Asus Maximus III GENE حدود 250 تومننقل قول:
بهترین برد برای کار شما Maximus III Extreme هست که فکر کنم حدود 440 قیمتش باشه
امکانات خیلی خوبی داره
Printable View
Asus Maximus III GENE حدود 250 تومننقل قول:
امکانات خیلی خوبی داره
Maximus III GENE در حالت دوال 8x.8x هست.که فکر کنم از نظر شما هم برای sli جالب نیستنقل قول:
ولی Maximus III Extreme درحات دوال 16x.16x و در حالت تریپل 16x.16x.8xهست.(به علاوه ساتا3 وusb3 و.......)
کلا مادربرد محشری هست.از هر نظر عالیه!!!!!!
فکر میکردم X16 باشه...,ولی متاسفانه!نقل قول:
Maximus III GENE در حالت دوال 8x.8x هست.که فکر کنم از نظر شما هم برای sli جالب نیست
بله قیمت محشری هم دارهنقل قول:
ولی Maximus III Extreme درحات دوال 16x.16x و در حالت تریپل 16x.16x.8xهست.(به علاوه ساتا3 وusb3 و.......)
کلا مادربرد محشری هست.از هر نظر عالیه!!!!!!
ولی در کل مناسبترین چیپست برای Cross Fire و SLI چیپست X58 و سوکت LGA1366 هست
بله به درد از ما بهترون میخورهنقل قول:
من گفتم به ایشون برای sli بهترین گزینه خرید asus M4N98TD EVO هست که طبق مشخصاتش dual @ x16 هست
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------
یعنی amd بخرن
دقيقا ضرب المثل هاي خواستن خر و خرما با همه و اينكه : پول بيشتر : آش بيشتر و بهتر !!!:31:نقل قول:
نقل قول:
راستي لينك sli در p55a-ud4p جطوريه؟
طبق این لینک درصورت استفاده از 16x,8x SLI
کد:
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3435#sp
ولی یک نکته ی راقرمز کرده که میگه هنگامی که دو کارت گرافیک در اسلات یک ودو PCI ex16 استفاده میشه
Marvell 9128 /NEC USB 3.0 Controllers will work at normal mode
حالا لينك 16x با 8x چطوره؟ به درد مي خوره ؟؟
440 تومن !!!!!!:18::18: نكنيد اين كار رو من قلبم شارژيه !!نقل قول:
برای sli بهترین حالت 16x.16x هست این حالت خیلی گرون در میاد
نقل قول:
در صورتی که برای کراسفایر سیستم amd شما 160حدود تومان برای برد هزینه میکنید.حالت 16x .16x
یا برای sli میتونید asus M4N98TD EVO بخرید که باید حدود 180 باشه
خوب علت اين تفاوت قيمت زياد چيه؟؟ با 180 تومن ميني مي خري كه AMD مي خوره و SLI مي كني. اونم به صورت 16x+16x !!!:18:نقل قول:
بله به درد از ما بهترون میخوره
من گفتم به ایشون برای sli بهترین گزینه خرید asus M4N98TD EVO هست که طبق مشخصاتش dual @ x16 هست
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------
یعنی amd بخرن
حالا اگه بخواي اينتل بخري بايد يه مين 440 تومني بخري كه بتوني 16x+16x رو داشته باشي !!!
يعني 260 تومن اختلاف !!! براي رقابت هم كه اين همه اختلاف ندارن !!! پس چه تكنولوژي اين وسط هست؟
این برد که گفتم خیلییی امکانات داره.فقط به sli ختم نمیشه.فکر هم نکنم کسی داشته باشدش.
برای i5 ,sli برد دیگه ای ندیدم که دوال 16x باشه
اگرcorei7 بخرید ASUS - Rampage II GENE هست dual x16 speed
حدود 270 تومان
من قبلا بهتون گفتم برای شما که بازی زیادی هم نمیکنید یه athlon 635 بسه
بازي زيادي انجام نمي دم ولي با برنامه هايي مثل : PHOTOSHOP & PREMIER & POWER POINT & ...نقل قول:
كار مي كنم. واگر احيانا AMD بگيرم 6هسته اي رو مدنظر دارم.
يه نگاهي هم به بازي هاي حال انداختم ديدم براي CPU هاي موردنياز اسم ATHLON ديده مي شد. ولي براي اينتل هنوز تو همون PENTIUM4 و نهايتا CORE 2 DOU سير مي كنه و به I5 نرسيده. كه البته علتش هم همون 4 هسته اي بودنش هست.
يعني شايد ATHLON دو سال دوام بياره ولي I5 چهار سال. (توجه كنيد كه مثال زدم.) يعني فكر كنم قدرتش بالا تر باشه. من نمي خوام 1.300 پول بدم و 2سال ديگه مادربورد و سي پي يو عوض كنم !
كسي نظري نداره درباره ي پست قبلي؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
بازي زيادي انجام نمي دم ولي با برنامه هايي مثل : PHOTOSHOP & PREMIER & POWER POINT & ...
يه نگاهي هم به بازي هاي حال انداختم ديدم براي CPU هاي موردنياز اسم ATHLON ديده مي شد. ولي براي اينتل هنوز تو همون PENTIUM4 و نهايتا CORE 2 DOU سير مي كنه و به I5 نرسيده. كه البته علتش هم همون 4 هسته اي بودنش هست.
يعني شايد ATHLON دو سال دوام بياره ولي I5 چهار سال. (توجه كنيد كه مثال زدم.) يعني فكر كنم قدرتش بالا تر باشه. من نمي خوام 1.300 پول بدم و 2سال ديگه مادربورد و سي پي يو عوض كنم !
ماشاالله تالار رو تاپيك بارون كردن !!! البته خوبه نشون مي ده p30world حسابي مشهوره :33:
اگه نظري داريد بگيد. ممنون مي شم چون مي خوام ديگه كار رو يه سره كنم !!! نهايتا تا يك هفته ديگه مي خوام بگيرم.
گفتم ماه رمضون بياد شايد فروشنده كمتر خالي ببندن !!:31:
راستي كسي از GTX460 خبري نداره ؟؟
نقل قول:
بازي زيادي انجام نمي دم ولي با برنامه هايي مثل : PHOTOSHOP & PREMIER & POWER POINT & ...
كسي نيست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟ نظري چيزي ؟؟؟؟؟
راستي دارم مي رم طرفاي جمهوري ارزش داره يه سر برم بازار موبايل ايران؟ چون طبقه دومش براي كامپيوتر هست! راستي طرفاي جمهوري LG & SAMSUNG نمايندگي براي مانيتور ندارن ؟؟
بازم ممنون:40:
بهتره بری بازار کامپیوتر ایران بین میدان ولیعصر وچهارراه طالقانی
ممنون maziarzar . ولي اونجا رو زير و رو كردم. از ساعت 10 تا 12:30 پاساژ رضا و ايران رو زير و رو كردم.
گفتم يه سر هم برم اونجا ببينم قيمتاش چجوريه ؟ راستي LG , SAMSUNG اونجا نمايندگي ندارن؟
درباره ي مسائل فني كسي نظر نداره ؟
مي گم كسي كه جواب ما رو نداد . گفتم يه جور ديگه بنويسيم شايد جواب بدين !
سيستم پيشنهادي دوستان AMD بود. اما من خواستم INTEL بگيرم بنابراين خواستم يه تغييراتي بدم. چون خيلي حرفه اي بازي نمي كنم. فقط بازي هاي قشنگ. اگه وقت بود !!
ممنون مي شم اگه بخونين و نظرتون رو بگين:
سي پي يو رو I5-750 يا 760 برمي دارم.
گرافيك رو به جاي 5870 420 تومني عوض مي كنم و به جاش GTX460 رو بر مي دارم.(در صورت اينكه نهايتش تا 280 تومن باشه.)
و مين رو مي خوام يه چيزي بگيرم كه SLI رو ساپرت كنه. نظرتون درباره ي P55A-UD4P چي هست؟
با تشكر:40:
دوست عزیز خدمتتون که عرض کردیم SLI این مین 16X/8X و زیاد به درد نمیخوره!نقل قول:
مين رو مي خوام يه چيزي بگيرم كه SLI رو ساپرت كنه. نظرتون درباره ي P55A-UD4P چي هست؟
در کل شما اگه مین SLI ساپورت بخواین باید به X58 و LGA1366 فکر کنید و P55 و LGA1156 زیاد مناسب شما نیست
آيا من مي تونم با 1.300 LGA 1366 بگيرم. توجه كنيد كه سيستم كامل مي خوام. من يه بار زور زدم جمع كنم هر كاري كردم نشد. هر بار از يه طرفش مي زد بيرون !!!!(منظورم سقف قيمت هست!):31:نقل قول:
در کل شما اگه مین SLI ساپورت بخواین باید به X58 و LGA1366 فکر کنید و P55 و LGA1156 زیاد مناسب شما نیست
يعني 210 تومن كه براي مانيتور 2262 ميره. در واقع مي مونه 1.090 براي كيس! تازه از خير اسپيكر هم مي گذريم با همين ها يه كارايي مي كنيم!!!
اين اسپيكرم هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگر مي شه LGA 1366 خريد كه بنويسيد (كه بعيد مي دونم) . اگر نه كه بگيد بايد چي كار كنيم.
چون من خواستم گرافيك GEFORCE بگيرم. ولي اگر مادربوردي براي SLI نمي تونم بگيرم آيا خريد GTX460 عاقلانه هست ؟!!:13:(توجه مي خوام CPU رو INTEL بگيرم )
ممنون مي شم اگه زودتر جواب بديد.
بازار ایران وقتی از در اصلی وارد می شی رو به رو بقل پله برقی سمت راست نمایندگی ال جی مانیتور هارو به نمایش گزاشته وسمت چپ هم ای اوسی
اگه از خیر USB3.0 و SATA3 بگذرید میشه کاریش کرد:نقل قول:
حالا اگر مي شه LGA 1366 خريد كه بنويسيد (كه بعيد مي دونم) . اگر نه كه بگيد بايد چي كار كنيم.
CPU:Intel Core i7 920=290
M.B:MSI X58 Pro-E=240
RAM:ADATA 3Gb 1333 CL7 (3x1Gb)=115
VGA:Zotac GTX460 1Gb=270
HDD:Seagate 500Gb (7200.12)=45
DVD RW:Liteon 24X=25
Power:Memonex MOD EX Game 600W=75
Case:Green Magnum 2=40
All:1100
سلام به همه...دوستان مي بخشيد كه مي پرم وسط بحثتون ... اما چون اينترنت اكسپلوررم خرابه نمي تونم تاپيك جديد باز كنم . اول همه از دوست عزير sh.k_5800عذر مي خوام . منم يه سيستم كامل مي خوام كه سقفش همون 1 تومن اما با اين تفاوت كه intel يا AMD بودنش برام تفاوتي نداره . اوركلاك انجام نمي دم و انتظاري كه از سيستم دارم اينه كه بازيهاي سنگين رو ( مثله GTA IV ) بدون افت فريم و روان اجرا كنه . ضمنا مين بردش قطعات روز رو ( مثل cpu I7) رو ساپورت كنه. تو صفحه اول آقا ساسان سيستمي رو پيشنهاد كرد كه به نظرم خوبه اما اگه به جاي مادر آزراك ، معادل ايسوز يا گيگاشو بگيد ممنون ميشم ، چون پيدا كردن آزراك يه كم مشكله. ممنون از كمك همتون ... بازم عذر مي خوام
نقل قول:
دوست خوبم باید تاپیک جدید میزاشتی ولی چون گفتی مشکل داری این دفعه رو استثنا قائل میشیم
درضمن شما فرمودین amd و intel فرقی نمی کنه پس ساپورت i7 دیگه چیه؟ اگه amd باشه؟؟؟
با این حال اینم سیستم پیشنهادی من برای کیس خالی
CPU:AMD Phenom II X4 925=140
M.B:Asus M4A87TD EVO=130
RAM:SuperTalent 4Gb 1333 CL8 (2x2Gb)=110
VGA:Sapphire 5870 1Gb=430
HDD:Seagate 500Tb (7200.12)=45
Power:Memonex MD EX Game 600W=75
Case:Magnum2=40
Dvd RW: HP 1270i=30
-----------------------------------------------------------
All:1005
و البته سیستم کامل
CPU:AMD Athlon II X4 635=115
MB:ASROCK 870 E3= 90
RAM:SuperTalent 4Gb 1333 CL8 (2x2Gb)=110
VGA:Sapphire 5850 1Gb=320
HDD:Seagate 500Tb (7200.12)=45
Power:Memonex MD EX Game 600W=75
Case:Magnum2=40
Dvd RW: HP 1270i=30
Monitor: AOC 2036S=160
-----------------------------------------------------------
All:990 + Mouse +Keyboard+Speaker =1050
اتفاقا من هم از همون جا پرسيدم كه 2262 چنده؟ كه گفت 215 هزار تومن. بعد يه مغازه ديگه كه داشتم مي چرخيدم يه چندتايي مانيتور هم داشت. اون گفت 2262 رو 205 تومن مي ده!!نقل قول:
بازار ایران وقتی از در اصلی وارد می شی رو به رو بقل پله برقی سمت راست نمایندگی ال جی مانیتور هارو به نمایش گزاشته وسمت چپ هم ای اوسی
Ultra_Black جان ممنون كه هميشه سوال ها رو با حوصله جواب مي دي.:40:نقل قول:
نقل قول:
اگه از خیر USB3.0 و SATA3 بگذرید میشه کاریش کرد:
CPU:Intel Core i7 920=290
M.B:MSI X58 Pro-E=240
VGA:Zotac GTX460 1Gb=270
HDD:Seagate 500Gb (7200.12)=45
DVD RW:Liteon 24X=25
Power:Memonex MOD EX Game 600W=75
All:1100
فقط يه چند تا سوال برام به وجود اومد:
اين رمي كه شما نوشتيد dual هست يا tripple ؟ واگر در LGA1366 ما رم رو DUAL بزاريم سرعت افت پيدا نمي كنه؟نقل قول:
اين كيس از نظر تهويه و جاي كافي براي اين سيستم مناسب هست؟نقل قول:
و در نهايت مي خوام بدونم براي اينكه بشه :
1.يه مادربورد از GIGA برداشت كه 3 SLOT گرافيك داره و تقريبا همه كاره هست (نه اينكه خيلي هم خفن باشه و 500 تومني)
2. رم بهتر گرفت. مثلا 4GIG و TRIPPLE .
3.وكيس بهتر.
چقدر هزينه بايد بشه. توجه: 1.300 رو كه مشكلي نيست. حالا چقدر ديگه بايد روي 1.300 گذاشت؟!!! با مانيتور گفتما !! (شايد بشه رو مخ داداشه راه رفت و ازش پول گرفت!!!:31:)
يك دنيا ممنون.:40:
نه بابا اين چه حرفيه. اتفاقا خوشحال مي شم از تاپيكي كه زدم بالاخره يه نفر سيستم بخره. چون خودم كه هنوز دارم درجا مي زنم !!!نقل قول:
اول همه از دوست عزير sh.k_5800عذر مي خوام
خیر p6t پس چیهنقل قول:
حالا اگه بخواي اينتل بخري بايد يه مين 440 تومني بخري كه بتوني 16x+16x رو داشته باشي !!!
سه تا 1 گیگ و Tripple هستنقل قول:
ين رمي كه شما نوشتيد dual هست يا tripple ؟
افت که پیدا نمیکنه ولی پهنای باندش نسبتبه Tripple کمتر میشهنقل قول:
واگر در LGA1366 ما رم رو DUAL بزاريم سرعت افت پيدا نمي كنه؟
بله مناسبهنقل قول:
اين كيس از نظر تهويه و جاي كافي براي اين سيستم مناسب هست؟
Gigabyte X58A-UD3R حدود 340نقل قول:
1.يه مادربورد از GIGA برداشت كه 3 SLOT گرافيك داره و تقريبا همه كاره هست (نه اينكه خيلي هم خفن باشه و 500 تومني)
Tripple Channel یعنی چینش رم بصورت 3 تایی یا بعبارتی 3 تا 1 گیگ یا 3 تا 2 گیگنقل قول:
. رم بهتر گرفت. مثلا 4GIG و TRIPPLE .
پس 4 گیگ بصورت Tripple امکان نداره!
Green Infinity حدود 100نقل قول:
3.وكيس بهتر.
حداقل 200 تومن باید بیاد روش!نقل قول:
چقدر هزينه بايد بشه. توجه: 1.300 رو كه مشكلي نيست. حالا چقدر ديگه بايد روي 1.300 گذاشت؟!!! با مانيتور گفتما !! (شايد بشه رو مخ داداشه راه رفت و ازش پول گرفت!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
منظورم LGA1156 هست. اگه پول 1366 رو داشتم كه اصلا مشكلي نداشتم! البته فعلا داريم تلاش مي كنيم براي گرفتن پول زور !!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نقل قول:
خیر p6t پس چیه
در ضمن اگر هم بخوام 1366 بگيرم يه تفاوت خيلي سنگين بين X58A-UD3R و P6T هست. دقت كن:
X58A-UD3R : كراس و SLI : به اين صورته: 16x+16x+8x حالا بقيش رو ولش كن.
P6T : كراس و SLI : به اين صورته : 16x+16x+1x يا 16x+8x+8x .
درسته ؟
اونموقع قصد خرید corei5داشتن که فقط یه برد دوال 16x پیدا کردم که اونم حتی توی amazon نبود ویه فروشگاه ایرانی پیدا کردم که حدود 440 قیمت داده بودنقل قول:
بله ديگه به همين دلايل بود كه بحث به 1366 كشيده شد.نقل قول:
اونموقع قصد خرید corei5داشتن که فقط یه برد دوال 16x پیدا کردم که اونم حتی توی amazon نبود ویه فروشگاه ایرانی پیدا کردم که حدود 440 قیمت داده بود
حالا در باره ي اين درست گفتم؟:
X58A-UD3R : كراس و SLI : به اين صورته: 16x+16x+8x حالا بقيش رو ولش كن.
درسته ؟
اولترا جان بازم ممنون.نقل قول:
نقل قول:
ين رمي كه شما نوشتيد dual هست يا tripple ؟
سه تا 1 گیگ و Tripple هست
نقل قول:
واگر در LGA1366 ما رم رو DUAL بزاريم سرعت افت پيدا نمي كنه؟
افت که پیدا نمیکنه ولی پهنای باندش نسبتبه Tripple کمتر میشه
نقل قول:
اين كيس از نظر تهويه و جاي كافي براي اين سيستم مناسب هست؟
بله مناسبه
نقل قول:
Gigabyte X58A-UD3R حدود 340
نقل قول:
. رم بهتر گرفت. مثلا 4GIG و TRIPPLE .
Tripple Channel یعنی چینش رم بصورت 3 تایی یا بعبارتی 3 تا 1 گیگ یا 3 تا 2 گیگ
پس 4 گیگ بصورت Tripple امکان نداره!
نقل قول:
3.وكيس بهتر.
Green Infinity حدود 100
نقل قول:
چقدر هزينه بايد بشه. توجه: 1.300 رو كه مشكلي نيست. حالا چقدر ديگه بايد روي 1.300 گذاشت؟!!! با مانيتور گفتما !! (شايد بشه رو مخ داداشه راه رفت و ازش پول گرفت!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
حداقل 200 تومن باید بیاد روش!
حالا اگه بخوام يه رم 6GIG با همين فركانس و همون مادربورد گيگا رو بگيرم چقدر بايد بسلفم؟
پاور و كيس هم كه ؟؟ پاور 600W كافيه؟ يعني بعدا براي SLI كافيه ؟ كيس هم اگر تهويش و جاش براي اين سيستم خويه كه هيچي. چون پول اضافي نداريم بديم !!
فقط يه چيزي : من يه DVD RW دارم ولي IDE هست. ميتونم به كانكتور IDE وصلش كنم. چون 3سال هم نمي شه خريدمش و زياد هم كار نكرده.
ممنون:40:
X58A-UD3R حدود 340نقل قول:
حالا اگه بخوام يه رم 6GIG با همين فركانس و همون مادربورد گيگا رو بگيرم چقدر بايد بسلفم؟
SuperTalent 6Gb 1333 CL8 3x2Gb حدود 160
نه حداقل 650 وات میخوادنقل قول:
پاور 600W كافيه؟ يعني بعدا براي SLI كافيه ؟
خوبهنقل قول:
كيس هم اگر تهويش و جاش براي اين سيستم خويه كه هيچي. چون پول اضافي نداريم بديم !!
بله میشهنقل قول:
فقط يه چيزي : من يه DVD RW دارم ولي IDE هست. ميتونم به كانكتور IDE وصلش كنم. چون 3سال هم نمي شه خريدمش و زياد هم كار نكرده.
ديگه نمي دونم چجوري تشكر كنم !!:40:
خوب با اين بحث هايي كه شد تقريبا به اين نتيجه رسيديم:
CPU: INTEL - CORE I7 920 : 290
M.B: GIGABYTE - X58A-UD3R : 340
RAM: SUPERTALENT 6GB 1333 CL8 (3x2GB) : 160
VGA: ZOTAC- GEFORCE GTX 460-1GB : 270
H.D.D : SEAGATE 500 GB : 45
POWER : GREEN - GP685B : 100
CASE : GREEN - MAGNUM : 40
MODEM : ZOLTRIX : 10
MONITOR : LG 2262TQ : 205
KEY+MOUSE : 15
ALL : 1.475.000
توضيح: براي DVD RW از همين قديميه كه IDE هست استفاده مي كنم. POWER رو نميدونستم چي بايد انتخاب كنم. ولي فكر كنم كافي باشه. و قيمتش رو هم تقريبي زدم.
چون قيمت M.B و RAM و VGA و POWER تقريبي هست. مي تونيم قيمت آخر رو انشاالله ! روي 1.500.000 حساب كنيم.
بنابراين با حساب تقريب: ALL : 1.500.000
خوب اين از اين. ممنون مي شم اگه نظرات نهايي رو بگيد. فروم رو كه ديدم يكي از دوستان تاپيكي ايجاد كرده بود مبني بر اينكه با 1.200 لپتاپ بخره يا PC . حالا من اين سوال رو اينطوري مي پرسم:
با 1.500 لپتاپ بهتره يا PC ?!!!
به اميد خدا من اگه اين سيستم رو بخرم حداقل تا 3-4 سال ديگه از ارتقا راحت هستيم؟(به جز گرافيك)
واينكه آيا اين درسته كه كنتراست 2262 از 22500 بيشتره؟ آخه تو عكسي كه ازش رو اينترنت هست (22500) گوشه ي سمت راستش نوشته: 50000:1
واقعا شرمنده ام كه اينقدر سوال مي پرسم.
با تشكر فراوان.:40::11:
مبارکه.نقل قول:
لپتاپ به درد کسی میخوره که در هر حال یه کامپیوتر دم دستش میخواد.معلومه سیستم شما خیلی قویتر از اینه که یه لپتاپ با این قیمت بخرید
بله بیشتره
LG W2262TQ=70000
Samsung P22500= 50000
خیرنقل قول:
درسته ؟
3 x PCIe 2.0 x16 (at x16/x16/x4 mode)
16 لینک 2 تاش 3 تایی هم 16 16 4 لینک
ميشه لينكي از مشخصات اين مين بزارين. منظورم از سايت اصليش هست. و اينكه قيمتش چنده؟نقل قول:
نقل قول:
درسته ؟
خیر
3 x PCIe 2.0 x16 (at x16/x16/x4 mode)
16 لینک 2 تاش 3 تایی هم 16 16 4 لینک
عجيبه !:31: كنتراست LG بالاتره ، زاويه ديد LG بالاتره. اونوقت سامسونگ 10-15 گرونتره ؟!!:31: خوب آدم شك مي كنه !!!:13::31:نقل قول:
بله بیشتره
LG W2262TQ=70000
Samsung P22500= 50000
پاور خوبه؟ قيمتش همينه ؟ اصلا كلا خوبه ؟ !!! پس فكر لپتاپ رو از سرم بيرون كنم؟نقل قول:
ديگه نمي دونم چجوري تشكر كنم !!:40:
خوب با اين بحث هايي كه شد تقريبا به اين نتيجه رسيديم:
CPU: INTEL - CORE I7 920 : 290
M.B: GIGABYTE - X58A-UD3R : 340
RAM: SUPERTALENT 6GB 1333 CL8 (3x2GB) : 160
VGA: ZOTAC- GEFORCE GTX 460-1GB : 270
H.D.D : SEAGATE 500 GB : 45
POWER : GREEN - GP685B : 100
CASE : GREEN - MAGNUM : 40
MODEM : ZOLTRIX : 10
MONITOR : LG 2262TQ : 205
KEY+MOUSE : 15
ALL : 1.475.000
توضيح: براي DVD RW از همين قديميه كه IDE هست استفاده مي كنم. POWER رو نميدونستم چي بايد انتخاب كنم. ولي فكر كنم كافي باشه. و قيمتش رو هم تقريبي زدم.
چون قيمت M.B و RAM و VGA و POWER تقريبي هست. مي تونيم قيمت آخر رو انشاالله ! روي 1.500.000 حساب كنيم.
بنابراين با حساب تقريب: ALL : 1.500.000
خوب اين از اين. ممنون مي شم اگه نظرات نهايي رو بگيد. فروم رو كه ديدم يكي از دوستان تاپيكي ايجاد كرده بود مبني بر اينكه با 1.200 لپتاپ بخره يا PC . حالا من اين سوال رو اينطوري مي پرسم:
با 1.500 لپتاپ بهتره يا PC ?!!!
به اميد خدا من اگه اين سيستم رو بخرم حداقل تا 3-4 سال ديگه از ارتقا راحت هستيم؟(به جز گرافيك)
واينكه آيا اين درسته كه كنتراست 2262 از 22500 بيشتره؟ آخه تو عكسي كه ازش رو اينترنت هست (22500) گوشه ي سمت راستش نوشته: 50000:1
واقعا شرمنده ام كه اينقدر سوال مي پرسم.
با تشكر فراوان.:40::11:
ممنون:40:
اگه ميشه سريعتر جواب بدين. نمي خوام تو شهريور بخرم. مي خوام تو همين هفته تمومش كنم!!!!
اولترا جان حله؟! همين رو بگيرم؟ پاورش چطوره؟ نظر بقيه چيه؟
پست شماره ي 146 رو بخونيد متوجه مي شيد.
ممنون:40::11:
سلام
دوست من حله حله!
همه چی خوبه
پیشاپیش مبارکتون باشه
ممنون اولترا جان!!
شرمنده ينقدر زحمت مي ديم. ولي يه سوال هم در آخر برام پيش اومد كه گفتم بپرسم كه خيالم جمع بشه!!!:20:
گذري زدم به تالار مشكلات مادربورد ، پردازنده و ... يه تاپيك ايجاد شده بود مبني بر صفحه آبي ( صفحه مرگ):
[HTML]http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=416287[/HTML]
كه در آخر به اين نتيجه رسيدن كه چون طرف به ليست رم هاي مورد پشتيباني مادربوردش (QVL)نگاه نكرده بود، رفته بود patriot خريده بود و با مشكل مواجه شده بود. البته يكي از دوستان ذكر كردند كه اين QVL در واقع رم هايي هستند كه روي اين مادربورد تست شده اند.
حالا من رفتم جدول پشتيباني حافظه رو در سايت GIGABYTE خوندم. ولي اثري ازSUPERTALENT نبود!:41:
اين هم لينك دانلود جدول پشتيباني:
[HTML]http://www.gigabyte.ir/FileList/MemorySupport/mb_memory_ga-x58a-ud3r_v2.0.pdf[/HTML]
نظرت چيه؟
و يه سوال ديگه : خوب قطعا من يدونه مودم روي اين مين مي بندم. بعدش اگه 2ماه ديگه بخوام يدونه كارت كپچر بگيرم به مشكلي بر نمي خورم ؟ (كمبود SLOT روي مين رو مي گم؟!)
:40::40: فقط همين!!
اصلا دلیلی نداره که این رم با مادربرد سازگار نباشهنقل قول:
حالا من رفتم جدول پشتيباني حافظه رو در سايت GIGABYTE خوندم. ولي اثري ازSUPERTALENT نبود! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اون لیست هم فقط رم هایی هست که رو مادربرد تست شدند
میتونید با 10 اون هزینه بیشتر Asus P6X58D-E بگیرید تا مشکل اسلات هم نداشته باشیدنقل قول:
و يه سوال ديگه : خوب قطعا من يدونه مودم روي اين مين مي بندم. بعدش اگه 2ماه ديگه بخوام يدونه كارت كپچر بگيرم به مشكلي بر نمي خورم ؟ (كمبود SLOT روي مين رو مي گم؟!)
تشكر.
فقط اين مادربوردي كه انتخاب كرديد رو اگر بگيرم چه چيزهايي رو نسبت به اون مدل از giga از دست مي دم؟
در ضمن اگه مي شه برام بنويسين كه هر كدوم از اين مادربورد ها به چند طريق كراس و sli مي شن؟ و چندX هست؟ 16 يا 8 ؟
ممنون.:40:
هیچی از دست نمی دید و فقط یه اسلات PCI اضافه هم بدست میاریدنقل قول:
فقط اين مادربوردي كه انتخاب كرديد رو اگر بگيرم چه چيزهايي رو نسبت به اون مدل از giga از دست مي دم؟
اغلب مادربردهای X58 از 3Way SLI/Cross Fire پشتیبانی می کنندنقل قول:
در ضمن اگه مي شه برام بنويسين كه هر كدوم از اين مادربورد ها به چند طريق كراس و sli مي شن؟ و چندX هست؟ 16 يا 8 ؟
و لینک تمامشون هم X16 هست
بازم ممنون. :40:
اول تا يادم نرفته اين رو بپرسم: يكي از دوستان هم كه تاپيك زده بودن تقريبا سيستمي شبيه سيستم من دارن جمع مي كنن. منتها سي پي يو رو i7-930 برداشته بودن. كه توي اينتل اطلاعاتش رو خوندم ديدم فركانسش بالاتره. آيا 25 تومن بيشتر ارزش داره؟ ما كه اينهمه داريم پول مي ريزيم تو حلق فروشنده! يه خورده بيشتر بديم كه حداقل بعدا نسوزيم !! مي خواستم ببينم ارزش داره ؟
آخه يه سري چرت و پرت ! توي سايت giga هست. مثل: xhd & green & ... ؟؟؟ :31:نقل قول:
هیچی از دست نمی دید و فقط یه اسلات PCI اضافه هم بدست میارید
آخه يه چيزهايي نوشته كه من دقيقا منظورش رو نفهميدم !!نقل قول:
اغلب مادربردهای X58 از 3Way SLI/Cross Fire پشتیبانی می کنند
و لینک تمامشون هم X16 هست
اين مال p6x58d-e هست. نگاه كن:
[HTML]http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=gFBKfNyhppW9tDbB&templete=2[/HTML]
برو تو زبونه Specifications مشخصات slot ها رو نوشته.
اين هم مال giga هست:
[HTML]http://www.gigabyte.ir/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductI D=3373&ProductName=GA-X58A-UD3R[/HTML]
و يه سوال ديگه : اين سري x58 با سري ex58 چه فرقي مي كنن ؟
اولترا جان سرت رو درد نيارم به طور كلي مي خواستم بدونم كه آيا مادربورد ديگه اي تو همين رنج قيمت از giga پيدا ميشه كه 2 pci داشته باشه؟
واينكه مي ارزه برم اون اسوس رو بگيرم و giga رو با گارانتي آواژنگ (5سال گارانتي!!:18:) ول كنم !؟
يه سوال ديگه:42:: خوب من هر كاري كردم نفهميدم داستان اين مانيتور ها چيه؟؟
2262 كنتراست 70000:1 داره و 22500 كنتراست 50000:1 داره.
2262 زاويه ديدش از 22500 بيشتره.
حالا اصل مطلب اينه: سامسونگ 10-15 تومن گرونتره !!
خوب آدم شك مي كنه؟ به هر كي هم مي گي . اينطوري جواب مي ده: خيلي خري اگه LG بخري:18:
البته خودشون سامسونگ دارن و بعضي هاشون هم فقط از اين يكي اون يكي شنيدن كه كيفيت سامسونگ بهتره؟؟ نمونش داداش خودم !! مي گه راي گيري كنيم !! خوب ديوونس ديگه چه مي شه كرد؟!!:31:
ببخشيد رگباري سوال مي پرسم!! آخه ديگه آخر خطه !!!!:31:
ممنون:40:.
بله چرا که نه؟نقل قول:
اول تا يادم نرفته اين رو بپرسم: يكي از دوستان هم كه تاپيك زده بودن تقريبا سيستمي شبيه سيستم من دارن جمع مي كنن. منتها سي پي يو رو i7-930 برداشته بودن. كه توي اينتل اطلاعاتش رو خوندم ديدم فركانسش بالاتره. آيا 25 تومن بيشتر ارزش داره؟ ما كه اينهمه داريم پول مي ريزيم تو حلق فروشنده! يه خورده بيشتر بديم كه حداقل بعدا نسوزيم !! مي خواستم ببينم ارزش داره ؟
930 بهتر و قویتره و ارزش هزینه اضافه رو هم داره
به قول خودتون چرت و پرت دیگه!:31:نقل قول:
آخه يه سري چرت و پرت ! توي سايت giga هست. مثل: xhd & green & ... ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا چی؟نقل قول:
آخه يه چيزهايي نوشته كه من دقيقا منظورش رو نفهميدم !!
EX58 از SATA3 و USB3.0 پشتیبانی نمی کنندنقل قول:
و يه سوال ديگه : اين سري x58 با سري ex58 چه فرقي مي كنن ؟
با پشتیبانی از SATA3 و USB3.0 متاسفانه خیر!نقل قول:
اولترا جان سرت رو درد نيارم به طور كلي مي خواستم بدونم كه آيا مادربورد ديگه اي تو همين رنج قيمت از giga پيدا ميشه كه 2 pci داشته باشه؟
ایشالا که هیچوقت نیاز به گارانتی پیدا نمی کنید..نقل قول:
واينكه مي ارزه برم اون اسوس رو بگيرم و giga رو با گارانتي آواژنگ (5سال گارانتي!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ول كنم !؟
ولی چاره ای نیست و باید بین یک اسلات اضافه و گارانتی آواژنگ یکی رو انتخاب کنید
---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
از لحاظ کیفیت تفاوت چندانی با هم ندارند و باید خودتون تصویر هر دو رو ببینید و انتخاب کنیدنقل قول:
يه سوال ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : خوب من هر كاري كردم نفهميدم داستان اين مانيتور ها چيه؟؟
2262 كنتراست 70000:1 داره و 22500 كنتراست 50000:1 داره.
2262 زاويه ديدش از 22500 بيشتره.
حالا اصل مطلب اينه: سامسونگ 10-15 تومن گرونتره !!
خوب آدم شك مي كنه؟ به هر كي هم مي گي . اينطوري جواب مي ده: خيلي خري اگه LG بخري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته خودشون سامسونگ دارن و بعضي هاشون هم فقط از اين يكي اون يكي شنيدن كه كيفيت سامسونگ بهتره؟؟ نمونش داداش خودم !! مي گه راي گيري كنيم !! خوب ديوونس ديگه چه مي شه كرد؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشيد رگباري سوال مي پرسم!! آخه ديگه آخر خطه !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
بشخصه تصویر LG W2262TQ رو بیشتر ترجیح میدم
مثلا اين رو براي ايسوس نوشته:نقل قول:
نقل قول:
آخه يه چيزهايي نوشته كه من دقيقا منظورش رو نفهميدم !!
مثلا چی؟
3 x PCIe 2.0 x16 (at x16/x8/x8 or x16/x16/x1 mode)
منظورش چيه؟ يعني يا اسلت اولي 16 و دومي 8 و سومي 8 يا اينكه اولي و دومي 16 و سومي 1 كار مي كنه؟:20::31::13: نمي دونم شايد چرت و پرت گفتم !!!!!
قيمتش چنده؟ 315 تومن؟نقل قول:
بله چرا که نه؟
930 بهتر و قویتره و ارزش هزینه اضافه رو هم داره
حالا از گارانتي گذشته ، كيفيتش كدوم بهتره؟ مي دونم جوابش يه كم سخته ولي حالا نظر شخصيتون رو بگيد.:20:نقل قول:
ایشالا که هیچوقت نیاز به گارانتی پیدا نمی کنید..
ولی چاره ای نیست و باید بین یک اسلات اضافه و گارانتی آواژنگ یکی رو انتخاب کنید
تشكر تشكر تشكر :46:
قیمتش317تومنه
منظورش اینه اگه دو تا کارت گرافیک رو SLI یا Cross Fire کنید اسلات اول و دوم با لینک X16 و آخری با لینک X1 کار میکنهنقل قول:
مثلا اين رو براي ايسوس نوشته:
3 x PCIe 2.0 x16 (at x16/x8/x8 or x16/x16/x1 mode)
منظورش چيه؟ يعني يا اسلت اولي 16 و دومي 8 و سومي 8 يا اينكه اولي و دومي 16 و سومي 1 كار مي كنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمي دونم شايد چرت و پرت گفتم !!!!!
در صورت SLI و Cross Fire با سه کارت اسلات اول با X16 و دو تای دوی با لینک X8 کار می کنند
315-320نقل قول:
قيمتش چنده؟ 315 تومن؟
مادربرد گیکابایت 14 فاز هست و قابلیت 4Way SLI/Cross Fire دارهنقل قول:
حالا از گارانتي گذشته ، كيفيتش كدوم بهتره؟ مي دونم جوابش يه كم سخته ولي حالا نظر شخصيتون رو بگيد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی 4 تا اسلات PCI Express X16 و 2 تا PCI-E X1 و یدونه PCI داره
اسوس 16 فاز هست و قابلیت 3Way SLI/Cross Fire داره
یعنی 3 تا اسلات PCI Express X16 و یدونه PCI-E X1 و دو تا PCI داره
تو بقیه موارد امکانات مشابهی دارند
بشخصه Asus رو بیشتر می پسندم