همراه اول داغونه ولي ايرانسل سرعت دانلودش 30 است.در سايت تست اسپيد هم آزمايش كردم گاهي وقتا سرعتش اينترنتش تا 200 ميرسه.
Printable View
همراه اول داغونه ولي ايرانسل سرعت دانلودش 30 است.در سايت تست اسپيد هم آزمايش كردم گاهي وقتا سرعتش اينترنتش تا 200 ميرسه.
حل مشکل 0 شدن رسیو و اتوماتیک کانکت شدن به اینترنت در زمان مشخص شده برای دانلود های طولانی
مشکل بیشتر دوستان 0 شدن رسیو در هنگام کار با نت بوده و بیشتر زمان دانلود فایل ها با ججم زیاد که بعد از زمانی رسیو 0 میشه و مجبور هستی شبکه رو قطع و دوباره وصل کنید!
این سیستم فقط روی دیال آپ و این روش انجام میشه چون فقط قادر به انجام عملیات رو کانکشن های دیال آپ رو داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس از محیط برنامه در صورت ظاهر نشدن عکس:
کد:http://www.Free-Picture-Host.com/viewimage.php?file=/images/lWX7hr1284800294.jpg
1
زمان وقفه بین هر بار کانکت شدن
2
تایمر مربوطه برای دوباره کانکت شدن. زمان را به ثانیه وارد کنید و بعد از کانکت شدن تایمر به صورت معکوس به سمت 0 میل میکند و در زمان 0 اینترنت قطع و با توجه به زمان وقفه دوباره متصل میشود!
3
برای انجام عملیات کانکت شدن اتوماتیک باید این مورد روشن باشد
4
بعد از انتخاب کانکشن مربوطه در لیست کانکشن ها. با زدن کلید Deal اتصال برقرار خواهد شد.
------------
البته این برنامه ی کارهای دیگه ای هم میکنه ولی خوب منظور من از معرفی فقط این مورد بود
دانلود:
کد:http://www.4shared.com/file/lyJd6xW4/Advanced_Dialer_v25.html
توی مازندران فکر کنم هنوز edge نشده چون سقف سرعت 5 KB بود.
سلام
دوستان مشکل سرویس نامحدود ماهیانه ( هزینه نجومی قبوض ) برای سیم کارت دایمی حل شده؟ خطری نداره فعال کنم و استفاده کنم؟
بله مشکلی نیست دیگه .نقل قول:
شما میتونین برین و یکی از تعرفه ها رو انتخاب کنین.
مشکلی بود در همین تاپیک مطرح کنین!
:46:
این برنامه رو با این توضیحات شما خودت اضلا تست کردی ؟نقل قول:
این اصلا همچین کاری رو نمیکنه ها !
شماره 2 که شما گفتی، برای اینه که اگر اینترنت قطع شد (disconnect ، نه این که ریسیو 0 بشه) اون وقت شمارش معکوس میکنه و بعد دوباره وصل میشه.
چیزی برای این که سر ساعت خاصی disconnect و دوباره وصل بشه نداره این برنامه .
این برنامه واسه اینه که قبل از اینکه رسیو 0 بشه و شما دستی دیستکانکت کنید ، سر یه تایم مشخص که بهش میگین واستشون دیسکانکت میکنه و دوباره کانکت میکنه
بله.
من تست کردم
ناجور جواب میده
چون فیلم و برنامه و اینا که دنلود میکنم ، همیشه که پای سیستم نیستم.مثلا شب میگذارم صبح پا میشم می بینم فقط 100 مگ دانلود کرده که میشه فقط توی یک ساعت و رسیو 0 شده ولی نت وصله.
با این کار مثلا هر 1ساعت دوباره کانکت میکنه تا از 0 شدن رسیو و گیر کردن فایل درحال دانلود جلوگیری کنه
گفتم. برای دانلودهای طولانیی. کسایی که فیلم و بازی وبرنامه های بزرگ رو دانلود میکنن این موضوع شدیدا به دردشون میخوره.
حذف شود .................................
سلام
قبلاً GPRS همراه اول رو تست کرده بودم اما مجدداً وسوسه شدم ببینم کیفیتش تغییری کرده یا نه . بسته 24 ساعته همراه اول رو تست کردم!
بسته پس از درخواست بلافاصله فعال شد.اما:
اکثر مواقع قطع.
اتصال پس از چندین مرتبه تلاش برای کانکت شدن.
سرعت افتضاح 2.5 کیلوبایت بر ثانیه.
تست شده در سه منطقه مختلف مشهد در بازه های زمانی مختلف.
در هیچ کدام از مناطق هم EDGE نداشت.
در این سه ناحیه ایرانسل هم همزمان تست شد.اتصال بسیار سریع.بدون قطعی. سرعت دانلود بالای 20 کیلوبایت بر ثانیه.
به نظرم GPRS همراه اول فقط برای تفریح مشترکان همراه اول ارایه شده است ! تفریحی اعصاب خورد کن به همراه هدر دادن پول!
نه
کاملا به منطقه مربوط میشه.
با بودجه ای که همراه اول داره شما میتونین پیشنهاد بدین که منطقه تون رو بررسی کنن
الان همراه اول منتظر پینهاد ملته که بگن کدوم محلمه مشکل داره
هرجا EDGE باشه سرعت هم همون حد ایرانسلهه
دو روزه هم شبکه ی GPRSه همراه اول هم دچار قطعی های مکرر شده!
از دیروز ظهر تا امروز و همین الان شبکه دچار اختلال شده!!
نمیدونم
میگم شبکه چون سه چهار جا تست کردم!
پاسداران - تهران پارس - شریعتی
دوستان وضعیت و مشکلات این سرویس رو از اینجا مطرح کنن که با GPRS ایرانسل قاطی نشه
سلامنقل قول:
منظورتون از اینکه همراه اول منتظر پیشنهاد ملته چیه؟ مزاح کردید؟ آخه الان نزدیک یک سال میشه که از طریق سایت mci.ir فرم نظرسنجی پر میکنم برای عدم آنتن دهی و مشکلاتش در منطقه ای درست در مرکز شهر. اما دریغ از اضافه شدن یک خط آنتن.
کلاً مشهد هیچ جا EDGE ندیدم. همه GPRS بود. ( همراه اول البته )
فرمایش شما درسته بودجه هست. اما چیزای دیگه نیست...
بدبختی اینجاس که از بس پینگ این سرویس ایرانشل (حتی نزدیک آنتن و آنتن پر و EDGE) زیاده و حتی زیادم نباشه بی کیفیته و تأخیرش اذیت میکنه که حتی چیز پی انم به زور وصل میشه باید ده دقیقه منتظر موند تا هی تلاش کنه تا بتونه به زور وصل بشه...
وصلم بشه به خاطر تأخیر زیاد قطع میشه و اتصال امن از دست میره.....
البته توی اتصال بیسیم پینگ و تأخیر زیاد میشه ولی این دیگه خیلی داغونه کیفیتش...
ببینم شماها با persiangig.com و ساب دامیناش با اینترنت ایرانشل مشکلی ندارید...؟
من تمام سایتا رو به راحتی باز میکنم ولی این مدتی ه از این اینترنت دارم استفاده میکنم به هیچ وجه نمیتونم وارد persiangig.com,ir و ساب دامیناش بشم و کلاً persiangig نمیاد... اولا فکر میکردم مشکل از پرشین گیگه بعدش دیدم نه بقیه ISP ـیا مشکلی ندارن...
با خودشونم در میون گذاشتم هنوز پاسخ خاصی ندادن...
مثلاً اینو تست کنین ببینین میاد براتون:
:44:کد:http://hoborg.persiangig.com/Files/Books/Stephen-Hawking-Leonard-Mlodinow-The-Grand-Design.jpg
نه نیومد ولی احتمالآ از خود پرشین گیگ هستش
تازگیا منم با پرشین گیگ مشکل پیدا کردم.
دیر میاد. ولی میاد.
من الان تست کردم 5 دقیقه طول کشید که لود کنه عکس رو!! عکس هم زیاد حجم نداره و زود اومد!!!
البته من با پرشین گیگ مشکل ندارم ولی کلا عکسها بد باز میشن!!
حذف شود .................................:27:
هنوزم که هنوزه همراه اول با فعال کردن طرحاش مشکل داره ...
من بسته 4 رو فعال کرده بودم که اعتبارش ديشب ساعت 3 تموم ميشد ... طرفاي 12 شب بود که يه اس ام اس اومد که بسته شماره 4 براي شما فعال شد و 3000 تومن از حسابتون کم شد!!!!
جالب اينجاست که من هيچ اس ام اسي براي فعالسازي نزده بودم !!!
خودشون اتوماتيک برام فعال کردن ... جالبه نه ؟!!!
من فکر نميکنم مراجعه به امور مشترکين فايده اي داشته باشه .... بايد زورکي ازش استفاده کنم ... نظرتون چيه ؟
:31:نقل قول:
نه اصلا ارزش نداره بهتره زورکی ازش استفاده کنی :27:
راستی منم چند روزه از همراه اول استفاده میکنم و طرح شماره 4 رو فعال کردم اما روزهای پنجشنبه و جمعه مگه نباید از حساب کم نکنه ؟
قبلا از ایرانسل استفاده میکردم پنجشنبه و جمعه جز طرح بود.
جالبه ... با وجود اينکه برام طرح فعال شده و 3 تومن کم کرده... اما بازم وقتي از 11 شب به بعد ميرم تو نت ، شارژ کم ميکنه ....نقل قول:
نه اصلا ارزش نداره بهتره زورکی ازش استفاده کنی
همراه اول مثل ايرانسل نيست ...نقل قول:
راستی منم چند روزه از همراه اول استفاده میکنم و طرح شماره 4 رو فعال کردم اما روزهای پنجشنبه و جمعه مگه نباید از حساب کم نکنه ؟
قبلا از ایرانسل استفاده میکردم پنجشنبه و جمعه جز طرح بود.
امروز بعد از 5 روز قطعی شبکه EDGE زنگ زدم به 09990 و گفتم موضوع چیه!
آقا یه نیم ساعتی با خانوم خوش صدایی ما بحث کردیم :31: و به این نتیجه رسیدیم که من یه نامه با مشخصات خودم پر کنم و بررسی بشه:13:
منطقه ما در حال تعمیرات آنتن هستش!
گفتم اگر این قضیه تا یک هفته دیگه درست نشه میخوام تعرفه کنسل بشه پولشم برگرده. گفتم اگه واقعا این مشکل موندگار بشه این کارو میکنیم!!!
چون من سه روز بعد از ثبت تعرفه قطع بودم تا امروز.
دوستان هم اگه مشکلی دارن زنگ بزنن.
یه بخش فقط واسه مشکلات GPRS دارن.
مریض نیستن که همچین بخشی رو راه بندازن!!:31:
اون خانومه اپراتور دوهزار وخورده ای بود!!
یا صاحب صبر!!!!!!!!!!!!!!:18:
سلام
من دقیق نمیدونم لطفاً راهنمایی کنید :
همراه اول به EDGE ارتقا داده یا هنوز GPRS میده ؟؟
سرعت دانلودش چنده ؟؟ من خودم یک هفته استفاده کردم سرعت دانلودش مثل DIAL-UP بود .
سلام
نه!
ربطی نداره.
EDGE ارتقاء یافته GPRS هست.
سرعتش هم مربوط به منطقه شماست!
حد اکثر 40 کیلو بیت میتونین دانلود کنین!
باید ببینین E روی گوشی مشخص میشه یاG
شما یه تست از Speedtest.net بگیرین بگذارین!
سلامنقل قول:
منظور من را متوجه نشدید .
میخواستم بدونم همراه اول مثل ایرانسل اینترنت را روی بستر EDGE میده یا هنوز روی بستر GPRS است ؟؟
چون من خیلی وقت پیش استقاده کردم و GPRS بود (البته اون موقع ایرانسل هم GRPS یود) .
این که میگن نامحدود واقعاً نا محدود یا نه ؟؟ چون شنیدم میگن 10 گیگ ترافیک داره ؟؟
من از اینترنت همراه اول استفاده نکینم که تست بزارم . ممکنه شما که استفاده می کنید یه تست بزارید ؟؟
EDGE ارتقا یافته ی GPRS هست و کاملا بستگی به BTS یا آنتن های فرستنده و گیرنده ی محله شما داره!نقل قول:
میخواستم بدونم همراه اول مثل ایرانسل اینترنت را روی بستر EDGE میده یا هنوز روی بستر GPRS است ؟؟
و در هر دو اپراتور این موضوع بستکی به گیرنده هایی داره که شما ازش استفاده میکنین!
ممکنه یه منطقه ارتقاء پیدا کرده باشه به EDGE و سرعت بالایی رو ارائه بده یا هنوز روی GPRSباشه!
ولی کلا این موضوع به اسم GPRS معروف هست!
خوب بخاطر اینکه BTS منطقه شما بهینه نشده و هنوز به تکنلوژی جدید که EDGE نام داره اتقا پیدا نکرده.نقل قول:
چون من خیلی وقت پیش استقاده کردم و GPRS بود (البته اون موقع ایرانسل هم GRPS یود) .
بله. نامحدوده من دو دوره فعال کردم فکر کنم یه 30 گیگی دانلود کردم تا امروز!نقل قول:
این که میگن نامحدود واقعاً نا محدود یا نه ؟؟ چون شنیدم میگن 10 گیگ ترافیک داره ؟؟
الان شبکه محله ما و به گفته ی دوستانم کلا شبکه ی همراه اول دچار اختلال شده مدتی هست. درست بشه تستم رو میگذارم!!نقل قول:
من از اینترنت همراه اول استفاده نکینم که تست بزارم . ممکنه شما که استفاده می کنید یه تست بزارید ؟؟
توضیحات تکمیلی در مورد EDGE رو هم میتونین از این آدرس بخونین
ویکی پیدای فارسی
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA_%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%87_%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4_%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA%D9%87_%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C_%D8%AA%D8%AD%D9%88%D9%84_%D8%AC%DB%8C%E2%80%8C%D8%A7%D8%B3%E2%80%8C%D8%A7%D9%85
البته اینم بگمااا.
گوشی شما هم باید EDGE ساپورت باشه!!
اینو هم باید مطمعن بشین!!
سلامنقل قول:
بله من با ایرانسل که وصل شدم EDGE بود روی گوشی E زده بود .
من یه مدتی هست که با همراه اول ( کلا با اس ام اس و مکالمه و نت ) مشکل دارم. ولی خوب چون اینجا الان بحث شبکه مطرحه از دوستان یه خواهش دارم
کسایی که حدودا یک هفته تا ده روزی هست که شبکه شون قطع شده بیان و اطلاع بدن . منطقه یا شهرشون هم بگن . میخوام ببنم چند نفر حدودا اینجا مثل من به مشکل برخوردن!!
من که عملا بسته ی یک ماهه ام پرید.
10 روزی هست که شبکه ی EDGE منطقه ما قطع شده . البته مشکلات شبکه هم کلا داریم. اس ام اس یک دقیقه طول میکشه سند بشه و بقیه!
بلکل کسایی که با EDGE توی 10 روز اخیر به مشکل برخوردن بیان اعلام کنن و منطقه شون یا شهرشون رو بگن!
:11:
سلام سرعت دانلودتون چنده ؟
دوستان این EDGE فقط واسه موبایله؟؟ ینی نمیشه واسه PC استفاده کرد؟؟؟
برای هر کسی متغییر هست. اگه منطقه و گوشی EDGE ساپورت باشه میتونه از 6 کیلو بیت تا 40 کیلوبیت رو دریافت کنه!!
پینگ یا سرعت باز شدن صفحات هم میتونه بین 300 تا 1000 باشه!! اونم به همون موضوع بستگی داره!!
به کیفیت شبکه ی منطقه تون!!
مال ما که گلاب به روتون ..... شده!!! :2:
پس این تاپیک واسه چیه؟:31:نقل قول:
دوستان این EDGE فقط واسه موبایله؟؟ ینی نمیشه واسه PC استفاده کرد؟؟؟
واسه استفاده از مودم های گوشی و EDGE روی سیستم هست دیگه!!
راهکارش هم فکر کنم پست اول هنوز باشه!!
با سلامنقل قول:
نه دوست خوبم نمیشه
چون کلا فناوریش برای سیم کارت هست
اما اگه منظورت اینه که به جای موبایل توی کامپیوتر استفاده کنی اما از طریق سیم کارت - این کار شدنی و معمول هم هست
موفق باشید.
سلام
من وقتی میخام با PC Suit کانکت بشم میگه Subscribe packet data first !
روی گوشی میتونم برم و کانکت بشم به اینترنت با علامت E اما با کامپیوتر این ارور رو میده !
میشه بگید طریقه ساختن و تنظیمات کانکشن برای استفاده از برنامه Pc Suit چی هست ؟
ممنون
سلامنقل قول:
Nokia Pc Suite منظورت هست ؟؟ من هم همچین مشکلی داشتم فکر کنم این راه حلش باشه :
کنار گزینه کانکت یه گزینه داره اسمش دقیق یادم نیست نمیدونم Setting یا Option یا هر چیز دیگری منظورم این بود که یک گزینه برای تنظیمات هست اون رو بزن وقتی باز شد تو یکی از قسمت هاش انتخاب مودم داره اونجا ممکن مودم کامپیوترت انتخاب شده اون گزینه را به مودم گوشی تغییر بده و Next بزن تو قسمت های بعدی هم هیچ کاری نکن فقط Next بزن تا تمام شه بره احتمال زیاد مشکل حل میشه اگر هم حل شد برو تو گوشی ببین Packet Data مشکلی نداشته باشه و اجازه دسترسی داشته باشه .
ممنون از شمانقل قول:
والا من همه چیز رو چک کردم نرمال هست اما تا میخام کانکت بشم میزنه Verify username & password ارور Subscribe to packet data first رو میده !
تو گوشی هم چک کردم ....
ببینم باید یوزر و پس داشته باشیم ؟!!!
مر30
اون وقت چقدر پول میفته؟؟؟
من الان گوشیم کنار کامپیوترم بغل آنتنش علاممت E افتاه...
سلامنقل قول:
نه یوزر و پس نمیخواد . Access Point گوشی خود را باید فعال کنید .
شما GPRS سیم کارت خود را فعال کردید ؟؟ بسته اینترنت نامحدود منظورم نیست سرویس GPRS سیم کارت ؟؟
این آدرس صفحه فعال سازی GPRS هست ؟؟
به نظرم به صفحه پایین هم برید :کد:http://mci.ir/web/guest/231
و دوباره تنظیمات GPRS و MMS را فعال کنید .کد:http://mci.ir/web/guest/220
اگر وصل شد ممنون میشم با SpeedTest تست بگیرید .
راستش این بحثی که شما کردین واسم جالب بود.نقل قول:
من نوکیا ندارم.
ولی راه حلش ساخت یه کانکشن جدید و انتخاب کشور Other
فقط شماره تلفن رو بهش بدی همان #99* و نام اون سرویس رو باید حتما Mcinet قرار بدین. اولین گزینه که نام سرویس رو گفته!
باید تعرفه رو از سایت Mci.ir فعال کنین یا فکر کنم یه صفحه ی خالی به 8008 اس ام اس کنیننقل قول:
بسته ها هم گفته شده
صفحه اول
یک روزه
یک هفته
یک ماهه
یک ماهه شبانه
تعرفه فعال بشه تا اتمام اون زمان فقط همون مقدار هزینه ی گرفته شده مصرف میشه ، نه بیشتر
خوب خبرای خوش دارم ( شاید واسه خودم فقط ):8:
واسه من شبکه امروز دقیقا در همین ساعت وصل شد و جالب اینجاست که من در همین دقیقه فایلی رو واسه تست گذاشتم و با کمال تعجب دیدم که قطعی بی مورد نبود
سرعت دانلودم دوباره روی 35 برگشت!
پینگ به شدت اومد پایین
و یاهو مسنجر دیگه بخاطر کم بودن سرعت قطع نمیشه!!
خدارو شکر
باید دید قطعی که بعد از 20 دقیقه صورت میگرفت هنوز هست یا خیر!!
این تا یک ساعت دیگه خبرش رو میدم!!
:5:
شما با مودم gsm کار میکنی که این سرعت رو داری !؟نقل قول:
چون بچه ها با گوشی تا حالا نهایت 20 رو دیدن.