بله که میشه.منتهی اون موقع بچه ها کاری میکنند که گزارش دادن کلا از یادت بره.دوستم که سال پیش خوابگاه میرفت کفت کاری با 1 بچه ها کردند که تو دانشگاه نمیتونست سر بلند کنه
Printable View
بله که میشه.منتهی اون موقع بچه ها کاری میکنند که گزارش دادن کلا از یادت بره.دوستم که سال پیش خوابگاه میرفت کفت کاری با 1 بچه ها کردند که تو دانشگاه نمیتونست سر بلند کنه
تا جایی که می تونید از این جور آدما دوری کنیدنقل قول:
واقعا آدم رو از درس و زندگی می ندازن:19:
بخاطر وضع اين خوابگا هها هم كه شده بايد قيد دانشگاه رو بزنيم:46:
از دانشگاه زنجان کسی اینجا هست؟ آزادش؟
حالا چرا گزارش خب اتاقتو عوض کن بگو من با اینا نمی سازم دشمن درست نکنی که بهترهنقل قول:
بله:31:نقل قول:
چند تاشونو که شاهد هستم بله:5:نقل قول:
خوابگاه هایی که خود دانشگاه میده:
تو هر اتاق حدودا چند نفر هست(حداقل،حداکثر)
بعد هر اتاق امکانات جدا داره؟(سرویس بهداشتی،آشپزخونه)
خوابگاهها اینترنتم دارن ؟
حداقل 4 نفر ولی من شنیدم اتاقای 12 نفره هم هستنقل قول:
سرویس بهداشتی و حمام اختصاصی نیست توی هر طبقه چندتا هست ( ولی شنیدم خیلی رسیدگی میشه به وضعش از نظر نظافت)
دانشجویان خوابگاهی، چند روز اول، دوری از خانواده و شهرتون سخت نبود؟! :دی
یه بار نشسته بودم تو خوابگاه،داشتم با بچه ها حرف می زدم یه دفعه ،یه نفر آمد دو برابر هیکلم،وایساد جلوم،گفت تو منو لو دادی؟اول قرمز شدم،بعد هر چی فک کردم چجوری به این ثابت کنم من نبودم،دیدم راه نداره انگار،اولش یکم سعی کردم با منطق باهاش برخورد کنم ولی فایده نداشت،بعد دیگه چند بار زد تو گوشم ،گفت اعتراف کن دیگه،بازم هیچی نگفتم،دفعه آخر که زد دیدم دیگه نمیشه...دستش رو گرفتم،انداختمش رو زمین،چندتا خوابوندم تو صورتش،همه همینجوری مات و مبهوت مونده ببودن...تازه یه تیکه دستم رو گذاشتم رو گلوش نزدیک بود خفش کنم،بعد دیدم اگه خفش کنم،اعدام رو شاخمه و کسی هم باور نمی کنه که اول اون بوده که شروع کرده و...خلاصه خفش نکردم...:5:
...to be continued
من دانشگاه شیرازم از اون براتون گفتم ولی دوباره می گم
دستشویی که هر اتاق داره
اینترنت وایرلس هم داره
ولی ساختش قدیمی هست
در کل زندگی خوابگاهی زندگی خوبی می تونه باشه اگه خودتون بخوایید
نه خیر...بنده استاد نینا مایرز بودم:21::5:نقل قول:
------
نمی دونم تا چه حد می تونید اینو درک کنید،ولی من یه بچه مذهبیم،حالا دیگه خودتون حسابش رو بکنید،وقتی یه چیزی لو میره اولین کسایی که همه بهشون شک می کنن کیا هستن؟!
اینه که باعث میشه آدم به این موقعیت ها بیشتر فکر کنه،و از الان خودش رو برای قرار گرفتن تو اون شرایط آماده کنه!
صد در صد به درس خوندن نیست. به اسپم دادنه. :27:نقل قول:
دكتر شدن مگه به درس خوندنه ؟
بابا با این وضع نا امیدمون می کنی ها.نقل قول:
حالا كو تا دي ؟
در ضمن محض اطلاعتون عرض كنم امروز مثلا امتحان ادبيات و فردا هم امتحان زبان فارسي دارم
البته بعيده به موقع از خواب بيدار بشم
روزی یه ساعت بیا اسپم بده. بهت قول می دم اسپم خونت تامین بشه :46::27:
بقیش بشین بخون. مخصوصا که رشته ریاضی هستی و می خوای تجربی شرکت کنی. خلاصه زیاد کار داری. حتی برا سال دومم که باشه هم باید از الان تلاش کنی. دکترا آن کس گرفت جان برادر که درس خواند
چه رشته ای هستین؟ خوابگاه دانشجویای فنی مهندسیه یا فرقی نمی کنه؟نقل قول:
من دانشگاه شیرازم از اون براتون گفتم ولی دوباره می گم
دستشویی که هر اتاق داره
اینترنت وایرلس هم داره
ولی ساختش قدیمی هست
در کل زندگی خوابگاهی زندگی خوبی می تونه باشه اگه خودتون بخوایید
دانشگاه های آزاد تهران (شمال و مرکزو...)خوابگاه دارن؟
چقده هزینش؟
من رشتم مهندسی شیمی هستنقل قول:
خوابگاه مفتح برای بچه های پزشکی هست و خوابگاه دستغیب برای بچه های مهندسی و علوم پایه.ولی عین هم هستن
اول به همه ی قبولیها تبریک میگم و براتون ارزوی موفقیت دارم
دیدم صحبت درباره خوابگاه شده منم خودم کاردانی و کارشناسی رو تو خوابگاه تو دو تا شهر مختلف بودم گفتم شاید بتونم کمکی بکنم
اول درباره خوابگاه دانشگاه قزوین بگم که الان دارم اونجا میخونم
خوابگاه این دانشگاه فقط برای دختراس و تو خود دانشگاه هم هست .. و برای طی مسیر خوابگاه تا دانشگاه اتوبوسی به رایگان هر 10 دقیقه دانشجوهارو از خوابگاه به دانشگاه و بلعکس منتقل میکنه. (البته مسیر اونقدر زیاد نیست و پیاده حدود 20 دقیقه راهه)نقل قول:
اما برای توضیح بهتر
این نقشه ی دانشگاهه که البته تو خود سایت دانشگاه هست و میتونید از اینجا ببینید
اما چون این نقشه ی کلی دانشگاهه و هنوز قسمتهای ساخته نشده توش هست من تو این تصور اونهارو حذف کردم و توضیحات رو رو همین میدم:کد:http://qiau.ac.ir/affairs/omrani/map/map.aspx
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این نقشه خوابگاه و دانشکده ها و ... مشخصه و مسیری که قرمز کردم مسیریه که اتوبوس دانشگاه از میدان قلم تا خوابگاه میره و برمیگرده
تو این مسیر یه قسمت مجتمع تجاری هم هست که شامل انتشارات، سوپرمارکت، نانوایی، دفتر امور خوابگاهها، فروشگاه کتاب و لوازم التحریر و یه کافی شاپ کوچیک وجود داره و جدیدا هم انگار خشک شویی بهشون اضافه شده.
تقریبا بچه های خوابگاهی اکثر نیازهاشون رو میتونن راحت از مجتمع تجاری تامین کنن.
از مجتمع به بعد ورود برای اقایون ممنوعه و بقیه مسیر محوطه ی خوابگاه میشه ..
خوابگاه دانشگاه هم دو تا ساختمون داره که به اسمهای لاله و نرگش نامگذاری شده
عکس هایی که در بالا اورده شده به جز عکس وسط مربوط به خوابگاه لاله اس. اتاقهای خوابگاه لاله تو یه راهروی سرتاسری قرار داره ... یعن تو مسیر راهرو اتاق اتاق جدا شده و هر دوتا اتاق با هم از نظر سرویس بهداشتی و حمام و اشپزخونه مشترکه.. لاله اتاقهای کوچکتری داره و به همین نسبت هم تعداد نفرات داخل اتاق کمتره.
خوابگاه نرگس سوییتهای بزرگیه که اکثرا 4 خوابه س و هر خوابی 4 نفر ظرفیت داره. یعنی یه سوییت 16 و بعضیها 25 نفر رو شامل میشه.. ولی خب از نظر سرویس بهداشتی و اشپزخونه و تلویزیون مستقل تره و دلباز تر هم هست..
تعداد نفرات اولش ترسناک میاد ولی خیلی سخت نیست! :D چون اکثر بچه ها از شهرهای نزدیک مثل تهران یا کرج یا رشتن و معمولا کلاس نداشته باشن رفت و امد میکنن. واسه همین بعضا ممکنه تو یه روز فقط 3 نفر تو سوییت باشن یا گاهی هم 13 نفر! بعضیا واسه روز مبادا خوابگاه میگیرن و اصلا نیستن! بعضیا هم راهشون دوره یا حوصله ی خونه رو ندارن یا میخوان درس بخونن اکثر روزها هستن.. ولی اگه بچه های خوبی باشن و شما هم خوب باشید و حد و مرزها مشخص باشه مشکلی پیش نمیاد و با هم کلی خوش میگذرونید!
هر دو خوابگاه هم اینترنت داره که از اینترنت دانشگاه استفاده میشه و مثل همون پولیه ولی سرعت بالایی داره مخصوصا شبها!
خب من هر چی به ذهنم رسید گفتم
اگه بازم سوالی دارید بپرسید
اهان اینم یادم رفت بگم .. دانشگاه خوابگاه برای پسرا نداره ولی خوابگاههای خصوصی ای هست انگار براشون که خب البته من از یکی شنیدم که خیلی شرایط خوبی از نظر امکانات و ... نداره
برای پسرا خونه راحتتره ولی برای دخترا به نظر من خوابگاه خیلی بهترهنقل قول:
مخصوصا اینجا که امکانات خوبی هم داره
قیمت خوابگاهشم 200 تومان پیش و ماهی 48 تومن اجاره س که شامل هزینه ی برق و گاز هم میشه.
اولا سعی کن هر طوری هست با کسایی که مشکل دار هستن رابطه برقرار نکنی.. هر چی از اونها دورتر باشی بهترهنقل قول:
بعضیا گاهی دلشون میسوزه یا از زندگی طرف میشنون میخوان کمکی بکنن و ... ولی چون همه چیز رو نمیدونن ناخواسته وارد مسائلی میشن که اونهارو هم درگیر میکنه
بنابراین اولین چیزی که تو خوابگاه (و البته جامعه!) لازمه اینه که به هر کسی اعتماد نکنید. یعنی من که خودم یاد گرفتم اصل رو بر شک بذارم .. یعنی به کسی اعتماد کامل نمیکنم مگر اینکه در طول مدت صداقتش بهم ثابت بشه که خب اونم زمان بره!
اینو یادتون نره خیلیها دروغ میگن! حتی از زندگیشون! از روابطشون و ... حالا هر کس به دلیلی! پس به هر گفته ای اعتماد نکنید و هر حرفی رو باور نکنید! همیشه جای شک رو بذارید و احتیاط کنید. این تا زمانی که شناختی از اطرافیانتون کسب میکنید و با محیط و ادما مچ میشید لازمه و البته بعدش هم نباید منطق و فکرتونو کنار بذارید!
هر زمان هم که دیدید نمیتونید با هم اتاقیها کنار بیاید میتونید از اتاقهای کناری اگه اشنایی دارید یا کسی هست که بخواد جاشو با شما عوض کنه راحت اقدام کنید.. اگرم کسی نبود به مسئول خوابگاه بگید معمولا تا جایی که بشه عوض میکنن مگر اینکه مشکل سر موضوعات پیش پا افتاده باشه که معمولا میذارن بچه ها زندگی جمعی رو یاد بگیرن و اگه خیلی وضعیت سوییت حاد شد و نتونستن با هم کنار بیان جدا میکنن.
پس نگران نباشید فقط دعا کنید بچه های خوبی هم اتاقیتون بشن که اگه اینجوری باشه تمام مدت تحصیلتون خاطره ای میشه براتون که هر لحظه دوست دارید به عقب برگردید و تکرارش کنید.
در کل سعی کنید از با دوستان بودن لذت ببرید و زندگی جمعی رو یاد بگیرید.
خوابگاه تجربه ی خیلی خوبیه برای وارد شدن به اجتماع سعی کنید ازش استفاده کنید
اول اینکه سعی کن از حساسیتهای بی موردت کم کنی .. خوابگاه خودش یه کلاس درسه برات که بتونی زندگی جمعی رو یاد بگیری. این واسه ایندتم خیلی خوبه .. اگه بتونی با همه بسازی دوستای بیشتری هم پیدا میکنی و برای خوودتم زندگی راحتتر و قشنگتر میشهنقل قول:
ولی در کل نگران نباش :D
بالا توضیح دادم مشکلی نیست میشه اتاق عوض کرد :46:
اینم بگم سعی کنید از مسائل حاشیه ای توخوابگاه فاصله بگیرید و وارد بازیهای عجیب غریب نشین! این واسه خودتون بهتره
معمولا از اول که اتاقا مشخص میشه اگه مشکلی نباشه دیگه تغییر نمیدن حالا نمیدونم شاید خوابگاه دوست شما این امکان رو داشته ولی اگه جا باشه یا دو نفر از دو تا اتاق بخوان جاشونو عوض کنن معمولا خیلی راحت عوض میکنننقل قول:
دزدم درسته معمولا هست.. که خب دزدی از یخچال کوچکترینشه .. که گهگاه وجود داره ..
اینم که میگن با هر کسی گرم نگیرید کاملا درسته
کلا سعی کنید به صمیمی ترین دوستتون هم از مسائل خصوصی زندگیتون چیزی نگید. اگه میخواید خصوصی بمونه پس خودتون هم سعی کنید خصوصی نگهش دارید. چون وقتی خود شما نتونید موضوعی رو که براتون خیلی مهمه به همون صورت خصوصی نگه دارید از بقیه که براشون هم فرقی نداره نمیتونید انتظار داشته باشید که جایی نگن! و همیشه این احتمال هست که از اون مسائل جایی سوئ استفاده بشه حالا یا مثل باج گیری یا ... شایدم اصلا نشه ولی خب احتیاط شرط عقله!
تو پست قبلیم توضیح دادمنقل قول:
خوابگاه داره ولی مال خود دانشگاه نیست .. زیر نظر دانشگاهه و خصوصیه و شنیدم وضع جالبی نداره حالا بازم خودتون باید برید ببینید. من خودم ندیدم
شما که پسری برات خونه راحتتره. البته خونه با ادمهایی موجه که بهشون اعتماد داری .. در غیر اینصورت خوابگاه مطمئن تره!!نقل قول:
ببینید بچه ها تو جامعه همه جور ادمی پیدا میشهنقل قول:
شما ممکنه تو اتوبوس نشسته باشید و شخصی که کنارتون نشسته و شما باهاش گرم صحبتید یه ادم کراکی باشه!!
زندگی خوابگاهی هم همینه .. ممکنه هم اتاقیت اعتیاد داشته باشه یا اهل موارد دیگه باشه ولی چیزی که مهمه اینه که اگه خود شما مراقب خودتون باشید و همیشه حواستون جمع باشه و به خاطر دوستی و ... چشمتون رو به روی منطق و فکرتون نبندید مشکلی براتون پیش نمیاد.
همیشه هشیار باشید و از عقلتون استفاده کنید.
اگه به کسی مشکوکید تا ازش مطمئن نشدید و همه جوره بهتون ثابت نشده به درخواستاییش که میتونه زندگی شمارو تحت تاثیر بذاره جواب مثبت ندید.
راحت بگم تو خوابگاه خودتونید که باید مراقب خودتون باشید.
با ادمهایی که بهشون مشکوکید صمیمی نشید. اگه ازتون دعوت به کاری میکنن راحت قبول نکنید و همه ی جوانبشو بسنجید
نذارید از محبت و سادگیتون سوء استفاده بشه و همیشه فکر کنید!
تو خوابگاه هم از این ادما زیاده ولی خب معمولا با همجنسای خودشون میپرن و شما اگه ازشون فاصله بگیری و داخل جمعشون نری چندان مشکلی برات پیش نمیاد ولی خب برای راحتی خودتم که شده و حتی برای احتیاط بیشتر میتونی از مسئول خوابگاه بخوای اتاقتو عوض کنه یا خودت اگه کسی رو میشناسی که همجنس اونهاس و برعکس تو تو اتاقیه که بچه های موجه تری هستن میتونی باهاش صحبت کنی که جاتون رو عوض کنید و مسئول خوابگاه هم چون هر دو طرف رضایت دارن مخالفتی نمیکنن.
اما اگرم کسی نبود میتونی بگی راحت نیستی و هم جنست نیستن و جاتو عوض کنی.
تو خوابگاه جاسوس زیادهنقل قول:
سعی کنید دنبال زیر اب زنی نباشید!
حتی ممکنه خود مسئول خوابگاه با اون اشخاص صمیمی باشه و به گوششون برسه شما اینو گفتی و براتون دردسر بشه. حتی الامکان سعی کنید خودتون رو دور نگه دارید و جاتون رو عوض کنید و به اونها کاری نداشته باشید. یا اگرم میخواید بگید طوری باشه که به هیچ طریقی نتونن بفهمن شما بودید! که خب این خیلی سخته!
همه نه ولی بعضیا دارننقل قول:
معمولا روزای اول خوابگاه مثل قبرستون میمونه!نقل قول:
همه دارن گریه میکنن و تو خودشونن!! :D
ولی یکی دو هفته بگذره کم کم جا می افتی نگران نباش :46:
به یه چیزی دقت کردین:
عکسای این خوابگاه کشیده شدن بطو عمدی بخصوص عکس اولیه که تابلوئه.
کسی چیزی در مورد خوابگاه دخترانه دانشگاه آزاد سنندج میدونه؟!
خوابگاه تقریبا همینه ولی درست میگی این عکسا با لنز واید گرفته شده و خواستن بزرگتر به نظر بیادنقل قول:
ولی خب با مقایسه با وسایل و مثلا فرش (که 3×4 هه) میتونید تا حدودی ابعاد و اندازه ها رو واقعیتر تجسم کنید. :46:
سلام
کسی در مورد خوابگاه های شریف اطلاعاتی داره؟
سوال دیگه اینکه از میدون ازادی نزدیک ترین ایستگاه مترو از کدوم وره؟!:13: تا برم دانشگاه شربف.
اول صبحی ساعت 6 وضعیت امنیت تهران چجوریاست؟:31: باج گیر و پول زور گیرا این موقع خوابن یا بیدار:31:
من یه سری رفتم ساختمون خوابگاه طرشتشو دیدم(از بیرون) خیلی داغون بود!!نقل قول:
از میدون آزادی میخوای مترو سوار بشی بری شریف؟!!! از میدون آزادی تا شریف پیاده 10-15 دقیقه راهه! :دی ولی میتونی آزادی اتوبوس BRT سوار شی 2 تا ایستگاه بعد همونجا جلو دانشگاه شریف ایستگاه داره!
ولی کلا شریف خودش ایستگاه مترو داره برای جاهای دیگه...
راجع به سوال آخرت هم خیال راحت کسی کاریت نداره! البته مواد فروش ها هستن دور و بر میدون آزادی ولی اونا طرف حسابشون کسای دیگس :27:
ممنوننقل قول:
بلیت فروشی برای اتوبوس میدون ازادی داره؟
ولی من با مترو راحتترم مخصوصن وقتیکه اسباب دارم.
یعنی نزدیک ترین ایستگاه مترو از ازدی فاصلش از خود ازادی تا شریف بیشتره؟
میشه در مورد کرایه تاکسی ها کمی توضیح بدید بدونم قیمتها چقدره؟
من دانشگاه شریف که هستم همه چی خوبه.4 سال هم خوابگاه میدن
خوابگاه های شریف شامل زنجان و طرشت 3 و شوریده برای کارشناسی های جدید است.من خودم شوریده و طرشت یه مدتی بودم.ولی زنجان خیلی نوساز تره....همه چی برای بچه های شریف اماده است.فقط وضعیت غذای نه چندان خوبی داره(روزهایی که ماهی میدن همه میریزن تو سطل اشغال!!! از جمله خودم!)...باز هم خواستی برات میگم
بلیط فروشی هست اون دور و برا ولی ماشالا هیچ کس بلیط نمیندازه BRT ! شما هم ننداز :27:نقل قول:
اگه وسیله هم همرات داری اصلا فکر BRT نباشید چون توش اینقد آدم له میشه که خودش رو هم نمیتونه نگه داره چه برسه به وسایل!
مترو هم نزدیک ترن ایستگاه به آزادی همون ایستگاه شریفه!
بهترین راه همون تاکسیه! کرایه هم تو اون مسیر 200-300 تومن بیشتر نیست...
به شدت تایید میشه:دینقل قول:
بلیط فروشی هست اون دور و برا ولی ماشالا هیچ کس بلیط نمیندازه BRT ! شما هم ننداز
سیستم بلیت اتوبوسش چه جوری؟ انداختنیه؟:31: یعنی دیگه پاره نمیکنن؟:31:نقل قول:
قیمتش چنده؟
خرج و مخارج تو تهران چه جوریاس؟
مثلن توی رستوران قیمت یه همبرگر معمولی:20: و یه همبرگر مخصوص:5: چنده؟
توی مترو موقع خروج اگه کارت اعتباری داشته باشی باید بازم کارت رو به دستگاه بزنی؟ اخه یه چند نفری این کار رو میکردند. در حالی که بدون ابن کار هم میشد خارج شد.
آره یه جا داره میندازن اون تو! یه مامور هم داره که به هیچکس کاری نداره!! قیمتش هم 20 تومنه!
خرج و مخارج هم نمیدونم... باید بیاید ببینید! همبرگر و اینجور چیزا هر جا یه قیمته خوب و بد داره گرون و ارزون داره!
موقع خروج از مترو هم حتما کارت رو بزنید... چون هر چقدر مسیر بیشتر باشه هزینه بیشتری گرفته میشه بعد اگه کارت رو نزنید سیستم به صورت خود به خود هزینه بیشترین مسیرو از از کارت کم میکنه!
به نام خدا
دوست عزیز الان چند ماهی میشه که بلیط 20 تومنی به فنا رسید . الان 25 تومن شده و یکی دو هفته ای میشه که خط brt آزادی -تهران پارس 4 تا بلیطه شده(4*25=100) .در اصل الان یدونه بلیطی نداره تهران یا 2 یا 3 و یا 4 تاییه که واسه خط های brt آزادی - تهران پارس و آزادی - خاوران 4 تایی هست هست. البته اگر از بلیط الکترونیکی (همون بلیط کارتی) استفاده کنی همون 20 تومن حساب میکنه (بلیطی 20 تومن یعنی 4*20=80 تومن)نقل قول:
اسم تاپیک باید بشه بررسی قیمت بلیط Brt و علل افزایش قیمت ان:46:
کسی می دونه هزینه خوابگاه دانشگاه ازاد ترمی چقدر هست؟
البته این قسمتاش مال قسمت بانوان هست :31:نقل قول:
کسی از دوستان در مورد دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران خبر داره ؟ به پسرا (روزانه) خوابگاه میدن؟ نمیدن؟ چه جوریاس؟ (رشته پزشکی)
خوابگاه دانشگاه صنعتی بابل (نوشیروانی )وضعش چطوره ؟ راحت میدن ؟ (روزانه )
دوستان اگه کسی از دانشگاه مازندران هم چیزی میدونه مارو بی نصیب نذاره:11: