به نظر من خیلی عالیه از شرکتهایی مفت خور همچو حسابگر صبانت و شاتل و ....... برای بازی انلاین نمیدونم باید از کسی که بازی آنلاین میکنه بپرسی :20:نقل قول:
Printable View
به نظر من خیلی عالیه از شرکتهایی مفت خور همچو حسابگر صبانت و شاتل و ....... برای بازی انلاین نمیدونم باید از کسی که بازی آنلاین میکنه بپرسی :20:نقل قول:
منم میگم حسابگر کیفیتش خیلی خوبه!! من 2 ساله ازش سرویس میگیرم فقط پارسال یخورده باهاش مشکل داشتم بجز اون عالی بوده!!
اینم نظریست :20:نقل قول:
سلام
سرعت سرویسم شده 4 مگ:18:
برای کسه دیگه سرعتش بیشتر شده
از حسابگر گرفتم
چه سرویسی داری و کدوم مرکزی ؟نقل قول:
لطف کنید یه تست جدید از س رعت ۵۱۲ بزارید ممنون
سلام
این افزایش سرعت هم به احتمال زیاد برای مقابله با مخابراته
اینم از جشنواره نوروزی حسابگر قیمتاش رو شدیدا کم کرده
تخفیفات ویژه اینترنت حسابگر به مناسبت فرارسیدن عید نوروزتوضیحات :1 . حداقل مدت قرارداد 3 ماه می باشد .2 . نسبت اشتراک 1 به 10 می باشد .3 .هزینه نصب و مودم جداگانه محاسبه می گردد .تلفن تماس : 7280100
قیمت یکماههمحدودیت پهنای باند No 7.130 تومان نامحدود دریافت 64 / 64 ارسال 1. 11.250 تومان نامحدود دریافت 128 / 128 ارسال 2. 14.000 تومان نامحدود دریافت 256 / 256 ارسال 3. 22.100 تومان نامحدود دریافت 512 / 512 ارسال 4. 40.500 تومان نامحدود دریافت 1024 / 1024 ارسال 5. 77.800 تومان نامحدود دریافت 2048 / 2048 ارسال 6
حسابگر هم افتاد کفگیرش خورد ته دیگ :31::31::31:نقل قول:
اما من یکی اگه حسابگر قیمتهاشو 1000 تومن هم کنه نمیرم طرفش
خوشم میاد مخابرات بد جور زد تو دهن شرکتهای خصوصی اینقدر مشتریاشون بد جور دارن میپرن که خودشون نمیدونن چی کار کنن
بس نیس این چند وقته از مخابرات گرفتم 1 بار هم قطع نشده یا سرعت پایین بیاد :8::8:
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------
اسپید تست کار نمیکنه که برات تست بزارم اما تستی که تو صفحه اول گذاشتم جدیده :20:نقل قول:
آقا بهنام نمیدونم این حسابگر چه هیزم تری به شما فروخته :دی
اگه میدونستی که چقدر این شرکت زجرم داده الان تو هم با من هم کلام میشدی هر روز یه دستم به کامپیوتر بود یه دستم به تلفننقل قول:
البته اینو بگم که فقط من نیستم خیلی ها از حسابگر شاکین
از سرویس بد بگو تا پشتیبانی مزخرف تا مدیریت بیخود :13:
من نفوذی نیستم :دینقل قول:
اگه میدونستی که چقدر این شرکت زجرم داده الان تو هم با من هم کلام میشدی هر روز یه دستم به کامپیوتر بود یه دستم به تلفن
البته اینو بگم که فقط من نیستم خیلی ها از حسابگر شاکین
از سرویس بد بگو تا پشتیبانی مزخرف تا مدیریت بیخود
خداییش من هر وقت زنگ زدم شرکت باهام محترمانه صحبت کردن(البته جراتشم ندارن که بخوان بد صحبت کنن)
منطقه مخابراتی ما با حسابگر خیلی جوره زیاد مشکلی نداریم از نظر سرعت! (فجر)
شما کجا میشینین؟
نقل قول:
حسابگرم خوب قیمت هاشو پای ین آورده ؟! ۵۱۲ تا چند رو پیش ۱۲۰ تومن امروز ۲۰ ت من ؟ راهی نداره که بشه 1 ماه شارژ کرد ؟ اگه بشه که من از حسابگر می گیرم
:10:
ما مرکز فجر هستیمنقل قول:
هر موقع قطع میشد (که باید بگم دم به دقیقه قطع میشد )جواب میدادند اما چیزی حالیشون نبود فقط بلد بودن بگن رو خطتت نویز هست
در کل بگذریم من که از حسابگر اومدم بیرون و الان با مخابرات حالشو میبرم :5:
سلام دوستان
میخوام از شاتل بکنم برم یه شرکت دیگه
نظرتون چیه؟
مخابرات خوبه؟
مرکز ولیعصر میشیم
نا محدوده دیگه؟
پیشاپیش ممنون بابت راهنمایی :X
سلامنقل قول:
من مرکز فجر هستم و از مخابرات 512 گرفتم هم سرعتش خوبه هم نامحدوده به نظرم از مخابرات بگیر
تست سرعت هم تو صفحه اول گذاشتم :10:
حسابگر برای مقابله با مخابرات سرعت هاشو دو برابر کرده که با 2 برابر بستن معمولی موقع قرارداد می شه 4 برابر
یعنی اگه 128 بگیرین می شه یه مگ
512 می شه 2 مگ
1 مگ می شه 4مگ
که البته موقع دانلود شبانه سرعت بر میگرده به همون سرعت قرار داد
اطمینانی هست دیگه دوست عزیز؟نقل قول:
مشکل خاصی که نداشتی تا الان؟
قعطی و ...؟
10 تا سرویس عوض کردم تا الان(الکی :دی)
نه من با به الان که نزدیک 2 هفته میشه مشکلی نداشتم :20:نقل قول:
سلام دوستان.
منم به تازگي ميخوام ADSL بگيرم :31: !
ولي حالا نميدونم از كدوم سرويس دهنده بگيرم (مخابرات يا حسابگر) :19:؟؟؟!!
واقعا حسابگر سرعتهاشو افزايش داده :20:؟؟!!
چيكار كنم دوستان :10: ؟؟! ميشه كمكم كنيد ؟؟!
راستي يه سوال ديگه هم داشتم :
(ميشه من كه كاربر خانگي هستم از سرعت 128 بيشتر بگيرم ؟؟ مثلا 256 ؟؟؟؟!! )
هميشه موفق و پيروز باشيد :40:.
دوست عزیز شما هنوز ADSL نگرفتیننقل قول:
مخابرات بگیر
تا سرعت 512 هم به خانگی میده و نامحدود
حسابگر هم این کار رو کرده برای مدت محدودیه و بعد باید از شرکت دیگه ای بگیرید پس چه بهتر کار آخرو اول انجام بدید :8:
شما سرعت دانلودت با دانلو د منیجر حدودا چنده؟نقل قول:
سرعتم 64 تا 70 :5:نقل قول:
ممنون عزیز بابت راهنمایی من امروز میرم درخواست جم کردنه خطمو میدم مخابرات خیلی به صرفه تره:10:نقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
از کجا ADSL داری الان ؟
نقل قول:
والا ۱ تیر از پارس آنلاین ۱ ماه شارژ کردم که هنوزم قطع نشده ! در کل راضیم ا سرعت و پشتیبانیش ولی مشک لم اینه که دانلودم زیاده و سرویس نامحدود بیشتر به کارم میاد به همین خاطره می خوام از مخابرات بگیرم
بسيار ممنونم دوست عزيزم.نقل قول:
پس ديگه شنبه ميرم از مخابرات 256 ميگيرم :31:!
راستي سرويسش براي بازي آنلاين چطوره :31:؟؟؟! خوبه يا نه ؟؟!
خونه ي ما توي منزه هست :31:! به اونجا هم سرويس ميدن ؟؟! هزينه نصب چقدر ميگيرن :31::27:؟؟؟!!!
راستي يه چيز ديگه ، من هرچي گشتم نتونستم سايت ADSL مخابرات رو پيدا كنم !!! ميشه آدرسش رو بهم بديد ببينم قيمتهاش چطوره :46:؟؟!!
ممنونم:11:.
هميشه موفق و پيروز باشيد :40:.
یه نصیحت برادرانه میکنم به هیچ وجه دور حسابگر نرید به جز پشتیبانیش آشغالترین isp ایرانه:41:
در ضمن من الان از پارس آنلاین میگیرم که واقعا در نوع خودش بی نظیره ماه قبل 128 داشتم سرعت دانلود با دانلود منیجر تا 140 هم میرفت ولی خب هرچند الان 512 گرفتم از 150 بالا نمیره:20:
بابا حسابگر خیلی بهتر از پرس ویلانه که :دی پارس خیلی قیمتاش فضاییه و تا اونجایی که من شنیدم قطی زیادی دازهنقل قول:
یه نصیحت برادرانه میکنم به هیچ وجه دور حسابگر نرید به جز پشتیبانیش آشغالترین isp ایرانه
آقا تک تک سوال کن از نفس افتادیم :19:نقل قول:
برای بازی انلاین نمیدونم
به منزه هم سرویس میدن اگه برات نصب کنن 10 هزار میگیرن البته شاید بالا شهر بیشتر بگیرن :31:
سایتشهست که قیمتها رو تو سایت نزده اما من قیمتها رو تو صفحه اول به همراه تست سرعت خودم گذاشتم که میتونی ببینی :5:کد:www.tck.ir
دوستان کسی 2 مگ از محابرات یا حسابگر رو تست کرده تا الان
میخوام بگیرم
میخوام بببینم اگه 2 مگ باشه حد اقل اسپید باید 240 kb/s باشه
اگه کسی داره بگه چقدر اسپید میگیره
ممنون
سلام
چقد این حسابگر مارو دوست داره دمشون گرم خیلی با مرامن ! :39: واقعا حسابگر همه جوره به کاربرا میرسه!
چقد تخیفیف داده!!!!!!!!!!!! 1 مگ نامحدود از 330 شده 40 تومن!!!!! دوستان تورو جان فلانی برای سعادت این شرکت خوش مرام و با کیفیت دعا کنید!!! که تا دید مخابرات قیمت واقعی داد و سیل عظیمی از کاربرا در حال فسخ قرار دادشون با این شرکت هستن ...
واقعا نمیدونه آدم چی بگه ! فقط میتونم بگم خوشحالم که بلاخره داریم قیمت واقعی بابت سرویس واقعی میدیم نه 1 مگ جای 128 قالب کنن به کاربر
قربونش برم معنی رقابت رو هم که نمیدونه دقیقا همون قیمت های مخابرات رو کپی پیست کرده:puke:
از اول تا آخر حرفت بی نقص :10:نقل قول:
شما هم نمی تونین فرمت AVI دانلود کنین؟ برا من یا دانلود نمیشه یا خیلی کند دانلود میشه:41:
نه من مشکلی ندارم شما اگه دانلود شما مشکل داره چند ثانیه با شی پی ان وصل شو و بعد از چند ثانیه شی پی ان رو قطع کنی سرعتت درست میشه :5:نقل قول:
خدمت بزرگواران اینترنت پرسرعت
مخابرات استان کرمانشاه :40:خودش اینترنت پر سرعت ای دی اس ال اشتراک میده که برای دانلود
در بین شرکتها نظیر نداره.
مشترکین حسابگر :2:به جای اینکه پول و وقتشان را به هدر بدهن.می توانند بدون هیچ هزینه ای(فقط هزینه ماهیانه-مثال=تقریبا13هزار برای 256یا ماهه نـــــــامحدود)
از مخابرات سرویس بگیرن. که قیمتش به صورت غیر قابل باور ارزانتر و از قیمت بهتر کیفیت سرویس
مخابرات طلای 18 عیاره.
حسابگر :2:فقط به حساب جیب مشترکینش میرسه
من خودم تازه اشتراک256نا محدود از مخابرات گرفتم که کیفیت و سرعتش بهتر از یک گیگ حسابگره
از این برادر کوچکتان قبول کنید و امتحان کنید.تا بفهمید حسابگر:2: چه کلاه گشادی داره:10:
سلام. این اولین پاسخی هست که توی این topic می نویسم. منم به تازگی از مخابرات اشتراک ADSL گرفتم. با این که پهنای باند 128K و 256K اش فقط در سه تومن (به ازای هر ماه) اختلاف داشت، اما فعلاً 128K اش رو فعلاً برای مدت کوتاهی گرفتم تا ببینم وضع به چه شکله و اگه لازم بود، درخواست افزایش پهنای باند بدم. با توجه به این که محدودیت حجم ارسال/دریافت داده وجود نداره، و هزینه اش کم هست، توقع زیادی از مخابرات کرمانشاه ندارم. اما چند سوال مرتبط به هم داشتم که امیدوارم شما و دوستان دیگه ای که به جمع مشترکین مخابرات پیوسته اند جواب بدن. اسم مرکز مخابراتی شما چیه؟ و سرعت تقریبا ثابت دانلودتون چند کیلوبایت در ثانیه هست؟ و همچنین اگه دوستان دیگه ای هم مایلن جواب بدن، لطفا اسم مرکز مخابراتی، پهنای باند، سرعت معمول دانلود رو بگن. خودم: مرکز بعثت، 128 کیلوبیت، 16 کیلوبایت در ثانیه. البته این سرعت دانلود با خود مرورگر فایرفاکس هست، نه با IDM و نرم افزارهای مشابه. سپاس.نقل قول:
شما با این سرویستون روزی چقدر دانلود دارین؟نقل قول:
قبول دارم مخابرات برای وبگردی بهتره
من از حسابگر اشتراک گرفتم (مرکز بعثت ) میشه بگی سرعت دانلود با نرم افزار IDM چقدره (بطور ثابت )نقل قول:
دوستان کسی 2 مگ از محابرات یا حسابگر رو تست کرده تا الان
میخوام بگیرم
اگه 2 مگ باشه حد اقل اسپید باید 240 kb/s باشه
اگه کسی داره بگه چقدر اسپید میگیره
ممنون
من از مخابرات جوانرود 64 کیوبایت گرفتم واقعا خوبه نسبت به نماینده حسابگر تو اینجا با حسابگر سرعت دانلودم 6 کیلوبایت زیادتر نمیشد با مخابرات راحت میرم تا 11 کیلوبایت رنجش بین 9 تا 11 هست ولی یه شب یهو دیدم سرعت دانلود تغییر کرده رفته بود 135 تا 140 کیلوبایت در ثانیه خدا کنه دفعه دیگه اینجوری بشه تا صبح دانلود کردم حدود 2 گیگ دانلود کردم چقدر سرعت باحالی بود همچنان منتظر سرعت ناگهانی هستم امیدوارم بازم قاط اینجوری بزنه