کسی نیست مرا یاری دهد ؟نقل قول:
Printable View
کسی نیست مرا یاری دهد ؟نقل قول:
به احتمال زیاد فیلمش بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رم هم هر ظرفیتی میگیری سعی کن حداقل کلاس 6 باشه که مخصوصآ تو فیلم برداری به مشکل نخوری
زیاد به امتیاز ها فکر نکنید چون اینقدر کیفیتها نزدیک به همند که نمیشه بگی این بهتر از اون یکیه :5:
هادی جون یادم نبود این دوربین سرعت عکاسیه بالای داره با فیلم FULL HD (FZ100)
برای همین باید 6 به بالا باشه احتمالا 10 خوبه واسش
اما تو دفتر چه نوشته
همراه دوربین نخری بهتره
:40:
ببخشید ... من دو هزاریم کجه :31: ... نگرفتم چی گفتید ...نقل قول:
:19::19::33::22::33::19::19:
ببخشید من یکم عجله دارم ... اگه میشه خیلی زود کمکم کنید ... بین دو راهی موندم ... نمیدونم FZ35 بگیرم یا FZ40 ?!! ... راستی فکر کنم این FZ40 که دیجی کالا داره میفروشه گارانتی و ضمانت نداره ... با این حساب چی ؟ ... می ارزه ؟ ... راستی FZ40 دفترچه راهنمای فارسی داره ؟ ...
کسی سر در نیاورد چرا تو سایت photographyblog قیمت FZ40 کمتر از FZ35 هستش ؟
این ماجرای رم چی شد ؟ ... کلاس 6 بالاخره خوبه یا نه ؟ ... یه چیزی میخوام به هیچ وجه اذیتم نکنه ... این دیجی کالا رم 16 گیگ ADATA رو که کلاس 6 داره و گارانتی مادام العمر داره رو داره میده 42 هزار تومن ... این خوبه ؟
منم مثل [H@di Soft] هنوز بین FZ35 و FZ40 موندم ، هر چند[ ELSIN ] تاکید دارن FZ40 بهتره ،
آخر این هفته می خوام برم خرید .... موندم واقعا FZ40 به اندازه حدود 60 تومن که بالاتره برتری مهمی داره یا نه ... یا همون FZ35 رو بگیرم .. این مابه التفاوت قیمت رو بدم رم بالاتر و بهتر بگیرم؟؟
نقل قول:ببینید برای افزایش 2mp با افزایش نویز روبهروییم کاریش هم نمیشه کردنقل قول:
اما این نویز کم رو نمیشه با واید عالی زوم عالی فلش 9.5m جای فلاش که میشه کلی چیز به دوربین اضافه کرد (FZ100) و 3 اینچ LCD و ... عوض کرد :46:
همه اینا به کنار firmware هم به روز شده نمیشه از اینا گذشت :10:
خود من اگر حالا بخواهم دوربین بخرم یا HS10 یا یکی از این دو یا SX30 رو انتخاب میکردم (SX30 به نظر بهتره بیشتر برای زومش:31:) HS10 هم که تکه تک :5:
FZ35 مال 2009 بود اینا مال 2010 هستند
کلا نمیتونید صبر کنید تا D3100 بیاد هوم
60 تومن برای من مهم نیست چون چیزی که عوض میشه رو دوست دارم
رم هم کلاس 10 بگیر تا اذیتت نکنه 8GIG هم فکر کنم کفایت کنه
8GIG کلاس 10 باید 25 تومن باشه
با توجه به زوم بیشتر وامکانات بیشتری که تو مد عکس وفیلم برای این دوربین تعبیه شده
به نظر من اون اختلاف قیمت ارزش داره :5:
بله تازه باطریشو یادم رفت FZ40 Battery life (approx.) 580 pictures (CIPA Standard)
580 عکس یعنی 110 عکس بیشتر از FZ35
والااااااااااا
من آخرین قیمتی که از fz35 تو سایت پیدا کردم 470بود که هم قیمت باfz40 هستش.کجا میتونم fz35 رو 60تومن کمتر از fz40 بگیرم؟
آخه عکسای fz35خیلی بهتر از fz40 و fz100 هستش.اما اگه قرار باشه از کم شدن کیفیت عکسش صرف نظر کنم نوع جدیدش fz100 رو میگیرم که آپشنای خیلی بیشتری داره.
کیفیت عکس FZ40 و FZ100 کمتر از FZ35 نیست فقط کمی نویزش بیشتره که اونم
بدلیل داشتن پیکسل بالاتره ولی زوم و کارایی بهتری نسبت به FZ35 دارن که
خریدشون رو توجیح میکنه :46::5:
470 چه خبره :13: نمیارزه :41:نقل قول:
تو بازار تهران باید کم تر از 450 باشه (fz35)
به SX30 هم فکر کنید :46: دوربین خوبیه
یا G12 یا LX5 (اگر زوم 7 و 5 کم نباشه براتون)
در مورد FZ100 درست میگید ... خیلی نویز داره و کلا رنگا رو بهم میریزه ... ولی FZ40 در بعضی موارد حتی بهتر از FZ35 عمل کرده ... من دیروز خواستم FZ40 سفارش بدم که یهو چشم خورد به فروشگاه اینترنتی نیکاسو که SX30 رو قیمت زده 530000 ... با خودم گفتم اگه دیجی کالا بی گارانتی بیاره قیمتش میشه حدود FZ40 ... ولی امروز که با دیجی کالا تماس گرفتم گفتن دوربین های کانن رو با گارانتی میدیم ... پس قیمتش یه چیزی نزدیک به همون 530000 تومن میمونه ... !! حالا دوباره میخوام همون FZ40 رو سفارش بدم ... 11x زوم بیشتر که فقط بعضی جاها به کار میاد اینقدر نمی ارزه که شفافیت عکسای پاناسونیک رو از دست بدم ... حالا دیگه این بماند که SX30 خیلی سنگین و آزار دهندست ... در ضمن من که زورم نمیره فلاش اکسترنال بگیرم ... پس باید یه دوربینی مثه FZ40 بگیرم که خودش فلاش قوی داشته باشهنقل قول:
اگر 470 میخوای هزینه کنی به نظر من اشتباهه که FZ40 رو نگیری
یکمی بیشتر تحقیق کنی بهتره :5:
دوستان به نظر شما من از این 2 دوربین کدام بخرم و لطفا با علت بگید
1: canon sx30
panasonic fz100
البته تو چند تا سایت خارجی دیدم به پاناسونیک امتیاز 5 از 5 دادن ولی به کانن 3.8 از 5
ما هم که گفتیم پاناسونیک بهتره اونم با قیمته پایینتر دیگه چی میخواینقل قول:
چون این دوتا دوربین تازه وارد بازار شده هنوز کسی اطلاع دقیقی از اونا نداره
پس مجبوریم فعلا به اطلاعات سایتهای خرجی اکتفا کنید :5:
کیفیت عکس SX30 بالاتره ... زومش که محشره ... قیمتشم مناسب تره ... در عوض وزنش زیاده و وقتی یه مدت طولانی تو دستت باشه اذیتت میکنه ... فلاش داخلیش نسبت به FZ100 کمتره ... مانیتورش هم کوچیکتره و کیفیت مانیتورش به FZ100 نمیرسه ...نقل قول:
FZ100 عالی فیلمبرداری میکنه ... امکانات و اختیارات خوبی داره ... مانیتورش بزرگ و با کیفیته و مثه SX30 میچرخه (چرخانه) ... فلاش قوی داره (9.5 متر) ... و مثه SX30 فلاش اکسترنال هم میخوره ... زومش به اندازه ی SX30 نیست ولی قابل قبوله ... خوش دسته ... ولی با همه ی این تفاسیر عکساش یه خورده نویز داره و بعضی مواقع رنگارو غیر طبیعی و مصنوعی نشون میده (به دلیل کاربرد سنسور Cmos) ... و قیمتش هم زیاده ...
حالا خودت ببین کدوما واست مهم تر هستن و یکی رو انتخاب کن ...
اگه عکس و زوم خوبتر رو میخوای SX30 بگیر ... ولی باید وزن زیاد ، فلاش ضعیف (نسبت به FZ100) ، مانیتور کوچیک رو هم مد نظر داشته باشی ...
ولی اگه بیشتر فیلمبرداری خوب ، امکانات زیاد ، فلاش قوی ، مانیتور بهتر (نسبت به SX30) رو میخوای FZ100 بگیر ... ولی همون طور که گفتم نویز تصاویرش زیاده و قیمتشم خیلی زیاده ...
در کل به نظر من FZ100 خیلی سرتره تا SX30 ... ولی نه با این قیمت بالا ...
من خودم که دیگه FZ40 سفارش دادم ...
دوستانی که ساکن تهران هستن!!!!!!!!!! میشه لطفا" بگید قیمت fz-45 توبازار چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من ساکن بوشهرم .میخواستم ببینم از دیجی خرید کنم بهتره یا بگم یکی از دوستام از بازار تهران بخره؟
دوربین من سونی HX5 که 10X زوم اپتیکال روی فیلمبرداری میکنه حدود 7 تا 8 ثانیه طول میکشه که در حالت فیلمبرداری از زوم صفر به زوم 10X برسه!
حالا FZ100 که 24X زوم اپتیکال داره در حالت فیلمبرداری چند ثانیه طول میکشه که از زوم صفر به زوم 24X برسه؟؟
من که بالاخره و با راهنماییهای دوستان FZ40 سفارش دادم ، می خواستم 5شنبه، جمعه هفته پیش برم بخرم که یکی از آشنایان گفت داره میره بانه ، بهش سفارش دادم از اونجا برام بیاره ... می گفت ارزونتر می افته ، حالا باید یه 2 هفته ای صبر کنم تا به دستم برسه ...
با تشکر از همه اونایی که با صبر و حوصله راهنمایی می کنن به خصوص vvc و ELSIN:11:
دوست عزیز
خرید دوربین از بانه به نظر من ریسک زیادی داره
چون معمولآ اونجا اگر کسی نا آشنا باشه جنس خراب میدن
اونم کالای حساسی مثل دوربین
در ضمن من خودم 2 بار اونجا رفتم ولی دوربین عکاسی در این حد اونم به قیمت مناسب ندیدم :5:
پیشاپیش مبارک ایشالا لنزش براتون بچرخه و عکس های خوب بگیرید :11:
بانه, فکر نمی کردم دوربین داشته باشند اما به اون آشناتون بگید کامل تست کنند و سالم تحویل بگیرند (بهتره بعد از خرید تو شهرتون بیمش کنید :46:)
منتظر عکس های زیباتون هستیم (همین ادرس امضا من) :10:
تو سایتای خارجی قیمت fz100 با sx30is حدودا یکی هستن اما حالا چرا تو ایران 60تومن اختلاف قیمت دارن!:13:من که منتظرم نظر اونایی که خریدن رو بپرسم.من نزدیک به 100 عکس از این دوربینا دانلود کردم که به نظرم fz100 خیلی نویز داره تو سایتنمونه عکس دوربینای مختلفو در شرایط عکاسی یکسان در مود های مختلف گذاشته.کد:http://www.imaging-resource.com
تو سایتعکسای fz100 رو بیشتر رو زمینه ماکرو و اسپرت مانور داده که مربوط میشه به قوی تر بودن دوربین به این 2حالت.اما عکسای sx30is بیشتر مانورا روی حالت نویز کم تو زوم بالا و عکاسی پرندگان بود .کد:http://www.dslrphoto.com
تو سایتهم که حالت های مختلف رو گذاشته بود که به نظرم برای مقایسه 2دوربین باید صحنه و شرایط عکاسی یکی باشه که تو فرم ها از عکسای sx30is بیشتر تعریف شده بود اما سرعت شاتر دوربین ها خیلی با هم تفاوت داشت.معمولا عکسای sx30is با سرعت 1/5 ثانیه گرفته شده بودن اما عکسای fz100 روی 1/2000 ثانیه گرفته شده بودن :8:کد:www.dpreview.com
کد:http://forums.dpreview.com/forums/readflat.asp?forum=1010&message=36500928&changemode=1
کد:http://forums.dpreview.com/forums/readflat.asp?forum=1010&message=36517230
اره منم خیلی تو این قضیه موندم که برای چی ؟؟؟نقل قول:
هم که حالت های مختلف رو گذاشته بود که به نظرم برای مقایسه 2دوربین باید صحنه و شرایط عکاسی یکی باشه که تو فرم ها از عکسای sx30is بیشتر تعریف شده بود اما سرعت شاتر دوربین ها خیلی با هم تفاوت داشت.معمولا عکسای sx30is با سرعت 1/5 ثانیه گرفته شده بودن اما عکسای fz100 روی 1/2000 ثانیه گرفته شده بودن
چون میدونید که مثله مهمیه چون باعث افزایش ISO میشه و بعد تو عکس باعث افزایش نویز . F هم کوچیک میشه که توی عمق عکس مهمه
نمیدونم چرا این کار رو کردند
مشکوک میزنه :13:
دوستان من فردا باید پول بریزم به حساب دیجی کالا واسه FZ40 ... خواستم نظرتون رو راجع به خرید اینترنتی از این سایت بدونم ... چون اولین باره که از این سایت خرید میکنم نمیدونم چقدر مطمئنه ! . . . . .
من تاحالا تو این فروم ازش بد نشنیدم
ایشالا که مشکلی نداره
تو وب یه سرچی بزن
پیشاپیش مبارک :11:
جزء سایتهای معتبرهنقل قول:
البته تو یه سری از شهرها هم تحویل حضوری دارند
ببین اونجایی که هستی شاید نمایندگی داشته باشه
به گفته خود سایت هم رتبه اول رو تو سایتها بدست اورده :5:
ممنون از دوستان ... شهری که من توش زندگی میکنم شوش دانیال هستش ... یکی از محروم ترین جاهاااا ... ؟!!!
در هر حال من که پول رو واریز کردم ... گفتن تقریبا 72 ساعت دیگه میرسه ...
از همه دوستان به ویژه ELSIN و vvc تشکر میکنم ... :11: ... I Love You :40:
آها ... یه چیزی یادم اومد ...
نکات ایمنی در مورد باطری و شارژش رو بهم بگید .... ... .. . اگه نکته ی خاصی هست !
والا ما که خریدیم بهمون گفت همین جوری برو بزن به برق 3 ساعت بعدشدر بیار تا 30 دقیقه دوباره 3 ساعت بزن به برق :18:
اما فکر نکنم این جوری درست باشه برو تو انجمن موبایل بپرس چون همه اینا یونی هستند دیگه
نکته مهم اینه که بار اول خالی بشه بعد بزنی به شارژ یا همون جوری که هست (نیمه پر) برنی به شارژ
پیشاپیش مبارک باشه انشاالله لنزش واست بچرخه :8:نقل قول:
باطری هم اینجوری که من شنیدم و خودمم اینکاررو میکنم بعد از هر چند بار شارژ یه بار
بزاری کامل خالی بشه بعد دوباره شارژ کامل بکنی عمر باطریت زیاد میشه :5: :40:
اگه کسی fz40 خریده بیاد توضیح بده دربارش که چجوری؟ مخصوصا عکساش.
مرسی
ایول همینه یادم اومد برای لبتاپ هر هفته این کار رو میکنند
اما چیزی که مهمه باره اوله
آره ... ELSIN درست میگه ... بار اول مهمه و منم میخوام بدونم بار اول چیکار کنم ... واسه موبایل ، موبایل فروشای (سنتی:31:) اینجا میگن باید بار اول به مدت 8 ساعت بذاری تو برق !! ... ولی فکر کنم این دیگه قدیمی شده و واسه باطری های جدید اشتباهه ! ... حالا اگه کسی اطلاع بیشتری داره منو مطلع کنه ... تنکس .نقل قول:
باطریهای لیتیوم دوربین وقتی رو شارژ میزاری به محض اینکه باطری شارژ شد
برق رو قطع میکنه یعنی دیگه برق به باطری نمیرسونه پس شارژ اضافه بی فایده هست حتی برای بار اول :5:
آره ... منم همینو میگم ... ولی مطمئنا شارژ بار اول و دوم ، با شارژ دفعات بعد باید یه فرقی داشته باشه ... ببخشید که زیاد به باطری و شارژ گیر میدم ... آخه شارژ دوربین واسم خیلی مهمه ...نقل قول:
اقا ايشالا دوربين مبارکت باشه
در مورد شارژ هم نگران نباش
شارژ اول و دوم هيچ فرقی با دفعات بعدی شارژ ندارد
اينا بامبول بازی و بيسوادی فروشنده های خيابان جمهوری است
تو راهنمای دوربين دقيق توضيح داده پروژه شارژ کردن را
همان را انجام بده خيالت هم تخت
راستی ما همگی منتظريم شما تجربه ات را از اين دوربين جديد به ما هم منتقل کنی
منم قصد خريد fz-35 داشتم ولی مينيمم قيمت در جمهوری با گارانتی بانيان 450 هزار تومان بود
اينه که گفتم يک کم صبر کنم شايد اصلا fz-40 را خريدم
کار خوبی کردی اخرشم fz40 رو میخری :46:
بالاخره FZ40 بهم رسید ... از کجا ؟ ... از تهران دیگه ! ... با چی ؟ ... با پست دیگه ... :31: ...
FZ40 رو به همراه یه مموری 16 گیگ ADATA کلاس 6 (42000) ، یه کیف (25000 تومن) ، سه پایه (به عنوان هدیه) ، فیلتر UV و محافظ LCD از دیجی کالا گرفتم 540000 تومن ...
بعد از اینکه خوب باهاش کار کردم چند تا عکس واستون میذارم ... راستی : دفترچه ی راهمای فارسی هم همراهش هست ... هر کی خواست بگه تا فایل PDF راهنما رو واسش بذارم ... فعلا ... :8:
مبارک باشه منتظر عکساتون هستیم :5::40: