عجب بازی ایه.من بعد از 2004 با هیچ NBA ای حال نکردم.ولی انصافا این خیلی باهاله
Printable View
عجب بازی ایه.من بعد از 2004 با هیچ NBA ای حال نکردم.ولی انصافا این خیلی باهاله
خیلی خوشحالم که سری بازیهای بسکتبال کم کم داره محبوب و محبوب تر میشه الان داشتم می دیدم کل پست های تاپیک NBA 2k9 شصت و دو پست بوده ولی حالا می بینیم که هنوز 1 ماه از این بازی نگذشته تعداد پست ها حدودا دو برابر آن شده و این حداقل برای من خوشحال کننده است
از دان این پست نا مربوط معذرت میخوام
با سلام
بازی در بخش my player خیلی بهتر و جذاب تر شده درجه سختی و زمان بازی رو میشه تغییر داد،بعد از 5 بازی در لیگ NBA میشه درخواست Trade(تغییر تیم) کرد،تنظیم دوربین دربازی های بعد به حالت اول برنمیگرده،قبل مسابقه intro video پخش میشه،هنگامی که بازیکن شما روی نیمکت ذخیره ها نشسته بازی رو از دید اون میبینید(سری قبل ارتفاع دوربین خیلی بالا بود)،امتیازات teammate grade خیلی خوب شده به کوچکترین حرکات شما در بازی امتیاز مثبت یا منفی داده میشه،تحلیل مسابقه بین دو نیمه جالب شده،بعد ازبازی بازیکن شما رو در کنفرانس مطبوعاتی نشون میده که ازش یه سوال درباره بازی پرسیده می شه وشما با انتخاب یکی از چهار گزینه ای که پایین صفحه نمایش داده میشه جواب رو انتخاب میکنید وبازیکن شما شروع میکنه به صحبت وجواب خبرنگاررو میده.
دوستان بازی رو از میهن دانلود، دانلود کردم.
setup رو که اجرا میکنم، پیغام زیر رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر دوستاننقل قول:
تو یه سایتی اینو نوشته بودن من خودم با همچین مشکلی روبه رو نشدم حقیقتا
Don't click setup.exe, just unpack nba2k11_1.cab and such other files
مرسی دوست عزیز. دمت گرم. خیر ببینینقل قول:
از آواتارت هم خیلی خوشم اومد... عاشقشم
خواهش میکنم دوست عزیز وظیفم بود ،شما لطف داریدنقل قول:
قابل توجه دوستان ظاهرا save and exit بین بازی مشکل داره دیشب بین بازی سیو کردم وازبازی خارج شدم ،وقتی دوباره خواستم بازیم رو ادامه بدم نشد و بدون هیچ اروری از بازی خارج شد.(crash to desktop ).تو اینترنت یه گشتی زدم دیدم خیلی از کاربرای دیگه همچین مشکلی داشتن ونوشته بودن باید منتظر پچ 2k بود.مجبور شدم دوباره برم:41:
سلام
بنده مدیر بسکتبال سایت پرشین جیم هستم اینم لینک پروفایلم
درباره بسکتبال یا 2k10 هم سوالی داشتید درخدمیتم من تو نسخه قبلی استاد بودمکد:http://persian-gym.com/members/iverson.html
اینم یه عکس از بازی تیم من در مقابل لیکرز با ستاره هاش نتیجه رو توجه کنید میزان سختی بازی هم روی دشوارترین گذاشتم تا یه چیزی یاد بگیرم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه آهنگ بسکتبالی واسه شما دوتان حتــــــــــــما دانلود کنید
این آهنگ خیلی توی مسابقات ان بی ای پخش میشه خیلی توپه
توی سایت ماهم عضو شید خوشحال میشیم!کد:http://www.4shared.com/audio/csHUDHnx/_Fort_Minor_RememberThe_Name.htm
اگر بازی رو بلد باشین تیم مهم نیست
فعلا چند روزه اعصابم به خاطر دربه در بودن بهترین گارد راس تاریخ ان بی ای Allen Iverson عکس آواتارم ناراحتم!
هیچ تیمی بهش پیشنهاد نداده!!!!!!!!!!!
سوالی بود درخدمتم
نمیدونم چرا ؟نقل قول:
به نظر من فسیل آیورسون هم به درد میخوره
سلامنقل قول:
دوست عزیز میشه لطف کنی و یه عکس از NBA 2K11 هم با تنظیمات گرافیکی بالا مثل اون قبلی(2k10) بذاری(screenshot ).
این پست رو بخوننقل قول:
!کد:http://www.irannba.com/50-%D8%A7%D9%84%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D9%88%D8%B1%D8%B3%D9%88%D9%86-%D9%81%D8%B5%D9%84-%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D9%84%DB%8C%DA%AF-%DA%86%DB%8C%D9%86
اگه بدونی آلن آیورسن چه زندگی سختی رو داشته میتونی تو سایت خودمون قسمت بیوگرافی بخونیش!
---------- Post added at 08:16 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------
من کیفیت و سایز عکس رو خیلی کم کردم عکس اصلی 2 مگ بود!نقل قول:
من هنوز نسخه 11 رو نگرفتم!
تنظیمات من هم روی 1024*768 هست
بچه ها من هر کاری میکنم جای دکمه های دسته عوض کنم نمیشه یه اخطار میده یه سوال دیگه با چه دکمه ای میشه slam dunk زد؟
شما توی پی سی بازی می کنید
اگر توی پی سی هستید space رو بزنید و دکمه مورد نظر !
اسلم دانک همون دکمه شوت هست در صورتی که با سرعت turbo باشید و بازیکن توانایی اسلم دانک رو داشته باشه و شرایط دانک زدن باشه همون شوت رو بزنید خودش آنچنان به حلقه می کوبه که...........
برید تو قسمت تمرین راحت تره یادگیریش
یه نفر نبود تو تاپیک بهترین تنظیمات رو برای دسته بزاره؟
من الان هر کاری میکنم نمیدونم کدوم کلید برای پرشه
منظورم برای دسته جو استیکه
یا وقتی تایم اوت میگیرم بتونم قبل از یک دقیقه بیام بیرون
یا اصلا خطای تکنیکال نمیوتنم بکنم
قبلا با همون کلید تایم اوت وسط بازی خطا میکردم
نگران نباش من هستم!!!!!!!
البته اینا واسه نسخه 10 هست شاید تغییر نکرده باشه
من والا با کیبورد بازی میکنم ولی چندتا نکته:
واسه اینکه قبل از 1 دقیقه تایم اوت رو بگیری میتونی دکمه time out رو بزنی همون لحظه بازی دوباره ادامه پیدا میکنه! یا گزینه puase
البته با با کلید 1 روی بالای کیبرد میزنم تایم اوت تموم میشه!
واسه خطای تکنیکال هم باید تو قسمت my nba و در قسمت nba rules گزینه international foul رو on کنی! و در بخش offensive کلید تایم اوت همون کلید international foul در بخش deffensive است
سوالی بود در خدمتن
باسلامنقل قول:
شاید این فایل PDF بدرد شما بخوره حجمش 1.37MB
البته شما باید به اصطلاحات بازی آشنا باشید که حتما هستید تا بتونید در صورت نیاز جای دکمه ها رو عوض کنید.کد:http://cdn.steampowered.com/Manuals/65950/NBA2K11_PC_onlinemanual_v1.pdf?t=1286563251
چه اخطاری میده؟ من تو قسمت my controler\control setup جای دکمه ها رو عوض کردم هیچ اخطاری نداد.در مورد دانک زدن هم، اگر به بخش تمرین،فکر میکنم قسمت (free style) بازی برید و توضیحات پایین صفحه رو بخونید ،تمام حرکات رو آموزش داده از جمله انواع اسلم دانک ها رو (با یه بازیکن مثل kobe bryant تمرین کنید)نقل قول:
دیشب داشتم تو قسمت my p بازی می کردم بازیکنم رو زدند مصدوم کردند خیلی جالب بود مربی تیم نمی یاوردش بیرون هروقت هم بازی قطع میشد بازیکنم پهلوش رو میگرفت، درد داشت بیچاره:31:.آخر بازی هم دوتاگزینه اومد که می خوای همینجور مصدوم بازی کنی یا میری کنار تا خوب شی، یک هفته طول کشید.
کدهای بازی :
code :icanbe23
باز کردن قسمت michael jordan :creating a legend که شما میتونید با مایکل جوردن بعنوان یه بازیکن روکی(rookie ) با اورال 79 ،10000 اسکیل پوینت،10 دریل(drill) بازی کنید.
سایر کد ها
2ksports :Unlock the 2k Sports Team
2kchina : Unlock the 2k China Teamکه توصیه نمی شه چون چینیه:31:
nba2k : Unlock the NBA2k Development Team
vcteam :Unlock the VC Squad
payrespect :توپ جدید
کسی اینجا طریقه پیک گرفتن و دابل تیم زدن رو بلده توی نسخه 11؟
آقا ما هنوز آماتوریم اگه بگی منظورت از پیک گرفتن و دابل تیم زدن چیه شاید بتونیم کمکت کنیم در ضمن من خودم فقط my player mode بازی میکنم.4تا بازی واسه memphis grizzlies انجام دادم PPG:20.0 پست :small forward ومیانگین رتبه B+در سختی بازی PROنقل قول:
ایول تو مردی
اونا رو ولش کن نمیشه اینطوری توضیح داد!
چرخش رو چطوری بزنم یا همون spin یا همون پیوت؟ که روی یک پاش میچرخه!
چاکرتمنقل قول:
یه فایل PDF هست توش نوشته spin رو با Numpad [ . ] اون یکی رو هم شرمنده ام تو قسمت post play offence باید دنبالش بگردید من خودم به شخصه از این post play استفاده نمیکنم چون بلاکم میکنن سخت میشه امتیاز گرفت ،فقط شوت های راه دور layup ,dunk
این فایل PDF راهنمای کنترل بازیه حجم 1.37
http://cdn.steampowered.com/Manuals/65950/NBA2K11_PC_onlinemanual_v1.pdf?t=1286563251
این بازی های جردن چقدر سخته باید با جردن توی یه بازی 70 امتیاز بیاری من زور زدم 35 امتیاز آوردم!
ولی جدا از این بحث ها این بازی های قدیمی قدرت بازیزکن های قدیمی رو نشون میده و مقایسشون با بازیکن های حال! ر
بازیکن های قدیم روغن زرد خوردن دیگه! توی تیم بولز قدیم یه بازیکن هست فکر کنم اسمش گروین بود یه دانک هایی میزنه که کوبی و لبرون باید خوابشو ببینند! جردن که معرکه است!
واقعا بازیکن های قدیم عجب قدرت بدنی هایی داشتن!
دادا این فایل پی دی اف که دانلودی نیست برا منم باز نمیشه شما ک هدانلودش کردی لطف می کنی یه جای دیگه آپلود کنی
چون من فعلا دیال آپ دارم نمیشه از ای سایت گرفت!
دادا این فایل پی دی اف که دانلودی نیست برا منم باز نمیشه شما ک هدانلودش کردی لطف می کنی یه جای دیگه آپلود کنی
چون من فعلا دیال آپ دارم نمیشه از ای سایت گرفت
اینم یه سایت دیگه بخاطر شمادوست عزیز
کد:http://www.4shared.com/document/3-hSQ_M0/NBA2K11_PC_onlinemanual_v1.html
دوست عزیز شرمندتم که دیر شد
برای دابل تیم قبلا بهت گفتم که این حالت امسال بصورت دستی شده یعنی چی ؟ یعنی اینکه شما دکمه مورد نظر دابل تیم رو (توی X360 RB و فکر کنم توی پی سی TAB) میزنی بعد دکمه هایی بالا سر بازیکنا پدید میاد که با توجه به بازی بازیکن دوم رو انتخاب میکنی البته حالت اتوماتیک این حرکت (مثل نسخه های قبل) هم امکان پذیره و باید دکمه دابل تیم رو نگه داری البته کلا این حرکت سخت تر شده.
در مورد پیک هم باید LB رو نگه داری بعد دوباره فشار بدی بعد دوباره نگه داری که به این راحتی ها نیست.
در مورد Spin هم باید LT رو نگه داری و LS رو 180 درجه از طرف دست حامل توپ به طرف اون دست سریع بچرخونی که باز این حرکت هم خیلی راحت نیست
موفق باشی و بازم معذرت
زحمت کشیدند تا بخوای یه پیوت بدی 24 ثانیه تموم شده!!!!!!!!!!!!!!!
دادا این LB و LT چیه؟ من با کیبورد بازی می کنم اگر زحمت نیست یه طوری بگو ما هم بفهمیم
اصلا یه کار کن اکشن اون دکمه رو بگو مثلا بگو fake pass یا میشه lb ......
قربانت
والا من معادل این دکمه ها رو توی کیبورد نمیدونم
پیشنهاد می کنم یه جوی استیک خوب تهیه کن تا بیشتر لذت ببری البته شاید با کیبورد راحت تری اما کلا خیلی کارا رو با کیبورد نمیشه کرد. LB معادل L1 و LT معادل L2
Fake Pass هم با B دسته XBOX360 امکان پذیره
در رابطه با دکمه های ترکیبی که زیاد هستن مثلا RB , LB با آنالوگ راست پاسها رو انجام میده میدونی چه فرقی با پاسهای معمولی داره ؟ فرقش اینه که شما میتونین مسیر حرکت رو ادامه بدید و دیگه با آنالوگ چپ کاری ندارین.
یا مثلا LT که با دکمه B الیوپ میشه.
tab : LTنقل قول:
numpad [+] :RT
left shift : LB
numpad [Enter] :RB
direction up,down,right,left : LS
آقا حامد شما خودت تو pc بازی می کنی؟
با دسته یا کیبورد؟
تو PC با دسته. به شما هم توصیه میکنم یه گیم پد تهیه کنید اینطوری کنترل کامل به بازی داری .من 2K9 رو باکیبورد بازی میکردم تا میومدم شوت وپاس روپیدا کنم 24 ثانیه تموم بود.نقل قول:
این بازی هم چه کرده ها!
توی metacritic میانگین امتیازش 9 ِ . در حالی که فیفا 11 میانگین امتیازش 8.8 ِ !
یه چیز جالب دیگه هم بگم. IGN که به نسخه کنسولی بازی 9.5 داده بود به نسخه پی سی 8 داده!
با سلامنقل قول:
آقا اگر یک سیستم امتیاز دهی به بازی ها تو همین سایت بود خیلی خوب میشد ،مثل اونی که تو Gamespot وIGN هست ،نمی دونم شاید باشه وما خبر نداریم ؟به نظر من امتیازی که کاربرا به یک بازی میدن معتبر تره .
در ضمن FIFA چه ربطی به NBA داشت!!!؟؟؟:31:
ربطش اینه که هر جفتشون بازی ورزشی برای شرکت EA هستن :31: و همین طور فیفا هم چند ساله راحت بهترین بازی ورزشی سال میشه ولی امسال فکر کنم با وجود این بازی انتخاب بهترین بازی ورزشی سال سخت باشهنقل قول:
وحید جان مطمئنی هر دوشون واسه EA هستن ؟! 2k11 ؟؟!؟! :46:نقل قول:
حامد جا منم با pc باز می کنم و دسته جوی استیک دارم ولی از این هایی است که شوک نداره میتونی یه راهنمایی بکنی در مورد کنترلش بکنی، فقط شک نداره ولی R و L رو داره!
راست میگی :31: اشتباه از من بود :31:نقل قول:
ولی مسئله اینه که فیفا فن هایی مثل مسعود دیگه امسال این قدر به فیفا مطمئن نباشن چون این NBA 2K11 وجود داره :14:
آسانترین درجه بازی چیه؟
فکر کنم سخت ترینش Pro باشه!
نه سخت ترینش Hall Of Fame هست و فکر کنم آسونترین Rookie