توي استان ما سريال يه قسمت از تهران عقب هستش پس من اون قسمتي كه شما ميگي رو نديدم و مد نظرم نبود.نقل قول:
Printable View
توي استان ما سريال يه قسمت از تهران عقب هستش پس من اون قسمتي كه شما ميگي رو نديدم و مد نظرم نبود.نقل قول:
اینجاهم عقب است. فکر کنم تمام استان ها یک روز دیرتر پخش می کنند. اما می تونید از وب سایت های ایرانی دانلود کنید یا به صورت آن لاین ببینید.
--------------------------------------------------------------------------
دو تا سوال از آقای مولایی و دوستانی که یک روز عقب تر می بییند تو شبکه استانیشون
۱-تو این چند روز شما هم دو قسمت دو قسمت دیدید؟
۲-این لحظات رو یادتون میاد؟ چون شبکه استانی ما نشون نداد:
مهماندار هواپیما حامد رو تهدید به صدا کردن گارد پرواز می کنه
پدر فرشته میگه حامد بس کن وگرنه فامیل ها فکر می کنند تو دیوونه شدی و بعد به فامیلاش میگه از دوست داشتن زنش هست.(تو همون هواپیما که اصرار می کرد دور بزنند و برگردند)
حامد به یکی می گه برو ۳۰ ۴۰ تا خاش خاشی بگیر. یکی از اون ور میگه خاش خاش دو رو باشه.
منظورتون از دو قسمت دو قسمت چيه؟ نه يك بار شبها پخش ميشه و در طول روز تكرارش رو ميده. تو اين ايام هم كه پخش نميشه.نقل قول:
بله هر سه صحنه رو از شبكه ي استانيه ما پخش كرد.
یکی دو شب شبکه استانی ما دو قسمت دو قسمت رو با هم پخش کرد. چند روز پخش نکرده بود. یعنی مثلا قسمت ۱۴ و ۱۵ با هم.
پس این شبکه استانی ما الکی حذف کرده بود.نقل قول:
بله هر سه صحنه رو از شبكه ي استانيه ما پخش كرد.
امشبم پخش نمیشه؟
فکر کنم پخش بشه
مؤتمن: «نون و ريحون» شب گذشته به پخش نرسيد
خبرگزاري فارس: كارگردان مجموعه تلويزيوني «نون و ريحون» درباره علت پخش نشدن اين سريال در شب گذشته _12 شهريور- گفت: قرار بود اين مجموعه روي آنتن برود ولي به دليل كمبود زمان ما نتوانستيم سريال را به پخش برسانيم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرزاد مؤتمن در گفتوگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس درباره اين كه چرا مجموعه «نون و ريحون» شب گذشته روي آنتن نرفت؟ گفت: ما با كمبود زمان مواجه هستيم و علي رغم تمام تلاشي كه داشتيم نتوانستيم سريال را براي پخش به آنتن برسانيم.
وي ادامه داد: ولي پخش از امشب از سر گرفته ميشود و سريال به روال سابق خود روي آنتن خواهد رفت.
مؤتمن اظهارداشت: در حال حاضر كار تصويربرداري در لوكيشن قهوه خانه، واقع در خيابان مازندران ادامه دارد و احتمال ميدهم كه كار تصويربرداري تا پس از عيد فطر نيز ادامه داشته باشد.
وي در پاسخ به اين سؤال كه احتمال دارد پخش اين مجموعه تا پس از ماه رمضان نيز ادامه داشته باشد؟ پاسخ داد: هنوز چيزي قطعي نشده و در اين باره آقاي محمود رضوي تهيه كننده كار بايد پاسخگوي شما باشند.
«نون و ريحون» كه براساس فيلمنامهاي از عباس نعمتي جلوي دوربين رفته، در ژانر كمدي توليد شده و در آن مسايل روز سياسي و اجتماعي جامعه مورد نقد و بررسي قرار گرفته است.
«نون و ريحون» داستان پنج جوان است كه تصميم ميگيرند ازدواج نكنند.
رضا داوودنژاد، برزو ارجمند، اميرحسين رستمي، علي قربانزاده، مهران رنجبر، مليكا شريفينيا، گلاره عباسي، شقايق دهقان، بيتا سحرخيز همراه با مائده طهماسبي، خسرو احمدي، سوسن مقصودلو و سعيد پيردوست بازيگران اين سريال هستند.
سريال تلويزيوني «نون و ريحون» اين روزها مراحل پاياني تصويربرداري خود را به مديريت ابوالفضل كريمي پشت سر ميگذارد، اين مجموعه 26 قسمتي به تهيهكنندگي سيدمحمود رضوي در گروه فيلم وسريال شبكه تهران تهيه و توليد ميشود.
با توجه به حال و هواي مجموعه، اين سريال در «شبهاي قدر» به مدت چهار شب پخش نميشود.
عواملي كه در تهيه و توليد اين سريال همكاري دارند، عبارتند از:
مجري طرح: موسسه فرهنگي و هنري سيماي مهر/ مدير توليد: محمدصادق آذين/ مدير تصويربرداري: ابوالفضل كريمي / مدير صدابرداري: حسين غفاري / تدوين: حميدرضا قرباني/ طراح صحنه: مهدي بداغي/ طراح لباس: رعنا اميني / طراح گريم: دانيال حقيقت و ميترا آقاميري / موسيقي متن: سعيد ذهني/ برنامه ريز: شكوفا كريمي/ دستيار اول كارگردان: بهرنگ توفيقي/ گروه كارگرداني: مهدي صفوي و علي جمالي/ منشي صحنه: سعيده دليريان / مدير تداركات: حميد پرهيز/ تصويربرداران: هادي پويان و سعيد براتي/ گروه تصوير برداري: عليرضا افشار، بهرام مشاعي، حسن لشكري، مهيار ميررسالت پناهي و دلاور كيواني/ گروه صدابرداري: حميد محمودي و پيمان غفاري/ دستيار صحنه: بهرام سربازي/ دستيار لباس: صفورا صفاري/ گروه چهرهپردازي: مارال ميرعليپور و سعيد مؤذني/ عكاس: ثريا شهيدي و تصويربردار پشت صحنه: امير احمدي.
خیلی با حال بود این قسمت
"بابا اون پدر زنت که منو ببینه ورمیداره چوب میکنه تو ک...چشم"
مثل اینکه اگه خدا بخواد مراد و هانیه با هم عروسی میشن...
بعد اینکه دختره کرم رو داد به پسره (نمیدونم چرا برعکس جراحت که اسم همه ی شخصیت هاش تو ذهنمه اسم هسچکدوم از شخصیتهای این سریال تو ذهنم نمونده) هم یه دیالوگ فوق س.کس.ی رد و بدل شد
واقعا این کار یه سبک جدیدی تو طنزهای تلویزیونی بود که بخاطر شرایط بد پخش اش تاثیرش رو از دست داد
شاید اگر مثل باقی سریالهای طنز شبکه 5 پخش میشد خیلی بیشتر دیده میشد
چقدر فیلمنامه این سریال با فیلم inception از لحاظ زمان نوشتن شبیه هم هستن :31:
من تو یه سایت خبری خوندم که نوشته بود درصد بیننده خانه به دوش بیشتر از این سریال تو ماه رمضون بوده
خانه به دوش كجا اين كجا؟ به نظر من قابل مقايسه نيستن.نقل قول:
منظورم تکرار خانه به دوش که امسال از شبکه سه پخش میشه با اینکه حتی تکراره از نون ریحون بیشترهنقل قول:
خانه به دوش كجا اين كجا؟ به نظر من قابل مقايسه نيستن.
آها گرفتم....
مجموعه تلويزيوني «نون و ريحون» در يكي از قسمتهايش كه دوشنبه شب پخش شد، نظارت و مميزي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي بر حوزه كتاب را زير سوال برد و ناظران و بررسي كنندگان را كه نويسندگان و صاحب قلمان متعهدند، افرادي «بي سواد» خطاب كرد.
به گزارش جهان ،کیهان نوشت:مجموعه نون و ريحون كه از شبكه پنجم يا شبكه تهران سيما پخش مي شود، پيشتر با متهم كردن نظام به سركوب و شكنجه به ياري جريان فتنه شتافته بود. اين مجموعه كه به موضوع «رمضان» ارتباطي ندارد، توسط فردي كارگرداني شده است كه در كار مبتذل سينمايي قبلي خود نيز چهره واپس گرا و خشني از متدينين و نظام اسلامي ترسيم كرده بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حالي كه در صدا و سيماي جمهوري اسلامي، مراحل تصويب يك طرح، انتخاب عوامل و ساخت و پخش يك اثر، مراحل نظارتي خاصي را پشت سر مي گذارد، ساخت و پخش مجموعه ياد شده، جاي شگفتي دارد!
