چند نکته واسه مطالعه درس دین و زندگی
این مطالب رو در جواب یکی از دوستان در یک تاپیک دیگه نوشتم که اینجا هم همونا رو کپی پیست میکنم
اولا که شما باید الگوریتم تشکیل بدهید واسه مطالب .. یعنی در حین خوندن سعی کنید مطالب رو به صورت نمودار در بیارید و دسته بندی مطالب رو داشته باشید و کل درس رو تبدیل کنید به نمودار درختی(این کار واسه مرور هستش و خوب جا افتادن مطالب توی ذهن) در مورد ایه و حدیث هم شما نباید کل آیات رو حفظ کنید .. شما باید کلمات کلیدی رو توی آیات مشخص کنید.. مثلا درباره ی امی بودن پیغمبر شما کلمه" تخطه" رو باید هایلایت کنی و به ذهنت بسپری درسته که کل ایه رو باید مطالعه کنی اما این کلمه کلیدی راه حل مشکل شما تو مواقع فراموشی هستش و با دیدن این لغت سریع گزینه ی صحیح رو انتخاب میکنید.. شیرین نیست؟؟ با یک نگاه میتونید یک تست دینی رو جواب بدهید.
کلماتی که استخوان بندی تست رو تشکیل میدهند رو یاد بگیرید تا با یک نگاه تست صحیح رو تشخیص بدهید .. مثلا توی درس معجزه ای از نوع کتاب(فکر کنم درس چهارم سال سوم باشه) بدونید که وقتی با جمله ی "انسان های حقیقت طلب وقتی با دعوت پیامبران مواجه میشدند از آنان نشانه میخواستند" برخورد کردید باید تشخیص بدهید که استخوان این جمله چیست و اون کلمات رو یاد بگیرید .. باید جمله ی قبل رو به این صورت تبدیل کنید:
حقیقت طلب----درخواست نشانه
با این کار حجم مطالب تو ذهنتون کم میشه و سرعت تشخیص گزینه ی درست افزایش پیدا میکنه و احتمال اشتباه کم میشه..
شما باید فوت فن های مطالعه هر درس رو یاد بگرید تا راحت تر تست رو جواب بدهید و درس هم واستون لذت بخش بشه .. تو فکرش هستم که یک جزوه یا مقاله بنویسم با کمک دوستم خوبم آقای ترابی واسه آموزش درست درس خوندن ولی فکر نمیکنم تا 10 سال دیگه هم وقت بشه که بنویسیم.
هر سوالی به ذهنتون برسه من درخدمت هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اگه کسی مطلب رو جایی کپی پیست کرد ممنون میشم با ذکر منبع باشه
شركت در كنكور تجربي با ديپلم و پيش رياضي
سلام مهندس
آيا كسي كه ديپلم رياضي داره و پيش هم رياضي خونده و مدركشو گرفته ميتونه در كنكور تجربي شركت كنه و امتحان بده ؟ (اين شخصي مدرك كارشناسيشو بهمن امسال ميگيره البته نه در مقطع روزانه و تصميم داره دوباره كنكور شركت كنه. )
نحوه پاسخ گویی به سوالات _Multiple-Choice Cloze
1- متن رو سریع بخونید تا مفهوم کلی متن رو متوجه بشید و به جاهای خالی توجه نکنید.
2-حالا متن رو دوباره بخونید و توی ذهنتون در مورد جواب های احتمالی فکر کنید ( تا اینجا هنوز نباید به گزینه ها نگاه کنید و فقط صورت سوال رو باید بخونید)
3-حالا به جواب ها نگاه کنید و اونها رو با نظر خودتون و مفهوم جمله مقایسه کنید و سعی کنید جواب صحیح رو پیدا کنید.
--------------------------------------
منبع هم یکی از کتب مرجع از انتشارات آکسفورد هست ( به این دلیل ذکر کردم که دوستان راحت اعتماد کنند به این روش.
چون از انگلیسی به فارسی برگردان کردم خواهشمندم در صورت کپی پیست منبع را ذکر کنید!
موفق باشید:11:
چند نکته در رابطه با زبان کنکور
مبحث حروف تعریف رو که میبایست خودتون از رو کتاب و جزوات بخونید فقط من چند نکته که استثنا هستند رو اینجا میگم که میبینم اکثرا توی تست ها غلط جواب میدهید:
1-کلماتی که با حروف بی صدا شروع میشوند اما قبل از آنها از an استفاده میکنیم:
hour-honour-honest
2-کلماتی که با حروف صدا دار آغاز میشوند اما قبل از آنها a استفاده میشود:
university-uniform-unit-used car-European-"one-way road