آقا این جریان نور کیبورد چیه؟
پس چرا مال ما نداره؟
Printable View
آقا این جریان نور کیبورد چیه؟
پس چرا مال ما نداره؟
همون نور بک لایت هستشنقل قول:
سلام به اعضای تاپیک . یکی از قابلیتهای منحصر به فرد این مدل دارا بودن مودم WWAN هست که از اول در داخل دستگاه تعبیه شده . این کارت طبق بررسی هایی که روش انجام شده میتونه به انواع شبکه های موبایل از قبیل: GSM-UMTS-EDGE-GPRS-HSPDA-3G,... وصل بشه . بنابراین قابلیت استفاده از اینترنت ایرانسل هم دور از انتظار نیست. شاید یکی از دلایلی که میخوام این مدل رو بخرم این باشه. لازم به ذکر هست که با وجود این کارت از خرید مودمهای یو اس بی EDGE موجود در بازار بی نیاز خواهیم بود .
لطفا" اگر از دوستان کسی اینترنت ایرانسل یا همراه اول رو به این مدل وصل کرده و در این مدل جواب داده همین جا اعلام کنه. البته طریقه نصب و اتصال کارت WWAN داخل لپ تاپ به سیم کارت در سایت دل توضیح داده شده .
نمایی از محل قرار گرفتن مودم کارت WWANبه همراه سیم آنتن و جزییات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستان اگر کسی تست کرده و به نتیجه رسیده لطف کنه بگه به همراه توضیحات. ممنون:10:
سلام
من touch padرو غیر فعال کردم ولی باز هم pointer موس بزرگ میشه
what should i do ????
سلامنقل قول:
بله من با ایرانسل به راحتی به اینترنت وصل میشم:20:
سلام دوست گرامی یعنی شما میتونید با استفاده از این کارتها WWANو متصل به سیمکارت بدون نیاز به مودم یو اس بی EDGE به ایرانسل و همراه اول وصل بشید؟!:20:نقل قول:
اگه اینطور باشه لطف کنید تنظیمات کارت رو برای کار با خطوط ایران بفرمایید البته اگر تنظیم خواصی داره. ممنون
سلامنقل قول:
من سيم كارت رو ميذارم اما بعدش نميدونم بايد چكار كنم كه با ايرانسل به اينترنت وصل بشم,اگه ميشه كامل مراحل رو بگين كه انجام بدم.
يه سوال ديگه ميشه با سيم كارت از طريق لپ تاپ تماس گرفت يا اس فرستاد؟ اگه ميشه اونم توضيح بدين.
ممنون
سلامنقل قول:
دوست عزيز من اين مشكل رو بعد از آپديته كارت گرافيگ و بايوس ديگه نداشتم.از همون موقع كه حدود ۴۰ روزه فقط ۲بار صفحه سياه شده هر دوبار هم تو اينترنت بوده يه بار تو پخش زنده صدا و سيما و يه بار هم تو يوتوب كه مجبور به ريستارت شدم هر ۲بار هم وقتي بود كه صفحه رو بزرگ كردم.بازم خوبه كه ديگه موقع پخش فيلم و ويديو با كيفيت ديگه اينطوري نميشه.راستي ويندوز من همونيه كه همراه لپ تاپ بود.
سلام دوستان
2تا سول
اول اینکه این کیبوردش چه جوری در میاد؟واسه تمیز کردن و اینا ،من سرچ کردم چیزی پیدا نکردم
بعد اینکه سیم کارت ایرانسل رو کجای این میشه گذاشت؟
ممنون
آره اون قد خارجیش رو میدونستم پرسیدم چرا مال من نداره؟نقل قول:
داداش راسیتش کیبوردش رو نمیدونم چطوری درمیاد ولی سیمکارت و شما باطری رو دربیاری محل نصبش رو میبینید.نقل قول:
چقدر دردسر و خرابی داره این 1558 .!!!
یعنی شرکت دل خودش تست نمیکنه موقع کار صفحه شطرنجی نشه یا هنگ نکنه و ریست نشه و موس بزرگ نشه و تاچ پد داغ نکنه و ریفلکس نمایش نداشته باشه و و و...؟
کانفیگ بالا به چه درد میخوره وقتی اینقدر اعصاب خودرکنی واسه کاربر ایجاد میکنه.
ممنون از اطلاعات دوستان در این تاپیک که باعث انصراف من از خرید این مدل شد.