جالب است كه شبكه پنجم قصد دارد، پخش مجموعه ضد نظام نون و ريحون را تا پس از عيد فطر نيز ادامه دهد! نويسنده اين سريال در دوران اصلاحات با چاپ مقاله اي موهن و ضد ديني در «نشريه موج» موجبات اعتراض مراجع و مردم مسلمان را برانگيخت.
در حالي كه مديريت فعلي شبكه پنجم به عنوان چهره اي مومن و متعهد به نظام شناخته مي شود، اما گماردن برخي نيروهاي مسئله دار نتيجه طبيعي اش، ساخت مجموعه هايي نظير نون و ريحون است.
در گذشته سابقه نداشت رسانه ملي كه بايد مبلغ و مدافع نظام باشد، نه نقد، كه خود تبديل به تريبوني براي تكرار حرفها و اتهامات رسانه ها و دولتها و گروهكهاي ضد انقلاب شود!
منبع : جهان نيوز
---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
نمايش فضا هاي غير اخلاقي توسط نون و ريحون با هدف نقد اجتماعي !!
کد:http://www.jahannews.com/vdcjytevtuqet8z.fsfu.html
با این همه پرویی نمی دونم چرا روشون نمیشه پخششو قطع کنن
البته کاری کردن بد تر از قطع پخش
سریال قبلی دیر تر پخش می کنن تا نصف فیلم رو کسی نتونه ببینه!!!!!!!!!
--------------------------------------
کلا فیض می بریم از این همه آ.ب
این علامت تعجب ها رو خود شما گذاشته بودید؟نقل قول:
«نون و ريحون» اینبار سیاست وزارت ارشاد را مسخره کرد
کیهان: «نون و ریحون» یک مجموعه ضد نظام است
مجموعه تلویزیونی «نون و ریحون» در یکی از قسمتهایش که دوشنبه شب پخش شد، نظارت و ممیزی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر حوزه کتاب را زیر سوال برد و ناظران و بررسی کنندگان را که نویسندگان و صاحب قلمان متعهدند، افرادی «بی سواد» خطاب کرد.
مجموعه نون و ریحون که از شبکه پنجم یا شبکه تهران سیما پخش می شود، پیشتر با متهم کردن نظام به سرکوب و شکنجه به یاری جریان فتنه شتافته بود. این مجموعه که به موضوع «رمضان» ارتباطی ندارد، توسط فردی کارگردانی شده است که در کار مبتذل سینمایی قبلی خود نیز چهره واپسگرا و خشنی از متدینین و نظام اسلامی ترسیم کرده بود.
در حالی که در صدا و سیمای جمهوری اسلامی، مراحل تصویب یک طرح، انتخاب عوامل و ساخت و پخش یک اثر، مراحل نظارتی خاصی را پشت سر می گذارد، ساخت و پخش مجموعه یاد شده، جای شگفتی دارد!
جالب است که شبکه پنجم قصد دارد، پخش مجموعه ضد نظام نون و ریحون را تا پس از عید فطر نیز ادامه دهد! نویسنده این سریال در دوران اصلاحات با چاپ مقاله ای موهن و ضد دینی در «نشریه موج» موجبات اعتراض مراجع و مردم مسلمان را برانگیخت.
در حالی که مدیریت فعلی شبکه پنجم به عنوان چهرهای مومن و متعهد به نظام شناخته می شود، اما گماردن برخی نیروهای مسئله دار نتیجه طبیعی اش، ساخت مجموعه هایی نظیر نون و ریحون است.
در گذشته سابقه نداشت رسانه ملی که باید مبلغ و مدافع نظام باشد، نه نقد، که خود تبدیل به تریبونی برای تکرار حرفها و اتهامات رسانه ها و دولتها و گروهکهای ضد انقلاب شود!
میگم مشکل تیتراژش چی بود که قطعش کردن؟
منظورت شعر اهرش ديگه اره؟
ببينم اين بهنوش بختياري_ پرستو صالحي_ شبنم قلي خاني_ داريوش كاردان/ قراره بعداً اضافه بشن؟!؟!نقل قول:
سريال كه به آخر رسيده.
نشون داد امشب؟؟؟
نه فیلم سینمایی گذاشتن زیذ نویس نوشت را شب ساعت 11:15نقل قول:
نشون داد امشب؟؟؟
یعنی چند وقت دیگه طرف خاطره میشهنقل قول:
در حالی که مدیریت فعلی شبکه پنجم ....
نه عزيزم اين فيلم قبلا باز بيني واصلاح شده وخودشون اجازه دادن تا پخش بشه !!!نقل قول:
با این همه پرویی نمی دونم چرا روشون نمیشه پخششو قطع کنن
البته کاری کردن بد تر از قطع پخش
سریال قبلی دیر تر پخش می کنن تا نصف فیلم رو کسی نتونه ببینه!!!!!!!!!
به خاطر اين كه اول به شما نشونش بدن وبعد بگن بده كه شما بفهمي اين بده (يه روشه طرزيق فرهنگه )
---------- Post added at 08:53 AM ---------- Previous post was at 08:52 AM ----------
نه خير خبرنگار جهان نيوز گذاشته بود :20:نقل قول:
این علامت تعجب ها رو خود شما گذاشته بودید؟
---------- Post added at 08:54 AM ---------- Previous post was at 08:53 AM ----------
والا من هم همين سوال توي ذهنم است ولي نتونستم جوابي پيدا كنم:20:نقل قول:
سلام. می شه بگین چه دیالوگی بود؟؟!!:18: آخه من ندیدم!نقل قول:
یه دیالوگ فوق س.کس.ی رد و بدل شد
ببخشید یکی برای من توضیح میده چی شد..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18: واقعا تموم شد..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من 6 تا بچه قدو نیم قد میخوام که فاصله سنیه اولی با آخری، 6 سال بیشتر نباشه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
!
من نفهمیدم چی شد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
اصلا این سریال بود؟؟؟؟؟؟؟
تازه تو جشن رمضان هم ازشون تقدیر کردن!
این قسمت اخرش بود؟
یا فرداست ؟ (تلوزیون ما تصویر رو نصفه نشون می ده)
اگه امروز بود که کیهان کار خودشو کرد ،
----------------
نفهمیدیدم بچه چی شد ،
----------------
با سرنوشت شقایق دهقان کلی حال کردم
چه مزخرف تموم شد
گفته شده بود تا بعد عید فطر هم ادامه داره ولی مثل اینکه نصفه و نیمه تمومش کردند
من ندیدم چه جوری ماست مالیش کردن؟؟؟
مگه قسمت آخرش بود!؟!:18:
این سریال رو همون نصفه نیمه ول میکردن که بهتر بود تا تموم کردنش .
اگه یادتون باشه قسمت اول همه ایناها توی بیمارستان بودن و بالای سر یک نوزاد وصدای نریشن یک خانوم بود که میگفت میخوام براتون داستان این چند نفر رو بگم و ماجرای من که قراره به دنیا بیام !!!!!!!!!
این چه ربطی به آخر فیلم داشت من که متوجه نشدم .
نه به 3 . 4 قسمت اول نه به این اواخر . انگار نه انگار که این ادامه همون فیلمه و کارگردان و نویسنده همش یکی بوده .
راستی امشب این مراد هم با این تیکه کلام خدا یا خدایا که دیگه شورش رو در اورده بود ا:2:خر هر یک جمله خدایا هدا میگفت !!!
خیلی مسخره بود..بچه چی شد...؟؟
اونا چی شدن..........اصلا ته ماست مالی بود...تنها سریالی که میدیم همین بود که اینم..:2:
خیلی مسخره بود..بچه چی شد...؟؟
اونا چی شدن..........اصلا ته ماست مالی بود...تنها سریالی که میدیم همین بود که اینم..:2:
يكي بگه چطوري تمومش كردن؟
خیلی مسخره .نقل قول:
خان عمو اعتراف کرد که گلچهره نازداره .
ریحانه با اونی که به عنوان شوهر معرفی کرده بود ازدواج کرد .
هانیه هم به مراد جواب بله رو داد ولی مراد می خواست نظر هانیه رو عوض کنه تا سهمش رو از سفره خونه از دست نده .
جواز رستوران رو هم که حامد به نام فرشته زده بود ، فرشته و بهاره تصمیم گرفتن رستوران رو فقط مخصوص خانومها کنن و آقایون رو راه ندن .
به همین خنکی !!!:2:
اصلا داستان این سریال چی بود؟
خدایا خدایا...
این چقدر مسخره تموم شد... فقط خدایا خدایاش موند.....
به شدت به نظر میاد خیل عظیمی از سریال حذف شد....! به نظر از اثرات اون قسمتیه که توش حرفای بد بد سی ا c زدن... وای وای وای... چطور جرأت کردن چنان گلطی بکنن...؟
خب....نقل قول:
واقعاً همينجوري تموم شد؟
واقعاً كه.
من فكر كنم اينا ميخواند اين سريال رو ادامه بدند. آخه مگه ميشه اينجوري تمومش كنند؟