سلام AT90 جورید سفارش دادم 1 - 2 دوروز دیگه آماده می شه !!! :31:
کی تو جمهوری خز بازی در اورده هر جا می ری می گی AT90 سریع می گه نداریم !!! ( همشون می دونن به چه دردی می خوره )
Printable View
سلام AT90 جورید سفارش دادم 1 - 2 دوروز دیگه آماده می شه !!! :31:
کی تو جمهوری خز بازی در اورده هر جا می ری می گی AT90 سریع می گه نداریم !!! ( همشون می دونن به چه دردی می خوره )
چه خبر اینجا.............من چند روزی سر نزدم....چه کار کردید این سونی بی چاره رو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با آیفون هم دارن هکش می کنن.!!!!!!!!!!!!!!!!!! من یه گوشی چینی از این NEC ها دارم که پوت USB داره با اون هم میشه هکش کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس چرا خبری توی سایت های فروش معروف نست که این دانگل ها رو بفروشن................توی ایران هنوز پیش فروش نشده!!!!!!!!!!!!!!!
خوب کنسول با کمک گوشی HTC Desire هم از زندان آزاد شد ...
آموزش و فایل های لازم هم تو منبع هست :
تو فکر بودم یه گوشی HTC بخرما !!!! اینجا چون کلمه "ه ک" رو مدیران حذف کردن لینک منبع خراب شد قسمت اول این کلمه رو اضافه کنید بعدش یه خط فاصله بقیشم که درسته !کد:http://www.ps3-hacks.com/2010/09/06/-----your-ps3-with-your-androiddesire/
عجب بساطی شده ها...:31:
ملت با هر وسیله ای که شده افتادن به جون این Ps3 مادر مرده :31:
فقط کم مونده با 1100 حکش کنن:27:
حالا به نظر شما در اینده نزدیک امکان اجرای بازی های ps2 رو Ps3 وجود داره...؟؟؟؟
والا طبق خبرهایی که فعلا موجوده گفتن در آپدیت جدیدی که برای Backup Manager در میکنن امکان اجرای بازیهای کپی BR +امکان اجرای بازیهای PS1/2 بر روی کنسول فراهم میشه!!نقل قول:
البته اینها هم فعلا در حد حرف هست و باید دید در عمل چه میشود!
سلام
یه هکر گرامی تونسته با یک عدد ماشین حساب PS3 رو -- کنه !!
اسم این هکر Brandon Wilson هست که گفته به زودی یک ویدئو + source code رو منتشر میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.maxconsole.net/content.php?42085-Pull-out-your-calculators-because-the-PS3------is-coming-to-the-TI-84
ببینیم با فندک هم هـک میشه !!!:31:نقل قول:
حالا با هر چی H A C K کنند فرقی نمی کنه اصل این AT90 لعنتی هستش !!! :31:
این سونی که اینقدر سخت گرفته بود چی شود یدفعه وا داد خدا میدونه :13:(فقط منتظر بود ما 360 بگیریم:31:؟؟)
فکر کنم با یه کابل یو اس بی افزایشی هم دیگه -- بشه :13:ps3
همینجوری که نمیشه ولی اگه یه usb وصل کنی به فندکت بعد بکنی تو ps3 بعد باید یه هندل بزنی(اصطلاح فندکیا) بعد ه . ک میشه :31:نقل قول:
سونی آپدیت جدید داد ... که برای حل مشکلات امنیتی این اپدیت اومده !!!! که اگه این آپدیت یعنی 3.42 رو نصب کنید دیگه با یه سری روش ها نمی تونید کنسول رو کپی خور کنید ....
منبع :
توضیح آپدیت جدید ! از سایت پلی استیشن :کد:http://www.ps3-hacks.com/2010/09/06/ps3-firmware-3-42-released/
خدا رو شکر دیشب مگ رو تموم کردم و آخرین لولش رو گرفتم ! فعلا تا یکی دو ماهی نیازی ندارم برم پی اس ان !!!کد:Main features in system software update version 3.42
* A patch has been added to address security vulnerability in the system software.
بازی های PS3 حجمشون چقدر هست؟ با فلش مموری معمولی هم میشه این کار رو کرد؟ پست اول یه کم گنگ هست. البته احتمالا واسه من گنگ هست که PS3 ندارم! ولی شاید داداشم یکی بخره واسه همین فعلا دارم تحقیقات میکنم ببینم با این روش میشه بازی ها رو به چه شکلی اجرا کرد. مثلا میشه روی فلش مموری کپی کرد یا نه؟ بعدش میشه از فلش مموری روی کامپیوتر بک آپ نگه داشت؟ شاید سوالاتم یه کم مسخره به نظر بیان ولی انتظار دارم که جواب های منطقی واسشون بشنوم! :31:
طبق آخرین اخبار رسیده ، یک هکر افغانی تونسته با یک فرچه توالت شور ، Ps3 رو هَک کنه !!!!!!!:27:
اقا این فیرمور جدید مشکلش اینه باید نصب شه یعنی شاید بازی های جدیدو بزاریم تو دستگاه بنویسه بازی باید اپدیت شه !! اینجوری اوضاع دوباره میشه مثله اولش ولی بنظرم سونی خودش دستش تو کاره اینم برای رفع اتهام داده بیرون
اصلا مهم نیست ، بازی هایی که نیاز به فرمور جدید داشته باشند با یک پچ ساده روی فرمور های قبلی اجرا میشند .نقل قول:
بارها اعلام شده که سونی با فرمور نمیتونه جلوی هَک شدن سیستمی رو بگیره که دیگه با ماشین حساب هم هَک شده !
گوشی 1100 رو نمیتونستی با ماشین حساب هَک کنی :27: این رو میتونی :21:
خیلی از پایین حرف میزنی مطمئن باش سونی اگه بخواد 3 سوته میتونه یه کار کنه جلو هکش گرفته شه // ماشین حساب ( حرفه مفت زدی ) اون 360 هستش که بزم میتونه هکش کنه :21: lolنقل قول:
از طرز صحبتتون معلومه که هیچ چی نمیدونید .نقل قول:
بارها اینجا بحث کردیم که وقتی کنسول قبل از لود شدن فرمور اصلی سیستم با نرم افزار دست نویس بوت میشه ، سونی هر غلطی بخوره نمیتونه کاریش کنه ، مگر اینکه سخت افزار جدید بده و عملا تمام کنسول هایی که تا به امروز تولید کرده رو از دست داده .
خبر هَک شدن کنسول با ماشین حساب که از اونجایی که شما فقط اومدی یه چیزی بنویسی که خودنمایی کرده باشی و بگی ما هم هستیم نخوندیش :
بیشتر از این هم نیازی نمیبینم به کسی که از همه جا و همه چیز بی خبره توضیحی بدم .کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5377336&postcount=126
اولا که شما اول فرم حرف زدنتون رو درست کنید بعد بیاین اینجا درباره چیزی که حتی یه مطلب هم احتمالا دربارش نخوندین نظر بدین!!نقل قول:
دوما همین الانش هم بازیهای زیادی از این کنسول برای دانلود روی نت قرار گرفته و همونطور که میلاد هم گفت ه کر ها با یک پچ میتونن همه چیز رو به نفع خودشون تغییر بدن!!
سوما یکی از مزیت های این ه ک همونطور هم که قبلا سازندگان اون بارها و بارها اعلام کردن قابلیت آپدیت شدن این وسیله (PSJailBreak) هست! که میتونه در چنین مواقعی (عرضه آپدیت جدید از طرف سونی) ورق رو به نفع ه کرها و ما برگردونه!
بله کاملا تائید میشه همین الان خبرش رو توی بخش اخبار هست:46::31:نقل قول:
+کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5380595&postcount=7632
بچه ها یه چیز موندم این نسخه اصلی PSJailBreak که دادگاه استرالیا رای به ممنوع بودنش داد کلا توی دنیا پخشش ممنوع شد یا فقط استرالیا چون من هر چی گشتم نتونستم بفهمم که آیا نسخه اصلی الان داره توی دنیا فروش میره یا نه؟؟!!
احتمالا همه جا ممنوع شده ، ولی مهم نیست . ModChip هم ممنوعه ولی همه جا هست :27:نقل قول:
خوب با عرضه آپدیت حدید از سوی سونی برای مقابله با روش های مختلف ه کی که این چند روزه بر روی کنسولش انجام شده و طی آخرین خبرها موفق هم بوده خیلی ها نگران این هستن که عاقبت این ه ک نابودی خواهد بود یا هنوز باید شاهد ادامه کار و ه ک شدن با وسیله های مختلف ( از جمله افتابه و کاسه توالت و سیفون و ...) و البته بازی موش و گربه از سوی سونی و ه کرها باشیم!
اما در همین راستا مصاحبه ای با Mathieulh از طریق کاربراین سایت MC انجام شده که میتونه تا حدودی جوابگوی سوالات مختلف باشه! که به شرح زیر میباشد (البته سوال مهماش ) :31: :
آیا سونی میتواند جلوی این دستاورد عالیه شما رو بگیرد؟ اگر جواب مثبت است در چه مدت زمانی موفق به این کار میشود؟
بله آنها قادر به انجام این کار هستند. همانطور که با عرضه آپدیت جدید موفق به این کار شدند.
آیا این ه ک به نصب دوباره Linux بر روی این کنسول کمک میکنه؟ و استفاده از تمام قدرت کنسول مخصوصا قدرت گرافیکی اون؟
برای این کار نیاز به یک درایور مناسب برایRSX است این امر میتواند با جایگیزینی LV2 به وسیله Linux Kernel محقق شود.
چرا شما و تیمتون تصمیم گرفتید که قابلیت Backup را غیر فعال کنید ؟
چون ما تحت هیچ شرایطی دزدی ادبی را تائید نمیکنیم تصمیم به انجام این کار گرفتیم.
چه زمانی ما Homebrew و شاید یک پورت از XBMC را بروی این کنسول شاهد خواهیم بود ؟ ایا میتوان امیدوار به بازگشت Other OS و یا چیزی شبیه به آن توسط PJ بود ؟ وایا سونی قادر به بن کردن از طریق آنلاین کسانی که ازین وسیله استفاده میکنن خواهد بود یا خیر؟
من واقعا نمیتونم به طور دقیق به این پرسش پاسخ بدم . با توجه به این که XBMC یک منبع باز هست و همگان میتوانند در آن (ساخت یک پورت) مشارکت داشته باشند.بازگشت Other OS مستلزم Downgrade است که به هر حال این امر از نظر فنی امکان پذیر است.
سونی میتونه (ولی من بعید میدونم) که شما رو هر لحظه در حالت انلاین بن کنه!!
به مجرد انلاین شدن و بازی کردن اونا به طور دقیق متوجه میشن که شما چه بازی رو در حال اجرا بر روی کنسول هستید .به علاوه انها توانایی هایی دارن که ما ازان بی اطلاعیم پس بهتره که با این ه ک در محیط آنلاین ظاهر نشوید!
سوال اصلی من اینه که آیا شما قادرید که PSGroove ی را عرضه کنید که با یک PSP کار کار کند؟
فعلا این مورد توسط یکی از اعضای گروه داره انجام میشه ولی من نمیتونم هبچ ضمانتی به موفقیت اون بدم!
آیا شانسی برای تیم شما و یا شخص دیگری برای راه اندازی آنلاین با استفاده از این ه ک به صورت امن وجود داره؟
هم اکنون هیچ شانسی وجود نداره!
در آینده ای نزدیک تر شاهد سوالهای بیشتری ازین ه کر خواهیم بود !!:31:
کد:http://www.maxconsole.net/content.php?42122-Mathieulh-answers-your-questions-about-hacking-the-PS3#comments
بستگی به بازی داره ولی همه بازیها رو با فلش نمیشه ریخت .نقل قول:
مثلا GOW3 اگه اشتباه نکنم نزدیک به 40 گیگه .
ولی خب بازیهای مشترک همون حدود 6 یا 7 گیگ هستن.
خوب سونی آپدیت 3.42 رو عرضه کرد ...
درسته راه Hak فعلاً بسته شد، اما سونی فهمید این خبرها هم نیست و کنسولش قابل هکه.
حتی اگر این کنسول دوباره Hak نشه، سیستم امنیتی به کار رفته در این کنسول زیر سوال رفت؛ چراکه با ماشین حساب هم Hak پذیر شد!
موفق باشیم
میشه بگی منظور از اینکه با ماشین حساب -- شد یعنی چی؟نقل قول:
ماشين حساب رو ولش كن مهم اينه كه سوني جلوي هكشون رو گرفته......نقل قول:
حالا اگه ميتونن 3.41 رو هك كنند......:27:
صفحه ی 13 ؛ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
3,41 که هَک شده . 3.42 رو باید یه بلایی سرش بیارند که البته زیاد هم مهم نیست . چون همه دانگرید میکنند به 3.41 و کنسول رو هَک میکنند .نقل قول:
یک ضرب المثل قدیمی میگه هر کی با هکر جماعت در افتاد چــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــی ؟ ور افتاد .
تاریخ بیرون دادن PsJailBreak کمی عقب افتاد به خاطر فرمور جدید سونی که سعی کرد با آپدیت جدید جلوی کپی خور شدن سیستمش رو بگیره ، به جاش این قابلیت ها بهش اضافه شد و کنسول Ps3 با سخت افزار فعلی برای همیشه رفت قاطی باقالی ها !
مشاهده بفرمایید :
نقل قول:
* Will Support NFTS
* New Version of the Backup Manager 1.1.
* Will be Compatible with all firmware of the PS3
* Will be Compatible Blu-ray disc PS2 and PSX.
* Will Auto-Update with vía PC.
* Will be able to reproduce MKV and execute hundreds of programs such as XBMC.
* You will now be able to play online for ever and ever! Ps jailbreak the only chip which will not ban your console!
سونی بهتر بود کاری نمیکرد ، البته بنده معتقدم که همه این داستان زیر سر خودشه ولی به هر حال .کد:http://www.chipspain.com/en/console-451/playstation-3-118/ps3-mods-133/ps-jailbreak-for-ps3-5231.html
NTFS از این به بعد ساپورت میشود
سازگار با تمام نسخه های فرمور چه قدیمی و چه در آینده !
دیسک بلوری + بازی های کنسول های نسل قبل ساپورت میشود
اگر به کامپیوتر وصل کنید و به اینترنت وصل بشید اتوماتیک آپدیت میشه
و از همه مهم تر : PSN نمیتونه دیتکتش کنه و شما میتونید برای همیشه بازی های کپی رو آنلاین بازی کنید .
درست شد داستان LT توی 360 !
PS3 با سخت افزار فعلی برای همیشه پکید ، سونی باید برد جدید بده مثل PSP تا بتونه جلوی این دانگل رو بگیره . برید حالش رو ببرید .
یکی به ما بگه کی دیگه به طور کامل -- میشه؟؟
داداش کامل -- شد
با هرچی که بخوای
یکی توی یک سایت نوشته بود :
I want to do it with my toaster!!!منم پیش خرید کردم که تا آخر هفته برسه دستم
sonixax جان منم با شما موافقم
این کار خود سونی هستش
این کارارم داره میکنه که Publisher ها ازش شکایت نکنن
سلام.کسی از دوستان میدونه این ایسی رو باید از کجا پیدا کنیم من که هر چی گشتم پیدا نکردم مثلا خرید اینترنتی؟
AT90USB162
من تو بازارچه بازی سنتر دیدم میفروشن:31:نقل قول:
تو بازار که نایاب شده!
یه دفعه فهمیدن همه میخوان نگه میدارن که گرون بدن!
ببخشید مگه این هـک یه چیز سخت افزاریه که فروشیه؟نقل قول:
البته من خیلی تخصصی بلد نیستم ولی این -- باید به کمک یک USB امجام بشه که این USB از یک چیپ درست شده که این چیپ یک IC میخواد که بتونه فعالیت بکنهنقل قول:
که مغازه داران محترم این وسایل رو تحریم کردن تا که این -- عمومی بشه بعدش جنس 1500 تومانی رو بفروشن 15000 تومان
خدایی نصفشم تقصیر بچه های خودمونه
اونقدر رفتن هول هولکی خریدن(یه سری) که دیگه اصلا نمیشه پیدا کرد!
(راستی دوستان متخصص اگه توضیحم اشتباه بود ببخشید:31:)
این در حقیقت هَک نیست ، بلکه یک دانگل USB هست که خود سونی به بازی ساز ها میداده که باهاش بتونند هر کدی رو روی کنسول اجرا کنند و بازی ها رو دیباگ کنند . لو رفته و اومده بیرون و ملت هم فهمیدن چه طوری کار میکنه دیگه با یا ماشین حساب هم زدند کنسول رو هَک کردند .نقل قول:
این توضیح دقیق ترهنقل قول:
(اینجاست که فرق مبتدی و حرفه ای معلوم میشه:31:)
ولی sonixax جان به نظر من بهتره بگیم به بیرون داده شده نه این که لو رفته!!
دیگه هرچی USB داره میتونه هکش کنه:27:
البته دقیقا بیرون داده شد ، موافقم .نقل قول:
یادمه سر Ps2 هم همین طوری شد ، سر PSP هم باز یه سری اسناد محرمانه اومد بیرون که ملت فهمیدند باطری پاندورا چه کارها که نمیکنه :31:
اگر کنسول کپی خور نشه ، سونی و مایکرو و نینتندو و ... بیچاره میشوند همی :31:
پ.ن : میلاد هستم :11:
آقا من میخام این دانگل یا همین AT90USBKEY رو بسازم
کسی میتونه نقشه دقیق و قطعاتشو برام جور کنه ؟!؟!!
یکی از ادمین های بازیسنتر ردست کرده مدارشو ولی خوب هنوز که آموزشش رو نذاشته !
میخام تا داغه بچسبونم :دی
اینهایی که خودتون درست میکنید فقط روی فرمور 3.41 کار میکنه ، اونی که روی همه کار میکنه و خلاصه زده ترکونده باید بخرید . 100 دلار .نقل قول: