عزيز ناراحت نشي ها جسارت نكردمنقل قول:
1. چرا پستات زياد نميشه ديشبم 19تا بود الانم 19 هستي ؟
2. بازار رضا فروشگاه هوشمند 75 تومن
Printable View
عزيز ناراحت نشي ها جسارت نكردمنقل قول:
1. چرا پستات زياد نميشه ديشبم 19تا بود الانم 19 هستي ؟
2. بازار رضا فروشگاه هوشمند 75 تومن
نرم افزار های افزایش دهندهی سرعت مثل modem booster برای ادج مودم ها وجود داره اگه داره دوستان بذارن .
یا درایور های بهتر . درایور z632 را اگه کسی داره بذاره .
---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
این عکس بالا میانگین سرعت من رو در حین 1 ساعت اتصال نشون می ده .
که به 6.2 هم رسید .
دوستان دیگه که ادج مودم دارن سرعتشون چنده .
---------- Post added 06-09-2010 at 12:01 AM ---------- Previous post was 05-09-2010 at 11:58 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dns کانکشن رو زدم 208.67.222.222
سرعت لود صفحات بهتر شد .
می خواین امتحان کنین .
نه مگه چی گفتی که نارحت شم .نقل قول:
پست ها هم زیاد میشه ..............
مودم سفیده رو 80 میده ................ چونه بزنی میشه 75
مودم سیاهه رو خودش 90 میده .........بقلی ها 95............. جونه بزنی تا 85 بهت میده
همین 2 مدل هم بیش تر نداره
البت یه مدل هم داشت یه عالم دم و دستگاه داشت
سرعت لود صفحات خوب شد .........
برین تو تنظیمات apn ادج مودم dns 1 را بزنین 208.67.222.222
dns2 را بزنین 208.67.220.220
بعد کامپیوتر رو ریست کنین .
سرعت لود صفحات زیاد میشه .
هممم
بچه ها کسی عکسی یا لینکی نداره به کارمون بیاد؟
یه مقدار زیادی گرونه
فرقش با همون usb ها چیه؟
کد:http://www.dekart.com/products/hardware/sim_card_reader
39 دلاره ..........توایران میدن چندنقل قول:
نه والا تو اونیکی تاپیکی که زدم دوستان معرفی کردن
یه مدل دیگه هست که 5-6 تومنه گویا
ولی احتمالا امکان تماس و ... نداره فقط در حده استفاده از GPRS و ... هست
ببین تو بازار گیر میاد ...در ضمن اگه گیر اومد و کار نکرد چینقل قول:
هیچ ارزونی بی حکمت نیست
راستی دوستان دی ان اس ها رو امتحان کردن
چه طور بود
به درد می خورد یا نه .
روی این سیستم جوابگو نیست. برای سیستم های با پهنای باند بیتشر و سرعت متعادل تره
بدترین مشکل این سیستم نوسان سرعت است
چون من وقتی دانلود می کنم می بینم یه دفعه روی 7 است ....یه دفعه روی 14 است.............یهو می ترکونه می ره روی 20 .........بعضی وقت ها هم روی 1 و 2 می مونه .
این هم به دلیل سوئیچ کردن روی بی تی اس های اطرافه
دوست عزیزمون که این تاپیک ها رو راه انداخت گفت که این موضوع کاملا به منطقه و شلوغه اون مربطه و فاصله ی آنتن های BTS
میتونین این برای فهمیدن اینکه آنتن ها کجا هستن با گوشی از برنامه ی Google Maps استفاده کنید و بهتون میگه شما الان دارین از چه منطقه ای با کدوم BTS آنتن میگیرین. بعد ببینین فاصله اش تا اونجایی که هستید چقدره!
برای اجرلی این برنامه باید gps داشته باشه گوشی
EDGE
پست اول رو بخونین!!!
سلام کسانی که ادج مودم دارن توجه کنند
در قسمت تنظیم ها connection نرم افزار مقادیر زیر رو وارد کنین .
Connection Name : Irancell
Username & password : خالي
Access Point Name : mtnirancell
dial number: *99***1#
این طوری یه مقداری سرعت بهتر می شه.....l
---------- Post added at 04:02 AM ---------- Previous post was at 04:00 AM ----------
بعد از تغییرات هم باید کامپیوتر رو ری استارت کرد .
---------- Post added at 04:07 AM ---------- Previous post was at 04:02 AM ----------
من همون پست رو خوندم فهمیدم ادج چیه .....نقل قول:
و رفتم مودمش رو خریدم
ولی آرزو به دل موندم سرعت 30 رو حداقل 1 دقیقه ثابت داشته باشم
اگه لب تاپ داشتم حداقل ادج مودم رو تو یه محل دیگه آزمایش می کردم ......
---------- Post added at 04:08 AM ---------- Previous post was at 04:07 AM ----------
میانگین سرعت اتصال من در بهترین حالت 6.2 بود
دوستان و اساتید گرام بنده تا صفحه ی 3 رو خوندم چند سوال دارم بی زحمت راهنمایی کنید:46:
1. این کلمه رو تو گوگل سرچ کردم نوع های مختلفی داشت که زیره 75 یورو نبودن! چه طور پس با این قیمت اونم تو ایران و با گارانتی ممکنه با قیمت 80 اینا باشه؟ بنده در اشتباهم یا ...؟:20:
2. خوب دوستان اشاره کردن حتی سر 3 ساعت هم داغ میکنه! چه برسه به 24 ساعت! تا چه حد میشه اسفتاده کرد واقعا؟ 3 ساعت که خیلی کمه برای این همه هزینه:20:
3. کلا این ایرنسل یا همراه اول سرعت لفظی که میدن چند هست؟ برای خودمم با هر دو بیشتر از 5 کیلو نصیبم نشده اونم با آنته پر! قطعی هم که میترکونن!:31:
4. با IDM و ... سازگاری کامل داره آیا اینترنتی که از این موردم میگیریم؟
5. کسی کارش به گارانتی (وارانتی خارجه!:31:) رسیده؟ چه خبره اونجا؟ میپیچونن فقط یا گهگاه کاری هم انجام میدن؟
6. تو بازار ایران یا رضا تو تهران اگر کسی از دوستان کسی رو آشنا داره تو پروفایلم بگه اگه خواستم بگیرم ازشون بگیرم دعاگوی اون دوست هم بشیم
ما که داریم زیره فشاره این قیمت ها شل و پل میشیم! آخه 42 تومن برای اینترنته 128 ماهیانه اونم تو شهره پاییتخت و مرکز تکنولوژی یه کشور واقعا جالب نیست!
اگه با 10 تومن بشه همین کار رو کرد خوب چرا بدمون بیاد! از خدامون هم هست
1- خوب از این بساتا زیاده. احتملا اون با 3g بوده. و البته اینی که الان پره تو بازار چینی هست و مارک نیست . و باید کلا بیخیال بحث گارانتی بشی. گارانتی برای چیزی هست که ارزش داره و فروش داره. نه این!!!:46:نقل قول:
2- نه بابا. داغ میکنه به خاطر اینه که داره ازش استفاده میشه. خیلی چیزها هستن که داغ میکنن ولی طبیعی هستن! مثل باند اسپیکر( پشتش میشه نیمرو درست کرد):31:
یا وسایلی که مکانیکی عمل میکنن و آرمیچری هستن!!
و کلا شما نگران نباش.
حتی فلش هم که استفاده کنی و زیاد به سیستم وصل باشه داغ میشه بخاطر سرعت انتقال اطلاعات هست و آنلاین بودن به سیستم.
بهر حال کلا یعنی نگران داغ کردنش نباش!!
3- شما هواست باشه. اگه با گوشی رسیو کم داری حالا با ایرانسل یا همراه اول. جفتشو تست کن و بهتری سرعت رو پیدا کن. بعد برو دنگل بخر. من گفتم بهترین سرعت و نرمال واسه این سیستم 20 تا 25 هست. که اونایی که از EDGE استفاده میکنن معمولا سرعتشون اینه.
5 کیلوبایت یعنی اصلا از EDGE استفاده نمیشه یا آنتن محله تون هنوز بهینه نشده!:13:
4- بله. جالبه بدونی من با دانلود منجیر 30 35 دانلود میکنم و با برنامه هایی مثل ووزه یا یو تورنت 20 دانلود میکنم!:27:
5- من نه!!!
6- یکی از دوستان بودن. فعلا اینجا نیستن .بذار ببینم میتونم پیداش کنم. البته به هر حال شما باید روی 80 تومن حساب کنی!!!:46:
:31:
شما باید حتما تست کنی ببین سرعتت کجاها و با یه سیم کارتی خوبه!نقل قول:
علامت E میاد؟
اگه میاد مطمعن باش یه جاهایی از خونه هست که سرعت بهتری داشته باشی. باید تست کنی.
مثلا تو اتاق من سمت چپ سرعتم25 بود. سمت راست 30. الان کلا بسات رو جمع کردم رفتم اونور که سرعت بیشتره!!!:31:
امروز که تو یکی از سایت های فروش قطعات کامپیوتر گشت میزدم به یه قطعه برخوردم به اسم Multi Card Reader with Sim Readable که فکر کنم بشه باهاش به اینتر نت وصل شد(با سیمکارت) با قیمت 26000 لینک صفحه رو میزارم تا دوستان هم یه نگاهی بندازن.فقط نظرها فراموش نشه ! شاید بخوام بخرمش.
[HTML]http://www.rayaneh.com/product-12576.aspx[/HTML]
این یک رم ریدر هست که قابلیت خوندن اطلاعات از روی سیم کارت رو داره و برای اتصال به اینترنت نیست.نقل قول:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
چند وقتی از سرویس ایرانسل استفاده میکردم و با سرعت در حدود 20 دانلود داشتم، ولی چند وقتیه سرعت به شدت کم شده و حتی یک صفحه عادی رو به زحمت باز میکنه. قصد خرید قطعه رو داشتم که منصرف شدم.
ببخشید می خواستم بدونم با این دانگل های سیم کارت میشه SMS هم ارسال کرد ؟ (تعداد زیاد )
برنامه اش روی خود پک هست یا باید از جایی گرفت ؟
اگر برنامه ای در این زمینه میشناسید ممنون میشم معرفی کنید.
سلام.این gsm modem تفاوتش با دانگل چیه . من فقط دیدم باهاش پیامک فله ای سند میکنن . نرم افزاراشم معمولا ایرانیه.با اینا میشه ادج استفاده کرد ؟
این دانگلا واسه ارتباط با اینترنت یا ارسال پیامک فله ای نرم افزار خاصی لازم داره ؟ خودشون همچین نرم افزاری دارن ؟
اسمش اصلا همینه EDGE MODEM و کار اصلیش همین هست. من اس ام اس رو خبر ندارم ولی خودم که یک روز باهاش کار کردم تقریبا مثل دانگلی هست که روی لپ تاپ ها وجود داره.
دانگل هم به یه قطعه ی الکترونیکی میگن. کلا یه قطعه رو بهش میگن دانگل.
البته تو انگلیسی معنیش چیز دیگه ای هست ولی یه جور اصطلاحه!
واسه اس ام اس هم سایت به قدر کافی هست. 20 تومن می ریزی 3000 تا اس ام اس میدی.( حالا دقیقش رو نمیدونم)
ولی برای تعداد بالاست. تازه میتونی تعیین کنی طرف بتونه جواب بده یا نه!
اگه تو مرور صفحات مشکل دارین .
از نرم افزاری که دوستمون تو فروم زیر معرفی کردن استفاده کنین.
سرعت مرور رو بالا می بره .......
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=410943
---------- Post added at 02:44 AM ---------- Previous post was at 02:43 AM ----------
در ضمن تنظیمات برای من 1 ساعت طول کشید
در زمان تنظیم هم باید کانکت باشین
بعد از اتمام کار برنامه یک صفحه میاد که در آن بهترین dns رو به شم پیش نهاد میده
شما آن dns رو میتونین در تنظیمات کانکشنی که با اون به اینترنت وصلمیشین بذارین.
چرا این تایپیک به بی راهه کشیده شده و جایی شده برای بحث و جدل بیخود.
کسی در مورد این دو تا صفحه با قیمتهای 9 و 18 هزار تومنی چیزی میدونه؟
اینها هم دانگل سیمکارت هستند؟
کد:http://www.plaza.ir/EGate_Reader_Dongle-3168.aspx
لطف کنید و در مورد خود دستگاه توضیح بدین و عکسهای مربوط به دستگاهتونو بذارید؟کد:http://www.istgah-esf.com/foroshgah/index.php?productID=8004&categoryID=578&save_voting_results=yes
لطف کنید و یک نفر بگه که خرید ازمظمئنه یا نه؟کد:http://www.zisa.tk/
از مشخصات دستگاه لطف کنید و بیشتر بگید؟ایا در حجمهای بالا براش به غیر از داغی مشکل دیگه پیش میاد یا نه؟
دوست عزیز این اولی که شما می گی سیم کارت خوان است .....
یعنی فقط اس ام اس های روی سیم کارت و شماره های روی سیم کارت می تونی باهاش ببینی و اون ها رو تغییر بدی .
و اصلا باهاش نمی تونی به اینترنت وصل شی .
حتی تو توضیحات فروشنده هم حتی ارسال اس ام اس ذکر نشده .
اصلا ارزش خرید نداره.
دومی هم که همونه که فقط 2 برابر قیمت میده...این وسیله هم برای پین گذاشتن روی سیم کارت و ....است . با اینا نمی شه به اینترنت وصل شد .
در ضمن به نظر من از بازار رضا بخری بهتره. در ضمن قبل خرید به ما بگو با موبایل با چه سرعتی دانلود می کردی اگه حول 25 است .
بهت توصیه می کنم بگیری . چون حداقل موبایل داغ نمی کنه.
ولی اگه مثل ما سرعتت حول 5 و 6 است یعنی ادج فعال نیست.
و نگیر که با ادج مودم هم همون آشه و همون کاسه.
من شهرستانی هستم و دسترسی به بازار رضا ندارم.
گوشیم 5530 هست و سرعتم بین 25 تا 30 نوسان داره حدود 5 دقیقه وصل بود تا 5 درصد دانلود داشتم بعد وایستاد هر کاری میکنم دیگه وصل نمیشه چرا؟
در صورتی که با خود گوشی وصله.
من طرح شبانه رو برای خودم فعال کردم و موقع وصل شدن هم علامت E میاد.حالا در صورتیکه بخوام این دستگاهو بگیرم از کدوم سایت بگیرم بهتره؟
گوشی نوکیا را با نرم افزار nokia pc suit وصل کنین .
در ضمن طرح شبانه از 11 شب تا 6 صبح و روزهی تعطیله.
بعد از پیام فعال سازی وصل شین تا شارژ به هدر نره.
خوشبختانه 100 درصد ادج شما در اون مکان فعاله. چی میشه نزدیک ما هم یه آنتن جدید ایرانسل بزنه .....ولی باز هم امتحان کن ببین روی 25 و 30 دانلود می کنی
برای ساختن کانکشن به صورت دستی هم همون طور که تو فروم زیر اومده اقدام کن .
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=419891
سروریس برام فعاله فقط مشکلم اینه که بعد از چند دقیقه دانلود یه دفعه ای قطع میشه و ادامه نداره در ضمن گوشیمو با کابل و نرم افزار همراهش یعنی nokia ovi suite که کار همون پی سی سوییت رو انجام میده وصل میکنم.
قبلا بلوتوث داشتم ولی سر یک دقیقه کار کرد و دیگه چراغش روشن نشد فکر کنم سوخته باشه.سرعتشم عالی بود
در صورتیکه من دانگل سیمکارت بخرم ایا بعد از وصل شدن امکان قطعی مثل الان که با گوشی استفاده میکنم هست؟
ایا میشه با سیمکارت دیگه ایرانسل هم کار کرد و تفاوتی در سرویس نداره؟
ایا این سرویس ایرانسل همیشگی هست و بعد از خرید دانگل یه دفعه ای قطع نشه؟
ایا شما یا کسی میتونه برام دانگلو تهیه کنه؟هزینشم میدم .من مازندران - بابل هستم فکر نکنم اینجا پیدا بشه.
من خودم دارم فکر و تحقیق میکنم
اگه خواستم بخرم ایشالله میام نتیجش رو میگم
اینجا اکثرا بچه ها سوال دارن
دوستانی که دانگل دارن کمتر مشارکت کردن
دوستان خواهش میکنم راجب مزایای دانگل ها و مارک های مختلفشون و سازگاریشون با سیستم های مخابراتیه ایران توضیحاتی رو بدن که ماها که در مرحله تصمیم هستیم از تجربیاتشون و اطلاعاتشون استفاده کنیم
ممنونم
1........مارک که ....مارک معروفی نداره ........اغلب رقم به رقم و چینی هست ....تو بازار رضا شبکه ی هوشمند هم 2 نوع بود
2.....موقع نصب اذیت میکنه و درایور ها با ویندوزهای 32 بیتی مشکل دارن.
روی 64 بیتی ها که اصلا نصب نمی شن
3......سرعتش همون سرعتی است که با موبایلتون وصل میشین.
اگه ادج در محلتون فعال است و رو 30 دانلود میکنین ....با ادج مودم هم رو 30 دانلود می کنین
اگه مثل من سرعتتون همون 5 و 4 جی پی آر اس است با این هم همون حدود .
حالا یه دفعه می بینی سرعت می ره یه لحظه 30 میشه اون برای کسانی که ادجشون فعال نیست مقطعی است در حد چند لحظه هم هست .به اون دل خوش نکنین
4.......مزیتی که داره اینه که باتری موبایل داغون نمیشه
در ضمن باتری رو اگه در حال شارژ از اینترنت استفاده نکنی هیچ چیش نمیشه
5....ناپایداری این سرویس که به نظر من در بعضی موارد به عمده .....یکی از مشکلات اصلیه که با ادج مودم حل نمیشه
مثلن من دارم فایلو با سرعت 7 میگیرم ...بعد دو دقیقه سرعتم صفر میشه....که به نظرم یه مقارش مشکل درایوره ....یه مقدار هم
مشکل ایرانسله ...البته دوستانی که ادج تو محلشون فعاله به دلیل قوی تر بودن بی تی اس ادج کم تر از این مشکل ها دارن .
6.....من خودم از خرید ادج مودم پشیمونم ....چون ادج تو محلمون فعال نیست
.....ولی اگه کسی سرعتش دائم حول 30 باشه
سرویسش پایدار بوده ..........ادج مودم بگیره خیلی هم به دردش شاید بخوره.....جون میده برای دانلود با تورنت
7.....دنبال یک نرم افزار کمکی یا درایور جدید هستم ....اگه کسی میتونه کمک کنه
8....سیم کارت رو که اتوماتیک میشناسن
کانکشن هم دستی یا اتوماتیک برات میسازن
9.....اس ام اس هم با هاشون میتونی بدی
10....به نظر شخصی من خریدنش خرج اضافه است .....البته تصمیم با شماست ....موارد بالا هم تجربیات منه
دوستان من با سرعت بالای 20 دانلود میکنم. یک تلفن همراه دارم گذاشتم فعلا برای این کار. مشکلم اینکه وقتی شب میزارمش برای دانلود بمشکل برمیخوره یعنی باطری تموم میشه (نمیشه همزمان هم به لپ تاپ وصل کرد هم به برق) آیا این مشکل منو حل میکنه (مثلا بمیتوه 8 ساعت مدام وصل باشه و نسوزه؟) ؟ اگر تنها اینترنت ازش بخوام با چقدر حل میشه؟
خوب شما با کابل وصل کن! با بلوتوث خیلی خیلی سریع باطری رو خالی میکنه!!!
میتونی از این دانلگل ها بخری که توی این تایپک معرفی میکنه!
وسیله ای هست که فقط برای این کاره و 24 ساعته تضمین میکنه که مشکل نباشه!!!
دوستان من از شنبه یک هفته ای adsl ندارم.می خوام از ادج ایرانسل استفاده کنم
چطور بفهمم جایی که من هستم از ادج میشه استفاده کرد یا نه؟گوشی نوکیا 5800 دارم
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام برو بچ من یه تستی با5320کردم خواهشا نتیجه رو بگید چه جوریه خوبه سرعت ..میصرفه دانگل بخرم دانلود کنید چیزی نیست به قدر ی فشرده شده که بتونید دانلود کنید حجمش875کیلوبایته فرمتشمswf
[HTML]http://www.4shared.com/file/03I6zUYG/nokia_5320_edit2.html[/HTML]
سلام برو بچ من یه تستی با5320کردم خواهشا نتیجه رو بگید چه جوریه خوبه سرعت ..میصرفه دانگل بخرم دانلود کنید چیزی نیست به قدر ی فشرده شده که بتونید دانلود کنید حجمش875کیلوبایته فرمتشمswf
[HTML]http://www.4shared.com/file/03I6zUYG/nokia_5320_edit2.html[/HTML]