ورژن دستگاه sq01
کشور هم خورده ساخت مالزی میتونی کمکم کنی ؟
ورژن دستگاه sq01
کشور هم خورده ساخت مالزی میتونی کمکم کنی ؟
-خواهش ميكنم چيزي كه من در سايت مالزيايي ميبينم اين قابليت رو نداره :نقل قول:
[HTML]http://www.samsung.com/my/consumer/television/television/led-tv/UA46C7000WRXXM/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification[/HTML]
ممنون زحمت کشیدی حافظه داخلی چطور داره؟
---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------
-------- ---------
-مطمئن نيستم ولي توي مشخصاتش كه نزده بود دارهنقل قول:
tvc7000 من هر چند لحظه یکبار کمی تار میشه دلیلش چی میتونه باشه؟
-توي همه سورس ها ؟نقل قول:
سلام فقط توی شبکه های داخلیtv خیلی محسوسه حدس میزنم چون گیرنده دیجیتال ندارم این اتفاق می افته
-پس نميتونه اشكالي مربوط به hdtv تون باشه احتمالا مربوط به انتن هواييو يا تنظيمات ديگه اي هستنقل قول:
-منظورتون از تاري چيه؟منظورتون تاريك ويا روشن شدن صفحه بخصوص در نماهاي تاريك كه نيست؟
منظور من محو شدگیه
-احتمال داره همونطور كه ميگين و فكر ميكنم مربوط به گيرنده باشه حيف براش يك گيرنده ديجيتال تهيه كنيد :46:نقل قول:
حتما اما دیشب که از روی هارد یک فرفت mkv میدیدم بااینکه کیفیت عالی بود گاهی حس میکردم باز این اتفاق میافته شاید هم حساسیت بیش از حد من باشه
سلام
من یه گیرنده دیجیتال ایکسویژن خریدم . در کل دستگاه خیلی خوبیه . فقط یه مشکل داره که گاهی تصویر در حال پخش هر چند ثانیه گیر میکنه و دوباره آزاد میشه . اول فکر کردم مشکل از آنتن هست ولی وقتی دستگاه را خاموش و روشن کردم درست شد .
این حالت زمانی که بین امکانات دستگاه سوئیچ میکنی (بین رادیو و تلوژیون یا سایر قسمت ها) گاهی پیش میاد . نمیدونم علتش چیه .
-تاپيك خوبي داره اينجا رو ببينيد ومشكلاتتون رو عنوان كنيد:نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=402456[/HTML]
سلام
معذرت میخوام فایل آپدیتی هست که من بتونم c7000 رو منو هاشو فارسی کنم.
-متاسفانه و يا خوشبختانه با اپديت فريمور نميشه زبان اضافه كرد لا اقل تا امروز من نديدم :46:نقل قول:
چرا خوشبختانه؟ :31: ، بشه زبان اضافه کرد که خوب است.
ممون عزیز
شرمنده یه سوال دیگه اصلا راهی برای فارسی کردن این تلویزیون هست.(اگر هست لطفا راهنمایی کنید)
آخه من رفتم نمایندگی سامسونگ c7000 منو فارسی داشت.
ولی این تلویزیون رو از بانه آوردم.
متشکرم
-خواهش ميكنمنقل قول:
-من فكر نميكنم همچين موردي وجود داشته باشه قطعا بايد فريمور اين قابليت رو بتونه اضافه كنه كه من نديدم
-خوب مدل هاي بانه اي متفاوت هستند با مدل هاي سام
:46:نقل قول:
چرا خوشبختانه؟ ، بشه زبان اضافه کرد که خوب است.
آخه جالبه که توی سایت خود سامسونگ هم کاتالوگ فارسی که توش هم منو ها فارسی هست رو گذاشته.
ولی آپدیتی که توی سایت گذاشته منو فارسی نداره!!!!
اینم لینکش
کد:http://www.samsung.com/iran/consumer/tv-audio-video/tv/led-tv/UA40C7000WRXHC/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support
-ميدونم بزرگوار منتها همونطور كه گفتم م ن نديدم اپديتي بتونه زباني رو توي اين مدل ها اضافه كنهنقل قول:
-ميتونيد به سام زنگ بزنيد وازشون بپرسين ايا همچين موردي رو انجام دادند يا نه شايد و احتمالا اون ها به نرم افزار هاي خاصي دسترسي داشته باشن
بسیار ممنون و سپاس گذارم.(شرمنده نمیدودنم دکمه تشکر کجاست،برای همین پست دادم)
سلام چر ا در مدل c7000 پخش بعضی از فرمتها که از طریق هارد اجرا میگردد کناره های تصریر سیاه است؟
-توي بعضي فايل ها خوب اينطور هست ببينيد با Fit screen اگه حل نشد نميشه ديگهنقل قول:
امروز از بانه قیمت کردم با گارانتی یک ساله 46c7000 رو میداد 2.300 اینجا میدن 3.500 اخه انفدر تفاوت قیمت :18: البته خیلی ها میگن جنس های بانه مشکل داره موندم چه کنم کسی تجربه خرید از بانه رو داره لطفا یه کمک به من بده ):
یکی از آشناها از بانه خرید یک هفته ای سوخت اما یکی دو ساله خریده هیچ مشکلی نداره حالا بستگی به شما داره که چقدر اهل
ریسک باشی
بانه فقط تلوزیونش خوبه .نقل قول:
من الان تقریبا 1 ماهی میشه که آوردیم . مثل ساعت کار میکنه . 40C7000 با قیمت 1,800 که اینجا اون زمان 2,850 بود .
تفاوت قیمت واسه گارانتی نداشتنش هست . البته ریسکه ولی تو فامیل ما زمان ال سی دی خیلی ها آوردن و هیچ کدوم مشکل نداشتن .
فقط یه مرکز فکر کنم توی پاساژ خدری قدیم (ته پاساژ) 3D میفروخت و کارش هم حسابی گرفته بود . خودش که میگفت:« مشتری برده خراب بوده پس فرستاده من عوضش کردم» . در واقع ضمانت خودش بود . :31:
همه چیزش هم خداییش کامل بود (هیچی ازش ندزدیده بودن ) . همونجا هم واست تستش میکنه (روشن ، پخش فیلم ، پخش صوت ، تست 3D ، خاموش). کلا تستش 1 دقیقه نمیشه .قطعا توی 1 دقیقه اگه ایرادی داشته باشه نشون نمیده .
مدل دو عینک داشت و سه عینک . قیمتش هیچ تفاوتی نداشت . دو عینکش منو فارسی داشت که سه عینک نداشت . من سه عینک آوردم . البته زیر نویس فارسی را کاملا ساپورت میکنه . چون عربی و اردو را داره . فقط گفت به علت تحریم دیگه از این به بعد منو فارسی نمیذارن روش .
در کل اگر میخواهید برید فقط تلوزیون اصل پیدا میکنید . بقیه جنساش 80 درصد چینی آشغاله .
راستی گفته بودم گیرنده دیجیتالم پرش داره . به خاطر آنتنش بود . سمت برج میلاد گردوندم درست شد .
ممنون t_tanhayam عزیز .
من کابل HDMI خریدم . تلوزیون فیلم 3D لپتاپ را به عنوان 3D تشخیص نمیده . فیلم را با powerDVD 10 3D اجرا میکنم . خودش تنضیمات 3D داره ولی با TV سازگار نیست . دوباره باشد توی TV سه بعدیش کرد تا عینک روشن بشه . منو 3d را که میزنی 7 - 8 تا گزینه میاد و هیچ کدوم با تصویر لپتاپ سازگار نیست .
یعنی عینک روشن میشه ولی تاری تصویر از بین نمیره . که درستم هست . چون خود لپ تاپ یه جوری باید به TV بفهمونه که من 3D ارسال میکنم عینک را فعال کن . وگرنه اینطوری هم لپتاپ 3d میده و هم TV دوباره 3d میکنه . اثر 3d خود TV با عینک دیده میشه ولی 3d لپ تاپ دست نخورده میمونه و تصویر تار میشه .
خود سامسونگ نرم افزاری ارائه نداده که کامپیوتر را با tV هماهنگ کنه ؟
کاش یه بلوری 3d هم از بانه آورده بودم . اینجا حدود 400 تومنه . بانه قیمت نکردم . حیف شد .
-در مورد تنظيمات و ستينگ ها خوب متاسفانه من 3d ندارم تا بتونم بيشتر راهنماييتون كنم بزرگوار با اين حال در اين تاپيك دوستي با نام كاربري m3rdyid گويا توانسته اند كارهايي در اين رابطه انجام بدن باهاشون در ميون بگذاريد ان شا... راه حلي پيدا ميشه
-در مورد بلوري 3d هم پيشنهاد ميكنم دنبال مدل زير BD-6900 باشين اين پست رو ببينيد:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5476466&postcount=176[/HTML]
اولا از بانه نخرید
به چند دلیل:
1)جنسهاش آشغاله-از هر 10تا 8تاش خراب میشه
2)اگه خراب شد-قطعه هاش پیدا نمیشه--سام سرویس هم بهتون قطعه نمیده
3)سامسونگهای ایران کیفیت کره هستند-ولی بانه کیفیت عرقه(خیلی بده)
4)زیاد هم تفاوت قیمت نداره--تو ایران روی ال ای دی یک سینمای رایگان هم میدند--حدود 300-400تومان
1سوال اساسی:
اینترنت تلویزیون من کار نمیکنه
تمام تیکهای اتصال هم میخوره(منظورم اون4تا تیک هست)
ولی بازم تو اینترنت نمیره
چه کنم؟؟؟؟؟؟؟
کامپیوتر نباید تصویر رو سه بعدی کنه بعد بفرسته برای تلویزیون، بلکه این کار رو خود tv باید انجام بده. چیزی که توی کامپیوتر پخش میشه باید دو تا تصویر کامل کنار هم یا روی هم باشه که هر دو واضح اند.نقل قول:
بله دوست من . ممنوننقل قول:
گرفتم چی شد . دقیقا همون کاری که تو اون سایته () انجام میشه .کد:http://www.3dtv.at
ولی با این کار تصویر واقعا سه بعدی نمیشه . خیلی کم تاثیر داره . اون طور که تبلیغ میشه به تصویر عمق نمیده .
همین فیلمی که روی تلوزیون هست (انیمیشن) را توی فروشگاه روی tV خودم با دستگاه بلوری پخش کرد واقعا سه بعدی بود . یعنی مثلا توپ پینگ پنگ را که میزد میومد جلو . قطعا اون باید تکنولوژی خاصی باشه که در تهیه اون انیمیشن به کار رفته . و احتمالا فقط با بلوری قابل ارسال هست .
تکنیک تصاویر کنار هم فقط تصویر را تار میکنه . البته بعد از زدن عینک تصویر خیلی واقعی تر از حالت 2 بعدی به نظر میاد و خیلی تمیز تر میشه . ولی عملا 3 بعدی (به اون صورت که در ذهن من هست ) نمیشه .
من با نظر شما موافقم . کلا اون همه راه ارزش این ریسک را نداره . ولی من تا حالا نشنیدم کسی تلوزیونش خراب باشه و یا کیفیتش کم باشه .نقل قول:
مارک و نوع تلوزیون ها هم عینا همین هست که سام ضمانتش را میکنه . فکر نمیکنم قطعاتش هم فرق داشته باشه . من که فعلا راضی هستم .
در کل فقط تلوزیونش میرزه که اونم ریسکه .ولی من حاضرم دوباره هم این ریسک را بکنم :46:
خداییش کاسب هاش کلاش نبودن . به اونا بیشتر از کاسبهای تهران اعتماد دارم . خودشون میگفتن فلان جنس چینیه ولی روش زده بود کره .
راجع به اینترنت توی این تاپیک یه صحبتهایی شده . البته من تست نکردم .نمیدونم روی C7000 هم جواب میده یا نه .
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=379240&page=14
سلام.
دوستان از سری 6 سامسونگ کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید؟ c6900 c6200 c6500 c650
-بستگي به هزينتون داره اگه led ميخواين سراغ c6900 و اگر lcd سراغ c650 بريننقل قول:
-لينك فريمور نحوه اپگريد هم توضيح داده شده فايلش هست توي لينكنقل قول:
آره مال من ساخت ملزی است حالا چطور این فریمورو بریزیم؟
-كار خاصي نيست تنها فايل رو دانلود ميكنيد توي فلش اكستراكت ميكنيد فلش رو ميزنيد به usb و بعد پيغام ok ميكنيد و تمام
[HTML]http://www.samsung.com/iran/consumer/tv-audio-video/tv/led-tv/UA40C6200URXHC/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support[/HTML]
خیلی ممنون از کمکتون
سلام من یه ال ای دی سام مدل 6260 خریدم.یه چیزایی راجع به تبدیل تصویر دو بعدی به سه بعدی شنیدم.میخام بدونم واقعیت داره یا نه اگه داره چه ابزاری میخاد.لطفا مرا راهنمایی کنید.متشکرم
-دوست عزيز اين قضيه در تلويزيون هاي 3d سامسونگ هستنقل قول:
با سلام من یک تلویزون مدل UA32B600 دارم فیلم دی ودی ار طریق یو اس پی16.9 را 4.3 نشان می دهد ایا می شود اصاح کرد مدلها ی UN چه فرقی با این مدل دارند متشکرنقل قول:
سلام من تلویزون مد UA32B6000ا ای دی سامسونک دارم فیلم دی وی دی از طریق یواس پی کوچک و 16.9 بصورت 4.3 نمایش می دهد چگونه می شود اصلاح کرد آیا مد UN با این فرق دارد