بابا یه حرفی یه چیزی بالا خره چی شد هر کی نتیجه نداده بده کامپیوتر بازیشو بکنه دیگه.
Printable View
بابا یه حرفی یه چیزی بالا خره چی شد هر کی نتیجه نداده بده کامپیوتر بازیشو بکنه دیگه.
حیف شد من بجز منچستر یونایتد با هیچ تیمی بازی نمی کنم
بابا یکی بگه چی شد نمیتونید بدید خودمون اداره اش میکنیم.
مثله اینکه قرار نیست یه کاپو تموم شده ببینیم همیشه یه مشکلی پیش میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:(( :41: :13:نقل قول:
موافقید یه کاپ یه هفته ای راه بندازم؟
only alkarme syria :21:
نقل قول:
یعنی چی؟! درست حرف بزن بفهمیم چی میگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم این مسابقات فایده نداره جون به نتیجه نمی رسه بهترین کار ایجاد لیگ مربیگری PES هستش
اگر مایلید توضیحاتشو بگم
just teams from euro? :13:
i think this is apartheid
اقا شما فعلا نمیخواد بگید من میدونم منظورتون چیه میگم همه ی افراد سایت لیگ رو اداره الان همه نتایج به همرا عکس رو بزار ن رو سایت . دیگه خودممون ادامه اش میدیم.
بچه ها امروز نتایح دور اول رو میزارم از امروز شب دور دوم شروع میشه در ضمن فقط به خاطر کسایی که تو این مسابقات شرکت کردن و به احترام اونا برگشتم تا مسابقات رو ادامه بدیم کسایی که شرکت نکردن تو لیگ بعدی جایی واسشون نیست
بچه ها نتیجه ی بازیها روتو چارت نوشتم و مشخص شد کی با کی بازی داره میتونین تو صفحه ی اول تایپک ببینین زمان دور دوم از الان شروع میشه تا فردا شب
salam man parsa001 ( rome ) hastam . az in be bad herifaye man ba in tarkib bazi konan .
کد:http://up.--------.com/Files/9618574e8455446599cb.jpg
والنسیا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جزییات ترکیب هم حتما مهم هست =
قسمت Player Setting همه دفاع ها رو در حالت دفاعی defence مهاجم رو Attack
2تا هافبک دفاعی رو defence هافبک وسط Balance دو تا هافبک کنار هم تهاجمی attack
موفق باشید
دوستان برای اینکه جای بازیکنا موقع چیدن اشتباه نشه و مشکلی پیش نیاد من برای تیم خودم جاهاشون رو مشخص کردم ... :20:
چون واسه خودم این مشکل پیش اومد ... :41:
مرسی از توجهتون ... :11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://up.--------.com/Files/ab6c6c9497e344bab1c7.jpg
نمیدونم نتایج چرا اینقدر تخیلیه! یعنی واقعا لیورپول میتونه نه تا به لیون بزنه؟!:18:
تخیلی نیست من با لیورپول خیلی خوب بازی میکنمنقل قول:
نا سلامتی 3 فصل با لیورپول تو مستر لیگ بازی کردم
کی دور بعدی شروع میشه؟
بچه ها تا الان 5 نفر از بازی نتیجشونو فرستادن 3 نفر هنوز مونده تا امروز عصر فرصت میدم که بفرستن وگرنه میدم به کامپیوتر
---------- Post added at 11:38 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------
بچه ها تا الان از 8بازی 5بازی رو برام فرستادن 3بازی مونده که به اونا تا عصر 6 امروز فرصت میدم وگرنه میدم کامپیوتر بازیشونو
اقا این ترکیب تیم منو چرا نمیزنی (رئال)
تو صفحه ی 11 زده بودمکد:http://up.--------.com/Files/311a64daf4794b72925e.rar
بچه ها همه نتایج رو فرستادن فقط 2 کاربر shakerifar و hamed999 نفرستادن که تا عصر 6 وقت میدم بهشون
آقا من همین الان در جریان این مسابقات قرار گرفتم دیگه نمیتونم عضو شم؟خواهشا زود جواب بدید
لیگ جدید ایشالله به زودی ایجاد میشه در اون میتونی شرکت کنی 4 5 روز دیگه شرکت کنینقل قول:
چی شد ساعت یک ربع به هشت است هنوز نیامدی.
بچه ها بازی ها به دور نیمه نهای رسیدبرای انجام این ور تا فردا ظهر فرصت دارین 4 کاربر عزیز
و اینک نتایج تخیلی تکمیل میشود.
راستی عکسارو باید آپلود کنیم یا به ایمیل بفرستیم ؟
ایول با نتایج خیلی حال کردم ، بعضیا ثابت کردن که در حدی نیستن که بتونن با رئال بازی کنن
ایشالله دور بعدی خودم رئالم و آبروی رئالو حفظ میکنم
دور بعدی رئال منم پس آقای رئیس رئال مادرید از همین الآن برا دور بعدی رزرو شد
1- همه مارو مسخره میکنن از شما بعید بود اقا پارسا.:41:
2- ازوسط لیگ نمیشه رزرو کرد:27:
3- برید خودتون رو مسخره کنید.
4-فکر کردی کی هستی که ثابت میکنی برای خودت تو که از هیچی خبر نداری کوچولو (احسان)
5-من منظورم این بود که خیلی عجیبه نتایج من بردم ولی والنسیا بیشتر گل زده.
6- در ضمن یکسری از افراد لیگ خیلی پرو هستن.(با معذرت از افراد با شعور لیگ)
دوست عزیز من تازه فهمیدم شما رئال هستید نتیجه شما تخیلی است که به والنسیا 1 گل میزنی شما بیا جای من بالا خیلی زشته ادم تهین کنه بهتر بدونی من اگه به جای والنسیا یک تیم ضعیف هم بود کم تر از 3 تا نمیزدم شاید بد بازی کنم 2 تا گفتم تیم ضعیف این اعدا نیست همه کسانی که سال ها pes بازی می کنند همین جور نتیجه میگیرند شما به جای من بیا بالا انشالا که اول بشی جیگر
بابا این چرا زود جوش میزنه :19: من که قصدم توهین به کسی نبود ایشالله دور بعدی لیگ با یه تیم دیگه لیاقتتو ثابت میکنینقل قول:
من پارسا هستم. سوتفاهم بین من و آقا جواد برطرف شد .نقل قول:
---------- Post added at 11:44 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------
آقا احسان مثل دور پیش با هم افتادیم . (پارسا)
1- پارسا حالشو بگیر
2- گفتم رزرو نمیشه کرد:27:(شاید من زودتر رئال بشم)
3-در ضمن منو مسخره میکنی بعد میگی زود جوش میاری .!!!!
4- چرا بقیه زود جوش میارن کسی بهشون چیزی نمیگه(علی)(والنسیا)
نقل قول:
اون مورد دومی رو رئیس تصمیم میگیره اگه هم خیلی دوس داری یه مسابقه رئال - رئال برگزار میکنیم هر کی برنده شد اون رئاله ، قبول؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احسان جان baron.1992 زود نتیجه بازیتو برام بفرست
1-فعلا که لیگ بعدی شروع نشده
2- هرکی زودتر بگه.:21:
گل دقیقه اخری که خوردم کار دستم داد
من که اولین نفری بودم که تیم دور بعدی رو به nahr_hr گفتم به جای این که با من کل کل کنی برو به فکر یه تیم خوب دیگه باش :31: