سلام دوستان
اين مدل سوني EX700 آِيا داخلي WIFI دارد يا بايد دانگل WIFI از طريق USB بخريم؟
Printable View
سلام دوستان
اين مدل سوني EX700 آِيا داخلي WIFI دارد يا بايد دانگل WIFI از طريق USB بخريم؟
سلامنقل قول:
خير اين مدلWIFI داخلي ندارد . USB دانكلWIFI داره كه بايد جدا تهيه كنيد ولي سري NX WIFI داخلي داره .
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.ir/showthread.php?t=431186&page=13
داخلي نداره ولي من بدون گارانتي مالزيايي رو خريدم كه داخل كارتن usb dongle را داشت.البته روي جعبه اش يك برچسب زده : wifi usb dongle includedنقل قول:
سفارش بعضي كشور ها دارن وبعضي ها ندارن مثل ايران! كه تعجبي هم نداره چون اينترنتش هم براي ما ممنوعه!!!ودر واقع نيازي براش نيست.
ولي مدل هاي شركتي ندارن وبايد جداگانه بخريد كه فقط هم بايد مدل sony uwa-br100 باشه وقيمتش تو اينترنت 80 دلار هست ولي اينجا نمي دونم چنده.
این ایمیج اخری نیومد بالاخره؟من نگاه کردم همون 68 بود باز.در ضمن من با کابل لن به اینترنت وصل میشم با تی وی.پس چرا اپدیت نمیشه؟ای پی هم ست میکنم.
سلام و با تشكرنقل قول:
يعني فقط فقط هم بايد مدل sony uwa-br100 باشد اگر متفرقه باشه شناسائي نميشه؟امتحان كرديد.؟چون قصد خريد دارم و دانگل مربوطه رو دارم dlink
سلام دوستان عزيز
من قصد خريد اين مدل را دارم . تمام مطالب اين تابيك را هم خوانده ام. دوستان از وجود ----t صحبت كرده اند يعني تصاوير ديجيتال را ميگيرد. اما در سايت سوني ايران وقتي بين EX V NX مقايسه مي كنيد جهت مدل EX حرفي از داشتن ----T نميبينيم. درست است؟
مرسي اگر زود جواب دهيد.
در ضمن من بين NX700-40 اينچ و EX700-46 اينچ دودل هستم. دوستان كمك كنند.
بله تصاویر دیجیتال رو میگیره مشکلی نیست . فقط سری NX و EX تیونر دیجیتال ----t دارند . هرچی سایز TV بزرگتر باشه بهتره EX700 46 اینچ بخرید اگه میتونید NX700 46 اینج گزینه بهتری هست .
نقل قول:
ممنونم دوست عزيز. دلم مي خواهد NX700-46 بگيرم ولي تفاوت قيمت آن با EX70-46 بالاي1 ميليون است و توانائي خريدش را ندارم. به هر حال بازهم متشكرم. دكمه تشكر من موجود نيست تو اين سايت.
سلام.نقل قول:
صرف نظر از اندازه , این دو مدل از لحاظ طراحی و شکل ظاهری و برخی امکانات با هم تفاوت دارند و بعضیها هم عنوان کردن که سری NX کیفیت بالاتری داره.بهتره یک مقدار بیشتری تحقیق کنید و البته از تاپیک خودش هم میتونید کمک بگیرید.
من هم 46EX-700 رو پيشنهاد ميكنم. مدل nx اگرچه امكانات بالاتري داره ولي به نسبت اختلاف قيمتش نمي ارزه.نقل قول:
اگر وايرلس usb بخواهيد بله! ولي با كابل lan فرقي نداره.نقل قول:
سلام
من ex700 دارم اونو با ورژن sony_tvupdate_2010_0477_gal_ آپگرید کردم الان منوی دیجیتال تی وی از بین رفته چیکار کنم. ضمنا فکتوری ریست هم کردم.
نقل قول:
بعد از ریست فکتوری شما باید کشور رو استرالیا انتخاب کنید تا منوی دیجیتال TV فعال شود .
چطوری میتونم خروجی بگیریم برای تی وی دیگه.متاسفانه خروجی صدا و تصویر نداره این تی وی؟؟؟؟؟
خروجي صداي ديجيتال با فيش OPTICAL داره وخروجي صداي آنالوگ هم داره كه درست زير ورودي مونيتور قرار داره و زيرش هم نوشته VAR/FIX خروجي تصويرش هم كه روي پنل هست قاعدتا!!!:31::31::31:نقل قول:
ولي از شوخي گذشته هيچ tv رو من نديدم خروجي تصوير داشته باشه اگر دوستان كسي ديده بگه ما هم بدونيم.:20:
مهندس جان اکثر تی وی های قدیمی دارن:21:نقل قول:
---------- Post added at 01:12 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------
حالا یه سوال قابلیت ضبط کردن رو هم داره؟؟؟؟؟؟؟
-متاسفانه اكثر HDTV هاي امروزي خروجي تصوير ندارند ودر CRT ها به وفور وتقريبا همه داشتند :46:نقل قول:
-با اجاز ه از دوست بزرگوار MGOLCHIN13 اين HDTV قابليت ركورد رو نداره مثل خيلي از مدل هاي ديگه
خواهش ميكنم. ... شرمنده ميكنيد.نقل قول:
با سلام ex700 دارم
روش استفاده از ----t چگونه است؟ لطفا توضیح کوتاه و مفید
دوست عزيز پستها را از ابتدا كامل بخونيد جوابتون رو ميگيريد.نقل قول:
مدل جديدتر EX-710 معرفي شده. البته تنها تفاوتش با 700 در شكل ظاهريش است.
سلام دوستان
قصد خرید این مدل را دارم . میخواستم بدونم چه جوری میشه ساعت کارکرد رو فهمید که خدایی نکرده تلوزیون پشت ویترینی بهمون نندازند . یکی از اقوام این تلویزیون را داشت من وارد منوی مخفی اش شدم و همه منوها رو نگاه کردم ولی چیزی نفهمیدم :41: اصلا این تلویزیون این قابلیت را دارد ؟
لطفا کمک کنید .
از پاسختون ممنونم
توي منوي مخفي فقط ميشه دفعات reboot رو فهميد كه اون هم قابل ريست كردن هست.نقل قول:
دوستان کمک کنید کل تاپیک رو خوب خوندم
دیروز یک عدد ex700 برام از بانه فرستادن که ورژن 1 خورده ای روش نصبه
برای من منو فارسی نداره و همه زبان های اروپا رو داره
فکر کنم سفارش اروپا باشه
از کجا میتونم بفهمم ساخت کجاست ؟
و حالا مشکل اصلی
با usb برای آپ دیت این اررور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فلش دیسک رو با fat و همچنین fat32 تست کردم
فولدر sony_dtv0FA00A00A0A0_00020201 بعد از آن زیپ کردن در روت قرار دادم
با آپدیت اروپا و همچنین آسیا هم همین ارور رو داد
این هم آپدیت هایی که دانلود کردم
راستی برای دریافت دیجیتال هم موفق نشدم !کد:http://support.sony-europe.com/tvhc/downloads/downloads.aspx?site=odw_en_GB&f=FW_Bravia4077L&ch=7&m=KDL-40EX700
http://www.sony-mea.com/support/download/420235/product/kdl-40ex700/sectionfirst?subpage=detail
داره کم کم میره رو اعصابم :41:
بین 52 و 46 این همه اختلافه ؟؟؟نقل قول:
LED SONY 46EX700 2,050,000
LED SONY 52EX700 3,200,000
کسی آخرین قیمت 40 و 46 رو داره ؟؟؟
با اینکه اینجا نمایندگی داره قیمتش با قیمت جهانی خیلی فرق داره ؟؟؟
شاید EX700 سونی بگیرم ... دوستانی که این مدل رو دارن ازش راضین ؟؟؟
در ضمن یه مقایسه ای با EX500 میکنین ؟؟؟
سلام. مبارک باشهنقل قول:
دوست عزیز اون پیغامی که میده error نیست فقط میگه که یو اس بی وصل شده و برای جدا کردنش ابندا مطمئن شید که فعال نباشه. شما بعد از وصل کردن یو اس بی وارد منو شده و در قسمت آپدیت و .....
اگر مدل ال سی دی شما اروپایی باشه احتمالا" نمی تونید تیونر دیجیتال رو برای ایران فعال کنید.:41:
سلام دوستان
چرا توي سايت سوني نوشته lcd مگراين مدل led نيست؟؟؟
واينكه آيا اين مدل به نظر شما بين مدلهاي ديگر سوني چه از لحاظ قيمت و امكانات و.. تلويزيو خوبي هست ؟؟اگر نه چه مدلي ژيشنهاد ميشه؟؟کد:http://www.sony.co.ir/product/kdl-40ex700
ممنون
سلام. من یه EX700 46 دارم.
لطفا اگه مقدوره به سوالتم جواب بدید.
1- از کجا بفهمم که دستگام ماله ارپاست یا خاورمیانه؟
2- من این usb wifi باش نبود وقتی خریدم. ( کجا میفروشن تا تهیه کنم براش؟) ( فقط باید مدل خودش باشه ، مدل های دیگه ساپورت نمیشن؟)
3- این تلویزیون دیجیتال چیه؟ کمی توضیح میدید کل تاپیک رو خوندم چیزی دستگیرم نشد.
- تو شهر اهواز کار میکنه؟
- نیاز به خرید وسیله یا آنتن یا چیز خاصی داره واسه گرفتن شبکه های دیجیتال؟ یا همینجور سرچ میکنی پیدا میکنه اگر اره کمی توضیح بدید
ممنون.
درضمن من هرچی تلاش کردم نتونستم آپدیتش کنم. بعد تی وی رو وصل کردم به اینترنت مشکل ای پی داشتم و هیچی کار نمیکرد. وی پی ان زدم همه چیز باز شد اما پیغام آپدیت نیومد برام
ورژن دستگام الان اینه PKG1.117GAL-0103
ویرایش : مشکل آپدیت حل شد. فایل مربوط به in Australia, India, Indonesia, Malaysia, Middle East & Africa, New Zealand, Philippines, Singapore, South Africa, Thailand or Vietnam
را ریختم تو فلش درست شد
سلام دوستان
من بلاخره ex700 گرفتم چطوزر وارد منو مخفی بشم مشکلی پیش نمیاد؟ مال من بدون گرانتی هست و سریال پاک شده سریال اصلی چطور پیدا کنم؟ ضمنا بهترین حالت نتظیم تصویر برای sd و hd چطور هست؟
سلام دوستان من هنوز درست ملتفت نشدم فرق اصلی EX700 با NX700 چیه با این همه اختلاف قیمت ؟؟؟
سلام. مبارک باشه.نقل قول:
وارد شدن به منوی مخفی مشکلی ایجاد نمیکنه ولی اگه اونو دستکاری کنی :weird::34:
در هر حال روش اون تو پستهای قبلی هست.
وقتی تی وی روشن هست دکمه option رو بزن بعد وارد information شو اونجا سریال دستگاه نوشته شده.
تنظیمات تی وی سلیقه ای هستش.
nx-700 داراي wifi داخلي هست و ظاهرش هم متفاوته وكنتراست بالا تري داره ويك دوربين هم داره كه اگر از فاصله معيني نزديك تر به tv صورت ادم رو تشخيص بده هشدار ميده وتصوير رو سياه ميكنه كه براي بچه دار ها به درد ميخوره. ولي كلا ex-700 به قيمتش خيلي بيشتر مي ارزه.نقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان
قصد خرید تلویزیون 32 اینچ را دارم ! میخواستم اگه کسی میتونه برام یه توضیحی از تفاوت دو مدل 32EX500 و 32EX700 برام بده ! البته غیر از تفاوت در LCD و LED بودنش !
1,300,000 = 32EX700
800,000 = 32EX500
آیا EX700 به 500 هزار تومن گرونتر بودنش ، می ارزه یا نه ؟ چیش بیشتره ؟ از هر نظری !!!
بسیار ممنون و متشکر
سلام دوستان
من میخوام یک مودم وایرلس بخرم میخواستم ببینم چطور از طریق کابل lan شبکه کنم و فیلم مستقیم روی tv ببینم و این رو شن بودن حاشیه چطور کم کنم چون فیلم توی اتاق تاریک من همیشه میبینم مشکل بزرگی هست
سلام دوستان دوباره من هر کاری میکنم ریست نمیشه وارد منو مخفی هم میشم بعد وارد قسمت ریست میشم گزینه رایت هم میاد ولی بعد اینتر دوباره میره و اتفاقی نمیافته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام من قصد خرید EX710 رو دارم (40اینچ) . البته هیچ انجمنی برای این مدل پیدا نکردم و مجبورا اینجا مزاحمتون شدم . تا جایی که میدونم تفاوتش با EX700 فقط در ظاهر (قاب) هست , درسته ؟میخواستم قبل از خرید پیشنهاداتون رو بگید و مشکلات و مزایای این مدل رو بگید و به داداش کوچیکتون تو خرید کمک کنید . مخلصیم ;-)
علاوه بر ظاهر گیرنده دیجیتال هم داره ... دیگه تفاوت خاصی نداره اگه تایپیک EX-700 رو بخونید همه چی رو متوجهنقل قول:
میشید !!!
سلام دوستان
کجا میشه مدت زمان کارکرد این tv رو فهمید ؟
راستش یه بدون گارانتی خریدم میخوام تستش کنم .
ممنون و منتظرم .
دوست عزیز ex-700 هم دیجیتال داره.نقل قول:
---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
توی منو مخفی فقط میشه تعداد reboot های دستگاه رو دید. فقط همین! ضمنا قابل ریست کردن هم هست!نقل قول:
بنا بر این تقریبا هیچ جور نمیشه فهمید! البته تا جایی که من اططلاع دارم. اگر سایر دوستان راهی بلدن بگن.