سلام دوستان
من قصد خرید این لپ تاپ رو دارم برای کارهای دانشگاهی میخوام یعنی کار با یک سری نرم افزارهای مهندسی استفاده بازی هم ندارم نهایتا برای دیدن فیلم استفاده کنم .ایا خرید این مدل رو پیشنهاد میکنید یا باید دنبال مدل دیگری باشم؟
نه آقا به دردسرش نمیارزه ما گرفتیم این بساطمونه که میبینی.
من خودم هیچ کدوم از این مشکلاتی که توی این14 صفحه دوستان گفتن رو نداشتم با لپ تاپ مثل خر!هم واسم کار کرده
شاید 1در هزار اینجوری باشه ،نمیدونم والا
این مدل خرابی خیلی زیاد داره (یک در هزار هم نیست ) کافیه از همون صفحه ی اول این تاپیک شروع کنی به خوندن تا متوجه بشی مشکلاتش رونقل قول:
منم انتخاب اولم این لپ تاپ بود ولی این تاپیک و چند تا تاپیک خارجی رو خوندم و منصرف شدم از خریدش
آره داداش شاید یک در هزار باشه ولی یک در هزار سالمه و بدون مشکل!نقل قول:
خب خدارو شکر که واسه من همون 1 در هزارم بوده و سالمه : دی
واسه شماها خراب از کار در اومده : دی
+اینکه این سیم کارت رو که میزاری سر جاش!: دی
باید تنظیمی چیزی انجام داد؟یکی میشه یه توضیح بده که چه جوری راه میوفته اینترنتش با ایرانسل
آقا کسی قرار نیست به ما بگه چرا مال من نور کیبورد نداره؟
دوستان منم از خیلی ها شنیدم که خرابیه دل زیاده.اگه تا 1500 میتونین هزینه کنین فقط اچ پی بگیرین.البته فقط اصلش.
نميخواد عصباني بشينقل قول:
كليد fn +f6 رو بزن روشن ميشه
خدا رو شكر لب تاب منم يكي از او 1 در هزار سالماشه
جاي تعجبش باقيه چون من كلا ادم بد شانسي بودم:8:
اشتباه شد...
كسي نميخواد بگه چطوري با ايرانسل يا همراه اول به اينترنت كانكت بشيم!
درمورد تماس گرفتن يا اس فرستادن هم بگين.
لطفا كامل تنظيماتشو بگين.
ممنون
کار نکرد:13:نقل قول:
مشکل داره یعنی؟
پس اینم حتما باید به مشکلاتش اضافه کنم!
f6 من کلا عملکردی نداره!
کسی میتونه راهنمایی کنه ما رو؟
سلامنقل قول:
ببخشید من من منظورتون رو اشتب گرفتم و حواسم به wwan نبود
از این روش رو استفاده نکردم و نشنیدم که کسی هم استفاده کرده باشه
من با استفاده از گوشی وصل میشدم
آقا یکی سوال ما رو جواب بده خوب.
این همه مال سوالهای شما رو جواب دادیم یه بار هم ما گیر کردیم شما جواب بدین دیگه ای بابا!
دوستان جای سیم کارتی که زیر باطری هست رو چجور باید استفاده کرد؟ ما که سیم کار میزاریم هیچ کاری نمیکنه و ویندوز هم چیزی نمیشناسه.چطوری میشه از این طریق به اینتر نت وصل شد؟
همین طور میشه لطف کنید طریقه ی استفاده از مودم وایر لس و استفاده از اون در محیط هایی که وایرلس دارن رو بگید؟
رفیق این security کجاست؟نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
باید روی دکمه f6 رو نگاه کنی ببینی علامت درخشندگی روش هست یا نه که باید باشه
بعد بستگی به تنظیمات صفحه کلید 2 جور انجام میشه
1- کلید ترکیبی fn+f6
2- فقط فشار دادن کلید f6
امیدوارم که موفق بشی
سلام دوست عزیزنقل قول:
اینجوری که شما میگید نیست
درسته که جای سیم کارت زیر باطری هست اما ..........
اما شما باید ببرید تا یک تیکه جدید به اونجا اضافه کنن یعنی فقط جاشو گذاشتن برای استفاده باید یه دسگاه کوچیک به اون قسمت اضافه بشه
برای وایلرس هم ابتدا از طریق f2 اون رو فعال می کنید و تو قسمت پایین کنار ساعت شبکه هایی که پیدا می کنه رو می بیند هر کدوم رو که خواستید کانکت رو میزنید تا فعال بشه و به راحتی از اینترنت استفاده می کنید
---------- Post added at 10:09 AM ---------- Previous post was at 10:05 AM ----------
سلام دوستان
من یه یک ماهی است که این مدل رو گرفتم و ازش راضی هستم
مشکل بزرگ شدن موس یا شطرنجی شدن رو هم نداره
اول روش ویندوز 7 home روش بود 64 بیت و این مشکل رو نداشت
خودم 32 بیت ultimate رو نصب کردم (به خاطر xp mode) و باز هم این مشکل رو نداره
پس باید به علت عدم اپدیت بایوس باشه و ربطی به ویندوز نداره
سوالی بود در خدمتم
سلام به همه
من قصد خرید 1558 داشتم اما وقتی این تاپیک رو از اول خوندم این مشکلاتی که بچه ها نوشته بودن رو دیدم دو دل شدم
الان می خواستم ببینم این مشکلاتی که بچه ها گفتن تو این مدل های جدید ترش( D( 1558 D برطرف شده یا عین قبلیهاس.
جواب بدین PLEASE
سلام دوست عزیز اگه پست قبل از پست خوددت رو ببینی می بینی که من نوشتم تازه خریدم و این مشکلات رو نداره نه با 64 بیت و نه با 32 بیت فقط مشکل گرم شدن تاچ پد رو داره که غیره عادی نیست و همه لپ تاپ ها گرم می کنند حالا خود دانیدنقل قول:
نقل قول:
اقا خداخیرت بده واسه اطلااتی که میدی.:10:
حالا میگم اینی که شما داری ازش راضی هستی؟ اینکه تاچ پدش گرم میشه فقط موقع استفاده از وایلرسه؟بعد چه مدت گرم میشه ؟ و چه مقدار؟
یه سوال دیگه، این لب تاپو موقع استفاده میشه روی پات گذاشت؟و در کل نیاز به کول پد داره؟
برم کجا؟برم بگم چی میخوام؟هزینش چقدره؟نقل قول:
سلام دوست عزیز
اینجوری که شما میگید نیست
درسته که جای سیم کارت زیر باطری هست اما ..........
اما شما باید ببرید تا یک تیکه جدید به اونجا اضافه کنن یعنی فقط جاشو گذاشتن برای استفاده باید یه دسگاه کوچیک به اون قسمت اضافه بشه
بله ازش راضیم من نرم افزار های مهندسی رو به راحتی باهاش کار می کنمنقل قول:
گرم شدنش هم چون مادربورد زیر تاچ هستش گرم می کنه
بهتره که هیچ وقت لپ تاپ رو روی پات نزاری چون سرطان پوست میاره !!!!!!!!!!!!!!
کول پد هم اوایل نه
اما هر لپ تاپی که بخری بعد یه مدت مثلا 2 سال دیگه اساسی گرم میکنه
به هر حال من که فعلا راضیم
تشکر فراموش نشود
من شیراز پرسیدم گیر نیومد می گن یه شرکت به نام تالیا تو تهران این کار رو میکنه از هزینه هم چیزی نمی دونم پیدا کردید به ما هم بگیدنقل قول:
اسم خاصی نداره همون سیم کارت خوان
تشکر فراموش نشود
سلام
چند روز پيش بعد از حدود 10 روز كار با 1558 ايكن موس
بزرگ شد
بعد از ري استارت كردن درست شد
فرداش بازم بزرگ شد كه قاتي كردم گفتم يه كم باهاش ور برم شايد درست شه كه اون پايين يه يغام داد گفت كارت گرافيك رو نميشناسه
منم درايور لپتابم رو گذاشتم رو دستگاه و كارت گرافيكش رو در شرايطي كه ايكن موس بزرگ بود نصب كردم و با تعجب ديدم بعد از يك مرطبه خاموش و روشن شدن صفحه ال سي دي كه 1 ثانيه هم طول نكشيد موس درست شد
الان حدود 5 روزه كه اون مشكل رو نداشته و ان شا.الله ديگه نداشته باشه
پس فكر نمي كنم مسئله ي حادي باشه كه بعضي از بچه ها اين جوري بزرگش ميكردن
لطفا اگه كسي هنوز اين مشكل رو داره امتحان كنه و نتيجه رو اعلام
کسی نبود این سیم کارت ایرانسل رو درست توضیح بده؟