اصفهان و گلستان هم اضافه شد
12 استان
Printable View
اصفهان و گلستان هم اضافه شد
12 استان
چند نكته شاد مفيد باشه:
1-مصاحبه هاي اصلي شامل 2 مصاحبه عمومي و تخصصي بوده
2-در بعضي استان ها اين 2 مصاحبه رو جدا از هم گرفتن در بعضي استان ها مثل استان خودم(مركزي) با هم گرفتن
3-اگه كسي مصاحبه ي اضافه اي رفته مربوط به تحقيقات محل ميشه و دو حالت داشته:
الف-كسايي كه تحقيقات محليشون تناقض شديد 360 درجه اي نه ببخشيد 180 درجه اي داشته (كه اين حالت كمتر پيش مياد)
ب- كسايي كه در تحقيقات محلي ناشناس بودن و ميتونه دو حالت داشته باشه:
a-كلا تو محل كسي خانواده و شما رو نشناسه
b- شما رو بشناسن ولي به سئوالات كامل جواب ندن(تا اونجايي كه ميدونم سئوالات تحقيق محلي 15 تاست كه بايد بعد از تحقيق محلي برا همشون جواب داشته باشن)
نتيجه گيري منطقي : كسايي كه مصاحبه پلاس رو رفتن اولويتي به اونايي كه نرفتن ندارن
نتيجه گيري اخلاقي : همه با هم برابريم (هر چند در كل جدا از مصاحبه ها بعضيا برابرترند)
نتيجه گيري ديني : همه با هم برادريم (اينو الان TV گفت؛نميدونم برا ما شركت كننده ها گفت يا برا روز قدس)
اردبيل هم امد
:41:
نه ترتیب الفبایی داره،
نه ترتیب منطقی داره،
نه آهنگ پیشرفتش سرعت ثابت داره...
چی داره من نمیدونم.
فقط یه چیزی میدونم اینم اینکه از شانس من آخرین شهری که اعلام بشه تهران و شهرستانهاشه.
اینا که میخواستن تهران رو اخر اعلام کنن از اول میگفتن دیگه!!!!!!:44:
48 ساعته ما داریم این سایتهارو رفرش میکنیم:24:
بوشهر و آذربایجان شرقی هم اعلام شد.
بالاخره ما هم یه جا قبول شدیم. هرچند آش دهن سوزی نیست ولی بازم خدا رو شکر تو این وانفسا از بین n نفر:21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبريك ميگيممممممممممممممممممممم مممممممم:33:نقل قول:
شما رشتتون چي بود و از كدوم استان بوديد؟ سهميه داشتيد؟
لطفا همه براي اعلام قبولي در صورت تمايل شرايط و چگونگي قبول شدگي را بگن.
تا كنون 18 استان اعلام شده .
كي شهرستان هاي غريب استان تهران اعلام ميشود؟؟؟
تبریکنقل قول:
بالاخره یکی از برو بچ قبول شد:thumbsup:
مرکزی هم اومد...
نقل قول:
معلوم نیست کدوم شهر؟ کجا باید تدریس کنین؟
فقط همین نوشته؟
خوزستان هم اعلام شد تا الان 19 استان.
میگم طرف نمی خواد بره افطار کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟:5:
از بوشهر
نه سهمیه نداشتم
عمران بودم
فعلا هیچ چی معلوم نی
پسر داییم هم قبول شده اونم سهمیه نداشت
اون کامپیوتر بودش
بچه ها مگه اینا نگفتن 7 هزار تا فنی؟ چرا شد 3 هزار تا؟
و اینکه ذخیره کلا تو آموزشو پرورش به چه معنی هستش؟
اگه کسی انصراف بده ذخیره جایگزینش میشهنقل قول:
اینطور که شنیدم مصاحبه دیگری هم در کار هست.
کسانی که قبول میشن حواسشون باشه تا مدتی شدیدا زیر ذره بین هستن حتی در محل :13:
مگه میخوان واسه انرژی اتمی استخدام کنند که این قدر مصاحبه میکنند:31:نقل قول:
اینطور که شنیدم مصاحبه دیگری هم در کار هست.
کسانی که قبول میشن حواسشون باشه تا مدتی شدیدا زیر ذره بین هستن حتی در محل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای شیرفرهاد بهتون تبریک میگمممممممممممممممم
ولی رفتی کلاس یه وقت بچه ی مردمو فلک نکنی ها(آیکون شوخی)
دوباره استان مرکزی رو برداشتن؟
خبرگزاري فارس: رئيس مركز اطلاعرساني و روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش گفت: نتايج تمام پذيرفتهشدگان آزمون استخدامي اين وزارتخانه حداكثر تا پايان روز جمعه 12 شهريور اعلام ميشود.
علي فرهادي در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا» با اشاره به انتشار تدريجي اسامي پذيرفتهشدگان آزمون استخدامي وزارت آموزش و پرورش در پايگاه اطلاعرساني اين وزارتخانه از چند روز پيش اظهار داشت: نتايج كامل و اسامي پذيرفتهشدگان ساير استانها حداكثر تا امروز يا پايان روز جمعه 12 شهريور اعلام ميشود.
وي با بيان اينكه اعلام اسامي پذيرفتهشدگان ساير استانها به روز شنبه نخواهد رسيد، افزود: مشكلي در اين رابطه وجود ندارد و مهم اين است كه داوطلبان پذيرفتهشده با رؤيت نتايج بر اساس اطلاعيه مندرج در سايت وزارت آموزش و پرورش، ساير مراحل استخدام شامل ثبتنام، تشكيل پرونده و شركت در دورههاي آموزش بدو خدمت را پيگيري كنند.
فرهادي با بيان اينكه اعلام اسامي پذيرفتهشدگان شامل نفرات اصلي و ذخيره است، ادامه داد: اگر برخي افراد از ميان پذيرفتهشدگان اصلي مراجعه نكنند، افراد ديگري از ميان بالاترين اولويتهاي ذخيره، انتخاب و جايگزين ميشوند.
وي در خصوص شيوه اعتراض به نتايج آزمون از سوي داوطلبان گفت: نظام برگزاري اين آزمون همانند كنكور است و برنامهريزي آن به ميزاني دقيق بوده كه احتمال اشتباه در آن بسيار كم است اما براي ضريب اطمينان بيشتر، داوطلبان معترض ميتوانند با مراجعه به ادارات كل آموزش و پرورش استانها، فرم مخصوص اعتراض را تكميل كنند تا در صورت بروز اشتباه، اقدامات لازم صورت گيرد.
عجب جنگ اعصابی راه انداختن ها.......:47:
قبول نشدم هورااااااااااا الان کلی تجربه کسب کردم :-)
ما هم قبول نشدیم
هم سهمیه بومی هم سهمیه 1 داشتم. ولی قبول نشدم.
پس نگین فقط سهمیه ها قبول میشن...
.
من اتفاقا سهمیه داشتم و قبول نشدم
جدی جدی واسه استخدام یک معلم ازشون احکام میپرسند ؟؟؟
یعنی به جای تست علمی میرن چرندیان میپرسن ؟؟؟
واقعا واسه خودم متاسفم که دارم تو این نظام مسخره زندگی میکنم ... :41:
این یعنی چی ؟؟؟
داوطلب گرامی:
با سلام : شما جزو پذیرفته شدگان تا سه برابر ظرفیت مرحله ی اول آزمون
استخدام پیمانی وزارت آموزش و پرورش (7/3/1389) می باشید . ضمنا زمان
و نحوه ی برگزاری مرحله ی دوم آزمون که به صورت مصاحبه ی تخصصی و یا
عملی انجام خواهد شد و نحوه ی ارائه مدارک لازم حداکثر ظرف مدت 15
روز آینده از سوی معاونت توسعه مدیریت و پشتبانی وزارت متبوع به ادارات
کل آموزش و پرورش استانها ابلاغ خواهد شد.
سلام
:40:خدايا شكرت قبول شدممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممم:40:
فعلا از 8 نفر 3 نفرمون قبول شديم. دوستم سهميه داشت قبول نشد!!!!
من هيچ سهميه اي نداشتم.ايمانمو داشتم به چه چيزهايي مي فروختم. اعتقادم به اين نظام راسخ تر شد.نه فقط به خاطر اينكه قبول شدم.
چون
.
.
.
.
*واقعا هيچ دستي بالاتر از دستان خداوند نيست*
نوع قبولي :اصلي
رشته:هنرآموز كامپيوتر
هنرستاني بودم
دانشگاه:
كارشناسي غيرانتفاعي
كارداني دولتي خوندم
كارت مربيگري داشتم
مقاله ام داشتم ولي نتونستم به آموزش پرورش ارائه كنم
الانم شرمنده ام،چون خيلي زود خودمو باختم... ولي بازم خدا خجالتم داد:41:
اميدوارم همتون موفق باشيد،من حس ميكردم قبول ميشم.تقدير اون چيزي هست كه امشب نوشته ميشه،اون چيزي كه خدا صلاح ميدونه،نه چيزي كه ما فقط ميخوايم.
بالاخره انتظارها برای تهران پایان یافت و ما هم نتیجه مونو دیدیم.
خدا رو شکر منم قبول شدم.
من مصاحبه احکام را به شدت ضعیف گذرونده بودم ولی مصاحبه علمی رو خیلی خوب دادم چون رشته دانشگاهیم علوم تربیتی بود.
در کل اینکه هنوز تا استخدام شدن راه زیادی مونده و به نظر من هنوز برای خوشحالی کردن خیلی زوده! پس اگر بخواهیم واقع بین تر باشیم باید بگیم خوان پنجم یا شایدم ششم رو گذروندیم.
به امید موفقیت در خوان های بعدی:31:
برای دیگران هم آرزوی موفقیت میکنم.
شما مطمئنی صفحه نتایج درست رو نگاه کردی؟ شاید داری نتایج مربوط به مرحله اول را نگاه میکنی!!!نقل قول:
از تهران تا بوشهر خيلي فاصله هستش.
مگه اينكه فاصله ها رو حذف كنيم:46::31:
موفق باشيد:11:
راستی شنبه هم گزینش می شیم؟
یعنی باید فردا تو راهپیمایی روز قدس شرکت کنیم؟
نا سلامتی جیره خوار دولت شدیم.
و به همین راحتی ما هم ساندیس خور شدیم.نقل قول:
دوستان همگی تسلیت:31:
منم زده ذخیره ..... یعنی عملا کشک :41:
امید داشه باشیدنقل قول:
یکیاز آشنا ها تو آموزش و پرورش میگفت خیلی ازذخیره ها را اعلام میکنند
دوستان نمیدونید چند درصد ذخیره واسه هر رشته اعلام کردن؟
و اگه از دوستان ذخیره به کسی زنگ زده شد خواهشن اینجا اعلام کنه
با تشکر
رفتی راهپیمایی به نیابت از ما هم برو:31::31:نقل قول:
داداش من هم قبول نشد:37:
4 تا از دوستاش قبول شدن..
اخه چرا داداشم با اونها فرقی نداشت..یکیشون که میگفت ازمون مرحله اول رو کلا با تغلب زدم.
والله ما 10 نفر بودیم همه هم رشته با سهمیه های مختلف هیچکی قبول نشده ، فقط من توشون ذخیره در اومدم ، در صورتی که اگه از هر سه نفر یک نفر باید اصلی پذیرفته می شد و یه عده ذخیره ، بهتر از این باید جواب می گرفتیم. می گن که تو بعضی از استانها سهمیه های فنی کم شده و جاش حق التدریس گرفتن... نمی دونم.
آخه یکی از این 10 نفر تو کنکور ارشد رتبش شده 110 و می خواست در کنار تحصیل کار هم داشته باشه. بعنی سواد پذیرفته شده ها تو امتحان تخصصی از این شخص بیشتر بوده؟؟؟؟؟ من یکی مطمئن بودم که دیگه اون قبوله....
از همون اول گفتن دانشجوها حق شرکت ندارن...
.
کی گفته دانشجوئه ....
هنوز ثبت نام ارشد شروع نشده . از فردا قبول شده ها می تونند برایه ثبت نام مراجعه کنند. سر بازی هم رفته .
ایشون الان هنوز دانشجو نیست. اگه هم می گید که آموزش و پرورش فهمیده ، همون طور که رسم هست ازش باید تعهد گرقته می شد که ادامه تحصیل نده. نمیشه برایه گناه مرتکب نشده کسی رو مجازات کرد. شاید کار رو به ادامه تحصیل اواویت می داد و بی خیال دانشگاه می شد.
ثبت نام ، اعلام نتایج اولیه و انتخاب رشته ار شد همه قبل از آزمون آموزش و پرورش بوده و هیچ گونه منع قانونی نداره. خودتون که دیگه دانشجو هستید و احتمالا ارشد هم امتحان دادید و روند بر گذاری رو می دونید.
البته منظور از دانشجو نبودن، اینه که مثلا اگه شما متقاضی شغلی هستین که مدرک لیسانس میخاد دانشجوی مقطع لیسانس نباشین نه مقطع بالاتر از اون.(البته این برداشت منه ها)
سلام
بچه ها اون آقايي كه ميومد ميگفت خانومم شركت كرده نيومد بگه قبول شده يا نه؟ خيلي مطمئن بود!
آره دوست منم ليسانس كامپيوتره ولي چون مدركش آماده نبود با فوق ديپلم ثبت نام كرد ولي آموزگار ابتدايي قبول شد. هرچي مقطعت بالاتر باشه براشون ارزشمنده.
من خودم مراحل عملي و تخصصي رو عالي دادم،فقط نگران پارتي و سهميه بودم كه ديگرون داشتن و من نداشتم. امروز پدرم بهم گفت ديد بهت گفتم ايمان به خدا داشته باش!:43: