دوستان عزیز
این برنامه رو از کجا میشه دانلود کرد ؟لینکایی که دادین not found هستن
Printable View
دوستان عزیز
این برنامه رو از کجا میشه دانلود کرد ؟لینکایی که دادین not found هستن
با MBAM نمیشه سایتی رو کلا بلاک کرد؟
سلام
من از Malwarebyts anti-malware استفاده میکنم ولی بعضا برخی سایتها رو به اشتباه بلاک میکنه (که با غیر فعال کردن آنتی اسپای وار میشه وارد سایت شد)
از جمله به سایت روزنامه سلامت گیر میدهsalamat.ir
من هیچ گزینه ای تو آنتی اسپای واره پیدا نکردم که بشه سایتی رو استثنا کرد
حالا چکارکنم نرم افزاره به سایتی خاص مثلا سلامت گیر نده(نمیخوام هر دفعه گزینه بلاک کردن سایتها رو غیرفعال کنم)!
سلامنقل قول:
خسته نباشید
بنده هم برنامه را نصب کردم و گزینه ای برای این مورد شما پیدا نکردم البته شاید در نسخه پولی اون باشه و در رایگان چنین گزینه ای نباشه
بهرحال میتوانید از برنامه های جایگزین استفاده کنید
موفق باشید
داخل فروم پایین که از malwarebytes باشه برای همین مورد سئوال شده که گفته شده روی آیکن برنامه کنار ساعت کلیک راست بعدشم با انتخاب گزینه add to ignore list میتونید اینکار انجام بدین :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چکار کنم که Malwarebytes Anti-Malware خودش داخل سیستم رو خودکار جستجو نکنه؟
به این مسیر برونقل قول:
start--->all program--->Malwarebytes Anti-Malware---->tools----->Malwarebytes Anti-Malware Chameleon
Malwarebytes Anti-Malware Chameleon رو اجرا کن
روی یکی از Chameleon# ها کلیک کن
یک صفحه داس اجرا میشه
و خود به خود اپدیت و اسکن میکنه
ممنون با راهنمائیتون حل شدنقل قول:
نکتش تو این بود که اول باید سایتی رو بلاک کنه تا add to Ignore فعال بشه !
اين نرم افزار فوق العاده هست اولين بار از طريق تاپيک "مرجع رفع تمامی آلودگی ويروسی ها" در اورژانس سيستم های آلوده باهاش آشنا شدم
چند بار تا حالا اين برنامه به همراه هيتمن سيستم من رو نجات داده سيستمی که در حال انفجار بود!!! و شديدا" مشکل پيدا کرده بود!
در حال حاظر کاسپر سکيورتی 2013 دارم اين تونست 5 مورد رو که فول اسکن کاسپر نيافته بود رو حذف ميکنه
پنجره های پاپ آپ رو کامل مسدود ميکنه و سايت های مخرب رو خيلی خوب شناسايی ميکنه!
با وجود اين و kis 2013 آيا نياز به يک ضد جاسوس هست؟ نياز به هيتمن چطور؟
دوستان کرکی سریالی واسش ندارین ؟برای آخرین نسخه
سلامنقل قول:
اینو امتحان کنید>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در کامپیوتر من ابدیت نمیشه ؟
اگر از نسخه قدیمی استفاده میکنید ارتقا بدید.نقل قول:
همچنین میتونید از ر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.
سلام
چرا موقع اپدیت خطای زیر را نشان می دهد؟در ضمن nod32,HitmanPro36_x64 در سیستم نصب هست.
an error has occured.please report this issue to ourr support team
include the content of all error message and code in your submissionk )
با سلام.
آیا میتوان از نسخه پرو استفاده کرد درحالی که گاردش فعال نباشه؟و نیز در نسخه تریال باید تمامی فایل های اپدیت را بگیرم؟
سوال دیگر این که با دیلیت کردن فایلهای مشکوک در فایل ویندوز ممکن است رجیسترم خراب شود؟
سلام.نقل قول:
1-بله میشه.
2-من از نسخه Free استفاده میکنم و هر بار کامل آپدیت میشه.
3-اگر منظورتون رجیستری ویندوز و یا رجیستر MBAM هستش، در هر دو حالت مشکلی پیش نمیاد و تابحال موردی مشاهده نشده.
اگر منظورتون فعال ساز ویندوز هست ممکنه بعد از مدتی ویندوز غیرفعال بشه که در اینصورت باید دوباره فعالش کنید.
شما باید با شناسایی فایلهای کرک و کیجن از اونا صرف نظر (Ignore) کنید تا حذف نشن.
درود..
مصاحبه ای با موسس شرکت تولید کننده ی محصول امنیتی MBAM
سلام دوستان عزیز
راستش تو قسمت تنظمات نرم افزار Malwarebytes Anti-Malware به یه گزینه بر خوردم که دقیقا نفهمیدم چی هست و بهتره چه گزینه ای رو انتخاب کنم؟
میشه یه توضیح بدید اصلا چی هست این گزینه دقیقا؟
سلام دوستان
من از نسخه trial استفاده میکنم اما بر روی اون عبارت trial حذف شده و نمیدانم گاردش فعال است یا نه.ایا محدودیت زمانی داره؟
و چرا اکثر دوستان نسخه تریال را ترجیح میدهند.
سلامنقل قول:
بهتره به جای Trial بگیم که بیشتر کاربران نسخه Free رو ترجیح میدن چون این محصول مکمل خوبی در کنار سوئیت امنیتی اصلی محسوب میشه.
نقل قول:
من از نسخه trial استفاده میکنم اما بر روی اون عبارت trial حذف شده و نمیدانم گاردش فعال است یا نه.ایا محدودیت زمانی داره؟
با عرض سلامنقل قول:
1.یعنی من اشتباه فهمیدم که اگر کیجن و سریال را درنسخه trial وارد نکنم همان نسخه free است؟
2.راستش من نسخه trial را نصب کردم اما cpu روی 50 درصد رفت.وقتی برنامه را پاک کردم درست شد.ایا محدودیت زمانی داشت؟
3.لطفآ لینک دانلود نسخه free را بگذارید.همراه با نرمافزار پاکسازی.
سلام
نسخه رایگان رو از اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنید.
مطابق شکل زیر،بعد از نصب، گزینه اول نباید تیک بخوره.
اقا فکر کنم مشکلم هنوز حل نشده چون قبلآ هم همین طوری بود و در قسمت protection یک لیست نوشته شده و کزینه start trialرا هم دارد و قبلآ اینطوری نبود.یعنی گزینه غیر فعال کردن گارد را ندارد.
به نظر شما ایا مشکلی بوجود می اید وگاردم فعال است ؟
اکر گزینه start trialرا بزنم چه میشود؟
سلام دوستان عزیز
راستش تو قسمت تنظمات نرم افزار Malwarebytes Anti-Malware به یه گزینه بر خوردم که دقیقا نفهمیدم چی هست و بهتره چه گزینه ای رو انتخاب کنم؟
میشه یه توضیح بدید اصلا چی هست این گزینه دقیقا؟
سلام بچه ها من به یه مشکل خیلی بزرگ با این آنتی ویروس فوق العاده برخوردم.من از نسخه پرو pro استفاده می کنم الان 1 پی سی و یک لپتاپ دارم روی این دو تا در کنار کسپر 2013 که نصب می کنم یا حتی جدا یعنی فقط mbam باشه موقع دانلود با هر برنامه ای که فکرشو بکنید سرعتم یا نصف می شه یا کلا هر 1 ثانیه اینترنت فریز می شه دوباره سرعت خوب می شه روی 2 تا کامپیوتر ه دیگه دوستام تست کردم اصلا این طوری نبود یعنی اصلا کاری به سرعت اینترنت نداشت اوایل این طور فکر می کردم که حتما ویروسی هست که این 2 تا نشناختن برای همین با بیت دیفندر 2013 چک کردم که سیستم ها هر دو پاک بود بعد گفتم حتما ویندوزم خرابه برای اطمینان رو لپ تاپ 7 آلتی میت و رو پی سی ایکس پی ریختم و کلا هارد هر دو رو هم فرمت کردم که خیالم راحت شه البته همه رو روی پرتابل درایو دارم کلا هارد رو ریموو و دوباره پارتیشن بندی کردم.ولی جالب این که درست دوباره همون طوریه اگه ممکنه راهنماییم کنید یا یه برنامه عالی کمکی دیگه مثل این که با کسپر تداخل نکنه معرفی کنید.
ممنون
Malwarebytes Anti-Malware
محتوای مخفی: keys
یک اتفاق بد:
من وقتی نسخه PRO رو داشتم که TRIAL بود هربار که محربی رو از اکسترکت در میوردم یا دانلود میکردم رو هوا میزد قرنطینه میکرد
الان که بوسیله کیجن نسخه PRO رو از TRIAL در اوردم دیگه اینکارو نمیکنه وحتما مخرب مورد نطر رو یا باید اجرا کنم یا اسکن کنم که قرنطینه بشه
هر دو حالت هم PROTECTION روشن بود
حالا خواستم باز TRIAL کنم و از سریال های تایپیک استفاده کنم اومدم حذفش کردم و دوباره نصب کنم دیگه TRIAL نشد
چیکار کنم TRIAL بشه
یعنی واقعا سریال کیجن باعث خرابی MBAM شد؟
من نسخه pro اينو چند روزه نصب كردم و اكتيو هم هست ولي چرا اصلا ابديت نميشه اتوماتيك .يعني هر موقع نگاه ميكنم شماره ديتا بيس اون
بعد از 3 يا 4 روز هم عوض نشده؟چرا پس ابديت نميشه؟در ضمن تو فايروال هم اجازه دسترسي به اينترنت هم بهش دادم.
نميشه كاري كرد اين هنگي 1 الي 2 دقيقه اي كه بعد از روشن كردن سيستم به وجود مياره كمتر بشه يا زودتر لود بشه mbam pro.
دوستان من روی ویندوز 8.1 پرو نورتون 2014 آنتی ویروس دارم.آیا نصب این برنامه برای من ضرروی هست؟
همه دوستانی که مشکلشون رو مطرح کردن احتمالاً به خاطر نصب ورژن پرو و فعال شدن گارد این مشکل براشون یش اومده
دو آنتی ویروس هم زمان بر روی سیستم مشکلات زیادی به خصوص بر روی سرعت سیستم داره شما از ورژن رایگان استفاده کنید و مطمئن باشید آنتی ویروس اصلی شما از سیستمتون محافظت میکنه
از نسخه رایگان برای اسکن هفتگی استفاده کنید
درود
من همین الان Malwarebytes Anti-Malware رو نصب و ابدیت کردم.... از COMODO Internet Security هم استفاده میکنم....هنوز سیستم رو خاموش نکردم.... راستش یکبار تجربه بدی با نصب Malwarebytes Anti-Malware داشتم و بعد از ریستارت دیگه سیستم بالا نیومد....فکر کنم مربوط به تنظیماتش باشه یا شاید عدم سازگاری با کومودو..... الان تنظیماتش مطابق عکس زیر .... باید همینجوری باشه یا باید تیک گزینه ای رو بردارم؟ لطفا قبلا از خاموش کردن سیستم جواب بدین..... تشکر
سلامی دوباره
نرمافزار Malwarebytes Anti-Malware روی ویندوز 8.1 خوب جواب میده؟ بدرستی نصب میشه؟ میخام در کنار کومودو نصبش کنم.... مشکلی پیش نمیاد؟
نسخه آزمایشی شماره 2 این نرم افزار در ژانویه در اختیار عموم قرار می گیره..هم اکنون تست توسط افراد vip داره انجام میشه!
آپدیت: MBAR هم به MBAM اضافه شده و تشخیص Rootkit هم از این به بعد میسر شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
بله بدرستی کار میکنه
مشکلی نداره
فقط من مشکلی که تو این نرم افزار امنیتی دیدم، اینه که آپدیتش همیشه از اول شروع میشه
قدرت شناسایی خوبی داره ولی زیاد مورد پسند بنده نیست :)
موفق باشین <3
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
دروود..تریال ریست واسه این نرم افزار وجود نداره؟
نسخه بتا برای عموم هم منتشر شد می تونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون رو دریافت کنید.
در صورت نیاز:
LICENSE KEY:
id: MBAM2BETA
key: 4XZHE-6ANRN-TKWCV-EV6HZ-G79PH
سلام دوستان
من یه اسکن کردم با این نرم افزار و الان مورد هایی که پیدا کرده رو نمیدونم باید پاک کنم یا نه. چون بعضی هاش رو نوشتع key نرم افزار هستن. کسی از دوستان هست محبت کنه و log رو بررسی کنه؟
اگه جای درستی مطرح نکردم لطفا راهنمایی کنید به کدوم تاپیک مراجعه کنم.
استفده این نرم افزار (نسخه پرمیوم) با آنتی ویروس سیستم تداخلی نداره ؟
تا حالا که گزارشی مبنی بر تداخل این برنامه ی امنیتی با برنامه های امنیتی دیگر نشده.نقل قول: