gears of war 2
Resident Evil 5
Assassin Creed 2
forza 3
Printable View
gears of war 2
Resident Evil 5
Assassin Creed 2
forza 3
نقل قول:
بابا این یعنی چی ما که هنوز نتونستیم بعد 2- 3 سال آخر گرافیک CRYSIS رو ببینیم ولی cod رو با تمام جزئیات دیدم به نظر من هم CRYSIS در رتبه دوم بعد از METRO 33 که واقعاً گرافیک وحشتناکی داره crysis به گرد پاش هم نمیرسه چه برسه به cod که زپرتی بیش نیست
در ضمن هرکی تونست مترو33 رو با آخرین جزئیات روی 1024 در 768 بازی کنه یه نرخ فریم درست بزار
من شنیدم چون بازی در اصل برای pc ساخته نشده حتی با گرافیک 5870 هم در high-end افت فریم داره(منبع موسق نیست)نقل قول:
حرف شما کاملآ درسته و این پست من فقط نظرات دوستان رو نشون میده و دلیلی بر بهترین گرافیک نداره...شاید دلیل اینکه COD6 اول از همه قرار گرفته فقط به خاطر اینه که رو اکثر سیستمهای خانگی با رفرش راتینگ بالا و گرافیک به مراتب بهتر از سایر هم رده های خودش اجرا شده...نقل قول:
بابا این یعنی چی ما که هنوز نتونستیم بعد 2- 3 سال آخر گرافیک CRYSIS رو ببینیم ولی cod رو با تمام جزئیات دیدم به نظر من هم CRYSIS در رتبه دوم بعد از METRO 33 که واقعاً گرافیک وحشتناکی داره crysis به گرد پاش هم نمیرسه چه برسه به cod که زپرتی بیش نیست
اینو کاملآ درست گفتین...من با کارت گرافیک XFX 9800GT 1G DDR3 رو بالاترین رزولیشن و بالاترین تنظیمات گذاشتم و در عین ناباوری کم آورد ! بازیه METRO 2033 از نظر گرافیک فوق العادست و مناسب برای کسانی که قصد دارن کارت گرافیک خودشون رو محک بزنن..نقل قول:
در ضمن هرکی تونست مترو33 رو با آخرین جزئیات روی 1024 در 768 بازی کنه یه نرخ فریم درست بزار
تو قسمت دوم باید بگم برای من هم که کارتم GTX260 هست کم آورد فکر کنم باید مولتی جی پی یو باشه سیستم
Cod ModernWarfare 2
Mafia II
Crysis
من بازی رو توی رزولوشن 1024*1280 با بالاترین جزئیات بدون هیچ مشکلی اجرا می کنمنقل قول:
گرافیک GIGA 4890 OC
crysis => اینم خداییش هنوز ته گرافیکشو ندیدم !!!! ولی hight که خیلی قشنگ بود !!
mw2
mafi ii
pes 2011 => خداییش گرافیکش خوبه !(اینو از نظر نسخه های قبل گفتم)
اتفاقا بازی در اصل واسه PC ساخته شده ... منبع موسق هست ... :27: احتمالا با نسل بعدی گرافیکهای Dx11 راحت بشه با تمام جزئیات بازی کرد همین الان فقط GTX480 هست که می تونه این بازی خوف رو در 1080*1920 به بالا اجرا کنه ! اونم با Tess , DOF ....نقل قول:
:31::31::31::31::31:مگه 4890 چقدر قویتر از 260 هست عزیز نهایتا 5 فرم فرق کنه آخرش دیگه فکر کنم 10 فریم بازی کردی:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:نقل قول:
pes 2011
farcry 2
crysis
حدود 15 قویتره . من در اجرای بازی با اون مشخصاتی که گفتم هیچ مشکلی ندارم. بازی کاملا روان اجرا می شه.نقل قول:
cpu شما چیه. مال من x4 965 هست.
البته اینا مال DX10 هست و در DX11 همه چی فرق می کنه. حتی GTX460 هم توی DX11 و بالا ترین جزئیات یک جورایی کم میاره.
با گرافیک ترین بازی همین زندگیه که خودش یه بازیه بزرگه!:27:
cod : mw2
mafia2
+نقل قول:
GTA IV
+
بازیهایی که در آینده میاد: CoD: BO
خنده دار ترین حرفی که تو عمرم شنیدمنقل قول:
شما لطف کن منبع موسقتو بزار اینجا:27:
بعدشم بازی بر روی DirectX9 نوشته شده یعنی چه کارت شما DX 89 داشته باشه چه DX 9 در هر صورت با یه کیفیت اجرا می کنه
فقط کارت ضعیفتر رو مجبوریم گرافیک بازی رو بیاریم پایین تا روون اجرا شه
در ضمن IV در اصل بر روی پلتفرم XBOX360 نوشته شد و بعد از پورت کردن و عیب ریزی (برخلاف عیب زدایی!!) برای PC عرضه شد به طوری که ویرایش اول بازی اصلا قابل بازی کردن نبود و بعد از 7 ویرایش مردم می تونن بازی کنن
به نظر من باید یه تاپیک برای این کنسول دارای .. بزنیم
آخه گرافیک کنسول کجا PC کجا :31::31::31::31:
ازونجایی که شما کلا خیلی فنی هست .. و ما نمی تونیم به زبان شما سخن گوئیم ..همچنان با همین زبانی که n00b هست ادامه میدیم :lol:نقل قول:
والا من در مورد Metro 2033 صحبت می کردم نه هیچ بازیه دیگه ای !!!!!!!!! نمی دونم شما با guru3d آشنا هستی یا نه ولی یه سر بهش بزن تو تست تمام کارتهای Dx11 ازین بازی استفاده شده و توضیحی که خود ریویو کننده داده اینه که, چون Metro 2033 بشدت از افکتهای Dx11 استفاده کرده و فوکوس تیم سازنده بازی بر روی استفاده از آخرین تکنولوژی بوده .. برای همین ریویو کنندگان و متخصصین سایت تصمیم گرفتن که Metro 2033 فقط در راستای تست کارتهایی با قابلیت Dx11 پیش بره ! و دلیلی وجود نداره که کارتهای dx9 یا dx10 رو , رویه این بازی تست کنن !!! (چون اصل افکتهای سنگین بازی که بین کارتهای گرافیک مختلف تفاوت ایجاد می کنه , در حالت Dx11 هست) ....
دوست عزیز لطفا با دقت بیشتری جملات رو مطالعه کن:46: .....
جناب پستی که شما نقل قول کردین نقل قول کرده بود به پستی که می گفت GTA IV گرافیکش خوفه
پس صحبت های شما خود بخود مربوط میشه به بازی GTA IV!!
در ضمن من این بازی که شما می گی رو ندیدم ولی اگه از DirectX 11 بهره میبره پس حق با شماست
لول ! چه اشتباهی (سوتی درواقع) .. کلا می خواستم یه پست دیگه رو نقل و قول کنم , جملاتم با جواب اون اشتباهی هم قاطی شده .. چه می خواستم بگم !! چی شده ... :27: شرمنده همه دوستان .. مغزمان رو به زوال گرویدیدِیَـد پسرِیَم (اشاره به باباشاه:دی)نقل قول:
Uncharted
GOW 3
اولین بار تاثیر قویی روم داشت:crysis
GTA IV
بغیر از کنسولیها گفتم....
DIRT 2 واقعا برام زیبا بود .
DIRT 2 زیباترین ریسینگه!نقل قول:
حداقل رو PC !
پیشاپیش Crysis 2 !
من دوباره نظر می دم :31:
جلوجلو = COD Black Ops
Crysis
mafi II
و تو بازی های ایرانی
گرشاسپ (اگه به شمشیر نادر 30 بدیم این بازی امتیازش 100 هست :8:):10:
حتما بازی کنید
این گرشاسپ قضیش چیه راستی؟!:31:شنیدم میگن با اینکه بازی made in iran هست ولی رو سیستم های خودشون کم آورده!!!:20:(بعد نشستن فکر کردن با خودشون گفتن این بازی رو که خودمون ساختیم چطوریه سیستم تعجب کرده موقع اجرای بازی!!!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
battlefield 2
Devil May Cry 4
GTA IV
Need For Speed UnderCover
Call of duty هر سال نسبت به ساير بازي هاي همون سال
من با همین بازی های قدیمی حال می کنم.
نظرم: GTA III
البته سیستم هم قدیمی هستا .......
خوب معلومه کی اوله دیگه با اقتدار اعلام میکینم crysis کلا بازی هایی که با موتور cry Engine ساخته شدن خیلی گرافیک خفنی دارن و از محیط های بزرگی هم پشتیبانی میکنن مثل farcry 2 که خیلی محیطش بزرگ بود
در ضمن metro 2033 هم واقعا عالی بود البته اگه کارت گرافیکتون dx11 رو پشتیبانی میکرد که دیگه خیلی با حال میشد
GeOW هم اگه با کابل hd 1080 بازی میکردید اونم تو LED خیلی بهتون حال میداد
cod:mw2 هم از نظر جزئیات واقعا عالی بود و معلوم بود واقعا روش کار شده ولی کلا از بازی های هم نسل خودش عقب تر بود
waiting foooooor
cod:bo
Geow:3
crysis 2
metro 2033
cod:mw2
کرایسیس....
انچارتد 2
و
بدون شک خدای جنگ 3
just COD BLACK OPS
یک مرحلش بود تو جنگلهای ویتنام رودخانه هم داشت واقعآ گرافیکش رو اونجا درک کردم
اتفاقا تنها جایی که متوجه ضعف انجین IW شدم همین پوشش گیاهی مزخرف تو Black Ops بود!نقل قول:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!جان! !!!!!:18:نقل قول:
اتفاقا تنها جایی که متوجه ضعف انجین IW شدم همین پوشش گیاهی مزخرف تو Black Ops بود!
شما حتمآ با کیفیت پایین داشتی بازی می کردی:27:
رو high بذار ببین چی میشه
من الان هم مدرن وارفار رو دارم و هم بلک رو میزارم بازی می کنم میفهمم چی به چیست
حتمآ سیستمت رو اپگرید کن
به نظر من که Anno 1404
هر چند که بازی نسبتا ناشناخته ای هست و کمتر کسی پیدا میشه که بازی کرده باشه.
من با COD : Modern Warfar 2 خیلی حال میکردم هر چقدر بازی میکردم سیر نمیشدم . واقعا گرافیکش عالی بود .
COD : B O دستم نرسیده ولی فکر کنم از گرافیکش از M W 2 بهتر باشه .
بازی دومی که کردم و گرافیکش هم خوب بود DIRT 2 بود . بعد اون Sniper : Ghost Warrior واقعا عالی بود مخصوصا حرکتهای اکشنش .
بعضی دوستان عجب بازی هایی رو میگن! :31:
کلا سری COD گرافیک فوق العاده ای نداره یعنی در حد 10 نیست فوقش بهش 9 از 10 میشه داد...
این لیست به نظر من کاملتره. فقط از بازی هایی که در راهن باید این بازی ها رو هم اضافه کرد:نقل قول:
گرن توریسمو 5
گیرز 3
کیلزون 3
کرایسیس 2