mer30 duste aziz
man farda mikham beram bekharam
omidvaram baraye manam fanesh becharkhe:31:
Printable View
mer30 duste aziz
man farda mikham beram bekharam
omidvaram baraye manam fanesh becharkhe:31:
دوست من سالم من خودم hp دارم درسته یکمی داغ میکنه ولی با خرید فن واسه زیر لب تاب مشکلش حل میشه:46:
این تاپیک به این شکل به جایی نمیرسه
حداقل دوستان که Hp دارن مدل دستگاه با دما سیستم رو در حالت Load و Idle ذکر کنن
خود من Dv9000 دارم که حدود سه سالشه
داره روزی 6 - 8 ساعت کار میکنه و تا حالا مشکلی نداشتم
دمای CPU تو رنج 50 تا 75 است تازه TL- 60 CPU (البته خودم یه کوچولو تیونش کردم!)
نمیشه گفت این برند داغ میکنه اون برند نه !!!
توی همین فروم یکی از دوستان فوجیتسو گرفته بود و از دما بالای اون شاکی بود.
salaaaaaaaaaam
manam emruz Hp 4520s ro gereftam
ba gerafic 1g
:)
behem tabrik nemigin???:20:
تبریک میگم عزیزم. مبارک باشه :10: حالا که خریدیش نظرت دربارش چی هست ؟ چند گرفتی ؟ :11:نقل قول:
ضمن تبریک به شما، لطفا فینگیلیش ننویسین.نقل قول:
ممنونم از تبریکتون
:20:
خوبه
من مشکی گیرم اومد...مال شما هم مشکیه؟؟؟
860 تومان
با مخلفاتش 900 شد:31:
کارت TV و ....
خوبه
دوسش دارم:40:
بهتره بگين چرا apple-mac توش نيستنقل قول:
نقل قول:
سلام آقا این اپ تاپ که گرفتی چه طوره..؟؟؟ خوبه..؟؟ مشکلاتی رو که میگن HP داره رو هم داره..؟؟؟ گرافیکگ واسه بازی جواب میده یا نه..؟؟ من خیلی از ظاهرش خوشم میاد...
یه نقدی ازلحاظ قدرت پردازش و توان گرافیکش بکنی همه ازت ممنون میشن(گرماش یادت نره):5:
من هم خیلی از ظاهرش خوشم میاد...
خدمت دوستان عرض کنم که روی Probook 4520 ' گرافیک Radeon HD 6370M نصب شده؛
که این کارت گرافیک Radeon HD 6370M با رم یک گیگ تقریبا عملکرد ضعیفی داره و به بازی CoD Black ops در رزولوشن متوسط ، تنها 24 فریم بر ثانیه میده که این کمی پایین هست(1 فریم پایین تر از استاندارد).
خوب پس یعنی به درد نمیخوره...؟؟؟؟ حالا یک فریم پایین تر رو ما یک کاریش میکنیم. مثلا Dirt 2 میشه باهاش بازی کرد..؟؟؟نقل قول:
این یه میزان رو به شما میده تا بتونید توانایی این کارت رو درک کنید
اگر خیلی اهل بازی باشید (که بعید میدونم) شمارو اذیت خواهد کرد
هرچه تعداد فریم بر ثانیه بیشتر باشد شما Slowmotion رو کمتر حس خواهید کرد
مقدار پایینتر از 25 فریم بر ثانیه عمل Slowmotion محسوس خواهد بود
دوست عزیز من از فریم بر ثانیه و اینها اطلاع دارم. منظورم این بود که این اطلاعات رو از جایی که این کارت گرافیک رو تست کرده میگید. اگه آره لینک رو بزارید تا بقیه هم استفاده کنن.نقل قول:
مثلا 3D Maker چنده و .......
سلام دوستان
من دیروز یه لپتاپ ho خریدم
میگن که داغ میکنه من چیزی ندیدم
البته زیاد فشار نیاوردم
ولی سمت راست لپتاپ که سرد سرد بود
ولی سمت چپش یکم گرم شده بود
سلام
می خوام این مدل رو بگیرم .
HP Pavilion G62-b54
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
پردازنده: Intel 460M Core i5 2.53 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 7200RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 5470 DDR3 1024 MB UpTo 2714 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
قیمت 800
اگه کسی داشته بگه چه مشکلاتی داره یا هر کدوم از دوستان فکر می کنن با این قیمت مدل بهتری می شه گرفت راهنمایی کنن .
ممنون:20:
ببخشید دیر جواب میدم....
چند ماهی که این لپ تاپ رو دارم
ازش راضی هستم
بازی هم روش نصب کردم...بازی های جدید و با گرافیک بالا....مثلا shift 2
جواب میده...
من که مشکلی ندارم
اما سعی کنید با لپ تاپ زیاد بازی نکنین
در مورد گرماش باید بگم اصلا اونطوری که فکر میکنین نیست
داغ نمیکنه.....خیالتون راحت
من یبار 3 ساعت باهاش بازی کردم:31:
فقط گرم میشه که بایدم بشه...مگه یخچاله سرد بمونه:20:
آقا خوبه....من راضی هستم
باطریشم نسبتا با دوام هستش
اگه ازش خوشت اومده شک نکنین بخرین....
راستی کیبوردش فوق العاده راحته
من هم می خواستم یه لپ تاب HP DV6-6090ee بگیرم و به نظرم که خوبهه
مدل های جدیداش یکم بهتر شدن
سلام
آیا مدل dv6-6050 هم داغ می کند؟
دوستم یه لپ تاپ hp داره از همه چیزش راضی بود به جز داغ شدنش میگه خیلی داغ میشه
مدل لپتاپش و بیشترین کارهایی که می کنه با لپتاپ چیه؟
نقل قول:
مدل لپ تاپ hp Pavilion DV6 2190 و دانشجو هست دقیق نمیدونم بیشتر چه کارایی باهاش انجام میده چون هیلی داغ میکنه برای لپ تاپش فن خنک کننده خریده
حالا که این تاپیک اومده بالا ممنون میشم اگه کسی جواب سوالمو بده.من نهایتا 2 هفته دیگه اگه انتخابمو قطعی کنم قصد خرید لپ تاپ دارم و از مدلهای مختلف بین لنووz570و اچ پی dv6-6c45 گیر کردم .اگه میشه کسایی که تجربه این مدل اچ پی رو دارن یه کم در مورد داغ کردن در حالت عادی و کارای سنگین بگن چون احساس میکنم به خاطر گرافیک قدرتمند7690xtکه داره احتمال داغ کردنش از دیگر مدلها بیشتر باشه.آیا واقعا اینطوریه؟؟؟
این مدل اچپی با داشتن coolsense زیاد داغ نمیکنه حتی از مدل های هم ردش دمای کمتری داره انتخاب خوبی هستنقل قول:
اینکه میگن اچپی داغ میکن برای مدل های قدیمی است و مدل ها ی جدید مثل dv6 6cxx مشکل گرما ندارن برای این مدل دمای 75 و 80 بترتیب برای گرافیک و سیپی یو گزارش شده که از مدل های هم ردش پایین تره{در 100 درصد لود}
راستی یادم رفت بگم اگه یکم صبر کنی dv6 7000 داره میاد.نقل قول:
2190 رو نمی دونم.اصلا ندیدم تا حالا.ولی dv6 سری 6000 و 7000 مشکل گرمایی ندارن.در ضمن مسلما همچین گرافیکی موقع بازی گرمای زیادی تولید می کنه که طبیعیه.ولی در کل مشکل خاصی نداره.اخه بعضیها تا لپتاپ یه کم گرم می شع می ترسن که دیگه الان می سوزه!اینجوریا هم نیست.در ضمن هوای اتاق هم خیلی تاثیر داره واسه لپتاپ.من خودم وقتی کولر خونمون روشته دماش کاملا پایینه.حتی موقع بازی.ولی اگه اتاق گرم باشه دمای لپتاپ هم بالاتر میاد.مخصوصا تو تایستون.کول پد و اینا هم فکر نمی کنم خیلی تاثیر داشته باشه.دمای این لپتاپ در حالت عادی پایینه.در موقع گیم هم نسبت به هم رده هاش با ز فکر می کنم پایینه.در کل مشکل خاصی نداره
این مدل کی میاد و قیمتش دوره بره چند هست؟اونم گرافیکش 7690xtهست؟چون باید به بودجه ام بخوره!نقل قول:
میدونم تاپیک رفته زیر خاک. اما این شایعه داغ کردن hp هنوز هم سر زبون ها هست که به نظر من اشتباس. من خودم probook 450 hp دارم. یکساله هر روز صبح تا شب روشنه. اصلا داغ نمی کنه. فقط موقع اجرای بازی های گرافیکی سنگین که از کارت گرافیک دومش استفاده می کنه یکم گرم میشه. اونم نه بیشتر از برند های دیگه. البته از کول پد هم هیچوقت استفاده نمی کنم.
دوست عزیز تاپیک قدیمی هست :n02:
------------------
از قدیم گفتن با یک گل بهار نمیشه . متاسفانه چند مدل محدود وارد ایران میشه و همون چند مدل هم دچار ایراد میشن و کل برند رو زیر سوال میبرند . به عنوان مثال خرابی Dell n5010 و ورود مدلهای نامناسب که باعث شده این برند در ایران خدشه دار بشه