممنون بردیا جان.......:20:نقل قول:
ممنون سینا جان....نقل قول:
ای ول...
جشن رو آره هرهفته برگزار خواهیم کرد..:31:
بایرن قهرمانه...نه فقط توی آلمان...نه بلکه توی اروپا...:40:
میگم یوفس ساندیس کیک هم میدادن تو حبس یا هنوز طبق روال گذشته فقط گذاشتنش برای موارد خاص مثل جذاب طرفدار؟:دی
بالاک، شش هفته دور از میادین
سایت گل – میشاییل بالاک، هافبک بایر لورکوزن به دلیل شکستگی استخوان درشتنی ساق پایش در جریان تساوی دو بر دو مقابل هانوفر، شش هفته از میادین دور خواهد بود.این بازیکن 33 ساله چند آزمایش پزشکی داد و باشگاه امیدوار بود که بالاک تنها دچار کشیدگی رباط شده باشد، اما اکنون مشخص شده که این ستاره سابق چلسی مدتی طولانی باید دور از میادین باشد.به این ترتیب یوپ هینکس بالاک را در چند دیدار حیاتی بوندسلیگا و لیگ اروپا در اختیار نخواهد داشت و اوضاع او در تیم ملی آلمان هم در هالهای از ابهام قرار گرفته است.بالاک به احتمال بسیار زیاد بازیهای مرحله مقدماتی یورو 2012 با ترکیه و قزاقستان را که اوایل اکتبر برگزار میشود از دست میدهد و به این ترتیب نخواهد توانست بازوبند کاپیتانی آلمان را دوباره به بازو ببندد. یواخیم لو قول داده بود اگر او به آمادگی کامل برگردد بازوبند را به او بدهد.بالاک به این ترتیب پس از آن که جام جهانی را به دلیل مصدومیت مچ پا از دست داد همچنان روی عدد 98 بازی ملی باقی خواهد ماند. او در دیدارهای اخیر مقابل آذربایجان و بلژیک هم به تیم ملی دعوت نشد
نه بابا ساندیسم کجا بود؟؟نقل قول:
همون روال قبل مونده..بی غذایی..بداخلاقی...و..خودت بهتر از شرایط اونجا خبر داری:31:
+
اینکه بازم مصدوم شد خو....:13:
بالاک داره روزهای سختی رو پشت سر میزاره...
مصدومیت قبلی+مصدومیت جدید+6هفته دوری از تمرین=بالاک ناآماده!!!
اصلا جالب نیست...
هانس یورگ بوت: مشکل بایرن تمام کنندگی است
بایرنی ها در بازی این هفته مقابل وردربرمن نمایش قابل قبولی داشتند و موقعیت های زیادی روی دروازه حریف ایجاد کردند اما ضربات آخر بد مهاجمان تیم موجب شد تا بازی در نهایت با تساوی بدون گل به پایان برسد.
سایت گل- بایرن مونیخ، قهرمان فصل گذشته بوندس لیگا و فینالیست لیگ قهرمانان اروپا هنوز نتوانسته دررقابت های این فصل به روزهای اوج برسد و در حال حاضر در پایان هفته سوم با کسب تنها چهار امتیاز در رتبه هشتم جدول قرار دارند.
بایرنی ها در بازی این هفته مقابل وردربرمن نمایش قابل قبولی داشتند و موقعیت های زیادی روی دروازه حریف ایجاد کردند اما ضربات آخر بد مهاجمان تیم موجب شد تا بازی در نهایت با تساوی بدون گل به پایان برسد.
در چنین شرایطی هانس یورگ بوت، دروازه بان باواریایی ها، معتقد است که در حال حاضر ضعف در تمام کنندگی بزرگترین مشکل تیم است.
او در مصاحبه با سایت اختصاصی باشگاه بایرن گفت:" ما در نیمه اول بازی مقابل وردربرمن بی دقت بودیم. ما اشتباهات زیادی داشتیم و به راحتی توپ ها را از دست می دادیم. ما به بازیکنان برمن اجازه دادیم که صاحب موقعیت های زیادی شوند.
ما در نیمه دوم موقعیت های بیشتری نسبت به نیمه اول ایجاد کردیم اما به دلیل ضعف در تمام کنندگی نتوانستیم موقعیت هایمان را به گل تبدیل کنیم. ما آشکارا باید در همه پست های هجومی بهتر شویم تا بتوانیم از موقعیت هایمان استفاده کنیم."
---------- Post added at 08:07 PM ---------- Previous post was at 08:07 PM ----------
همدردی لو با بالاک پس از مصدومیت او
سرمربی تیم ملی آلمان در صحبتهایی ابراز امیدواری کرد که میشائیل بالاک بتواند به سرعت از بند مصدومیت رها شود
سایت گل- میشائیل بالاک در جریان دیدار یکشنبه شب بایرلورکوزن دچار مصدومیتی جدی شد و استخوان درشت نی پای او شکست. این مصدومیت دست کم او را برای شش هفته از میادین ورزشی به دور نگاه خواهد داشت و این در حالی است که یواخیم لو، این ستاره باتجربه را به ترکیب ژرمن ها فرا خوانده بود.
از همین رو یواخیم لو، سرمربی تیم ملی آلمان با ارسال پیغامی روحیه بخش، ستاره سابق چلسی را به آرامش فرا خوانده .لو به روزنامه بیلد گفت:« من برای میشائیل متاسفم ولی او باید شرایط حاضر را پذیرفته و برای بازگشت به زمین در اوج آمادگی تلاش کند. البته امیدوارم که بتواند در زودترین زمان ممکن به میادین بازگردد.»
بالاک که پیش از این شانس حضور در رقابتهای جام جهانی را نیز به دلیل مصدومیت از دست داده بود، در جریان دیدار تیمش مقابل هانوفر که با تساوی 2-2 پایان یافت، دچار این مصدومیت دردناک شد. البته خود بالاک در صحبتهایی اعلام کرده که برروی برنامه ها و ایده هایش پافشاری می کند.
این مشکل گل زدن مهاجمهای بایرن اعصاب برام نزاشته...:31:
فقط یه راه داره...
وردارن اسم بایرن رو بزارن تیم ملی آلمان بعدش ببینید اینها چندتا چندتا گل میزنن..:40:
بیان از بروبچه های چلسی یاد بگیرند :دی
بیان چیو یاد بگیرن شیطون؟:31:نقل قول:
نه دیگه نداشتیم...
میترسم باهم جفت بشن بعد تجربیات چیزشون رو به هم آموزش بدن:27:
:دی....
ولی بی شوخی چلسی رو نیگا کنید..در 4 بازی 17 گل زده و 1 گل خورده
عکس هایی زیبا از ورزشگاه زیبای ولتینس آره نای شالکه که از مدرن ترین و پیشرفته ترین ورزشگاههای جهان هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه عکس 8722 در 700 از شهر گلزنکرشن
خب آخه به قول(فکر کنم)خودت تیمای لیگ انگلیس گل سوم رو که بخورن روحیشون از دست میره و تا 7-8تا هم جا دارننقل قول:
ولی آلمان ازین خبرا نیستش
همین هفته قبل بود که ماینز 0-3 عقب افتاد از ولفسبورگ ولی 4تا زد و بازی رو بردش
آرین روبن: دیگر دردی در رانم احساس نمی کنم
مصدومیت روبن موجب درگیری بین فدراسیون فوتبال هلند و باشگاه بایرن شد اما او ترجیح می دهد در این مورد صحبت نکند
سایت گل- آرین روبن، ستاره مصدوم آرین روبن، اعلام کرد که دیگر از ناحیه ران مصدومش احساس درد نمی کند اما از اینکه نمی تواند تیمش را همراهی کند، تحت فشار زیادی قرار دارد.
او همچنین در مورد حضورش در جام جهانی صحبت کرد و گفت که پیش از پاره شدن همسترینگش، هیچ مشکلی احساس نمی کرد.
او در مصاحبه با شبکه تی زی گفت:" من از نظر فیزیکی هیچ مشکلی ندارم. من در رانم هیچ دردی احساس نمی کنم. این دقیقا چیزی است که شرایط را برای من دشوار می کند."
با این وجود روبن هنوز کار با توپ را آغاز نکرده است و در عوض برروی قدرت بالا تنه اش کار می کند. هنوز دقیقا مشخص نیست که او چه زمانی به میادین بازخواهد گشت.
" آنچه مشخص است این است که بازگشتم به میادین مدتی طول می کشد. شاید بیشتری چیزی که تحمل این شرایط را دشوار می کند، وضعیت روحی است. "
مصدومیت روبن موجب درگیری بین فدراسیون فوتبال هلند و باشگاه بایرن شد اما او ترجیح می دهد در این مورد صحبت نکند.
" من نمی خواهم در این مورد صحبت کنم و حتی نمی خواهم در این مورد فکر کنم. مهمترین مسئله این است که بار دیگر به آمادگی کامل برسم و بتوانم برای بایرن بازی کنم. بقیه مسائل اهمیتی ندارد."
ستاره های بایرن: با نبود ریبری و روبن کنار می آئیم
لوئیس فان خال، مربی هلندی باشگاه بایرن مونیخ در صحبتهایی از غیبت آرین روبن و فرانک ریبری در دیدار چهارشنبه شب تیمش مقابل رم در اولین دیدار از رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا گلایه کرده است ولی جوانان باواریایی مطمئنند که می توانند جای خالی ‘Robbery’ را در ترکیب تیمشان پر کنند
مولر در صحبتهایی به وب سایت رسمی باشگاه بایرن گفت:« قطعا جالی فرانک در ترکیب تیم خالی خواهد بود.به ویژه با سبک و سیاق بازی او. این ضربه بزرگی برای تیم ماست ولی ما از قبل می دانستیم که او در این دیدار حاضر نخواهد بود و تمام بازیکنان آماده بهره گیری از این فرصت هستند.»
از سوی دیگر بداستوبر هم در این رابطه گفت:«فصل گذشته در برخی از دیدارها ثابت کردیم که می توانیم با غیاب فرانک ریبری و آرین روبن کنار بیائیم.»
باید به جای ریبری مولر رو بزاره چپ،کروس رو بزاره راست و کلوزه و اولیچ هم 2تا مهاجمای تیم باشن
وای آدم این اسمهارو میبینه مو به تنش سیخ میشه...:31:نقل قول:
مولر چپ...
کروس راست..
کلوزه واولیچ هم مهاجم...
به نظرم باید از مولر به جای اولیچ استفاده کنه...
مولر توی جاگیری واستفاده از توپ عالیه...:27:
خط حملمون مثل پارسال نیستش هنوز متاسفانه
امیدوارم هر چه زودتر به اوج برگردن وگرنه رومینیگه مجبور میشه تو ژانویه دست به جیب بشه
بازم مهاجم بخریم؟:31:نقل قول:
براچی؟
نمیخواد بابا راه میوفتن بچه ها...
فقط کمی بدشانسیم همین..
مولر رو باید درکنار کلوزه بزاره فکرکنم جواب بده...:20:
باید مولر رو بزاره راست کروس رو چپ
توصیه رومنیگه به ماریو گومز: برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی باید بجنگی!
بایرن امشب در لیگ قهرمانان مقابل رم قرار خواهد گرفت در حالی که آرین روبن، ستاره هلندی این تیم نمی تواند به دلیل مصدومیت در ترکیب تیم قرار بگیرد.
سایت گل- کارل هاینس رومنیگه، مدیر باشگاه بایرن مونیخ، اعلام کرد که ماریو گومز باید سرش به کار خودش باشد و برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی تیم در لیگ قهرمانان اروپا باید بجنگد.
او در مصاحبه با نشریه بیلد گفت:" من در گفتگویی طولانی به او گفتم: "ما به تو اعتقاد دارم اما برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی باید بجنگی." بحث انتقال قرضی او به لیورپول مزخرف است."
تو باید مانند یک گرگ بجنگی. ایویکا اولیچ بازیکنی محبوبی است زیرا او بسیار جنگنده است. سورن لربی زمانی در تیم ما در حد یک سوسیس بازی می کرد و ادو لاتک قصد داشت او را بفروشد اما خریداری برای او نبود.و در فصل دوم لربی به یک بازیکن در کلاس جهانی تبدیل شد. "
بایرن امشب در لیگ قهرمانان مقابل رم قرار خواهد گرفت در حالی که آرین روبن، ستاره هلندی این تیم نمی تواند به دلیل مصدومیت در ترکیب تیم قرار بگیرد.
" او فصل گذشته نقش مهمی در قهرمانی دو گانه ما و رسیدن مان به فینال چمپیونز لیگ داشت. نبودن او یک ضرر بزرگ است."
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
یانسن و ابرس پیش از داربی هامبورگ: با هم دشمن نیستیم، این بازی تنها سه امتیاز دارد
نمایندگان دو باشگاه هامبورگ و سنپائولی گفتهاند مشکلی وجود ندارد.
سایت گل – یکشنبه داربی شهر هامبورگ پس از مدتی طولانی برگزار میشود و انتظار میرود طرفداران دو تیم هامبورگ و سنپائولی تازه صعود کرده رفتاری تهاجمی داشته باشند.
با این حال بازیکنان دو تیم گفتهاند چنین اتفاقی نمیافتد.
مارسل یانسن، مدافع کناری هامبورگ میگوید: «داربی همیشه خاص بوده، اما دشمنی؟ من که هیچ خصومتی با سنپائولی ندارم.»
ماریوس ابرس، مهاجم سنپائولی هم گفته این بازی مانند دیگر دیدارهاست و تنها سه امتیاز دارد: «حتی اگر مقابل هامبورگ برنده شویم هم تنها سه امتیاز به دست خواهیم آورد.»
دو تیم هامبورگی رقابتی بسیار سخت با هم دارند. این دو تیم هشت سال است با هم بازی نکردهاند و شاید این دیدار منجر به جنجال در شهر شود. بازی در ساعت 15:30 به وقت محلی برگزار میشود و پیش از غروب آفتاب به پایان میرسد.
هنوز که گلی ردوبدل نشده.................
اما بازی رو میبریم....:40:
گل اولو زد مولر ایول ..
اینم دومیش کلوزه چهار دقیقه بعد در دقیقه 83
:40::40::40:ای ول ایول داش مولرو ای ول....
دیدی بردیا......:31:
بالاخره کلوزه راه افتاد....................
:40::40::40:
اقا ای ول تبریک ......به امید قهرمانی ...دمشون گرم............
:10:
رئال مادرید هم که برد به خاطر وجود مسعوت اوزیل بود .........
آره....با این خط آتیشی که ما داریم مطمئنن قهرمان میشیم...:40::40::40:
مسعود اوزیل هم گل کاشت...باوجود همچین بازیکنانی آلمان خیالش از بابت بازی سازی وخلاقیت پشت سر مهاجم ها راهته.
تیم ویزه: ینس لمن به بیمارستان روانی تعلق دارد
طبق گفته های دروازه بان وردربرمن ینس لمن، یک دیوانه است
سایت گل- تیم ویزه، دروازه بان وردربرمن در صحبتهایی به هموطنش ،ینس لمن تاخته و در صحبتهایی اعلام کرده که دروازه بان سابق آرسنال به یک بیمارستان روانی تعلق دارد.
لمن اخیرا درپایان دیدار وردربرمن مقابل تاتنهام که با تساوی 2-2 به پایان رسید، در صحبتهایی زبان به انتقاد از عملکرد ویزه گشود و اکنون نوبت به ویزه است که پاسخ صحبتهای او را بدهد.
ویزه در صحبتهایی که در دیلی میل منتشر شد گفت:« لمن به یک بیمارستان روانی تعلق دارد.»
---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------
رانیری نگران شکست مقابل بایرن نیست
کلودیو رانیری، مربی باشگاه رم نکات مثبت مصاف با باواریایی ها را می بیند
سایت گل- کلودیو رانیری ، مربی باشگاه رم ،به رغم شکست 0-2 تیمش مقابل بایرن در اولین دیدارشان در رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا اعلام کرد که با خوش بینی به قضیه نگاه می کند.
ایتالیایی ها در غیاب فرانک ریبری که به دلیل محرومیت و در نبود روبن به دلیل مصدومیت نتوانستند مقابل بایرن خودی نشان دهند و این در حالی بود که بایرن هم آن طراوت و شادابی همیشگی را در غیاب ستاره هایش نداشت.
البته توماس مولر و میروسلاو کلوزه در نیمه دوم دیدار، دو گل ارزشمند را برای باواریایی ها به ثمر رساندند تا شاگردان رانیری بدون کسب امتیازی از اولین دیدارشان، از زمین خارج شوند.
رانیری در صحبتهایی به رای سپورت گفت:« تاسف آور است، چرا که به محض آنکه ما اندکی از راندمان بازی مان کاستیم، بایرنی ها توانستند بر ما غلبه کنند.آنها فقط دو یا سه شوت به سمت دروازه ما روانه کردند و پس از آن مولر برای بایرن به گل رسید. تاسف آور است چون ما خوب بازی کردیم»
مربی نایب قهرمان فصل گذشته رقابتهای سری آ ادامه داد:« در هر صورت از عملکرد تیمم و مارکو بوریه لو راضی هستم. شروع بدی بود و ما بار دیگر چهارشنبه شب شاهد آن بودیم. ما باید مثبت اندیش باشیم و همه چیز ار از صفر شروع کنیم؛ نتیجه بازی، تلاش ما را نشان نمی دهد.»
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
انتقاد فان خال از سبک فوتبال ایتالیایی ها
بایرن مونیخ شاید توانست با نتیجه 0-2 رم را شکست دهد ولی لوئیس فان خال، مربی باشگاه بایرن در صحبتهایی سبک فوتبال جلوروسی را زیر سوال برد
سایت گل- لوئیس فان خال، مربی هلندی باشگاه بایرن مونیخ در صحبتهایی به بررسی عملکرد رم در دیدار چهارشنبه شب ورزشگاه آلیانس آرنا پرداخت.
فان خال از فوتبال تدافعی جلوروسی دردیدار 4شنبه شب راضی نبود؛ چرا که اکثر بازیکنان رم در پی توپ بودند ولی این مربی هلندی از سبک عملکرد تیمش راضی بود.
در پایان دیدار چهارشنبه شب ورزشگاه آلیانس آرنا، لوئیس فان خال در صحبتهایی به روزنامه اکیپ گفت:« فکر می کنم که ما خیلی خوب بازی کردیم. ما به خوبی می دانستیم که آنها برای ارائه بازی تدافعی به میدان می آیند ولی بعد از 70 دقیقه رم مهار شد. هواداران ما باید درک کنند که به اندکی زمان برای مهار آنها نیاز داشتیم، چرا که می بایست توپ را به خوبی به گردش دربیاوریم.ما دو گل خوب را به ثمر رساندیم و می توانستیم به دو گل دیگر نیزبرسیم.»
مربی هلندی بایرن ادامه داد:« رم حتی یک فرصت گلزنی هم خلق نکرد، 10 بازیکن آنها به دنبال توپ بودند. شاید این اصلا تماشایی نبود ولی آنها واقعا خسته شدند. در بین دو نیمه من به بازیکنانم گفتم که به کارشان ادامه دهند و بدین ترتیب ما فرصتهای متعددی برای گلزنی خلق خواهیم کرد.»
فان خال در بخش پایانی صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که سبک بازی رم او را به یاد عملکرد اینتری ها در دیدار فینال فصل قبل لیگ قهرمانان اروپا انداخت:« رم مثل اینتر در دیدار فینال فصل گذشته بازی کرد و من اصلا این سبک بازی را نمی پسندم. شاید شما دوست داشته باشید این سبک فوتبال را تماشا کنید که 10 نفر دنبال توپ می دوند ولی من اصلا این شیوه را دوست ندارم.»
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------
ده روسی: بایرن برتر بود
او گفت که هم تیمی هایش کاملا خسته شده بودند و وقتی گل اول بایرن به ثمر رسید، کار جیالوروسی بسیار مشکل شد. رم در نهایت 2-0 بازی را واگذار کرد.
سایت گل- دانیله ده روسی، هافبک رم، تاکید کرد که تیمش می توانست در 20 دقیقه پایانی بازی شب گذشته مقابل بایرن مونیخ در لیگ قهرمانان می توانست بازی بهتری ارائه بدهد.
او گفت که هم تیمی هایش کاملا خسته شده بودند و وقتی گل اول بایرن به ثمر رسید، کار جیالوروسی بسیار مشکل شد. رم در نهایت 2-0 بازی را واگذار کرد.
او در پایان بازی گفت:" آنها در اکثر دقایق مسابقه، تیم برتر میدان بودند. زمانی که گل اول آنها به ثمر رسید، کار برای ما بسیار دشوار شد زیرا انرژی بازیکنان ما به پایان رسیده بود.
در خط میانی آنها برتری عددی داشتند و دشوار بود که علاوه بر دفاع کردن، بتوانیم بازی خودمان را نیز دیکته کنیم. ما باید بازی بعدی مان مقابل کلوژ را ببریم و نشان دهیم که تیم بزرگی هستیم.
این نتیجه موجب دلشکستگی ما شد و این اصلا خوب نیست اما باید به فکر آینده باشیم و می دانیم که می توانیم پیشرفت کنیم."
بهترین بازی هفته بین شالکه ودورتموندبرگزارمیشه.....
چه بازیی میشه....:40:
ماگات: خرید مستلدر اشتباه بود
فلیکس ماگات، مربی باشگاه شالکه در صحبتهایی از یکی از خریدهای تابستانی تیمش انتقاد کرده است
سایت گل- فلیکس ماگات، مربی جدی و باتجربه شالکه در صحبتهایی زبان به انتقاد از کریستوف متسلدر، یکی از خریدهای تابستانی تیمش گشوده و اعلام کرده که ستاره سابق باشگاه دورتموند، آن طور که توقعش را داشته، بازی نمی کند.
مستلدر در بازار نقل و انتقالات تابستانی به عنوان بازیکن آزاد از رختکن رئال به شالکه منتقل شد و این در حالی است که شالکه شروع سختی در رقابتهای این فصل داشته و در هر سه دیدارش تن به شکست داده است. متسلدر در دیدار این هفته تیمش مقابل هوفنهایم به میدان رفت و در نهایت به دلیل مصدومیت زمین مسابقه را ترک کرد.
ماگات در گفتگو با بیلد در این رابطه گفت:« تا به اینجا متاسفانه متسلدر نتوانسته زیر فشارها مقاومت کند. او آن طور که فکرش را می کردیم نبود و نتوانسته هدایت خط دفاع تیم را به دست بگیرد.»
در تابستان جاری رافینیا،بوردن و هیکو وسترمن، مدافعان باتجربه شالکه رختکن این تیم را ترک کردند و کریستوف متسلدر، آتسورو اوچیدا و نیکلاس پلستان به عنوان بازیکنان جایگزین به رختکن تیم گلزنکرشن آمدند. شالکه روز یکشنبه بدون متسلدر مقابل دورتموند قرار خواهد گرفت.
---------- Post added at 10:37 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
تونی کروس: گلها از راه می رسند
ستاره جوان باشگاه بایرن مونیخ معتقد است که گذشت زمان تمام مشکلات را حل می کند
سایت گل- تونی کروس، ستاره جوان باشگاه بایرن مونیخ از بازگشتش به رختکن باواریایی ها بسیار خوشحال است . با این وجود، اوتاکنون تنها یک بار در تمام رقابتهای این فصل برای بایرن به گل رسیده است. این ستاره 20 ساله در صحبتهایی اعلام کرده که به زودی به گل خواهد رسید.
کروس در گفتگویی به بیلد گفت:« گلها از راه خواهند رسید. زمانی که به اوج آمادگی برسم، هیچ چیز غیرممکن نخواهد بود.»
این ستاره جوان فصل گذشته برای بایرلورکوزن 9 گل به ثمر رساند و پاس گلهای زیادی داد. این بازی ساز جوان پس از اتمام قرارداد قرضی اش با لورکوزن به رختکن باواریایی ها بازگشت و از آن زمان تاکنون تنها به یک گل رسیده است.این در حالی است که او در مقایسه با تمام بازیکنان بایرن به غیر از فرانک ریبری بیشترین شوتها را به سمت دروازه حریفان داشته است.
---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------
فیگو: بایرن مونیخ میتواند فاتح لیگ قهرمانان شود
او میگوید آنها توان لازم برای این کار را دارند.
سایت گل – رسیدن بایرن مونیخ به فینال لیگ قهرمانان فصل پیش تا حدی شگفتیساز بود. لوییس فیگو، هافبک سابق اینتر میگوید آنها میتوانند این فصل قهرمان اروپا شوند: «بایرن باشگاهی است که تاریخی غنی دارد. آنها در طول این سالها همواره تیمهای بسیار قدرتمندی داشتهاند. آنها فصل پیش بخت اصلی رسیدن به فینال لیگ قهرمانان نبودند، اما نشان دادند که کاملا شایسته حضور در فینال هستند.
به نظرم آنها میتوانند این فصل فاتح لیگ قهرمانان شوند. لوییس فانخال، مربی آنها تیمی بسیار باتجربه در اختیار دارد. البته آنها تنها تیم بزرگ اروپا نیستند و چند باشگاه بزرگ دیگر هم هستند که بر سر فتح لیگ قهرمانان خواهند جنگید.
سخت بتوان پیشبینی کرد کدام تیم امسال قهرمان میشود. شانس نقشی بزرگ خواهد داشت. ثبات هم یکی از کلیدهای موفقیت است. باید صبر کنیم و ببینیم چه میشود. من که خیلی منتظر هستم.»
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
رومنیگه: بایرن مونیخ از رئال مادرید بهتر است
او بر این باور است که باشگاهش بهتر از اسپانیاییهاست.
سایت گل – کارل هاینس رومنیگه ادعا میکند که بایرن مونیخ در حال حاضر تیمی بهتر و موفقتر از رئال مادرید است و دلیلی ندارد که نگران رفتن بهترین بازیکنانش به رئال باشد.
گفته میشود مادرید هنوز علاقمند به خرید باستین شوایناشتایگر و فیلیپ لام است، اما رومنیگه که مانع رفتن فرانک ریبری به رئال شد مطمئن است این دو نفر هم به زودی به تیم اسپانیایی نخواهند رفت: «رئال مادرید نام بزرگی دارد، اما بایرن تیم بهتری است. ما در حال حاضر باشگاه موفقتری نسبت به آنها هستیم. به نظرم میتوانیم با این دو بازیکن به توافق برسیم و قراردادهایشان را تا سال 2015 تمدید کنیم.»
او همچنین درباره تمدید قرارداد لوییس فانخال گفت: «بسیار از کار او راضی هستیم و میتوانیم قراردادش را تمدید کنیم. انتظار دارم تا کریسمس اوضاع مشخص شود.»
البر: بایرن فعلا بازیکنی از آمریکای جنوبی نمیخرد
او گفت بایرن تا دو سال آینده بازیکنی از این قاره نخواهد خرید.
سایت گل – جیووانی البر، مهاجم سابق بایرن مونیخ گفته که قهرمان آلمان قصد ندارد بازیکنی از آمریکای جنوبی در دو سال آینده خریداری کند.
البر 38 ساله به دلیل این تصمیم شغل خود به عنوان مشاور باشگاه را از دست داده است.
او میگوید: «من دیگر مشاور بایرن نیستم. آنها پس از جام جهانی به من گفتند که در دو فصل آینده بازیکنی از آمریکای جنوبی نمیخرند. پس دیگر نیازی به من به عنوان مشاور آمریکای جنوبی ندارند.
تصمیم آنها برای پایان همکاری با من را درک میکنم. البته تصمیم آنها برای این که بازیکنی از برزیل نخرند به نظرم کار اشتباهی است. نمیتوانید بدون بازیکنان برزیلی فاتح لیگ قهرمانان شوید. ما همه دیدیم در سال 1999 چه شد. در آن تیم بازیکنی از برزیل نبود و آنها باختند. بایرن دو برزیلی در فینال 2001 در ترکیب خود داشت و قهرمان اروپا شد.
من به بایرن توصیه کرده بودم رامیرس چلسی و میشل باستوس لیون را بخرند، اما این بازیکنان سر از باشگاههای فعلیشان درآوردند.»
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
خاطره شوایناشتایگر: توپجمعکن بودم، کفشهای هارگریوز را گرفتم!
او به واقعه جالبی در گذشته اشاره میکند.
سایت گل – باستین شوایناشتایگر درباره پیشرفت و رشدش در بایرن مونیخ صحبت کرده و از خاطرات سالهای دورش سخن گفته است.
هافبک 26 ساله بایرن میگوید: «من توپجمعکن بودم. فوقالعاده بود که همیشه نزدیک به زمین باشم و ستارهها را از نزدیک ببینم. البر، کان، یرمیس، لینکه، شول... چند سال بعد خودم در کنار آنها بازی میکردم. من همچنین تا جای ممکن تمرینات را هم تماشا میکردم. در آن هنگام با دوچرخه از مدرسه به خوابگاه جوانان تیم میرفتم.
یادم هست یک بار تنها تماشاگر حاضر در تمرینات بودم و مدتها اوون هارگریوز را تماشا کردم که تک و تنها ایستاده بود و توپی را به نیمکتی چوبی میزد و در برگشت آن را کنترل میکرد. او در آن هنگام فرم قرارداد حرفهای را امضا کرده بود. من بیصبرانه میخواستم کفشهای بازیکنان حرفهای را داشته باشم و پیش او رفتم و التماس کردم که کفشهایش را به من بدهد!»
از او پرسیدند که آیا هارگریوز این کار را کرد یا نه و او پاسخ داد: «بله. ما مدتها بود هم را میشناختیم. هر دو در اردوی جوانان بودیم. سالهایی که در خوابگاه شبانهروزی گذراندم فوقالعاده بود. روشن است که باید از برخی کارهایی که پسران در آن سن از آنها لذت میبرند دوری میکردم، اما این کار برای رشد من فوقالعاده مهم بود.
در آن هنگام برای اولین بار مستقل میشوید. باید خریدتان را انجام دهید، غذایتان را خودتان درست کنید. من حتی یک بار نزدیک بود خوابگاه را کاملا به آتش بکشم. پودینگ یخزده خریده بودم و کبابش کردم. بیرون آنها سیاه شده بود و داخلشان همچنان یخ زده بود! اما از آن تجربه درس گرفتم و دیگر پودینگ را خودم درست نمیکنم.»
او درباره بازی این هفته تیمش مقابل کلن و رویارویی با لوکاس پودولسکی، همتیمی سابقش میگوید: «لوکاس در سال 2006 به بایرن آمد و پس از جام جهانی همه چشمها به سمت او بود. اوضاع در ابتدا برای او خوب پیش نرفت و همه تنها او را مورد انتقادات فراوان قرار دادند. هر چند من متقاعد شدهام که او پتانسیلش را داشت.
برخی افراد میگویند دلیلش این بود که او تصمیم گرفت خارج از شهر زندگی کند. اما من درک نمیکنم. او در کلن هم وسط شهر زندگی نمیکند.»
فان خال: مطمئنم بار دیگر روی غلتک گلزنی می افتیم
مربی هلندی شاهد تساوی بدون گل تیمش در دیدار شنبه شب بود ولی معتقد است که به زودی اخبار خوشی در مورد بایرن خواهیم شنید
سایت گل- لوئیس فان خال، مربی هلندی بایرن مونیخ شنبه شب شاهد سومین ناکامی متوالی تیمش در رقابتهای این فصل بوندس لیگا بود. بایرن مونیخ شنبه شب در دیدارش در آلیانس آرنا نتوانست به نتیجه ای بهتر از 0-0 مقابل کلن دست یابد.
فان خال نیز در پایان این مسابقه با انتقاد از تاکتیکهای تیم میزبان،این تاکتیکها را عامل شکست تیمش نامید.
فان خال در کنفرانس خبری پایانی بازی گفت:« من از بازی تیمم ناامید نیستم. ما فرصتهای متعددی در محوطه جریمه حریف خلق کردیم . البته زمانی که حریف افراد زیادی را دنبال توپ دارد، کار همیشه سخت می شود. این باعث شد تا ضربات نهایی و پایان کار سخت شود.»
مربی سابق تیمهای آژاکس، بارسلونا و آ.زد آلکمار ادامه داد:« در چنین شرایطی به اندکی خوش شانسی نیاز است. ما باید به همین ترتیب به بازی کردنمان ادامه دهیم و مطمئنم که دیریا زود گلها از راه می رسند و فقط به اندکی زمان نیاز است.»
این در حالی است که بایرن در سه هفته اخیر رقابتهای بوندس لیگا رنگ پیروزی را ندیده و با پنج امتیاز در رده هشتم جدول قرار دارد. آنها سه شنبه شب مقابل هوفنهایم به میدان خواهند رفت.
---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:52 PM ----------
شاف ناامید از عملکرد برمن مقابل ماینس
مربی وردربرمن در صحبتهایی به انتقاد از عملکرد شاگردانش پس از شکست 0-2 برمن مقابل ماینس گشود
می تواند آنچه در دیدار شنبه شب تیمش مقابل ماینس دید و با شکست 0-2 برمن همراه بود را باور کند.
شاف در پایان این دیدار در گفتگو با خبرنگاران گفت:« حتی برای یک ثانیه هم آن وردربرمنی که مردم به آن عادت دارند، نبودیم. ما بیش از حد، به دفاع می پرداختیم.»
مربی وردربرمن ادامه داد:« شاید این خوب باشد که روز سه شنبه مقابل هانوفر قرار خواهیم گرفت.»
بدین ترتیب و با شکست شنبه شب وردربرمن، این تیم در رده دهم جدول بوندس لیگا قرار دارد و تنها 4 امتیاز مقابل نام خود می بیند
باز که این شالکه باخت :41:
یوسف :دی....بیا یه تیم دیگه به من بده :دی:42:
:39::39::39::39:
دورتموندخوبه.....نقل قول:
اما بزن تو کار بایرن وخلاص:31:
نه...بایرن خزه :دی
نه دیگه داداش نداشتیم...:31:نقل قول:
توی تاپیک المان؟
به سلطان اروپا(بایرن کبیر)توهین میکنی؟:31:
شوخی کردم...
بهرحال میل خودته...
ماینس چطور؟:27:
هرچی باشه مثل اون تیمه چیبود امروز بهش 4تا زدین!!6-4تا نمیخوره :31:
نه منظور از خز اینه که خیلی ها طرفدارشند.............میخوام مثل چلسی (اونموقعه ای که طرفدارش شدم) کمتر طرفدار داشته باشه :دی................میدونی که چی میگم ؟ :دی
شالکه یک – دورتموند 3: درخشش کاگاوا، برد دورتموند در داربی
کاگاوا همان طور که پیشبینی کرده بود دو گل زد.
سایت گل – شینجی کاگاوا، هافبک بازیساز دورتموند قبل از بازی گفته بود دو گل میزند. و دو گل هم زد.
دورتموند در 25 دقیقه ابتدایی بازی حاکم میدان بود. در ابتدای بازی گل سون بندر با تصمیمی مشکوک آفساید اعلام شده بود و نون سوبوتیچ هم ضربهای به تیر دروازه زده بود. سپس نوبت به کاگاوا رسید که در سومین موقعیت خوبش، پاس پشت پای ماریو گوتزه را به گل تبدیل کند.
لوکاس باریوس کمی بعدتر موقعیت دیگری را برای دورتموند از دست داد. ضربه ایستگاهی گوتزه هم به تیر دروازه برخورد کرد و مانوئل نویر هم با واکنشی عالی ضربه سوبوتیچ را گرفت تا شالکه در نیمه اول بیش از یک بار دروازهاش باز نشود.
در دقیقه 58، کاگاوا روی سانتر کوبا با ضربهای دیگر گل دوم را به ثمر رساند. کمی بعدتر، نیکولاس پلستان از شالکه اخراج شد و بازی کاملا به دست دورتموند افتاد.
در دقیقه 73 موقعیتی عالی برای شالکه از دست رفت و در حالی که رومن وایدنفلر، دروازهبان دورتموند تسلیم شده بود، بندیکت هاودس نتوانست ضربه خوبی به توپ بزند و ضربه جوئل ماتیپ از فاصله نزدیک هم از بالای دروازه به بیرون رفت.
در دقیقه 86، رابرت لواندفسکی روی کرنر نوری شاهین گل سوم را زد و در نهایت کلاس یان هونتلار ضربه کریستوف موریتس را منحرف کرد و به دروازه دورتموند زد تا گلی تسلیبخش را به ثمر رسانده باشد.
ترکیب دو تیم
شالکه: نویر، پلستان، هاودس، سارپی (66 ماتیپ)، موریتس، کلوگه، راکیتیچ، هونتلار، رائول، دیاک (45 ادواردو)، فارفان
بروسیا دورتموند: وایدنفلر، هوملس، سوبوتیچ، شملتزر، اوومویلا، شاهین، بندر، باریوس (81 پیشچک)، کاگاوا (74 لواندوفسکی)، گوتزه (45 بلاشچیکوفسکی)، گروسکروتس.
---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:45 PM ----------
ماگات و گله از «بدترین روزش» در شالکه
مربی باشگاه شالکه معتقد است که شکستهای متعدد، از روحیه شاگردان کاسته است
سایت گل- فلیکس ماگات، سرمربی باشگاه شالکه در صحبتهایی اعلام کرد که روز یکشنبه ،بدترین روز کاری اش در شالکه، از زمان پیوستن به نیمکت مربیگری این تیم در تابستان سال 2009 بود.
شالکه یکشنبه شب و در حضور تماشاگردان مشتاق حاضر در ولتینز آرنا با نتیجه 1-3 مغلوب بورسیا دورتموند شد.
ماگات در پایان این دیدار در کنفرانسی خبری گفت:« یکشنبه بدترین روزی بود که در رختکن شالکه تجربه کردم.»
مربی سابق بایرن مونیخ و وولفسبورگ در ادامه صحبتهایش در مورد شروع تیمش در رقابتهای این فصل که با 5 شکست متوالی در تمامی رقابتها همراه بود، گفت:«این شروعی بود که هرگز آن را تجربه نکرده بودم.این شکستها تاثیر بدی برروی بازیکنانمان گذاشته و تیممان کاملا احساس ناامنی می کند.»
شالکه در حال حاضربا 4 شکست در 4 دیدار ابتدایی اش در رقابتهای بوندس لیگا، در قعر جدول تکیه زده و روز چهارشنبه در دیدار هفته پنجم مقابل فرایبورگ قرار خواهد گرفت
---------- Post added at 04:47 PM ---------- Previous post was at 04:46 PM ----------
بحران مصدومیت در تیم لورکوزن؛ کیسلینگ و هلمس مصدومان جدید بایری ها
کیسلینگ پس از اینکه از ناحیه قوزک پا دچار آسیب دیدگی شد، از بازی بیرون رفت و این مسئله برای تیم لورکوزن ممکن است بسیار گران تمام شود زیرا آنها پاتریک هلمس را نیز به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه همسترینگ برای مدتی در اختیار نخواهند داشت.
سایت گل- اشتفان کیسلینگ ، مهاجم تیم لورکوزن، که در تساوی0-0 تیمش مقابل نورنبرگ به دلیل تکل خشن آندره آس ولف تعویض شده بود، ممکن است مجبور شود چند هفته را دور از میادین سپری کند.
کیسلینگ پس از اینکه از ناحیه قوزک پا دچار آسیب دیدگی شد، از بازی بیرون رفت و این مسئله برای تیم لورکوزن ممکن است بسیار گران تمام شود زیرا آنها پاتریک هلمس را نیز به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه همسترینگ برای مدتی در اختیار نخواهند داشت.
آسیب دیدگی هلمس به اندازه هم تیمی اش شدید نیست اما این بازیکن به تازگی با پشت سر گذاشتن آسیب دیدگی زانو، به روزهای اوجش بازگشته بود و مصدومیت جدید می تواند برای او بسیار ناگوار باشد.
کیسلینگ امروز تحت آزمایشات بیشتری قرار می گیرد اما نشریه بیلد گزارش داد او برای مدتی نسبتا طولانی از میادین دور خواهد بود و این به آن معنی است که او دیدارهای تیم ملی آلمان مقابل ترکیه و قزاقستان در مقدماتی یورو 2012 را از دست خواهد داد.
:40::40:بردیم:31:بردم!:40::40:نقل قول:
---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------
سایت گل – شینجی کاگاوا، هافبک بازیساز دورتموند قبل از بازی گفته بود دو گل میزند. و دو گل هم زد.
دورتموند در 25 دقیقه ابتدایی بازی حاکم میدان بود. در ابتدای بازی گل سون بندر با تصمیمی مشکوک آفساید اعلام شده بود و نون سوبوتیچ هم ضربهای به تیر دروازه زده بود. سپس نوبت به کاگاوا رسید که در سومین موقعیت خوبش، پاس پشت پای ماریو گوتزه را به گل تبدیل کند.
لوکاس باریوس کمی بعدتر موقعیت دیگری را برای دورتموند از دست داد. ضربه ایستگاهی گوتزه هم به تیر دروازه برخورد کرد و مانوئل نویر هم با واکنشی عالی ضربه سوبوتیچ را گرفت تا شالکه در نیمه اول بیش از یک بار دروازهاش باز نشود.
در دقیقه 58، کاگاوا روی سانتر کوبا با ضربهای دیگر گل دوم را به ثمر رساند. کمی بعدتر، نیکولاس پلستان از شالکه اخراج شد و بازی کاملا به دست دورتموند افتاد.
در دقیقه 73 موقعیتی عالی برای شالکه از دست رفت و در حالی که رومن وایدنفلر، دروازهبان دورتموند تسلیم شده بود، بندیکت هاودس نتوانست ضربه خوبی به توپ بزند و ضربه جوئل ماتیپ از فاصله نزدیک هم از بالای دروازه به بیرون رفت.
در دقیقه 86، رابرت لواندفسکی روی کرنر نوری شاهین گل سوم را زد و در نهایت کلاس یان هونتلار ضربه کریستوف موریتس را منحرف کرد و به دروازه دورتموند زد تا گلی تسلیبخش را به ثمر رسانده باشد.
ترکیب دو تیم
شالکه: نویر، پلستان، هاودس، سارپی (66 ماتیپ)، موریتس، کلوگه، راکیتیچ، هونتلار، رائول، دیاک (45 ادواردو)، فارفان
بروسیا دورتموند: وایدنفلر، هوملس، سوبوتیچ، شملتزر، اوومویلا، شاهین، بندر، باریوس (81 پیشچک)، کاگاوا (74 لواندوفسکی)، گوتزه (45 بلاشچیکوفسکی)، گروسکروتس.
فقط خدا کنه مثه فصل قبل ما رو جون به لب نکنه !!نقل قول:
فان خال: مطمئنم بار دیگر روی غلتک گلزنی می افتیم