های.خسته نباشید.متریال شیشه گلخونه که یه جاهاییش بخار کرده رو چه طور تو مکس دربیارم؟البته با روش میکس انجامش دادم ولی خیلی جالب و طبیعی نشده.
Printable View
های.خسته نباشید.متریال شیشه گلخونه که یه جاهاییش بخار کرده رو چه طور تو مکس دربیارم؟البته با روش میکس انجامش دادم ولی خیلی جالب و طبیعی نشده.
یه بار دیگه های.خیلی از مرحله عقب موندم که اینقدر دیر عضو سایتتون شدم،ولی خب بالآخره... .من چون جدیم به زمان های بحث و گفت و گوهاتون وارد نیستم البته اگرکه تایم مشخص داشته باشه و چه خوب که بالآخره یکی پیدا شد که زی-براش کار کنه البته تو کاربرهای شما.
البته منم فکر میکنم بهتره از opacity استفاده کنی
از تکسچری استفاده کنی که جاهای بدون بخارش کاملا سیاه باشه تا حذف شه و جاهایی که بخار داره یکمی سفید رنگ
یه طوری که توازن داشته باشه
البته شاید راه دیگه ای داشته باشه ف اما از این راه هم میشه
;)
سلام
یه سوال در مورد گوگل اسکچاپ دارم
دقیقا اصلاح این کارم رو نمیدونم به همین خاطر باید توضیح بدم!
وقتی روی صفحه کلیک چپ میکنی و نگه میداری و موس رو حرکت میدی یه مستطیلی باز میشه و اگه موضوعاتی توش قرار بگیره انتخاب میکنه!
مشکل من دقیقا همین مستطیل هست
وقتی کلیک چپ میکنم و موس رو حرکت میدم تا این مستطیل باز بشه این کار خیلی کند انجام میشه یعنی اون مستطیل دیر تر از موس حرکت میکنه
در ضمن من برنامه رو روی سیستم خونگی نصب کردم و مشکلی نداشت اما روی لپتاپم اینجوریه
ممنون میشم راهنماییم کنید که برای چی اینجوریه؟!
شايد بخاطر كارت گرافيك لپ تاپ باشه (مدلش چيه ؟) درايورهاشو آپديت كن
دوستان یه سوالی داشتم نمیدونم باید اینجا میپرسیدم یا جاش نیست
یه سری تاپیک رو سر سری خوندم که سوالم تکراری نباشه
اگه میشه در مورد انواع مختلف تکسچرها توضیح بدید
مثلا دیفیوز به چه کاری میاد یا نورمال مپ و یا بامپ مپ و ....
ممنون
گرافیک لپتاپم NVIDIA GeForce 540 1gig ddr3 هستنقل قول:
فکر نکنم کم بیاره
البته لپتاپم دوتا گرافیک داره که من نرم افزار رو با گرافیک 1 گیگ مچ کردم که کار کنه
گرافيكت كه خوبه ..نمي دونم دقيقآ به نظرم از سايت گوگل بپرسي بهتره ../
difuse:بجاي كالر مپ قرار ميگيره و در واقع تكسچر اصلي هست (البته بستگي بكاربردش داره ميزان تاثيرش )نقل قول:
دوستان یه سوالی داشتم نمیدونم باید اینجا میپرسیدم یا جاش نیست
یه سری تاپیک رو سر سری خوندم که سوالم تکراری نباشه
اگه میشه در مورد انواع مختلف تکسچرها توضیح بدید
مثلا دیفیوز به چه کاری میاد یا نورمال مپ و یا بامپ مپ و ....
ممنون
bump: كه در واقع همون تكسچر اصلي هست كه به رنگ سياه سفيد در مياد و برجستگي هاي سطح رو به تكسچر اصلي ميده تا طرح خشك و فلت نباشه برامدگي هاست :دي
normal map: اينم زماني بكار مياد ابجكت توي يه نرم افزار (مثله زبراش و مادباكس) highpoly شده براي دادن جزئيات اما چون استفاده از همون ابجكت توي نرم افزار هاي سه بعدي مادر (مكس و مايا ..) با ploy هاي زياد امكانپذير نيست از نرمال مپ استفاده ميكنن تا جزئيات رو در رندر به ابجكت كم حجم بدن .../
.....
من كمي خيابوني كارشون رو گفتم چون حقيقتش توضيح علمي شون بلد نيستم فقط باهاشون كار ميكنم :دي
موفق باشيد
مرسی عزیزنقل قول:
فقط یه سوال
دقیقا اصطلاح اون کاری که من انجام میدم چیه؟
Selecting multiple entities
موفق باشيد /نقل قول:
کد:http://sketchup.google.com/support/bin/answer.py?answer=94963
سلام دوستان
یه مشکلی برام پیش اومده تو مکس علامتهای Gizmo ناپدید شدن
تو منوی view علامت show transfor gizmo فعاله ولی اون علامت فلش نیست
لطفا راهنماییم کنید
کلید X رو بزن ببین درست میشه ؟نقل قول:
ممنون درست شد :11::40:
سلام دوستان.
تو تنظیمات کیفیت نمایش تکستچر و میپ مپ ها، چرا وقتی مکس بسته میشه تنظیمات ذخیره نمیشه و هر دفعه که برنامه رو باز می کنم باید برم منوی کاستومایز و دوباره تنظیماتو اعمال کنم؟
سلام
من چنتا سوال دارم که خیلی تو طراحی ها آزارم میده .
1- وقتی یه تعداد ورتکس رو انتخاب میکنم ( گروهی سلکت میکنم ) ورتکس های یه فیس دیگه که پشت اون هست هم سلکت میشه ! مثلا کف دست رو سلکت میکنم روی دست هم سلکت میشه . حالا چجوری میتونم کاری کنم اون جایی که من میبینم سلکت بشه ؟ تو مایا یه روشی بود که جسم رو خیلی بزگ میکردیم و مشکل حل میشد ولی اینجا جسم که زیاد بزگ میشه فیسا میپرن ؟!
2- وقتی یه edge رو ریموو میکنم ورتکساش میمونه چیکار کنم همزمان ورتکساش پاکشه ؟ الان مثلا یه سری edge رو پاک میکنم باید دوباره بیام ورتکساش رو هم پاک کنم .
3- چجوری یه مدل که مش شده رو به پولی تبدیل کنم ؟ یعنی 3 ضلعی ها رو بکنم 4 ضلعی ؟ رو مدل کلیک راست کردم و کانورت تو پولی رو زدم ولی نشد . !؟
4- جسم که زیاد بزگ میشه فیسا میپرن ؟! چیکار کنم که اینجوری نشه ؟
ممنون
سلام
کسی نیست به داد من برسه ؟
برای این که اسپم نشه :
میخوام یه مدل two side درست کنم . چجوری باید این کارو انجام بدم ؟
سلام iload جان دستم بنده چند دقیقه دیگه میام جوابطو مینویسم .
در پنل Modifier در قسمت EditMesh و یا EditPoly در رولات Selection چکباکس Ignore BackFacing رو فعال کن فقط قسمتهای رویی جسم که در نما دیده میشن رو میتونی انتخاب کنی ویا از انتخاب در بیاری.نقل قول:
- وقتی یه تعداد ورتکس رو انتخاب میکنم ( گروهی سلکت میکنم ) ورتکس های یه فیس دیگه که پشت اون هست هم سلکت میشه ! مثلا کف دست رو سلکت میکنم روی دست هم سلکت میشه . حالا چجوری میتونم کاری کنم اون جایی که من میبینم سلکت بشه ؟ تو مایا یه روشی بود که جسم رو خیلی بزگ میکردیم و مشکل حل میشد ولی اینجا جسم که زیاد بزگ میشه فیسا میپرن ؟!
نباید اینطور باشه یا سیستم قاطی کرده که احتمالش کمه و یا اون ورتکسا به اون edge ها وصل نیستند و فقط مکانشون یکیه و اگه اشتباه نکنم احتمالا مدلتو از مایا وارد مکس کردی و درست تبدیل نشده.نقل قول:
- وقتی یه edge رو ریموو میکنم ورتکساش میمونه چیکار کنم همزمان ورتکساش پاکشه ؟ الان مثلا یه سری edge رو پاک میکنم باید دوباره بیام ورتکساش رو هم پاک کنم
به هر حال میتونی برای چسبوندنشون همه ورتکسارو Select کنی و اونارو Weld کنی البته با Treshold مناسب مثلا شاید 0.01 بستگی به مدلت داره. البته بعضی موقع ها یه سری ورتکسا به اشتباه درست میشن که به هیچ edge و faceای وصل نیستن برای پاک کردنشون اول همه polygon هارو انتخاب کن و بعد مقدار مشخصی مثلا 1000 واحد مثلا در راستای z جابجا کن . بعد برو به مود vertex حالا ورتکسای آزاد و اضافی رو میتونی بهتر ببینی و راحت انتخاب کنی و پاکشون کن. بعد دوباره polygon ها رو برگردون سر جای خودش (مثلا در راستای z به مقدار 1000- واحد جابجا کنی به حالت اول بر میگرده.)
اینو دیگه گمون نکنم بشه چون یه اشکال منطقی وجود داره و مکس مقصر نیست چون بعد از تبدیل دیگه بین edge ها فرقی وجود نداره مگه اینکه دستی edge های دلخاهتو select کنی بعد اونارو برای EditPoly با استفاده از دکمه remove مخفی کنی و برای EditMesh از دکمه InVisible انارو مخفی کنی.نقل قول:
- چجوری یه مدل که مش شده رو به پولی تبدیل کنم ؟ یعنی 3 ضلعی ها رو بکنم 4 ضلعی ؟ رو مدل کلیک راست کردم و کانورت تو پولی رو زدم ولی نشد . !؟
بله جسم که زیاد بزرگ بشه کلا همه چی خراب و خروب میشه چون دقت اعداد اعشاری برای vertec ها توی مکس 6 تا 7 رقم اعشاره طبیعیه که اگه Postion های جسم و یا vertex از یه حدی بزرگتر بشه هر طور که دلش بخاد اونا رو جابجا میکنه و معمولا اونایی که از Aoutocad جسم به max وارد میکنن این اشکال براشون پیش میاد . اگه از Unit پیش فرض خود max استفاده کنی و جسماتو خیلی بزرگ نگیری مشکل برطرف میشه .نقل قول:
جسم که زیاد بزگ میشه فیسا میپرن ؟! چیکار کنم که اینجوری نشه
موفق باشی.
راستی برای مدل towside باید متریالت رو towside تنظیم کنی و یا اگه منظورت تو Viewport هست باید روی جسمت کلیک راست کنی و ObjectProperty رو باز کنی و checkbox مربوط به Backface Cull رو غیر فعال کنی.
نه برای بازی میخوام واقعا میخوام دو طرفه باشه .نقل قول:
1- این کذینه رو انتخاب کردم ولی باز بعضی ورتکس های پشتی رو میگیره ! نمیدونم چرا ! قبلا این کارو کرده بودم ولی نشده بود .نقل قول:
2- اینو ببین :حالا ریموو کردمش ببین ورتکس ها موندن :کد:http://s2.picofile.com/file/7177093973/V1.jpg
3- فکر کنم نمیشه .کد:http://s2.picofile.com/file/7177093973/V1.jpg
4- اره ولی تو مایا هم همین جوری میشد یه مقداری رو افزایش میدادیم درست میشد . برای دوربین خود ویو پورت بود .
ممنون که جواب دادی :11:
این دو تا کد که یکین!نقل قول:
- اینو ببین :
کد:
http://s2.picofile.com/file/7177093973/V1.jpg
حالا ریموو کردمش ببین ورتکس ها موندن :
کد:
http://s2.picofile.com/file/7177093973/V1.jpg
3- فکر کنم نمیشه .
فکر کنم اونقدر هم بزرگ نکردیشون این چیزی که گفتی احتمالا منظورت Viewport Clipping هست که با کلیک روی اسم هر نما که در بالا سمت چپ Viewport هست منویی باز میشه که با انتخاب Viewport Clipping یک خط عمودی زردرنگ در ضلع راست Viewport ظاهر میشه که دوتا فلش روشه با تغیر اون فلشها میتونی محدوده ابتدا و انتهای فاصله قابل نمایش رو تغییر بدی.نقل قول:
- اره ولی تو مایا هم همین جوری میشد یه مقداری رو افزایش میدادیم درست میشد . برای دوربین خود ویو پورت بود .
نقل قول:کد:http://s2.picofile.com/file/7177093973/V1.jpg
ممنونکد:http://s2.picofile.com/file/7177093224/V2.jpg
بله دیدمشون. متشکرم. فکر میکنم اشکالش همونیه که عرض کردم وگرنه چیز دیگه ای به نظرم نمیاد!
وقتی میخوای edge رو پاک کنی اگه کلید Backspace رو بزنی فقط خط ها رو پاک میکنه و ورتکس ها باقی میمونن ولی با نگه داشتن کلید Ctrl و Backspace میتونی خطوط و ورتکس ها رو با هم پاک کنینقل قول:
موفق باشی ...
سلامنقل قول:
اگه میخوای واقعا مدلت دوطرف پلیگان داشته باشه باید به مدلت ابزار shell بدی
این ابزار به جسمت ضخامت میده
سلام
ممنون از همه که کمک کردن . ولی من بازم سوال دارم .!؟
1- وقتی یه تعداد ورتکس رو انتخاب میکنم ( گروهی سلکت میکنم ) ورتکس های یه فیس دیگه که پشت اون هست هم سلکت میشه ! مثلا کف دست رو سلکت میکنم روی دست هم سلکت میشه . حالا چجوری میتونم کاری کنم اون جایی که من میبینم سلکت بشه ؟ تو مایا یه روشی بود که جسم رو خیلی بزگ میکردیم و مشکل حل میشد ولی اینجا جسم که زیاد بزرگ میشه فیسا میپرن ؟!
2- جسم که زیاد بزرگ میشه فیسا میپرن ؟! چیکار کنم که اینجوری نشه ؟
3- من یه کاراکتر ساختم نصفش کردم و بعد میرور کردم و کامل شده حالا چجوری نقاتش رو با هم ولد کنم خیلی زیاده باید یکی یکی این کارو بکنم یا روشی هست ؟
4- چیکار کنم هر کاری یه طرف مدل میکنم سمت دیگه هم اتفاق بیوفته مثل تو زی براش که x رو میزنیم میرور میشه !
ممنون
ای بابا ! این دوتا رو که جواب دادم. پستای قبلی رو درست بخون.نقل قول:
1- وقتی یه تعداد ورتکس رو انتخاب میکنم ( گروهی سلکت میکنم ) ورتکس های یه فیس دیگه که پشت اون هست هم سلکت میشه ! مثلا کف دست رو سلکت میکنم روی دست هم سلکت میشه . حالا چجوری میتونم کاری کنم اون جایی که من میبینم سلکت بشه ؟ تو مایا یه روشی بود که جسم رو خیلی بزگ میکردیم و مشکل حل میشد ولی اینجا جسم که زیاد بزرگ میشه فیسا میپرن ؟!
2- جسم که زیاد بزرگ میشه فیسا میپرن ؟! چیکار کنم که اینجوری نشه ؟
از Modifier->Symetry استفاده کن هم Mirror میکنه هم Weld میکنه اگرم خاستی دستی Weld کنی میری تو نمای Front خیلی راحت همهی vertex هایی که قراره weld شن با هم Selet میکنی بعد تو EditPoly روی دکمه کوچک کنار Weld کلیک میکنی Dialog مربوط به Weld باز میشه با انتخاب Treshold مناسب آستانه Weld شدن ورتکس های نزدیک هم رو مشخص میکنی بعدم دکمه تایید رو میزنی.نقل قول:
- من یه کاراکتر ساختم نصفش کردم و بعد میرور کردم و کامل شده حالا چجوری نقاتش رو با هم ولد کنم خیلی زیاده باید یکی یکی این کارو بکنم یا روشی هست ؟
4- چیکار کنم هر کاری یه طرف مدل میکنم سمت دیگه هم اتفاق بیوفته مثل تو زی براش که x رو میزنیم میرور میشه !
موفق باشی.
سلامنقل قول:
شما اینو به من گفتید دیگه ؟
من انجام دادم ولی جواب نداد .نقل قول:
در پنل Modifier در قسمت EditMesh و یا EditPoly در رولات Selection چکباکس Ignore BackFacing رو فعال کن فقط قسمتهای رویی جسم که در نما دیده میشن رو میتونی انتخاب کنی ویا از انتخاب در بیاری.
در مورد جسم بزرگ هم گفتید "خیلی بزرگ نگیری" ولی من میخوام جسمم بزرگ باشه .نقل قول:
بله جسم که زیاد بزرگ بشه کلا همه چی خراب و خروب میشه چون دقت اعداد اعشاری برای vertec ها توی مکس 6 تا 7 رقم اعشاره طبیعیه که اگه Postion های جسم و یا vertex از یه حدی بزرگتر بشه هر طور که دلش بخاد اونا رو جابجا میکنه و معمولا اونایی که از Aoutocad جسم به max وارد میکنن این اشکال براشون پیش میاد . اگه از Unit پیش فرض خود max استفاده کنی و جسماتو خیلی بزرگ نگیری مشکل برطرف میشه .
یه جا دیدم که هر کاری این ور میکرد اون ور مدل هم میشد اون چیه ؟نقل قول:
از Modifier->Symetry استفاده کن هم Mirror میکنه هم Weld میکنه اگرم خاستی دستی Weld کنی میری تو نمای Front خیلی راحت همهی vertex هایی که قراره weld شن با هم Selet میکنی بعد تو EditPoly روی دکمه کوچک کنار Weld کلیک میکنی Dialog مربوط به Weld باز میشه با انتخاب Treshold مناسب آستانه Weld شدن ورتکس های نزدیک هم رو مشخص میکنی بعدم دکمه تایید رو میزنی.
موفق باشی.
:11:
همین Symetry هست ولی باید بعد از اعمال کردن بری تو لایه EditPoly که در زیر Symetry داری و در پنل Modifier دکمه ای هست که Show Result و یا End Result یا یه همچین چیزی (البته روش ننوشته اگه موستو روش نگه داری مینویسه) اونو فعال کنی بعد هر کاری میخای تو EditPoly انجام بده به صورت عانی نتیجشو برات نمایش میده همون چیزی که میخواستی ، همون چیزی که میگفتم.نقل قول:
یه جا دیدم که هر کاری این ور میکرد اون ور مدل هم میشد اون چیه ؟
در مورد قبلی ها هم فکر میکنم اشتباه انجام میدی که نمیشه چون این Ignor BackFace مخصوص همین کاره.
موفق باشی.
دوست عزیز نصف ورتکسهای جسم رو انتخاب کن و اونها رو Hide کن گزینه اش هم توی پارامترهای ورتکس هستش البته نمیدونم که این گزینه تو edit mesh هم وجود داره یا نه؟ ولی تو ادیت پولی این گزینه هست.
سلام دوباره
آقا باز سوال دارم ! :11:
من میخوام ورتکس ها رو که جا به جا میکنم یو وی خراب نشه ! تو مایا یه امکانی داشت تو مکس داره ؟ اگه داره چجوری باید استفاده کنم .؟
ممنون
سلام اگه منظورت از خراب شدن کشیده شدن هست که خوب خاصیت یو وی همینه که با ورتکس ها کشیده میشه فکر نمیکنم راهی براش وجود داشته باشه مگه اینکه از UVW Modifier استفاده کنی و در زیر اون هر کار میخوای انجام بدی و روی همه لایه ها در مدیفیر این UVW یو وی رو به صورت RealTime اعمال کنه مثل همون Symetry که صحبتش شده بود.نقل قول:
من میخوام ورتکس ها رو که جا به جا میکنم یو وی خراب نشه ! تو مایا یه امکانی داشت تو مکس داره ؟ اگه داره چجوری باید استفاده کنم .؟
فکر کنم باید از گزینه Preserve UVاستفاده کنی،دقیقا" یادم نیست!نقل قول:
اقا من بخوام مدرک طراحی 3 بعدی یا مدلینگ بگیرم بایید برم گرافیک رایانه ای از کجا بایید شروع کنم برای تحصیل بایید دیپلم گرافیک داشته باشم
تو خارجشم این جور رشته ای ندارند چه برسه ایران
اینهمه دانشگاه رو یهو با یه پست کردی زیر آب؟؟:31:نقل قول:
یا مثلاً اینا که کاملاً توضیح دادن:کد:http://colleges.findthebest.com/d/o/Computer-Graphics
کد:http://education-portal.com/program/DeVry_University_Bachelors_-_Game_Simulation_Programming.html
کد:http://education-portal.com/program/DeVry_University_Bachelors_-_Multimedia_Design_and_Development_Graphic_and_Multimedia_Design.html
دوستان کسی میدونه Render ی هست مثل Octane که GPU based باشه برای کارت گرافیک های ATI؟
لطف میکنی بیشتر توضیح بدی؟ ممنون.نقل قول:
معمولا کسایی که کار سه بعدی انجام میدن برای خروجی گرفتن از کارشون از یک سری موتور رندر استفاده میکنن که دارای تنظیمات حرفه ای تر و امکانات بالاتر نسبت به خود نرم افزار اصلیه. موتورهای رندر مختلفی هم وجود داره برای این کار که هر کدوم مزایا و معایبی دارن مثل V ray یا maxwell یا octance و ...نقل قول:
عملیات رندر گرفتن یک کار پیچیده و سنگینه که کاملا بستگی به قدرت cpu داره یعنی هرچی cpu قویتر باشه این کار سریعتر انجام میشه . شرکت انویدیا برای کارتهای گرافیکش یک تکنولوژی توسعه داده به اسم CUDA که باعث میشه عملیات پردازش گرافیکی بصورت موازی توسط GPU انجام بگیره که این کار باعث کاهش شدید عملیات رندر میشه .موتور رندر octanceاز اون نمونه نرم افزار هاست که GPU based هستش و بر اساسCUDA کار میکنه . سرعت رندر توسط این موتور نسبط به موتورهایی که CPU based هستن بین 10 تا 50 برابر بیشتر هستش. حالا شما تصور کنین یک رندر سنگین که قبلا مثلا 10 ساعت طول میکشیده الان 10 دقیقه طول میکشه!
این موتور رندر octance و متورهای مشابه مثل furryball فقط با کارتهای انویدیایی که قابلیت CUDA رو دارن کار میکنه و برای کارتهای ATI این تکنولوِی موجود نیست . یه چیزی مثل فیزیک که اونم انحصاری انویدیاست.
امیدوارم توضیحاتم قضیه رو براتون روشن کرده باشه .
اما اگر از اساتید کسی در این مورد چیزی میدونه اینجا بذاره ما استفاده کنیم. منظورم برای کارتهای ATI هستش.
ممنون