از این به بعد بجث رو راجع به برنامه دنبال کنین . برای بالا رفتن اجر معنوی تاپیک یا با دلیل انتقاد کنین و اگه برنامه نکته مثبتی هم داره بگید ! در یک جمله نقد کنید .
Printable View
از این به بعد بجث رو راجع به برنامه دنبال کنین . برای بالا رفتن اجر معنوی تاپیک یا با دلیل انتقاد کنین و اگه برنامه نکته مثبتی هم داره بگید ! در یک جمله نقد کنید .
اصلا توانایی مجری گری رو نداره....کاملا مشخص بود که خیلی جا ها کم آورد....
مجری که نباید وابسته به نوشته ها و الهامات تو گوشیش باشه....
پس فردا یکی تو برنامه ش یه گافی بده باید بتونه جمعش کنه ولی جوهرچی خودش گاف نده خیلیه....
جوهر چی بازیگر خیلی خوبیه ولی با این کارا دارن بازیگرای مارو کوچیک میکنن
بابا شما چرا به این مجری های جوان فرصت نمیدید خودشونو نشون بدن؟!: د ی
من که قسمت نشد برنامه رو ببینم...برا همین حیف،نمیتونم همدردی بکنم : د ی
ولی همینو بگم که بازیگری با مجری گری خیلی فرق داره!(همه اینو میدونسین : د ی)
بازیگر 100 بار اشتباه میکنه،اونی که ما تو tv میبینیم 101یه که درست در اومده.
اما مجبریه بدبخت زبونش بگیره بگه دیب دمینی،برنامه زندس...سوتی حساب میشه و تا یک عمر ملت میگن فلانی گفت دیب دمینی...بی سواد : د ی
برای یک برنامه یک ماهه بهتر بود یکی رو بیارن که وارده،چون فرصت خاصی نیست که تازه بخواد یاد بگیره و جا بیوفته!
ولی باز بهتره بهش فرصت بدین چند بار دیگه...اگه بخوایم به این زودی ببریم لیست سیاه که باید tv رو ببوسیم بزاریم رو طاقچه : د ی
سریال ها که تعریفی ندارن...کم کم خدا برا این ماه عزیز برنامه های tv رو برامون نگه داره : د ی
ین شبکه 3 هم هر سال یه بازی درمیاره !
تجربه محسن افشانی براشون کافی نبود با اون فضاحت مجبور شدن مجری عوض کنن اینم اضافه شد !!!!قد یه بچه هم عبرت نگرفتن!!
به نظر من که مجری گری محسن افشانی باز بهتر بود....درسته در شان ماه عسل نبود ولی لااقل میتونست برنامه رو بگردونه....
نقل قول:
قصدم مقایسه افشانی با جوهرچی نبود که صد البته افشانی بهتر بود !مقصود اشتباه تو انتخاب مجری همچین برنامه ای بود !!!
واقعا با این انتخابهاشون احساسی جز توهین به شعور ملت و خیانت به مالیاتی که تو دستشونه برای ساختن برنامه ها تداعی نمیکنه!
طفلك جوهرچي داشت خدا خدا ميكرد تو دلش برنامه زودتر تموم بشه
موندم حالا فرزاد هيچي
ولي احسان چش بود ؟
سال به سال بجاي بهتر شدن چرا اينطوري ميكنن
کسی خبر نداره که تا آخر این یارو هست یا عوض میشه!؟
بستگی به بازخوردش تو جامعه داره که با توجه با اینکنه معمولا +80% مردم از برنامه های سیما رضایتمندی دارن بعیده عوض شه!نقل قول:
پ . ن : با تشکر از مدیران که تاپیک رو باز نگه نداشتن ! من چند تا فروم خارجی هم که دنبال می کردم معمولا سعی می کنن پست ها رو پاک کنن به جای بستن کامل یه تاپیک مخصوصا اگه active باشه .
من نمیدونم اخه این صدا و سیما واسه چی ملت رو عذاب میده؟ حالم بهم خورد از این مجری گری . من تا لحظه های اخر که هنوز برنامه شروع نشده بود فکر میکردم که فرزاد میاد! صدا و سیما 1 مجری درست حسابی نداره ! بهتره بگم اصلا نداره از برنامه صبحشون بگیر با این کاویانی تا نیمه های شب. متعسفانه این وضعیت ما هست و کاری نمیشه کرد . ماه عسل سال پیش عالی بود ! از مجری گری بگذریم این هم مهمون بود واسه روز اولی؟ تلفن هارو برداریم با هم و زنگ بزنیم بلکه فرجی شد. محسن افشانی اگه بیاد بهتره.
اجراش متوسط بود... زیاد هم فاجعه نبود...:20:
كاملا معلوم بود كه از خداشه كه برنامه زودتر تموم شه!!
حالا ما هي به صداو سيما ايراد ميگيريم خود اين جوهرچي نبايد يه كم با خودش فكر كنه و بعد اين كارو قبول كنه؟؟:13:
قرار شد با دلیل انتقاد کنید نه اینکه فقط بگین بدرد نمیخوره ! حالمون بهم خورد ! افشانی رو هم خیلی بعیده برگردونن.نقل قول:
من نمیدونم اخه این صدا و سیما واسه چی ملت رو عذاب میده؟ حالم بهم خورد از این مجری گری . من تا لحظه های اخر که هنوز برنامه شروع نشده بود فکر میکردم که فرزاد میاد! صدا و سیما 1 مجری درست حسابی نداره ! بهتره بگم اصلا نداره از برنامه صبحشون بگیر با این کاویانی تا نیمه های شب. متعسفانه این وضعیت ما هست و کاری نمیشه کرد . ماه عسل سال پیش عالی بود ! از مجری گری بگذریم این هم مهمون بود واسه روز اولی؟ تلفن هارو برداریم با هم و زنگ بزنیم بلکه فرجی شد. محسن افشانی اگه بیاد بهتره.
پ . ن : شما ظاهرا برنامه پارازیت رو کامل و دقیق نگاه می کنی !
موافقم. فقط خیلی زیادی زور میزد جمع رو خودمونی نشون بده ! طرف عضو تیم والیبال بود هنوز 1 بار ندیدتشون تمام زورش رو میزنه بگه ما با هم پسرخاله ایم و سر کوچکترین چیزی می خندیدن! مجری های حرفه ای سعی می کنن با بیننده رابطه برقرار کنن و صمیمی شن نه با مهمان برنامه در حد افراطی و بدون توجیه.نقل قول:
اجراش متوسط بود... زیاد هم فاجعه نبود... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من لوکیشن امسال خوب نیست یعنی دیشب که خیلی فضا شلوغ شده بود و آن آرامش و ترکیب رنگ های لوکیشن های سال های پیش را نداشت .
جوهرچی 3 تا مشکل داره برای اجرا برنامه :
1- مجری خوبی نیست یعنی نمی توانه خوب برنامه را جمع و جور کنه ( اشاره به وقتی که 5 یا 6 نفر برای امضا رفتند و همه چیز شده بود شبیه پشت صحنه یک برنامه )
2- بازیگره ، معمولا بازی گر ها بخاطر نقش های مختلفی که بازی کردند یک تصور دیگه ای ازشون برای بیننده پیش می آید
3- تازه فیلم فاصله ها تمام شده . این مسئله خیلی واضحه وقتی حتی یک روز هم از پایان فیلم نمی گذره آن هم با گریم فیلم اصلا نمیشه به عنوان مجری ماه رمضان نگاهش کرد
خوب شما فکر میکنی اگه آقای جوهرچی خودش هم نخواد میتونه مخالفت کنه؟نقل قول:
اینم میزارنش کنار. :13:
جوهرچی که مجری نیست.برا همین تحصیلاتش رو هم نداره.من دیروز به عشق فرزاد نشستم پای tv یهو این یارو اومد کلا نا امید شدم.اما اون ورزشکاره خوب جوابش رو داد که ورزشکارا معمولا روزه نمی گیرن:16:
هیچکی علیخانی نمیشد ...
فکر می کنم مثل اون سال بشه که ماه رمضون محسن افشانی رو اوردند و بعد که گندی که زد و اجرای ضعیف ، احسان علیخانی رو اوردند . جوهرچی که بدرد مجری گری نمی خوره .
جدآ حسن جوهرچی مجری بوده ؟!! (البته اگه مغازه دار سر کوچه ما هم مجری بشه از علیخانی بهتره به نظر من !)
ساعت چند هست این برنامه ؟!
درسته باید درخواست بدیم که مجریش رو عوض کنن سیل ایمیل ها و تلفن ها باید شبکه سه رو کچل کنه!نقل قول:
حتما جوهرچی با کسی یا کسانی لابی داشته که بین این همه مجری حرفه ای ورداشتن اینو انتخاب کردن
راستی مهمون های برنامه مثل قبل هستن ؟ من کوچکترین مشکلی با مهمون های عزیز برنامه ندارم ولی آوردن این مهمونها رو برای برنامه ای که موقع افطار پخش میشه مناسب نمیدونم. (منظورم عزیزان معلول یا نابینا و ... هست که روی سر ما جا دارن ولی به نظرم این ساعت میتونه مهمونهای دیگه ای داشته باشه)
ولی خدا رو شکر که این افشانی نشدااااااااااا
خدا رو شکر
راست میگه، تا پارسال احسان علیخانی سعی داشت کسائی رو بیار که جّو برنامه رو روحانی کنه و بزنه زیر گریه! جداً از این ژستهای علیخانی دیگه خسته شدیم. بهترین انتخاب همون فرزاد حسنی بود که اون هم جریانات خاص خودشو داره...
به نظر من بهترین گزینه با این شرایط مدرس بود.
---------- Post added at 02:24 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
جوهـرچـی بسیـار بیخود بود . . . جالب هم اجـرا نکـرد !:41:
لطفا با تماس با شبکه ی سه، اعتراض خودتون رو به اجرای جوهرچی اعلام و خواستار بازگشت فرزاد حسنی بشید! این جور اعتراض ها قبلا نتیجه داده. اگه تماس ها زیاد بشه حتما عوضش می کنن.
شماره تماس با روابط عمومی شبکه سه سیما
تلفن گویا : 22021901 - 22021955
22055025 - 22168395 - 22055717
نمابر : 22051579
پیام کوتاه : 300003
ما اهل كوفه نيستيم جوهر چي تنها بماند
بله تنها بماند بهتر است
يا فرزاد حسني يا همون مدرس اي بابا بد سليقه ها
منم دیروز به امید یه برنامه جالب تلویزیون رو روشن کردم ولی وقتی قیافه ی جوهرچی رو دیدم رفتم دنبال کارام یعنی اصلا رغبت نکردم ببینم چه خبره
تا دیدن اسم جوهرچی این روزا سر زبونه سریع اوردنش اینجا
تازه جوهرچی ادعای مجری گریش هم میشه اخه تو برنامه سینما گلخانه که اومده بود برگشت به مجریه گفت منم مجری گری میکردم :31: و اون مجری بی مزه هه گفت بله شما از اساتید ما هستید(یه چیزی تو همین مایه ها):2:
بیایید تو این شبا از خدا بخواهیم که فرزاد رو برش گردونن:42:
این جوهرچی بلد نبود یه متن ساده رو از رو کاغذ بخونه کاشکی حسنی بیاد
نوشتیم حسنی خواندند جوهر چی:27:
آقا هر کسی رو برای یه برنامه ای ساختن
یه مجری هر چقدر هم توانا باشه ، وقتی برنامه ای مال خودش نباشه ، برنامه رو به افتضاح میکشه
مثل این میمونه که فردوسی پور بره جای عمو پورنگ برنامه اجرا کنه ، عادل خیلی تواناست ولی جاش روی صندلی نوده...
فرزاد حسنی هم برای کوله پشتی و این ماه عسل زحمت کشید ، اگه قرار به جانشین هم باشه باز علیخانی هم خوبه...
ولی جوهرچی:18:
------------
جالب بود رشید پور توی سایتش نوشته بود جوهر چی باهوش تر از اینهاست که بیاد جای فرزاد حسنی بشینه...
ولی با کمال میل اومد نشست....
------------
به نظر من جوهر چی بد بود ولی نه به اون افتضاحی که میگین..احتمالا به خاطر اینکه منتظر فرزاد حسنی بودیم و یهو جوهرچی
رو دیدیم خورده تو ذوقمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون افتضاحی که بعضی ها میگن رو نمیدونم چرا من ندیدم .
خدارو صد هزار مرتبه شکر که حسنی رو نیاوردن . حالم ازش بهم میخوره .
اجرای بیخود جوهرچی رو به حسنی ترجیح میدم .
با کمال میل اومدنشو که دیگه ما نمیدونیم....نقل قول:
فکر نمیکنم خودش هم دوست داشته باشه که اجرای یه برنامه ی زنده و پربیننده رو به عهده بگیره که تمام حرکاتش زیر ذره بین باشه......
هم چیز هاش یه طرف این اخلاق زنون جوهر چی یه طرف :2:
دیروز با این برنامه دوباره حالم از هر چی تی وی ایرانی (داخلی) بدم اومد :2:
افتضاح در حد المپیک !
خب بعضی از دوستان گفتن دلیل بیار که چرا برنامه مزخرفه و مجرش :
اول اینکه دکوراسیونش مزخرفه
دوم این که قیافه ی مجری و طرز حرف زدنش مزخرفه
سوم این که موضوعات انتخابیشون مزخرفه
چهارم این که هیچ ایده ی نویی ندارن
پنجم اینکه مردم پسند نیست
ششم این که محبوبیت نداره ....
....
هزارم اینکه ...
بازم بگم یا بســـــــــــــــــــــــ ـــتونه ؟
---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:23 PM ----------
آره حق داری بگی !نقل قول:
چون حرفایی میزد که واسه یه عده قابل هضم نبود
چون واقعیت های جامعه رو میگفت
من حاضرم همون احسان علیخانی باشه ولی این جوهرچی نباشه
ئه !
اینا چرا اینجوری کردن امسال ؟!
الان تی وی رو روشن کردم ، فک کردم برنامه آرشیویه داره نشون میده !
بعد دیدم بالاش نوشته زنده !
چرا لباس جوهرچی اینجوریه ؟!
چرا دکورشون همچینیه ؟! :31:
همه چیشون مثل دهه ی هفتاده !:31:
خدایی یه موضوع مهم تر از مجری هم هست ! اونم مهمانان برنامه . مثلا امروز ورداشتن مسئول بستن سر چاه نفت :31: رو آوردن توی برنامه
!! آخه این مهمونای غیر قابل تحمل چه مجری خاص و ویژه ای میخوان ؟ همون جوهرچی هم از سرشون زیاده !