شما میخوای چاق بشی یا هیکل ورزیده داشته باشی ؟
این 2تا خیلی فرق میکنن
Printable View
شما میخوای چاق بشی یا هیکل ورزیده داشته باشی ؟
این 2تا خیلی فرق میکنن
سلام دوستان
من الان 17 سالمه و دچار لاغری مفرط هستم(این نظر خودمه چون همه دوستام وزن نرمال دارن)
خورد و خوراکمم که خوبه شکر خدا
شدم پوست و استخوان خالی
مچ دستم رو لمس کنین فقط استخوانه
خیلی ضعیف شدم
مشکل چی میتونه باشه؟!!!
من هم همین مشکل رو دارم
من 18 سالمه
---------- Post added at 10:37 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
من هم همین مشکل رو دارم
من 18 سالمه
از مکمل غذایی فروگلوبین استفاده کنید !
سلام اقا..اقا ما هم گريان گير همچين معضلي هستم که بيشتر تقصير خودمه...بي رو در واسي بگم ..سستم..همش هم از (خ و د ا ر ض ا ي ي) هست که چيزي جز پشيموني نداره.مريضيم اقا مريض خدا شفا بده..علاجشم ..ورزش ورزش ورزش...توصيه ميکنم قرص سيپروهيپتادين اصلا به هيچ وچه استاده نکن..چون کورتن داره ..بعدا پدرتو در مياره..ميتوني از قرض مخمر آبجو هست استفاده کني که بي ضرر هست که قيمت 30 قرص ميشه 6000 تومن داروخونه ها دارن.... بازميگم خودتو بنداز با بچه ها برو باشگاه اونم به طور اصولي و بدون استفاده از کراتين و مکمل هاي ديگه...بيش از اين ضرر بسه ديگه...اخه يکي نيست بگه تو که لا لايي بلدي چرا خوابت نميبره...ولي ادم که نميتونه واسه خودش لا لا يي بخونه...به نظر شما ميتونه..؟؟؟ خودم الان با قد 180 و وزن 53 و سن هم 23 سال..خدايا خودت نظري کن..
به یه دکتر غدد مراجعه کن.نقل قول:
شاخص توده بدني از تقسيم وزن به كيلوگرم به قدضربدر قد به متر بدست مياد بين 20 -25 طبيعيه كمتر از 20 لاغرينقل قول:
مسئله لاغري هيچ ارتباطي با عمل مذكور نداره و اينها فقط تخيلات شماست و از نظر علمي كاملا بي اساسه
با هم رو راس باشیمنقل قول:
اون مشکلی که تو دوره بلوغ خیلی ها از نوجوون ها رو گرفتار میکنه اطرافت نیست؟
اون مساله بدجوری لاغر کننده هست...:27:
شما منبعی داری که این حرف شما رو ثابت کنه؟!نقل قول:
دوستان باور کنید این چیزی که میگید هیچ ربطی به لاغری نداره!!
من آزمایش خون هم گرفتم ولی نبردم پیش دکتر
اون چیزایی که خودش توی ورقه آزمایش نوشته(منظورم حد نرمالش هست)مال من تقریبا نزدیک به نرماله
اطرافیان گفتن احتمال داره تیروئیدت پرکار یا کم کار باشه
یه نکته ای هم بگم:
من شدیدا گواتر دارم.کریس رونالدو رو دیدین؟ از اون شدیدتر هم هست
بحثمون تو این زمینه فقط باعث بن شدنمون میشهنقل قول:
اگه خیلی اصرار دارین پیام خصوصی بدین..
دوستان عزيز لاغري هيچ ربطي به اون چيزي كه شما ميگيد نداره،من از چندين دكتر سوال كردم ....
درسته باعث تضعيف بدن ميشه اما ديگه لاغري مفرط جزوش نيست
منم مشكل شما رو اشتم(لاغزي)پيش چندين دكتر رفتم با دارو هاي مختلف كه تقريبا همچون بي اثر بودن تا اينكه يكي يه داروي گياهي بهم معرفي كرد چند ماه استفاده كردم خيلي تغير كردم ،اما مهم ترين چيز همون رژيم غذايي باور كنيد...:20:
خب عزیز چه دارویی بود؟نقل قول:
رژیم غذایی واسه فرد لاغر؟!!!
رژیم غذایی=شیوه غذایی :10:نقل قول:
شما اول باید یکسری بررسی اولیه انجام بدید شامل آزمایش خون و کم خونی تیرویید و ازمایش انگل
سپس می شه دقیق تر صحبت کرد .
چاق یا لاغر شدن بستگی داره به تعادل ورود و خروج کالری از بدن . هر فعالیتی که کالری زیادی مصرف کنه و در قبال آن میزان مناسبی تغذیه وجود نداشته باشه باعث کاهش وزن می شه . پس این موردی را که دوستان اشاره می کنند و بحث می کنند هم بعلت مصرف بالای انرژی در این کار می تونه باعث لاغر شدن بشه اگر تغذیه مناسب نباشه یا این عمل بیش از حد باشه .
لبته روم به دیوار یه چیزی هم بگم:
بعد از غذا زیاد طول نمیکشه که دفع میکنم
یعنی غذا هر چقدر هم بخورم بازم دفع میکنم
خب من که 23 سالمه چی بگم انگشتام هم اندازه انگشتای خاهرمه دوره بازو 22 هستش عرض شانه هم 12 سانتی متر سایزه شلوارم هم 36 فکر کنم میخواستم دختر بشم:31:
منم مشکل لاغری دارم ! تغذیم آشفتست ! :دی استرس هم تا دلت بخواد... ! که باعث میشه کم اشتها بشم ! یعنی یه جورائی از غذا خوردن لذتی نمیبرم!! مهم ترین ماده یه هر چی که باعث افزایش وزن میشه چیه ؟ چیا اشتها آورن ؟ نوشابه و خواب بعد غذا تو افزایش وزن میتونن موثر باشن ؟! و ...!
منم لاغرم.23 سالمه ،اولش فکر کردم پرکاری تیروئید دارم (چون استرس و اضطراب هم زیاد دارم) ، یکبار حدود 2.5 سال پیش آزمایش خون دادم و دکتر (فوق تخصص غدد) گفتش که پرکاری نداری که هیچ ، تیروئیدت رو به کم کاری هم میره ! و 6 ماه دیگه دوباره آزمایش بده ، بعدش به دکتره گفتم پس چرا لاغرم و هیچجوره چاق نمیشم ؟ اونم گفت ژنتیکیه و هیچ کارش نمیشه کرد.منم دیدم اینجوریه کلا بیخیال شدم. باشگاهم یه مدت خیلی کوتاه رفتم و مکمل کربوهیدرات پروتینی هم مصرف کردم ولی وزنم بیشتر نشد ! دیگه اصلا حال و حوصله هیچی رو ندارم. خیلی دمق شدم.
همونطور که morsadr گفتش اول آزمایش خون و مدفوع بدید که مشخص بشه فاکتورهای خونیتون میزونه و انگل هم ندارید .نقل قول:
بعدش اگر آزمایشها OK بود . چند دوره میری باشگاه و با برنامه میزون و یه مکمل درست حسابی و اصل میخوری ( 65 درصد کربوهیدرات دار و 35 درصد پروتئین دار ) بعد از 6 ماه حداقل 8-9 کیلو وزنت زیاد میشه.
ولی کو دکتر خوب ؟ کو مکمل اصل ؟ کو حال و حوصله ؟:13::21:
من خودم فکر میکردم که دلیل لاغریم پرکاری تیروئیده ولی وقتی آزمایش دادم دکتر گفتش کم کاری داری! منم دیگه قیدش رو زدم:42:
داروهای اشتها آور که تو داروخانه زیاده ...نقل قول:
مهم ترین ماده یه هر چی که باعث افزایش وزن میشه چیه ؟ چیا اشتها آورن ؟ نوشابه و خواب بعد غذا تو افزایش وزن میتونن موثر باشن ؟! و ...!
