این کارنامه من ! ... اصلا خوب نیست ! :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این کارنامه من ! ... اصلا خوب نیست ! :
تایید میشه برای فعل غایب هم امر وجود دارهنقل قول:
و اما برنامه شما. بنظرت اشتباه نمیکنی؟این روش درس خوندن برای امتحانات نهایی خوبه ولی برای کنکور غلطه . اینکه 1کتابو بخونی بذاری کنار کار فوق العاده اشتباهیه . درسها رو پا به پای هم پیش ببر. یه آزمون آزمایشی شرکت کن و با برنامه اون پیش برو فکر کن هر مرحله ای که میخوای آزمون بدی همون کنکوره درسی رو کنار نذار. یکی از مهمترین فواید این روش اینه که سر کنکور ذهنت سریع سوییچ میکنه روی درسای مختلف ولی اگه بخوای هر کتاب رو بخونی بذاری کنار بعد بری سراغ بعدی ذهنت تنبل میشه و موقع کنکور نمیتونی به سرعت از درسی به درس دیگه سوئیچ کنی. یکی از بچه های فروم حرف قشنگی زد. کنکور وقت تجربه کردن نیست از تجربه دیگران استفاده کنید:10:
این کارنامه که گذاشتین گزینه 2 e؟
33 هزار نفر شرکت کننده داره تو تابستون؟!
باریکلااااا!:31:
پارسالم اینجوری بود؟! یا امسال جذب کردن؟
برنامه من بخاطر اين هست كه بزرگسال درس ميخونم و هنوز سال سوم رو نصف هم نكردم ولي بايد سال ديگه كنكور بدم و پشت كنكور هم نميتونم بمونم .نقل قول:
در مورد آزمون آزمايشي باي عرض كنم كه من مثلا عربي و شيمي رو هنوز پايه رو اصلا نخوندم ( يعني مطالعه نكردم اصلا و واحدهاش رو پاس نكردم نه اينكه خونده باشم ولي تست نزده باشم ) چطور برم و مال پيش رو بخونم و آزمون آزمايشي بدم ؟
ولي اگه آزمون خيلي بدرد بخور باشه نهايتا شركت ميكنم و تو آزمون ها اين 2تا درس رو بيخيال ميشم و درس هايي كه بلدم رو ميزنم .
راستي قلمچي اجازه ميده كسي كه ديپلم نداره بره تو آزمون هاي پيش شركت كنه ؟
مثل اینکه تابستونی ها هم دارن زیاد میشن...اینطور پیش بره تا 4-5 سال دیگه ملت از اول ابتدایی واسه کنکور می خونن !:31:نقل قول:
یادش بخیر پارسال کانون تو تابستون خودشو کشت(تو ریاضی ها) همش 20.000 نفر شرکت کننده تونست جذب کنه...(احتمال امسال تابستونش تو 70-80 هزار نفره!!! (اینجا که تبلیغاتش فراگیر شده بد طور!):31:
گاج هم یه اگهی زده که معدل بالای 17 ثبت نام رایگان... :18:
خلاصه گفتم بگم که کنکور بیشتر به یه رقابت واسه این موسسات تبدیل شده تا دانش آموزها!!!!:13:
کلا با توجه به اینکه هنوز شروع به خوندن نکردم خوب بود ...
با اینکه درصدام پایینه چون نخونده بودم، ولی مشخص بود سوالاتش خیلی آسون بود، مثلا فیزیک رو شما اگه 4-5 تا فرمولش رو یاد داشتید میتونستید براحتی بالای 70-80% بزنید ... اصلا سوال پیچیده و مفهومی توش من ندیدم .
سخت ترین قسمتش زبان بود، من تو آزمون های قلمچی که شرکت می کردم یا کنکور های دانشگاه آزاد و سراسری سال های پیش رو که بررسی می کردم، هیچکدوم Close testش به این سختی نبود ...
سلام اینم بخشی از کارنامه من:
:41:کد:http://up.--------.com/Files/7eb39cad60d34b3ba9a7.JPG
اون طوری نگا نکنید :31:
* عمومی ها رو انقد رو قرابتای ادبیات فک کردم گاهی بین دو گزینه شک داشتم به زبان و بیشتر دینی نرسیدم ! بعد گفتن دفترچه اختصاصیا رو بردارین :31: اختصاصی هم نخونده بودم دو ساعت نشستم :31:
*هوای گرم حوزه + نه اون جا ساعت بود نه من ساعت داشتم :31: این بغل دستیم هر وقت دستش به سمت من بود ساعتشو نگا میکردم :31:
* بیشتر از نصف منابع آزمونو نخوندم :31: من آزمون اول ادبیات و دینیم بالا 80 بود بعد فاجعه شد چون یه هفته ای نخوندم :31: این یعنی عقب افتادن از برنامه مهمترین دلیلش بود :31:
خلاصه باید تلاشمو بیشتر کنم واس جبران :31: ناامید نمیشم :31:
اما یه نکته جالب:
با این گندی که من زدم زبان 0 و فیزیک 2 :31: رتبه 3592 شدم از 33402 نفر؟ :31: :31: :31:
البته خیلیا فک کنم اومده بودن بسته ی بعدی رو بگیرن فقط :31: پس مغرور هم نمیشم :31: (آخه نیس درصدام فوق العادس :27: )
:40:
اين سوالات گام اول رو بعدا ميشه خريد ؟
سلامنقل قول:
من سال 88 کنکور دادم عربی رو زیر 15 درصد زدم و سال 89 رو هم یا 89 درصد یا 96 درصد زدم (یک یا 2 غلط)
اینا رو گفتم که هم کلاس گذاشته باشم!!!!!!!!! وهم بتونی اعتماد کنی.
من کلا عربی رو بوق بودم اون 15 درصد 88 رو شانسی زدم باورتون بشه یا نشه باید بگم که حدود 23 تا سوال زده بودم!!!!!!
تابستون قبل اومدم و اول عربی 1 رو کامل از کتاب درسی و جزوه دبیرمون خوندم + عربی به زبان ساده
فقط مباحث عربی 1 رو . حدود 1 یا 2 هفته طول کشید با 2 ساعت در روز خوندن . براش تست هم نزدم چون میدونستم که خیلی تکرار میشن.
بعد از دوستام یه عربی نشر الگو گرفتم تالیف مصطفی خاکبازان و 80 تا تست عربی 1 داش که زدم و همه رو خودم بدون کمک گرفتن از پاسخنومش به جواب رسیدم. خیلی وقت گرفت ولی ارزشش رو داشت.
سپس عربی 2 رو شروع کردم به این ترتیب که
متن رو از روی کتاب درسی میخوندم و ترجمه میکردم کلمات و جملاتی که بلد نبودم رو از گاج سبز پیدا میکردم و توی کتاب مینوشتم تا بتونم مرور کنم
بعد قسمت قواعد رو از کتاب درسی و سپس از گاج سبز میخوندم و می رفتم سراغ تمرینا و سعی میکردم همشو خودم حل کنم
بعد هم کل درس رو توی دو صفحه خلاصه می کردم. همین
سپس به سراغ کتاب تست نشر الگو می رفتم و تستای یه درسو میزدم . البته یادمه که تستاش خیلی وقت گیر بود. نکاتی که یادم رفته بود و نکات جدید رو هم به پایان خلاصه ها اضافه می کردم.
و اینگونه بود که پایان تابستان عربی من رسیده بود به بالای 70 درصد.
در طول سال هم همراه برنامه کانون متنو میخوندم + خلاصه ها مو + تستای نشر الگو رو دوباره میزدم+ هرچی هم که میدیدم اشکال دارم میرفتم و از یه منبعی می خوندم مثل کتاب سبز که البته خیلی هم مزخرفه!!
کانون تا اخر نوروز عربی رو تموم کرد و منم دیگه هر از گاهی یه مجموعه کنکور میزدم و هر چی که بلد نبودم رو از خلا صه هام رفع اشکا ل می کردم.
امید وارم مفید بوده باشه این پست.
برنامه شما براي عربي عالي بوده بايد هم خوب ميزدينش :27:
من احتمالا تا آخر اذرماه تموم كنم عربي ها رو و يكبار هم از روي جامع رمزينه مرور كنم .
اینم کارنامه ی من:
کد:http://up.--------.com/Files/56a41454ff4a4a2caf23.JPG
کد:http://up.--------.com/Files/9f96c679243c4ba1b2a2.JPG
سلام دوستان
من امسال کنکور داشتم ...به همین خاطر
ازمونهای کامل گزینه دو رو دارم + طرح مرور اخر به همراه دوجلد کتاب اسرار موفقیت در کنکور و امتحانات و کتابهای گلچین شده ی تستی
که با 60 درصد تخفیف نسبت به قیمت اولیشون میفروشم
واقعا مجموعه کاملی هست
هر کسی خواست پی ام بده
نقل قول:
میگم دوست عزیز اگه واقعا فکر میکنی در درس عربی ضعف داری چرا کلاس خصوصی نمیری ؟ اونجوری معلم مطالب رو بیشتر واست باز میکنه و بهتر متوجه میشی . البته پیش یک معلم خوب برو .البته همه معلمها خوبند .بعضی ها حوصلشون بیشتره وبهتر درس میدن
این یک توصیه بود فقط . با کتاب خوندن که میبینی مشکلت حل میشه چه بهتر . پول کلاس هزینه نکن .
فقط همونطور که سینا جون گفت باید هر چند به چند وقت مرور کنی . بیشتر عمومی ها رو که جنبه ی حفظی هم دارن .اما در دروس تخصصی بیشتر تمرین حل کن . اگه تمرین و تست زیاد و مختلف حل کنی و ببینی تو آزمون ها هم سوالات تا حدودی تازگی نداره واست .
فعلا ....
موفق باشید دوستان
معلم ها اينجا كلاس خصوصي نميزارن و فقط كلاس كنكور مبزارن كه كلاسشون تا نصفه شده الان و به دردم نميخوره ديگه شركت كنم . تنها چارم همون كتاب هستنقل قول:
عربي 1 رو كه امروز شروع كردم قواعدش رو بخونم و فكر كنم 2 هفته اي تموم بشه و بعد برميگردم عربي 1 رو درس ها رو مرور ميكنم و تمرين ها رو هم حل ميكنم .
راستي بچه ها ميزان مطالعه روزانه من الان كمتر از 2 ساعت در روزه ! چيكار كنم ؟ تو خونه نميتونم بالاي 2-3 ساعت بخونم :( كتابخونه هم نميتونم برم اصلا
واسه كنكوريا 2 زمان واقعا با ارزشه يكي تابستون يكي عيد يادتون نره !
من كنكور 89 ام :5:
بقیه کارنامه نمیزارن ؟! ....
پ.ن: یکی از دوستام از مداد آزمون گاج استفاده کرد .. نصف گزینه ها رو دستگاه سفید زد براش ! ...
نقل قول:
مثل اینکه تابستونی ها هم دارن زیاد میشن...اینطور پیش بره تا 4-5 سال دیگه ملت از اول ابتدایی واسه کنکور می خونن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادش بخیر پارسال کانون تو تابستون خودشو کشت(تو ریاضی ها) همش 20.000 نفر شرکت کننده تونست جذب کنه...(احتمال امسال تابستونش تو 70-80 هزار نفره!!! (اینجا که تبلیغاتش فراگیر شده بد طور!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گاج هم یه اگهی زده که معدل بالای 17 ثبت نام رایگان... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه گفتم بگم که کنکور بیشتر به یه رقابت واسه این موسسات تبدیل شده تا دانش آموزها!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین الانم قلم چی از ابتدایی داره رو مخ بچه ها کار میکنه!!!!واسشون کلاس تست میزاره...مثلاً توی یکی از شعبه های قلم چی تاب و سرسره گزاشتن اونجا بچه ها بعد از فارغ شدن از کلاس تست میرن بازی کردن:27:من نمی فهمم اینا از همون سن میخوان چیکار کنن!!!؟!؟:13:
یه روز جمعه از آزمون که برمی گشتم ،تو اتوبوس یه پسر ابتدای با مادرش جوابا رو چک میکردن...غلط زیاد داشت یه دفه قاطی دفترچه رو پاره کرد رسماً داشت خودشو میزد،مادرشم هرکاری میکرد نمیتونست آرومش کنه...اینم نتیجه 16 سال نوآوری خودباوری و خودآموزی...به هم ریختن روان دانش آموزا از همون سن پایین ،به قیمت چی؟!!؟
وقتی هم که کنکورو وردارن اینا باز یه روش جدید انتخاب میکنن ...شاید برن تو کار مواد غذایی!!!!سس گوجه فرنگی برای تقویت کنکوری ها:27:
وقتی به دورانی فک میکنم که میخواستم شروع کنم به خوندن واسه کنکور به سادگی خودم لعنت می فرستم!!!
جدی میگی خدایی؟!نقل قول:
یه روز جمعه از آزمون که برمی گشتم ،تو اتوبوس یه پسر ابتدای با مادرش جوابا رو چک میکردن...غلط زیاد داشت یه دفه قاطی دفترچه رو پاره کرد رسماً داشت خودشو میزد،مادرشم هرکاری میکرد نمیتونست آرومش کنه.
یعنی واقعا قلمچی برا بچه سوم دبستانی هم آزمون داره؟!من فکر میکردم شوخیه!:31:
بعد یه عده هم میرن شرکت میکنن؟!
چرا آخه؟!
بچه تو این سن جمعه ها باید از صبح بره تو کوچه عشق و حال!
چه فکری میکنن پدر مادراشون اینا رو میفرستن آزمون بدن!:13:
جدی میگی ؟:18:نقل قول:
من ترس ورم داشته...آخه کنکور رو با مداد آزمون جواب دادم...حالا دستگاه سفید نزنه واسم یهو بدبخت شم ا!!!...البته تو کانون که سفید نمیزد...
یکی راهنمایی کنه....مُردم از نگرانی:37:
:Dنقل قول:
شاید گزینه 2 مشکل داره !!! ... اگر تو کانون سفید نمیزد احتمالا مشکلی نیست ! ....
یه مشاوری داشتیم قبلا میگفت این دستگاههای سازمان سنجش خیلی قوی هستین کمرنگ هم بکشید بازم دستگاه میخونهنقل قول:
تازه من خودم تو حوزه ای که بودم دست چند نفر همین مداد گاجو دیدم نمیشه که برگه های کلی آدمو سفید بزنه تازه پارسالم همین مدادها بود پس چرا صدای هیچ کس در نیومد؟... اصلا نگران نباش
نگران نباش پاسخنامه هرکسی چند مرتبه تصحیح میشه اگه فقط یه گزینه اختلاف وجود داشته باشه دستی تصحیح میشه . اصلا فوقشم بد تصحیح بشه میری اعتراض میکنی دستی تصحیحش میکنن نگرانیت بی موردهنقل قول:
تاپیک اخبار مرتبط با کنکور سراسری 1390 افتتاح شد
من خودم با مداد آزمون گاج کنکور دادم ، پارسال هم با همین مداد پر کرده بودم ، مشکلی نداره ، خیلی خوب هم بود !نقل قول:
جدی میگی ؟
من ترس ورم داشته...آخه کنکور رو با مداد آزمون جواب دادم...حالا دستگاه سفید نزنه واسم یهو بدبخت شم ا!!!...البته تو کانون که سفید نمیزد...
یکی راهنمایی کنه....مُردم از نگرانی
گزینه ی دو رو هم معمولا با همون مداد آزمون پر می کردم ولی مشکلی نداشت و چیزی جا نمی افتاد ...
نگران نباش ... :18: :18: !!! ( البته من خیلی وسواس داشتم روی پر کردن پاسخنامه !! و تا کلش رو کامل سیاه نمی کردم مداد رو بر نمی داشتم ، که همین هم کلی وقتم رو می گرفت !! )
بچه ها مداد آزمون خيلي به درد ميخوره سعي كنني حتما استفاده كنين
حتما حتما حتما بخونید:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5172966&postcount=11
سلام
یک مشاور خوب به من معرفی کنید
مشاوری که به من برنامه ساعتی نده و بیشتر رو بودجه بندی مطالب و زدن تست تو زمان معین کار کنه
خودم میخواستم با دیبازر مشاوره بگیرم ولی گفت کلا 5500 میگیره، دیدم اصلا نمیرزه
برای درس های فیزیک، هندسه تحلیلی و گسسته هم استاد خوب معرفی کنید
راستی بچه ها به نظر شما الان تو شیمی بابایی بهتره یا بازرگانی؟
سلام به همه کنکوری های 90 :31:
بعد سه هفته یه مقداری خوندم که این سوالات برام پیش اومد:
ممنون میشم دریابید ما رو :31: سه هفته این سوالا تو دلم مونده بود :31:کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5191654&postcount=580
این عکس () کار خودمه. ( البته فقط نوشتش!!! ) . بیکار شده بودم همین طوری درست کردم. من پرینت کردم زدم به دیوار. اگه خواستید پرینت بیگیرید اولا تو برگه A3 بگیرید ( چون تو A4 جا نمیشه) ثانیا تو کاغذ گلاسه نگیرید ( چون نور میفته اصلا معلوم نمیشه).کد:http://up.--------.com/Files1/75a9a9c24b9944298d16.jpg
5500 می گیره؟! یا 55000؟! برای هر جلسه اینقدر می گیره؟ کلا گفت چه جوریه؟نقل قول:
فیزیک:بهمن قمرینقل قول:
گسسته:100 % عطا صادقی
شیمی:هر دوشون خوبن بازرگانی بهتر!
هر جلسه 1/5 ساعته 170 هزار توماننقل قول:
30 الی 35 جلسه هم مشاوره میده
که گفت حدودا میشه 5 میلیون و 500 هزار تومان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
یا ابوالفضل!!! :wac:نقل قول:
حروم خوری یعنی این:13:نقل قول:
حالا خوبه یکی این همه خرج کنه بعد قبول هم نشه:13:من اگه جای بابای چنین طرفی باشم از ساختمون 18 طبقه پرتش میکنم پایین
طرف مگه چی می خواد بگه که این همه پول می گیره ؟؟
می خواد هیپنوتیزم کنه ؟؟ جادو جمبل کنه ؟؟ شرم باد!!
ای بابا تو این همه سال ، این همه آدم بدون اینکه نابغه باشن یا از این پولها داده باشند ، کنکور دادن و تو زمانی که ظرفیت ها خیلی کمتر از امروز بود ، تو دانشگاه ( حالا چه رشته های متوسط یا خوب ) قبول شدند. کنکور سخته ولی دیگه نه تا این حد....
من اگه وضعم انقدر خوب بود که فقط 5500 بدم به مشاور ( جدا از کلاس و معلم) که مستقیم می رفتم سراغ بیزینس و دلالی که حداقل اجر دنیویش تضمین شده است.:31:
تنها راه قبولی تو کنکور درس و تلاش خود فرده ببخشید الکی خودتون رو در به در کلاس نکنید اگه تو تابستون پایتون رو قوی کنید و در طول سال پایه و پیش رو موازی با تمرکز روی پیش بخونید راحت قبولید من خودم درس خوندن جدی رو از 28 دی شروع کردم(درس خوندن جدی رو گفتم شما نزارید از این کارا بکنید!)
بره پولشو بده موسسه ای مثل قلم چی یا علوی ، مشاور مجانی هم داره تازه :دینقل قول:
بقیه پولشم بزار تو بانک سودش رو بگیره :دی
من طرح علوی ثبت نام کردم.
کسایی که سال قبل رفتن بگن چجوریاست؟
آقا حالا کی خواسته بره پیش این آدم.مگه مغز خر رو گاز زدم
من خودم فکر میکردم الان میگه 500 600 هزار تومن ولی وقتی گفت 5500 بهش گفتم برو عمو
من حتی اگه 100 میلیون هم داشتم حاضر نبودم 5500 پول مشاوره بدم