هشت پای الاق درست گفت
من طرفدار هر تی می باشم اون می بازه الان طرفدار اسپانیام
Printable View
هشت پای الاق درست گفت
من طرفدار هر تی می باشم اون می بازه الان طرفدار اسپانیام
just spain
viva spain
آقا بزار دهنمون بسته بمونه نزار بگیم آخه با اون گل آفسایدتون به پرتغال اومدید بالا پاروگوئه رو هم که داور کمتون کرد گلشونو براتون آفساید گرفت امدید بالا . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ای بابا نزار اینارو بگیم حال ما شانسی اومدیم بالا یا شما با اون همه ستاره هاتون که به قول مزدک 500 میلیون دلار ارزش دارن . تازه تیم ما نصف ستاره های شما رو هم نداره ولی دوتا از ستاره واقعا حیف که نزدیک جام جهانی مصدوم شدن (روبن و فن پرسی رو میگم) اگه رو فرم بودن واقعا می تونستم بگم تو این جام هیچکس جلودار هلند نبود . اگرم ببازیم تو فینال هیچ وقت نمیگم هلند بد بازی کرد تنها چیزی که میگم اینه که بدشانس بود مثل دوره های قبل ولی امسال بدشانستر از همیشه .نقل قول:
الان بحث سر اینه که هلند چند تا میکنه تو کیسه اسپانیا و اینکه کیا گل میزنن.من که میگم 3 تا و روبن و اشنایدر و ون پرسی(اگه باشه)
نقل قول:
سلام
امیدوارم بعد بازی در دسترس باشین و مثل فراری های المان نباشین
بعد بازی این پست بهتون یاداوری میکنم :ی
:21:
اسپانیا تو باتلاق هلند میفته و هیچ کاری نمی تونه بکنهنقل قول:
من اگر جای شما بودم جشن نائب قهرمانی رو میگرفتم
---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------
داغون ایتالیا!!!!!!نقل قول:
دیدی 5 دقیقه آخر ، اسلوکی رو چیکار کرده بود؟؟؟
کدوم تیمی تونست اونطوری بازی کنه
اسپانیا تیک تاک میکنه ، خوب باشه هلند باتری شو درمیاره بخوابه
من میگم هلند دوتا میزنه ... اسپانیا هم با این اوضاع افتضاح خط حملش گل بزن نیست . یکی نیمه اول روبن میزنه ، نیمه دوم هم اشناید و اقای گل هم میشه ... اگه سومی رو هم خواست بزنه حتما میده به جووانی فن برونکهورست بزنه که دوستان طعم یه گل 120 KM/H رو بچشن ... به استکلنبرگ نگن ترسو .نقل قول:
خیلی باحال گفتی.انصافا پاسکاری ژاوی و اینیستا منو یاد پاسکاری سید جلال و عقیلی تو تیم ملی میندازه.کاملا بی هدفه!نقل قول:
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------
آره جیو هم یکی میزنه احتمالا(چون ون پرسی گل بزن نیست!) این دفه میخواد کاسیاسو با توپ ببره تو دروازه(مث کاکرو:20:)نقل قول:
نقل قول:
واقعا داغون تر از ایتالیا تیمی نبود :ی
همچین میگی اسلواکی انگار یک تیم درجه 1 هست نه عزیزم این تیم درجه 2 هم حساب نمیشه
تیمی که دوره قبل با شانس و ناداوری سر بازی با استرالیا امد و شانسی قهرمان شد
امیدوارم بعد فینال شما هم تو فروم ببینم چون هیچ شانسی نداره هلند
از دروازه تا خط حمله دونه دونه بازکنای اسپانیا سرترن و شما باید دلتون به یک بازیکن تکرو:ی مثل روبن خوش باشه که حداقا جلوی شکست سنگین تیم محترمتونو بگیره
راستی خبر روز بسیار جالب بود خود فدراسیون هلند توقع نداشت که به فینال میرن امیدوارم این بهانه شکستشون نباشه :ی :21:
شما لطفا بحث کارشناسی نکنید و برید همون فوتبالیستها رو ببینید :27:نقل قول:
هشت پائه چی گفته؟؟؟؟ :31:
همون ميبره... :31:
ولی در كل هلند داره خوب بازی ميكنه...
امكانش زياده اسپانيا رو بزنه...
:10:
نقل قول:
هلند که درپیت نیست ولی اسپانیا پیت حلبی هست اونم از نوع زنگ زده نفتی :31:
اسپانیا با "پت" و "مت" میخواد هلند رو ببره؟؟ منظورم ژاوی و اینیستا ست:36:
هر وقت ژاوی و اینیستا پاسکاری میکنند یا آهنگ "پت و مت " میفتم : دید دید دی ری ری ری رید دید ، دید دید ری ری ری رید رید ، و ادامه آهنگ چون اینها دم دروازه خودشون تا صبح پاسکاری میکنند
ااااا ، بابا شما دیگه کی هستی؟؟نقل قول:
یعنی هنوز داری فوتبالیستها رو میبینی ؟؟؟ وایییییییییی جلل خالق:18:
پسر ما دیگه یادمون نیست اینها چیه ، الان خاطرات رو زنده کردی
ای ول پسر ، حالا کجاش رسیدی:31:
آها راستی اینو یادم رفت بگم.تیمی که به زور و با کمک داور پرتغال رو برده و به سوئیس:34: باخته الان چقد طرفدار پیدا کرده.البته طرفدارای برزیل پس از رفع سوختگی بیشترشون رفتن طرف اسپانیا
نقل قول:
چه بچه شیرینی هستی تو :31:
نه واقعا باز 100 رحمت به طرفدارهای پرتغال و المان
من دیگه این بحث با شما ادامه نمیدم ایشالا بعد بازی همدیگرو میبینیم:21:
عزيزم ايكر كاسياس كاپيتانشونه.همون دروازبانه:46:.نقل قول:
بله اما هلند لايق تره.
درود بر لاله هاي نارنجي.
نقل قول:
آقا ما دیگه همه نوع جواب رو فکر میکردیم غیر از این:31:
اینقدر خندم گرفت . این شکل رو از کجا آوردی:31:
نوکرتم.تو امضای یکی از بچه ها بودش!نقل قول:
نقل قول:
هلند از اینا باحال تر داره داداش:21: ... زیاد بهشون امیدوار نشو ....:31:
نقل قول:این شکل قابل آورده شدن از قسمت شکلکهای بیشتره :27:نقل قول:
میکم بروبچ اسپنیش این حرفای طرفدارای هلند شما رو یاد طرفداران تیم دیگه ای نمیندازه؟ :31:
حقتون بود بجا غنا آلمان اونور بود چهارتاییتون میکرد تا بفهمید کار هر بز نیست خرمن کوفتن!نقل قول:
هلند از اینا باحال تر داره داداش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... زیاد بهشون امیدوار نشو .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما دیگه گوشمون از این حرفا پره... کم کم دارید میزنید رو دست آلمانیا!
نتیجه ورود اسپانیا به زمین باتلاقی هلند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
منو یاد دوستان پرتغالی و المانی میندازه ولی بعد بازی فینال اینها هم در دسترس نیستن :21::27:
حقم دارید دیگه... بازی که ندارید بگید با فلان تاکتیک تیم ما... باید دلتون خوش کنید به این عکس مکسا!:27:نقل قول:
به برخی دوستان که بحث داوری رو پیش کشیدن:
اینو بدونید که همیشه طرفدارای تیم هایی که جلوی حریفشون حرفی واسه گفتن ندارن سعی می کنن گفت گو ها رو متمایل می کنن به سمت بحث های داوری و این بچه بازیا.:)
شما هم از این قاعده مستثنا نیستید پس میتونید به بحث هاتون ادامه بدید...
:24::34:نقل قول:
پایان کارتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------
با نامردی داور هم میبریمتون ، غمی نیست کهنقل قول:
هلند قهرمان
منطقم میگه اسپانیا میبره؛ قلبم هم میگه اسپانیا میبره!
پس به امیدوارم تیم مورد علاقم ببره........بگو ایشالله
نقل قول:
یادت باشه منطق به قلب خیانت میکنه و قلب به منطق:31:
پس به تناقص میرسیم ، یعنی هلند قهرمانه
بعد همون دی جی هایی که تو امضات هست میان تو آمستردام بزرگترین جشن قهرمانی سفید رو برگزار میکنند
با اینکه علاقه ای به اسپانیا ندارم..اما قهرمان میشه/(از هلند هم خوشم نمیاد)
من که تو بازی هلند چیزی نمیبینم دقت کنید که ممکنه بود آلمانو ببرید ولی امکان نداره اسپانیا رو ببرید و یه چیز دیگه
هلندی ها بلند قد ترین افراد هستند اما 60 دصدشون معتادن
نقل قول:
الان بلندقد ترین اسلواک ها و ایسلند ها هستند تا 2 سال قبل بله هلند اول بود
ولی در مورد اعتیاد اشتباه میکنی کشور کم جمعیت و بسیار ورزش دوست و کم فقر
فقط اگر کاری میکنند از روی تفنن هست و نه اعتیاد
یادمون نره یکی از امن ترین کشورهای دنیاست
اینها DJ نیستن و آهنگساز سبک ترنس هستن و DJing هم تو کنسرتهاشون هست پس از واژه DJ بهتره به درستی استفاده کنیم:20:نقل قول:
دقیقا بیشتر دی جی های معروف هلندین و منم که عاشقشونم مثل Dash Berlin - Ferry Corsten - TIESTO - Armin Van Buuren و اینا بزرگترین جشن سیاه رو در اسپانیا برگزار میکنن:31:
البته من دقیق رو میدونم فقط حال نداشتم دقیق بنویسم (گفتم ساده تر بگم تا توضیح اضافه ندم)نقل قول:
و اینم بگم تیستو و فری کورستن ترنس نیست و هاوس است و از زمین تا آسمون ایندو سبک با هم فرق داره
همین هلندی ها که سنگ شون رو به سینه میزنید ! (می زنند :2:) بهترین بازی کنانشان (مثلا اشنایدر و روبن) از توی رئال(بهترین تیم اسپانیا و جهان) با خفت و خواری انداختنشون بیرون حالا این هلند چیکار می خواد بکنه در قبال اسپانیای قهرمان .
بعضی از دوستان هم می گویند : اسپانیا تا بحا قهرمان نشده
اولا به امید خدا برای بار اول قهرمان میشه و این روند ادامه پیدا می کنه
دوما رنکینگ این تیم رو برید تو فیفا نگاه کنید (دومین تیم جهان)
سوما اسپانیا قهرمان
چهارما بگو ایشا الله .........
---------- Post added at 08:09 PM ---------- Previous post was at 08:09 PM ----------
همین هلندی ها که سنگ شون رو به سینه میزنید ! (می زنند :2:) بهترین بازی کنانشان (مثلا اشنایدر و روبن) از توی رئال(بهترین تیم اسپانیا و جهان) با خفت و خواری انداختنشون بیرون حالا این هلند چیکار می خواد بکنه در قبال اسپانیای قهرمان .
بعضی از دوستان هم می گویند : اسپانیا تا بحا قهرمان نشده
اولا به امید خدا برای بار اول قهرمان میشه و این روند ادامه پیدا می کنه
دوما رنکینگ این تیم رو برید تو فیفا نگاه کنید (دومین تیم جهان)
سوما اسپانیا قهرمان
چهارما بگو ایشا الله .........
اقا خوبی تیم ما بازی قشنگشهنقل قول:
در ضمن یادت نیست پارسال اسپانیا رکورد برزیل رو توی برد های پشت سر هم شکوند
نقل قول:
باشه بهش میگم تو خودتو ناراحت نکن و خون خودتو کثیف نکن
عصبانی میشی پستهای تکراری میزنی:31:
حیفه یکیشون باید دوم بشه.
ای کاش میشد برسه به پنالتی و تا صبح پنالتی بزنن تا اینکه بالاخره خسته شن بگن هر دو اول.
اولا رئال بهترین تیم جهان نیست ، دوما رئال اشتباه کرد که اون دو تا رو انداخت بیرون و از این بسی بابت ضرر کرد . سرمربی جدیدشون ، مورینیو هم ابراز تمایل کرده برای برگردوندن اشنایدر !نقل قول:
درسته که اینجا بحث چنین مواردی صحیح نیست اما یکی که عیبی نداره:31:نقل قول:
وای خدا مرگم بده:38: چیا ترنس نیست گلم، همین حضرت TIESTO که تا سال 2008 ترنس کار میکرد! شما آیا آلبوم هاش رو شنیدی؟ Jsut Be - Nyana - In My Memory - Elements Of Life و سری آلبوم های In Search Of Sunrise... همشون آخر ترنس اما تو سال 2009 بکلی سبک تیستو از ترنس به سوی هاوس عوض شد و از اون موقع تاکنون هاوس کار میکنه.
با آلبوم Kaleidoscope که هاوس بود (البته هاوس خالص نبود) شاید منظور شما همین آلبومش بود.
در مورد Ferry Corsten هم بگم که شما تا حالا مگه چند تا آهنگ از ایشون شنیدین؟ همین آلبوم آخرش (2009) به اسم Twice In A Blue Moon بکلی ترنس بود کارهای قبلیش هم ترنسه البته بنظر من مختلط یعنی هستن کارهای هاوس اما Ferry Corsten رو با ترنس تو دنیا میشناسن!
وا این حرفها رو نزنید شمانقل قول:
تیستو دیگه هاوس است و ترنس بای بای، خوش هم اعلام کرد
فری کورستن هم آره مختلطه منم قبول دارم ولی هاوس بودنش میچربه داداش