آرسنال با همون دبیرستانشم به قول شما حقش قهرمانی چون مربی بزرگی داره ، البته دبیرستان نیست به نظر من آرشاوین اگه خوب بازی کنه از مسی هم بهتره !
4-4 آرسنال ، لیورپول یادتونه تو آنفیلد ؟
فقط تنها مشکلمون مصدومیت های پی در پی بازیکن هاست..........
Printable View
آرسنال با همون دبیرستانشم به قول شما حقش قهرمانی چون مربی بزرگی داره ، البته دبیرستان نیست به نظر من آرشاوین اگه خوب بازی کنه از مسی هم بهتره !
4-4 آرسنال ، لیورپول یادتونه تو آنفیلد ؟
فقط تنها مشکلمون مصدومیت های پی در پی بازیکن هاست..........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این هم از اون حرفا بودا...کلا آرسنالی ها بدلیل کسب نتایج نه چندان جالب مثل بروبچ تیم ملی خودمون صحبت می کنند. اگر اون اخراج نمی شد....
اگر اون مصدوم نمی شود...
اگر .....
اگر....
اگر.....
این یکی که دیگه آخرش بود!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا ارسنال با 10 امتياز اختلاف با تيم دوم يعني يونايتد من نميدونم چه طور اينا ميگن فصل قبل مدعي بود...تيم بزرگي هست قبول دارم ولي بيايد واقع بين باشيد...انقدر اقرار نكنيد...اما در مورد مصدوميت....ارسن ونگر مربي خيلي بزرگي هست اما من فكر ميكنم اين مصدوميت ها باعثش مربي تيمه...اگه به بازيكن ها فشار بياره اين مشكل به وجود مياد...من احساس ميكنم بايد بيشتر مراعات كنه...ارسنال به جز رمسي تقريبا بقيه مصدوم هاش تو تمرينات اتفاق افتاده...نميخوام بگم از ونگر بيشتر ميدونم ولي من نظر شخصيم رو گفتم....
کم لطفی میکنید !
آرسنال اگه امسال دروازه بان درست حسابی داشت شک نکنید خیلی وضعش از این بهتر بود ...
اون بازی که 2-0 جلو افتاد جلو ویگان بعد 3-2 خورد یادتونه ؟ شاهکار دروازه بان !
خیلی از دوازه ضربه خوردن امسال !
اگه فقط نتایج جدول آخر فصل رو دنبال کردین حرفتون درسته. ولی اگه هر هفته جدول رو دیده باشین متوجه میشین که حرفتون غلطه چون آرسنال حتی چند هفته ای هم در صدر جدول بود و تا هفته های آخر رقابت نزدیکی داشت. متاسفانه تو هفته های آخر کم آورد که الانم اگه دلیل بگیم دوستان میگن همون حرفهای همیشگی و اگر ..... اگر ....... اگر.نقل قول:
اقا ارسنال با 10 امتياز اختلاف با تيم دوم يعني يونايتد من نميدونم چه طور اينا ميگن فصل قبل مدعي بود
امیدوارم ونگر یه دوازبان بگیره. در مورد گیون ازش پرسیدن یه جوری پیچونده، ونگر اگه نخواد بخره خیلی راحت تکذیب میکنه ولی وقتی یه خبرهایی هست میپیچونه.
انصافا آرسنال تیم بزرگیه! همون تیمی بوده که سال 2006 رسید فینال CL اونم با یه سری جوون... بدون شک مربی هایی نظیر پپ، مورینیو، فنخال و خیلی های دیگه قدرت پرورش و ساخت این همه بازیکن رو ندارن که نهایتا با اون شرایط مثل ونجر برسن به فینال لیگ قهرمانان...
ولی همونطور که جناب B L A S T E R گفت تو این سال های اخیر (بعد از رفتن لمن) مشکل بزرگی داره به نام دربازهبان! خدایی حساب کنی آلمونیا دربازهبان بزرگی نیست (فابیانسکی که اصلا تو باغ نیست!) من هنوز اون سوتی های آلمونیا تو بازی منچستر - آرسنال که با برد 4 - 2 یونایتد تموم شد (بازی تو هایبریه خدا بیامرز بود) رو یادم نرفته! به خصوص سره گل سوم منچستر که آلمونیا فاجعه بود!!! (هر چند منچستر هم جوکی به نام تیم هاوارد داشت!) خلاصه این همون آلمونیای چند سال پیشه!! زیاد فرقی نکرده!:20:
یاعلی:11:
چه گلی از اوشی خورده بود :31:... چیپ :18:نقل قول:
من هنوز اون سوتی های آلمونیا تو بازی منچستر - آرسنال که با برد 4 - 2 یونایتد تموم شد (بازی تو هایبریه خدا بیامرز بود)
بازی امروز ارسنال ساعت چند هست؟
18:30 ........نقل قول:
امشب هم احتمالا بازی چلسی با ویگان که ساعت 8:45 هست رو نشون نمیده. اونم حتما به خاطر سریال شبکه 3 :13:
الکس فرگوسن: مصدومیت به نفع اندرسون بود
سایت گل- سر الکس فرگوسن، سرمربی تیم منچستریونایتد، تایید کرد که اندرسون، هافبک برزیلی این تیم قصد داشت در تابستان گذشته الدترافورد را ترک کند.
اندرسون که 3 فصل قبل با انتقالی 18 میلیون پوندی از پورتو به منچستریونایتد پیوست، در این مدت نتوانست خود را به ترکیب اصلی تیم برساند و حتی شایعاتی در مورد خروجش از الدترافورد در ژانویه گذشته به گوش می رسید.
این بازیکن 22 ساله اکنون آخرین روزهای دوران نقاهتش را سپری می کند و فرگوسن معتقد است که حاشیه نشینی این بازیکن موجب شده که به بازیکن پخته تری تبدیل شود.
فرگوسن در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" فصل گذشته او به جدایی از باشگاه فکر می کرد زیرا در هر بازی به میدان نمی رفت. شاید مصدوم شدن و دوری از میادین برای او خوب بود، زیرا می توانست شرایط را از بیرون کاملا زیر نظر بگیرد.
من با او در مورد جدایی صحبت نکردم. بعد از مصدومیت او پیش من آمد و گفت که کاملا آماده بازی است. او عاشق بازی و تمرین کردن است. او می خواهد هر روز تمرین کند و در هر بازی حضور داشته باشد.
اندرسون یک استعداد شگفت انگیز است. همه کیفیت بازی او را تایید می کنند و مطمئنا فرصت بازی به دست خواهد آورد."
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2010/08/21/2080932/%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%B3-%D9%81%D8%B1%DA%AF%D9%88%D8%B3%D9%86-%D9%85%D8%B5%D8%AF%D9%88%D9%85%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D9%81%D8%B9-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D9%88%D9%86-%D8%A8%D9%88%D8%AF
ونگر:دستمزد بالای گیون، مانع انتقال او به امیریتس
سایت گل- آرسن ونگر در صحبتهایی اعلام کرد که بسیار بعید است که شی گیون، دروازه بان باشگاه سیتی به رختکن امیریتس منتقل شود.
اشتباهات پی در پی مانوئل آلمونیا در دروازه آرسنال باعث شده تا مسئولان این تیم به دنبال دروازه بان جدیدی برای تیمشان باشند و در ابتدا نام مارک شوارز مطرح شده بود ولی پس از آنکه روبرتو مانچینی ، سرمربی ایتالیایی سیتی ترجیح داد تا از جو هارت به عنوان دروازه بان اصلی تیمش بهره برده و گیون را برروی نیمکت ذخیره ها قرار داد، صحبتهایی در مورد احتمال تلاش توپچی ها برای خریداری این دروازه بان ایرلندی در رسانه ها منتشر شد.
ولی ونگر در صحبتهایی با اشاره به رقم دستمزد بالای گیون، احتمال وقوع این انتقال را بسیار بعید دانست.
ونگر در صحبتهایی که درروزنامه سان منتشر شد ، گفت:« زمانی که اختلاف سطح مالی میان دو باشگاه تا این حد زیاد است که کسی نمی تواند دستمزد مشابهی باسران سیتی به بازیکنانش پرداخت کند، نمی توان برای خرید بازیکنان سیتی وارد عمل شد.»
مربی فرانسوی آرسنال ادامه داد:« نمی دانم دروازه بانان این تیم سالانه چقدر حقوق می گیرند ولی باید این نکته را در نظر داشت. سیتی هم در هر صورت به دو دروازه بان نیاز دارد. آنها به شی گیون پیشنهادی برای تمدید قراردادش ارائه کرده اند.»
در طول بازار نقل و انتقالات تابستانی صحبتهای زیادی در مورد احتمال انتقال مارک شوارزر، دروازه بان فولام ، به رختکن آرسنال و جدایی سسک فابرگاس از رختکن این تیم به گوش می رسید.سران باشگاه بارسلونا بارها و بارها برای خریداری سسک تلاش کردند ولی ونگر دربخش پایانی صحبتهایش به این نکته اشاره کرده که تیمش چنین سیاست پیگیرانه ای را دنبال نخواهد کرد.
او در این رابطه گفت:« اگر تیمی به ما "نه"بگوید، دیگر ادامه نمی دهیم. همیشه چنین برخوردی داشته ایم.»
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2010/08/21/2080929/%D9%88%D9%86%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%85%D8%B2%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%DB%8C%D9%88%D9%86-%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%B9-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D9%88-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA%D8%B3
یادش بخیر! خوشحالی بعد از گل اوشی رو بگو!! اول یه جوری خوشحالی می کرد که انگار واسش مهم نیست که گل زده! بعدش یهویی شکوفا شد!!:31:نقل قول:
از بس بی لیاقت این صدا سیما :دی...........نمیفهمه میخوایم باز 6 تا بزنیم :21::27:نقل قول:
ارسنال 3-0 جلو هست از بلك پول
اره...........دمش گرم
تا دقیقه 60 آرسنال 5 بر صفر جلو هستش.
آخرین خبر!:
بلکپول آبکش شد!:31:
ایییییییییییییییییییییول تئو ولکات
هتریک کرد
دوستان درسته که تیم قوی نیست ولی همین تیم هفته اول ویگان رو 4-0 برده بود!
6 - 0 به نفع ارسنال
:دی......تبریک بروبچ
به بجه هاي ارسنال تبريك ميگم....تيم دوست داشتني هست....مباركتون باشه....
چلسي تا دقيقه 8 صفر-صفر هست
تبریک به آرسنالی ها و خودم
چلسی یک زد
تا دقیقه 53
.
.
چلسی2-0ویگان
دوستان جایی هست بتونم ساعت و روز بازی ها رو ببینم ؟
ویگان 0 - 5 چلسی :40:
نقل قول:کد:www.livescores.com
کد:www.goal.com
به به. دمش گرم:40:نقل قول:
ویگان 0 - 5 چلسی :40:
ای جان یوسی هم گل زد ! :27:
6-0
Wigan Athletic0 - 6Chelseaجشنواره گل راه انداخته؟:31:
بنایون هم واسه ما آدم شده:31:
پسره ی اسراییلی:31:
جدا ماشالا به لیگ انگلیس هفته ای یک یا دو تا بازی 6-0 داره!
بین تیمهای انگلیسی فاصله زیاد افتاده...لیگ انگلیس هم چون آوراژ گل مهمه الان خیلی تیم ها شانسشون بالا رفته همین اول فصل مخصوصا چلسی با این نتیجه ی امشب. بازی ها اگر یه طرفه بشه خیلی مسخره می شه.
چرا 5تا زد همش..........اه........دلم 6تا میخواست خوب :دی
کی 5ا زد؟
چلسی که شش تا زد:13:
ااااااااااا.........6تا شد که .................6 تااااااااااااا ........ایول :دی
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------
اخه دیدم تا دقیقه ی 90 5 تازده..........فکر کردم دیگه تموم شده :دینقل قول:
drogba توی بازی نبوده ؟!!!!
تبریک به بروبچ طرفدار چلسی Too!!:دی
دروگبا هم تو بازی بوده (90 دقیقه):20:
پس چرا گل نزده ؟ پاس گل هارو کی داده ؟ لمپارد هم که گل نزده اخه ؟ عجب
توضیح گل ها:20::
GOAL After such a sluggish start, it was inevitable. Chelsea take the lead. Ashley Cole is played in behind Thomas, his cross finds Lampard who flicks a shot at goal. Kirkland does well to save the shot, but can only divert the ball into the path of Florent Malouda. Harsh on Wigan
GOAL Anelka doubles Chelsea's lead! Mikel picks up the ball in his own half. He sprays a fantastic ball over the top to Anelka. The Frenchman is through on goal at a slight angle and fires the ball low past Kirkland. An excellent finish
GOAL Anelka with another! Malouda is free behind Stam and finds Drogba with his cross to the far post. Drogba turns the ball back for Anelka to nod home his second from a yard out. Game over
GOAL Kalou makes it four! Fantastic play by Drogba! With his back to goal he easily slips past Alcaraz and streaks clear of the defence. Through on goal with Kalou to his left, he passes to his compatriot for a simple finish
GOAL Kalou has his second now! Drogba floats in an absolutely glorious cross after a pull back from Cole. Kalou ran across his marker and flicked the ball beyond Kirkland
GOAL Yossi Benayoun scores his first goal for Chelsea! Six points, and two six nil wins in their first two games. Paulo Ferreira gets in behind the defence, he pulls back to Benayoun who slots home. Too easy
میشه ترجمه کنی ؟ :دی جونه من ؟ :دی
جالبه فصل پیش چلسی توی زمین ویگان 3 بر 1 باخته بود!
این فصل دیگه می خواد کولاک کنه:8:
خوبه که یوسی تون هم گل زده!:31:
ما که با گربه سیاه بازی داریم ...(فولهام)
به امید انتقام شکست پارسال در کریون کاتیج