البته به نظرم تغذیه باید سالم و اصولی باشه ، چاقی با نوشابه و ... بدرد نمیخوره و مضر هست .
رژیم غذایی مناسب حاوی پروتئین و کربوهیدرات (گوشت ، برنج ، ماکارونی ، سیب زمینی و...) + ورزش های قدرتی (مثل بدنسازی)+مولتی ویتامین های درست حسابی مثل ژریاتریک فارماتون + خواب کافی + استرس و اضطراب کم
مصرف هله حوله و نوشابه و... ضررش بیشتر از منفعتشه و اضافه وزنی هم که میده جالب نیستش و دوباره برمیگرده.
با عرض سلام ميدونم كه اطلاعات پزشكي شما خوبه ولي در مورد اخري كمي فكر كنيد يا به منابع تخصصي مراجعه كنيد به اين نتيجه خواهيد رسيدكه اشتباهه چون پلاسماي سيمن تا 98% از اب تشكيل شده و نيم ساعت نزديكي كه كاري عضلاني هست هم حدود 200 كيلو كالري ميسوزنه و طبعا شخص بعدش گرسنه ميشه وبيشتر ميخوره حال مستر... كه بيشتر جنبه فكري داره تا عضلاني چطور ميتونه باعث لاغري بشه؟ درسته؟:11:نقل قول:
لاغری مفرط از چاقی مفرط که بهتره...
با چاقی مفرط چه باید کرد
هیچکدومشون خوب نیست . :10:نقل قول:
دوست عزیز اعداد و ارقام شما کاملا درست ولی بنده هم عرض کردم که در صورتیکه این تعادل دریافت و مصرف کالری رعایت نشه و فرد در این مسئله زیاده روی کنه ( در موارد شدید دیده شده فرد چندین بار در روز این کار را انجام میده ) ایجاد کاهش وزن می کنه . حال اگر فرد بعد از این کار بیش از کالری سوخته شده مواد غذایی دریافت کنه مشکلی بوجود نمیاد.نقل قول:
در هر صورت از بذل توجهتون ممنون :11:
مثلا اگه این کار هفته ای 3 بار انجام بشه که ایجاد کاهش وزن نمیکنه؟نقل قول:
در صورتیکه این تعادل دریافت و مصرف کالری رعایت نشه و فرد در این مسئله زیاده روی کنه ( در موارد شدید دیده شده فرد چندین بار در روز این کار را انجام میده ) ا
نباید مشکلی ایجاد کنهنقل قول:
مردم كلي خرج ميكنين تا لاغر بشن اونوقت شما ميخواي چاق بشي؟؟؟؟؟؟
سلام
نظر دوستانو خوندم
لاغری چند تا دلیل عمده داره
1-اعصاب.استرس.اضطراب
2-انگل و چیزایی شبیه به این
3-فکرو خیال بیهوده یا همون قصه خوردن
4-کار زیاد
5-همون چیزه(اگه شدید باشه مثلا روزی 2 مرتبه)
6-پر کاری تیروئید و یا کم کاری
7-کم خونی
8-مصرف کم میوه سبزیجات لبنیات
9-غیر متعادل بودن سوخت و ساز بدن
10-بی اشتهایی ارثی
11-مصرف زیاد ترشی
12-.....
يه دفعه بگو نفس كشيدنم باعث لاغري ميشه:27:نقل قول:
اون چیزه که روزی دو مرتبه سهله روزی 5 مرتبه هم با عث لاغری نمیشه.
کم کاری تیرویید هم که تا بحال باعث چاقی میشد.
در ضمن اگه میوه و سبزیجات به مقدار خیلی زیاد مصرف بشه خودش باعث لاغری
هست اصولا کسی که از میوه سبزیجات (غذهای پرحجم و کم انرزی) کم استفاده
کنه برای سیر شدن بیشتر میره سراغ کربو هیدراتها و چربیها که غذاهای کم حجم
و پرانرژی هستند
اصولا لاغری 2 چیزه یا اینکه انرژی کم به بدن میرسه یا اینکه مصرف بدن بیشتر
از میزان انرژی هست که بدن صرف نیاز داره.
در ضمن خیلی از افراد که لاغرن و میگن با اینکه زیاد میخوریم باز هم چاغ نمیشیم
یک جای خوردنشان عیب داره . یا اینکه فقط فکر میکنن زیاد میخورن (نمونه اش مادر
خود من که هر چی هم بهش میگی قبول نمیکنه) یا اینکه بخاطر بیماریی نیاز بدنشان
خیلی بیشتر از اونی هست که برای یکفرد معمولی هست. یا اینکه بیماریی
نمیگذاره بدنشان از مواد مصرف شده استفاده بکنه .
به هر حال به نظر من بهتر هست برای اضافه وزن اول به یک متخصص تغذیه مراجعه
بکنید تا تغذیه شما اصلاح بشه . بعد اگه توی آزمایشات اولیه که اونجا انجام میشه
مشکل یا بیماری دیده شد اقدام به درمان اون مشکل بکنید.
جمله اول كاملا مورد تاييد كتابهاي تخصصي پزشكي هست و تا به حال چيزي خلافش نديدم مگر در كتابهاي با مولف ايراني كه از خودشون مطالب شبه علمي در ميارن/ بقيه مطالب هم بديهي استنقل قول:
تاپیک مفیدیه
به اطلاعاتمون داره اضافه میشه
ممنون
ممنون از همه دوستان
ولی از دوستان کسی راه حلی چیزی نداره؟
اکثرش شده بحث در مورد یه چیز الکی
کسی این مشکلو داشته که برطرف شده باشه؟!
:11::11:
یک دلیل استرس هست و یک دلیل خود ارضایی زیاد
فکرت رو آروم کن و برو بدن سازی من هم لاغرم 6 ماه هست زیر نظر متخصص هستم و قرص مخمر جو بگیر مصرف کن ولی خارجیش رو و شربت تقویتی و اشتها آور و ویتامینه و جبران کمبود بدن به مینرال ها ولی با تشخیص پزشک شربت Vitarix و FORTE
غوغا میکنه و بستنی و چیپس و فرنی و ماکارونی و میکس شیر موز یا شیر خامه عسل و بستنی و بیسکویت کرم دار و کره:40:
سوالی بود بپرس من 2 هفته ای 4 کیلو افزایش وزن داشتم دکتره هم تعجب کرد
موفق باشی
من خودم لاغر بودم با 22 سال سن و 50 کیلو
البته الان به 70 کیلو رسیدم
من پودر چاق کننده بومبا و افلاطون استفاده کرده بودم تقریبا 3 ماه
اشتهام چند برابر شده بود بد جوری غذا میخوردم ولی شنیدم که این پودرها ضرر هم داره از جمله اینکه امکان رسوب مواد سازنده این پودرها تو کلیه خیلی زیاده
ضرر مال يه دقيقشهنقل قول:
این پودرها ضرر هم داره
سلامنقل قول:
منم هم یه مدت همین مشکل رو داشتم
با چندین نفر مشورت کردم و مشکلم حل شد
احتمالا بلافاصله بعد از غذا آب و یا مایعات میخوری و این باعث میشه که اسید معده ات رقیق بشه و نتونه غذا رو جذب کنه
این کارو چند وعده انجام بده ببین مشکلت حل میشه
تایید میشه و پیرو صحبت آقا مهدی مصرف این جور چیزها فقط باعث چاقی توده جلویی شکم میشه و اصلا باعث چاقی دست و یا صورت نمیشهنقل قول:
معمولا مصرف این جور مواد باعث کم کاریه کلیه هم میشه دوست عزیز من یه پیشنهاد به شما میکنم که بری آزمایش ادرار بدی چون افرادی که این جور مواد رو استفاده میکنند ابتدا از چاقی خودشان احساس خوشحالی میکنند و غافل از این که کلیه شان کم کار شده و در حال پروتئین دفع کردن هستن و از عواملش هم زرد رنگی صورت و و در حالت های حاد ورم دست و پا ست و برای جلوگیری از این امر در اولین فرصت آزمایش ادرار و خون رو انجام بدهنقل قول: