آره ! من هر بار می کشمش انقد دلم واسش میسوزه ! بچه اس آخه، کوچولوئه، گناه داره !!نقل قول:
Printable View
آره ! من هر بار می کشمش انقد دلم واسش میسوزه ! بچه اس آخه، کوچولوئه، گناه داره !!نقل قول:
world of gooنقل قول:
machinirium
super meat boy
hector badge of carnage we negotiate with terrorists(انگلیسیت باید خوب باشه تا حال کنی)
همشون گیمای توپیین که رد خور ندارن.
machinarium واقعا مثل limbo شاهکاره....ولی ارزشش هم بیشتر هست.چون این همه زیباییرو تو یه بازیه فلش میبینی:40:
کسی میتونه از این بازی ایراد بگیره؟؟؟؟
فک نکنم...ایراد نداشت خدایینقل قول:
کسی میتونه از این بازی ایراد بگیره؟؟؟؟
به نظر من تنها ایرادش کم بودن بازی بود!!البته شاید ایراد نباشه....ولی به قول دوستمون دوست داشتیم بیشتر تو برزخ بمونیم:46:نقل قول:
ایرادش این بود که از توش ایراد گیر نمیشد بیاری
البته یه اکشن مثه TRINE هم هست که پیشنهاد میکنم بازی کنیننقل قول:
اره Trine رو منم دیدم . اونم خیلی قشنگه حیف نشد بازی کنم . باید برم بگیرمش .نقل قول:
سلام , من قسمت پنج گیر کردم ... همونجا که یه درخت هست با شاخه هاش میزند / چیکار باید بکنم ؟
عزیزم باید اون تله هرو بیاری بزازی جلوش خودتم وایسی تا خواست بزنه فرار کن می زنه یه دستش میپره فک کنم یه 5 یا 6 تا دست داره باید همشونو نابود کنینقل قول:
تلهِ خیلی بالاست .. دستم بهش نمیرسه / / / چیکار کنم ؟نقل قول:
میتونی یه عکس بزاری ببینم من خیلی وقت پیش بازی کردم یادم نیست یه چندتا عکس بزارنقل قول:
سه بار باید در مقابل حمله عنکبوت جاخالی بدین. ضربه های پای اون باعث میشه تله آخر سر بیفته رو زمین...نقل قول:
دو سه بار برو جلو که عنکبوته بزنت تا خواست بزنه در برو دوبار که اینکارو کنی تله میوفتهنقل قول:
ولی چه جالب بود اینجاش . کسی واسه بار اول هیچ فکر میکرد که اون شاخه ها عنکبوت باشه ؟نقل قول:
LOLنقل قول:
ولی چه جالب بود اینجاش . کسی واسه بار اول هیچ فکر میکرد که اون شاخه ها عنکبوت باشه ؟
شبیه شاخه بود اول که دیدمش ... فعلا دارم میرم جلو / بازیه باحالیه فقط یه مقدار بدون موسیقی حوسلم سر رفته ...
من یه جا گیر کردم...اونجایی که یه اره ی گرد میاد طرفت،از روش پریدم ولی موقع برگشت نمیدونم باید کجا برم؟؟؟!!!!
همون مسیری رو که اومدی برگرد یعنی باید دوباره از روی اره بپری و ادامه بدی.نقل قول:
میتونی عکس بذاری؟نقل قول:
منم این جا گیر گردم او جعبه رو چطوری اون طرف ببرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام زیبایی این بازی اینه که بدون موسیقی و دیالوگه:46:نقل قول:
وای خدا :18: یه سرچی هم تو صفحات قبل بزنی بد نیست ها . 100 نفر همین جا رو پرسیدن و 1000 بار جواب داده شدهنقل قول:
من اونجایی که یه زنجیر آویزونه گیر کردم،همون جایی که زیر زنجیره برق داره...
جای این جوابمو میدادی بهتر نبود :13:نقل قول:
آقا منم اینجا گیر کردم منتهی هنوز از روش نپریدمنقل قول:
چطوری از روش می پرین؟ جعبه رو می ندازین پایین و بعد میرید رو جعبه و از روش می پرین؟؟
من خیلی امتحان کردم ولی این قدی بلند نمی پره ها! بازم میفته رو ارهه.:41:
این بازی خیلی باحاله رو ps1 بازیش کردمنقل قول:
بهش میگفتیم مرد خمیری
---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:11 PM ----------
اون 2 تا جعبه رو میگین ؟؟نقل قول:
اولی دکمه دومی باید زد بعدی جعبه رو برد زیر اون یکی که رو هم جفت بشن
با اون بالا بر برو بالا جعبه رو بزار سمت چپ اون اهرم و برو بالا بر رو بگیر بکش رو یه لبه اون اهرمنقل قول:
دوستان ببخشید من چپتر 4 تا مونده به آخر گیر کردم، هر چی سعی کردم نتونستم ردش کنم، ممنون میشم راهنماییم کنید.
پیشاپیش ممنون
وقتی جاذبه سمت بالاست و اون دستگاه طرفتون اومد قبل ا اینکه به ته برسه جاذبه رو برگردمنین پایین و طناب رو بگیریدنقل قول:
کسی نیست جواب منو بده؟؟؟
نه فک نکنم.نقل قول:
اون 2 تا جعبه رو میگین ؟؟
اولی دکمه دومی باید زد بعدی جعبه رو برد زیر اون یکی که رو هم جفت بشن
اونجایی که یه کرم واسه بار سوم میاد رو سرش بعد میرسه به یه اره گرد که بالاش یه جعبه است که باس بندازیش بری روش تا وقتی ارهه میاد طرفت از روش بپری. مشکل اینجاست که اونقدی بلند نمی پره که از رو ارهه رد شه!!
عکس بزاری خیلی بهترهنقل قول:
با عکس بهتر میشه کمک کرد
ازون جایی که تاپیک شده بحث در مورد راهنمای بازی شده
این لینک رو براتون میذارم.ولی باور کنید لذت بازی به فکر کردن خودتونه
راهنمایی قدم به قدم LIMBO
تو راهنماشم همینو نوشته بدبختانه. فقط مشکلش اینه که بلند نمی پره که از رو تیغه رد شه. ولی بازم مرسی یه کاریش می کنم.نقل قول:
وای عجب بازیه شاخیه...3روزه تموم شد :دی
معما هاش قبل از اینکه جالب و هیجان اور باشن یکم روی اعصاب راه میرن(به نظر من البته)
اگه موسیقی درست حسابی داشت احساس بهتری به ادم منتقل میشد بدون موسیقی یکم بی روحه:41:
توی این سبک فقط world of goo
اينجا بايد چكار كنم ؟ اون سكوهاي جلوتر نمي تونم بهشونن برسم ميفته پايين ؟؟ قلق خاصي داره ؟؟
دوست عزیز شما الان کدوم چپتر هستی؟نقل قول:
البته فکر کنم اونجایی باشی که باید بری سمت چپ و چند تا لوله هست باید اونو تاب بدی تا یه سرش بره بالاتر و بتونی بپری.
اگه اشتباه نکنم اون جایی هستی که یه جعبه از بالا می افته پایین ، از اون ور هم یه چیزی میاد شبیه رنده :دینقل قول:
اگه اونجایی ، باید صبر کنی جعبه بیفته زمین ، بعدش بری روش و در آخر از روی اون ((رنده یا هر چی که هس)) بپری اون ورش :دی
البته فکر نکنم اینجاش گیر کرده باشی چون خیلی آسونه !