"ه" دومش به عنوان کسره است :دینقل قول:
ببخشيد ها الهه به خدايان زن گفته ميشه :دی
Printable View
"ه" دومش به عنوان کسره است :دینقل قول:
ببخشيد ها الهه به خدايان زن گفته ميشه :دی
دوست عزیزنقل قول:
شما از خیلی چیزا خبر نداری ودنیا رو با دو دوتا چهار تای خودت میسنجی .دست های پشت پرده زیادی وجود دارن که به راحتی یه لیوان اب خوردن میتونن یکی رو به عرش برسونن یکی رو به.....سرتو درد نیارم مارادونا از جمله کسایی بود که هیچوقت نون رو با نرخ روز نخورد...
ا شما مگه بهترین گل تاریخ جام جهانی رو که اتفاقا توی همون بازی زده شد رو یاد نداری شما که به اون گل دست خدا نامردی میگی به اون گلی که 7 8 نفر رو دریبل و گل کرد چی میگی؟
اقا علی دایی رو جا انداختی ؟؟؟؟؟دی"
چرا هی به گذشته رجوع می کنید,واسه پیدا کردن ادمی که الان داره نفس می کشه؟؟
یه نگاه به زندگی الانش بکنید می بینید که نصفه حرفایی که دربارش میزنن شایعست و اگه از بقیه کاراش هم راضی بود که الان داشت انجامش میداد.
پست هارو که میخوندم میدیدم یا خیلی ها میگن اخلاق جزیی از فوتباله و یا بعضی ها هم میگن مگه مارادونا الگوی اخلاقه؟؟
ولی اگه بخوایم منطقی و بدون تعصب,از نظر اخلاقی هم نگاه کنیم ,همین الان و تو همین جام هم اون یه الگوی اخلاق برای همه ی مربیاست.
یه نگاه به روابطش با بازیکنا و یا جو تیم ارژانتین بکنید.و یا بعد از بازیها که تمام بازیکن هارو بقل می کنه
,حتی بازیکن های حریف و مربی هاشون و حتی یونانی هارو دلداری هم میداد.واقعا کدوم مربی این رفتار رو داره؟
به نظرم اخلاقی که برای یه فوتبالیست مهمه اینه,نه روابط و رفتار شخصی و خانوادگیش.
کریم باقری :31:
ترجیه میدم اونایی رو انتخاب کنم که بازیشون رو دیدم ... بنابراین زیدان .
آره بابا من در مقابل اینهمه بی منطقی کم آوردم.نقل قول:
کلمه معجزه رو بکار نبردی ولی همون معنی رو میده.ولی باور کن خیلی عادیه تو فوتبال...دست خدایی هم در کار نبوده!نمی خوایم که خرافاتی باشیم!
اگه دستی پشت پرده باشه قاعدتا شما هم نباید ازش خبر داشته باشی!!! دیگه این تیریپ دستهای پشت پرده و اینها قدیمی شده بخدا...تو همین فوتبال خودمون ببین همه می خوان هفته ای 1 بار دستهای پشت پرده رو رو کنن..نقل قول:
چرا من اون گل رو به یاد دارم و به نظرم بهترین گل جام جهانیه...من منکر این چیز ها نیستم...مخالف طرفداری کورکورانه ام.
کدوم بی منطقی؟ من که گفتم نگفتم معجزه شما خودت برداشت کردی. من می گم تابلو بوده و همه دیدن به غیر از داور پس به نظر عادی نیست. به هر حال من نه می تونم نه می خوام نظر شما رو عوض کنم. فقط خواستم نظرمو بگم.نقل قول:
آره بابا من در مقابل اینهمه بی منطقی کم آوردم.
کلمه معجزه رو بکار نبردی ولی همون معنی رو میده.ولی باور کن خیلی عادیه تو فوتبال...دست خدایی هم در کار نبوده!نمی خوایم که خرافاتی باشیم!
خوب اینم مربوط به قدیم دیگه.:31:نقل قول:
اگه دستی پشت پرده باشه قاعدتا شما هم نباید ازش خبر داشته باشی!!! دیگه این تیریپ دستهای پشت پرده و اینها قدیمی شده بخدا...تو همین فوتبال خودمون ببین همه می خوان هفته ای 1 بار دستهای پشت پرده رو رو کنن..
دوست گرامی اینکه شما از مارادونا بدت میاد نظر شخصی شماست و من هم به نظر شما احترام میذارمنقل قول:
اما شما فک می کنید اگه کسی بر خلاف نظر شما طرفدار ارژانتین و مخصوصا مارادونا باشه یعنی طرفداری کورکورانه
یه حرفی میزنی ها اینکه تو لیگ ایران دست های پشت پرده وجود داره دیگه از روشنی روز هم روشن تره تعجب می کنم از این حرف شما .
خوب شما میگی این قضایا قدیمی شده ما هم از قدیما داریم صحبت می کنم
این خواسته صاحب تاپیکه(رجوع شود به صفحات اول)نقل قول:
براي بار اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي ببخشد دوست من واقعا شرمنده
اصلا دوست ندارم به خاطر فوتبال كسي رو ناراحت كنم
ولي اين خيلي ساده لوحانه اس
چطور ميشه يه فوتباليست رو از شخصيتش جدا كرد
ارزش گزاري يه بازيكن به تمام شخصيت اجتماعي يه فوتباليست بستگي داره
يه فوتباليست عصبي و بد اخلاق ارزشش بين مربيا و دنياي فوتبال خيلي كمتر از يه بازيكن بااخلاقه
اين مسئله توي فوتبال حرفه اي حتي روي قيمت گزاري يه فوتباليست تاثير داره
يه سوال لطفا جواب بديد
چرا تختي با رضازاده فرق داره؟؟؟
در ثانی مارادونا رفتارش در خارج از زمین خوب نبوده. داخل زمین رفتار بقیه باهاش خوب نبوده که زرت و زرت روش خطا می کردن.
حالا ببین داداش.نقل قول:
دست خدا؟؟؟؟
خداي فوتباليست نديده بودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه مال اسطوره های فوتبال جهانه داداش. مثل پاپن و خیلی از بزرگان دیگه فوتبال. شما مستند دیگو آرماندو مارادونا رو تماشا کن به قضیه کاملاَ پی می بری. من گفتم غیر عادی. به هر حال خدا دستش را به ما داد.:31:نقل قول:
ولي به خدا اين حرفا مال عوامه داداش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمنونه اش رو گفتم مثه، مغلطه و شما از فلسفه و منطق سر در نمیارید و اونجا هم نصف حرف منو ازش زدید که گفتم چون ما خودمون از خودمون چهره خوبی به جا نمی گذاریم ضربه زیدان رو با اینکه آبروی مسلمون ها رو برد محکوم نمی کنم. که شما گفتی چه پارادوکسی.نقل قول:
ميشه لطف كنيد نمونشو نشون من بديد؟؟؟
وقتی هی میای میگی عادی نیست عادی نیست یعنی غیر عادیه دیگه...یعنی یه چیز خارق العاده اتفاق افتاده...یعنی خدا هم خواسته از انگلیسیها انتقام بگیره...حالا حتما ملاک کلمه معجزه نیست...معنی حرفت همینه.نقل قول:
خوب به حرفام دقت نکردی...تک تک آدمای دنیا حق دارن عاشق بازی مارادونا باشن...از جمله خود من...اما اینکه یکی بیاد از شخصیت مارادونا تعریف کنه واقعا جایگاه نداره...علتش هم اینه که چون بازیشو خیلی دوست داره براش اسطوره شده و دیگه بدیهاشو نمی بینه...من به این قسمتش می گم کورکورانه..نقل قول:
وگرنه گل با دست و انواع و اقسام درگیری ها و دوپینگ و اعتیاد و اینها دیگه قابل طرفداری نیست.
بعدشم میگی از قدیما صحبت می کنم...واقعا من تعجب می کنم ...منظور من از اینکه فلان چی دیگه قدیمی شده یعنی اینکه دیگه این حرفا خریدار نداره...نه اینکه این اتفاق قبلا افتاده یا همین الان!!دقیقا به این می گن پیچوندن بحث و مغلطه!
فکر می کنم دیگه هم من و هم خشایار نظراتمونو گفتیم ...بهتره قضاوت با خواننده ها باشه...امیدوارم کدورتی هم پیش نیومده باشه...:11:در این زمینه دیگه پستی نمی دم...البته سعی می کنم:31:
ولی بالا برین پایین بیاین مارادونا بی شخصیته:46:
هر چیزه غیر عادیه رو شما میگی معجزه؟ من نمیذونم دیگه چی بگم. وقتی یه ماشین تو اتوبان با سرعت 180 حرکت می کنه می گن غیر عادیه و اگه شما می گی معجزه پس زبان فارسی رو بلد نیستی یا خودتو زدی به اون راه که گزینه دوم محتمل تره.نقل قول:
وقتی هی میای میگی عادی نیست عادی نیست یعنی غیر عادیه دیگه...یعنی یه چیز خارق العاده اتفاق افتاده...یعنی خدا هم خواسته از انگلیسیها انتقام بگیره...حالا حتما ملاک کلمه معجزه نیست...معنی حرفت همینه.
این که شما میگی این حرفا الان خریدار نداره کاملاَ نشونه بی تفاوتی شماست. یعنی همه چیز در جهان درست و صادقانه انجام میشه؟ این حرفو انسان های آفتاب پرست مانند میزنن که با توجه به شرایط هی خودشونو با محیط وفق میدن و نه حاضرن قبول کنن وضعیت بده و نه برای تغییرش تلاش می کنن.نقل قول:
خوب به حرفام دقت نکردی...تک تک آدمای دنیا حق دارن عاشق بازی مارادونا باشن...از جمله خود من...اما اینکه یکی بیاد از شخصیت مارادونا تعریف کنه واقعا جایگاه نداره...علتش هم اینه که چون بازیشو خیلی دوست داره براش اسطوره شده و دیگه بدیهاشو نمی بینه...من به این قسمتش می گم کورکورانه..
وگرنه گل با دست و انواع و اقسام درگیری ها و دوپینگ و اعتیاد و اینها دیگه قابل طرفداری نیست.
بعدشم میگی از قدیما صحبت می کنم...واقعا من تعجب می کنم ...منظور من از اینکه فلان چی دیگه قدیمی شده یعنی اینکه دیگه این حرفا خریدار نداره...نه اینکه این اتفاق قبلا افتاده یا همین الان!!دقیقا به این می گن پیچوندن بحث و مغلطه!
دوپینگ مارادونا اثبات نشد و همون طور که گفتن اعلام شد مدرکی بزای تبرئه اش وجود نداره. شما هم اگه در مورد اطلاعاتی نداری می تونی سکوت کنی.
ملاک اینجا شخصیت نیست و مهم بازیشه. این صد و یک بار. واقعاَ فهم این خیلی سخته؟نقل قول:
ولی بالا برین پایین بیاین مارادونا بی شخصیته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=xerxes again;5098714]
آقا انصافاَ بازی های مارادونا رو ببینید نظرتون 100% مثه من میشه و توش تردید نخواهید کرد.
نه زیدان نه کرایف و ... نمی تونستن مثه مارادونا نتیجه بازی رو عوض کنن(حتی مسی هم نتونسته به مارادونا برسه، در کل تکرار نخواهد شد). وقتی هم مارادونا رو می بستن و نمی ذاشتن دریبل بزنه پاس های مشتیشو می داد مثه فینال 86.
پله هم به خاطر پیشرفت کمتر فوتبال در زمان خودش در رده دومه.
بازی هاشو ببینید، آخه کی از کرنر گل زده؟اونم چند بار.
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
اگه به بازی های زیدان خوب توجه کردی باشی میبینی که اون بارهای نتیجه بازی رو عوض کرده نمونهش فرانسه برزیل سال 2006 یا فرانسه انگلیس سال 2004
تو پاس دادن که تو تاریخ رو دست زیدان نمی آد اینو همه میگین
اگه ملاکت برای انتخاب کردن گل زدن از کرنره با عرض معذرت باید بگم یه خورده آماتورانه داری نگاه میکنی زیدان گلهایی زده که مارادونا نمی تونه بزنه و همچنین مارادونا گل هایی زده که زیدان نمی تونه بزنه
در کل زیدان فقط تو یه چیز از مارادونا کمتر بود اونم سرعته وگر نه زیدان کجا مارادونا کجا زیدان تو عرش و مارادونا تو فرش
زیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــدان
تایید میشه!نقل قول:
مارودونا نمیتونه بهترین باشه، اون بازی رو برد اما زندگی رو باخت، ولی زیدان جفتش رو برد!
چه عجب. یوزر عجیب پیداش شد. شما تو رای گیری شرکت کردی. آیدیت هم تابلوئه فقط واسه رای گیری عضو شدی.نقل قول:
اگه به بازی های زیدان خوب توجه کردی باشی میبینی که اون بارهای نتیجه بازی رو عوض کرده نمونهش فرانسه برزیل سال 2006 یا فرانسه انگلیس سال 2004
تو پاس دادن که تو تاریخ رو دست زیدان نمی آد اینو همه میگین
اگه ملاکت برای انتخاب کردن گل زدن از کرنره با عرض معذرت باید بگم یه خورده آماتورانه داری نگاه میکنی زیدان گلهایی زده که مارادونا نمی تونه بزنه و همچنین مارادونا گل هایی زده که زیدان نمی تونه بزنه
در کل زیدان فقط تو یه چیز از مارادونا کمتر بود اونم سرعته وگر نه زیدان کجا مارادونا کجا زیدان تو عرش و مارادونا تو فرش
به هر حال،
1. پاس های مارادونا آخرشه
2. دریبل های پشت سر هم مارادونا رو زیدان تو خواب هم نمی تونه بزنه
3. زیدان در مقابل سرعت مارادونا همانند لاک پشت می ماند:31:
4. ضربه آزاد های مارادونا رو هم زیدان تو خواب نمی تونه بزنه.
5. سانتر های مارادونا هم عــــــــالی بودن.
جتی مخالفان مارادونا هم معتقد نیستن زیدان از اون بهتره و پله رو بهتر می دونن. من نمی دونم چرا این جا زیدان این قدر طرفدار داره. زیدان در بازی با برزیل یه ضربه ایستگاهی رو ارسال کرد و این هانری بود که گل زد و کار اصلی رو انجام داد. ولی زیدان اون بازی برزیلی ها رو رو کرد تو قوطی ولی نتیجه رو هانری عوض کرد.
در بازی با انگلیس هم یادم نیست گل فرانسه رو کی زد و چطور ولی می دونم اون بازی 1 گل فرانسه جلو بود که 1-1 مساوی شد.
مارادونا خیلی بیشتر نتیجه بازی رو عوض کرده. وگر نه هر بازیکنی حتی علی دایی خودمون هم نتیجه بازی رو عوض کرده.
به هر حال بهترین گل دنیا متعلق به بهترین بازیکن دنیا هستش دیگه.
من که به زیدان رای دادم ولی علاوه بر تمام برتری های زیدان نسبت به مارادونا داره که دوستان اشاره کردند... استیل بازیکن هم خیلی مهمه :8: ...
مثلا شما از هر زاویه ای به این دوتا بازیکن نگاه کنید زیدان رو 100 % بهتر می بینید... مارادونا از همون اوایل بازیش قد کوتاه , خپل , و اون شکمش رو که دیگه نگو :27: الانم که مربی آرژانتینه نمی دونم کی بهش گفته کت شلوار بهت میاد!!!!!!!!!
از نظر شخصیت هم خیلی مهمه که مارادونا فکر می کنم از نظر بی شخصیتی دست همه بازیکن های فوتبال ریز و درشت رو از پشت بسته من که یادم نمی یاد بازیکنی اینقدر مواد مخدر و .... تو کارنامه داشته باشه
در کل هر کدوم تو مقطع زمانی خودشون بهترین بودن و نمیشه گفت کی بهتر و کی بدتر بوده ! شرایطها با هم فرق داره و نمیشه اینجوری به صراحت قیاس کرد چون خصوصیاتشون فرق داره با هم
مارادونا بخشی از زندگی رو باخت. بعد این اسپم شما چه ربطی داره؟نقل قول:
مارودونا نمیتونه بهترین باشه، اون بازی رو برد اما زندگی رو باخت، ولی زیدان جفتش رو برد!
المپیک که پایه ای هستش دیگه،زیر 23ساله.آرژانتین هم با فوق ستاره هایی مثل مسی و آگوئرو و اینا که زیر23سال بودن قهرمان شد دیگهنقل قول:
من پایه ای مقایسه نکردم. المپیک مگه پایه ایه یا جام کندفدراسیون ها؟
بازیکنایی مثه مسی، ماسکرانو، آگوئرو و .. که تو همین المپیک 2008 قهرمان شدن پاین؟ یا رونالدینیو. هر بازیکن فقط یه بار می تونه تو المپیک حاضر بشه ولا سن مهم نیست.
اگه اون طوره نفرین مارادونا هم به دلیل خرابی خط ها تو 96 قطع شد و آلمان قهرمان شد. دوباره درست شد. پس قهرمانی آلمان میره تا کابل برگردون بعدی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا این دوره دوباره قراره خطا قطع بشه:دی
نه المپیک هر بازیکن فقط 1 بار می تونه بازی کنه. ربطی به سن و سال نداره. مگه ماسکرانو و ریکلمه زیر 23 بودن. یا رونالدینیو.نقل قول:
المپیک که پایه ای هستش دیگه،زیر 23ساله.آرژانتین هم با فوق ستاره هایی مثل مسی و آگوئرو و اینا که زیر23سال بودن قهرمان شد دیگه
پایه ای هم آرژانتین 2001 قهرمان جوانان جهان شد بازم با مسی:40:
نه مارادونا صفت چسبیده بهشون.:31:نقل قول:
احتمالا این دوره دوباره قراره خطا قطع بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما قوانین المپیک رو میدونی؟نقل قول:
نه المپیک هر بازیکن فقط 1 بار می تونه بازی کنه. ربطی به سن و سال نداره. مگه ماسکرانو و ریکلمه زیر 23 بودن. یا رونالدینیو.
پایه ای هم آرژانتین 2001 قهرمان جوانان جهان شد بازم با مسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرتیم باید از بازیکنای زیر23سال استفاده کنه +3بازیکن بزرگسال
فوق ستاره های آرژانتین هم همه زیر23سال بودن
ماسکرانو و ریکلمه بازیکنای خوبی هستن ولی فوق ستاره نیستن
میدونم ولی فکر می کردم 5 بازیکنه. مطمئنی؟نقل قول:
شما قوانین المپیک رو میدونی؟
هرتیم باید از بازیکنای زیر23سال استفاده کنه +3بازیکن بزرگسال
فوق ستاره های آرژانتین هم همه زیر23سال بودن
ماسکرانو و ریکلمه بازیکنای خوبی هستن ولی فوق ستاره نیستن
به هر حال از بازیکن های اصلی بودن.
بله مطمئنم.
3بازیکن بالای 23سال اجازه حضور توی المپیک رو دارن فقط
مارادونا همیشه بهترینه حتی تو مربیگری
همه این بازیکنها در دوره خودشون خوب بودن
درود;
یه مطالبی اینجا خوندم که داره منو ناراحت مبکنه مثل:
نقل قول:
ضربه زیدان آبروی مسلمون ها رو برد
بقول استاد حاج رضایی : با تمام احترامی که براتون قائلم لطفا دیگه ازین حرفهای بیخود نفرمائید. این شخصیت هزاران طرفدار داره و شما حق ندارید نظر شخصیتون رو به همه القاء کنید. در ضمن زیدان بعدش عذرخواهی کرد و گفت که پشیمونه اما بقول شما و من و خیلی های دیگه کارش درست بود حرفه ای نبود ولی درست بود چون همه چیز تو اون مستطیل سبز نیست و این حرکت نه تنها محبوبیت این اسطوره رو کم نکرد بلکه زیادتر هم کرد.نقل قول:
در ثانی زیدان عذز خواهی نکرد. کرد؟
چند جا دیگه هم حرفهای عجیبی زده شد.
این حرفها نشانه کوته فکری شما در مورد فوتباله.. نحوه نگاه کردنتو عوض کنید.. اگر از روی لج و لجبازی این حرفا رو زدید که هیچ اما فکر کنم خودتون هم میدونید اگه مقایسه ی ما یه قهرمان واقعی و همه جوره باشه فقط زیدان یا پله تو این لیست قرار میگیرند.نقل قول:
2. دریبل های پشت سر هم مارادونا...
3. زیدان در مقابل سرعت مارادونا ...
4. ضربه آزاد های مارادونا رو هم...
5. سانتر های مارادونا هم عــــــــالی بودن.
فوتبال کاراته نیست که تکنفری انجام بشه اون کسی هم جنگجو باشه هم قابلیت رهبری رو داشته باشه فرمانده میشه. واقعا پاسها یا شوتهای زیدان رو مارادونا نمیتونه انجام بده ولی خوب مارادونا دریب زن و سرعتیه ولی هوش فوتبالی زیدان رو نداره و نمیتونه 9 نفر دیگه رو عین یه زنجیر به هم وصل کنه تا یه حرکت قوی و یک دست انجام بدن.
یه مطلب دیگه در مورد آیدیتون چرا اسامی ایرانی رو یونانی میگیم؟ مثلا پرشیا یا پرسپولیس یا همین زرس؟ ما زمانی به زبان اونا صحبت میکنیم که در مورد چیزایی غیر ایرانی باشه موافق نیستید؟
دمت گرم خیلی با حرفات حال کردم :46:نقل قول:
من که از بازی های پله چیزی یادم نیست، ولی یکسری بازیکن ها هستند، که نقش کلیدی در تیمهاشون دارند، شاید در یک تیم کم هم نباشند، مثلا اگر از من بهترین بازیکن ایران رو سوال کنند، جواب من مهدوی کیا خواهد بود، گل نزده زیاد، ولی تاثیرش در تیم همیشه بوده، ولی وقتی به اسطوره ها میرسیم قضیه فرق می کنه، دقیقا مثل جشنواره فیلم! ممکن 10 فیلم واقعا قشنگ که همشون هم شایسته هستند با هم در رقابت باشند، در اونجا دیگه بحث از فقط تاثیر و زیبایی کنار می ره.
من خودم زیدان رو بهترین میدونم، چون به نظرم هوشش در فوتبال واقعا بالا بود، حرکاتش واقعا زیبا بود و گل هایی در کارنامه اش داره که دیدنشون هیچ وقت آدم رو خسته نمیکنه.
این دلیل بر اینکه دیگر بازیکن ها مانند مارادونا، کمتر از زیدان بودند نیست، ولی خوب چهره یک بازیکن فقط در زمین نیست، خیلی چیزها روی نظر آدم تاثیر داره، سوال خوبی پرسیده بود یکی از دوستان، کسی مانند تختی شاید واقعا اونقدر مدال طلای المپیک نداشته باشه ولی همه در ذهنشون این هست که تختی بهترین کشتی گیر ایرانه!
من خودم زیدان رو بیشتر به دلیل هوشش در بازی می پسندم
زیدان هیچ وقت عذر خواهی نکرد ... اینو همیشه گفته که پشیمون نیستم !نقل قول:
بقول استاد حاج رضایی : با تمام احترامی که براتون قائلم لطفا دیگه ازین حرفهای بیخود نفرمائید. این شخصیت هزاران طرفدار داره و شما حق ندارید نظر شخصیتون رو به همه القاء کنید. در ضمن زیدان بعدش عذرخواهی کرد و گفت که پشیمونه اما بقول شما و من و خیلی های دیگه کارش درست بود حرفه ای نبود ولی درست بود چون همه چیز تو اون مستطیل سبز نیست و این حرکت نه تنها محبوبیت این اسطوره رو کم نکرد بلکه زیادتر هم کرد.
چند جا دیگه هم حرفهای عجیبی زده شد.
همین طور مارادونا. من نظرم رو القا می کنم یا شما که بدون اطلاع حرف می زنی.نقل قول:
1. مارادونا هوش بسیار بالایی در فوتبال داشته که باعث شد در جوانی کاپیتان آرزانتین بشه.
2.زیدان عذر خواهی نکرد.
3.این که شما میگید نشانه کوته فکری من در فوتباله نشون میده شما اصلاَ نمیدونی فوتبال چیه. ضربات آزاد مارادونا و سرعت و دریبل های پشت سر همش رو زیدان تو خواب هم نزده. این اشکالش کجاست؟
4. زیدان خیلی شوت نمی زد. این نشون میده شما از اون کسی که دارید براش لاو می ترکونین اطلاعی ندارین حالا چه برسه به مارادونا. مارادونا هم شوت زیاد نمی زد. من در مورد ضربات آزادش گفتم. زیدان هم شوت زیاد نمی زد.
5. تاپیک در مورد تاکتیک فوتبال نیست. در ثانی مارادونا هم رهبر فوق العاده بوده. پاس هاش هم کاملاَ طلایی.
6. در مورد ایدیم هم دلایل زیادی داره. بعد این که شما فرمودید که من ربطش رو نفهمیدم. حالا اشکالی داره؟ کلاَ چه ربطی داره. در ثانی زرسیز هست نه زرس.
همه ي اينهايي كه نوشتين عالي هستن.ولي با يك نگاه به افتخارات بكن بائر هم چيز روشن ميشه:
-قهرماني جام جهاني 1974،نايب قهرماني در جام جهاني 1966،سومي در جام جهاني 1970
-قهرماني در يورو 1972 و نايب قهرماني در يورو 1976
-قهرماني در جام باشگاههاي اروپا سه دوره ي متوالي 1976-1975-1974
-قهرماني در جام يوفا 1967
-قهرماني در جام باشگاههاي جهان 1976
-5 دوره قهرماني در بوندس ليگا
-4 دوره جام حدفي آلمان
-3 دوره قهرماني در ليگ آمريكا
-2 دوره توپ طلاي اروپا 1972 و 1974
-2 دوره دومين بازيكن برتر اروپا 1974 و 1975
-1 دوره سومين بازيكن برتر جهان 1966
-بهترين بازيكن جوان جام جهاني 1966
-دومين بازيكن برتر جهان در سال 1974
-3 دوره عضو تيم منتخب جام جهاني 1966-1970-1974
-2 دوره عضو تيم برتر يورو 1976-1972
-4 دوره بهترين بازيكن آلمان در سال 1966, 1968, 1974, 1976
-2 دوره برنده ي جايزه ي مجله ي فوتبال1972 و 1976
-2دوره نفر دوم مجله ي فوتبال 1974 و 1975
افتخارات مربي گري:
-قهرماني جام جهاني در سال 1990
-نايب قهرماني جام جهاني در 1986
-قهرماني جام يوفا در سال1996
-قهرماني بوندس ليگا در سال 1994
*بکن باوئر در کنار ولفگانگ اووراث همبازی اش در تیم ملی آلمان تنها کسانی هستند كه هر سه مدال جام جهانی را در خانه خود دارند.
*بكن بائر و زاگالو تنها كساني هستند كه جام جهاني را هم به عنوان بازيكن و هم به عنوان سر مربي فتح كرده اند.اما بكن بائر تنها كسي است كه آن را هم به عنوان كاپيتان و هم به عنوان سر مربي بالاي سر برده.
*در سال 1999 و در طی یک رای گیری که برگزار شد بکن باوئر پس از کرایف به عنوان بهترین بازیکن قرن اروپا معرفی شد . همچنین در این رای گیری پله به عنوان بهترین بازیکن قرن جهان شناخته شد و کرایف و بکن باوئر نفرات دوم و سوم شدند .
فقط زیدان .....
هيچ بازيكني هرگز در حد و اندازه هاي مارادونا نبوده و نخواهد بود . اون هميشه يه سر و گردن از همه بازيكنهاي بزرگ دنيا بالاتر بوده و هست . توجه كنيد در زمان مارادونا چه بازيكنهاي بزرگي فوتبال بازي مي كردن و او در مقابل چه كساني آرژانتين رو قهرمان جهان كرد . سوكراتس ، پلاتيني و ... زيدان وقتي فوتبال بازي مي كرد كه هيچ بازيكن بزرگي در خط مياني در مقابلش نبود . اسطوره هميشگي فوتبال مارادونا بوده و هست . هنوز هم وقتي كسي خوب فوتبال بازي مي كنه ميگن مثل مارادوناست .
سنمون نمیزاره اما بگم فقط بصورت کلیپ بازی های پله مارادونا رو دیدم پس صلاحیت نظر در مورد قدیمی ها رو ندیدم اما تو نسل خودمون زیدان بیشک کامل ترین بازیکن بود نمیشه واقیعت رو ندید و بعد رونالدوی خرگوشی :d هرچند من توتی رو دوست دارم ولی زیدان عقیده من
دعوا نکنین دوستان دکتر صدر هم دلیل برتری مارادونا رو گفت:31:
مارادونا چون توی موضوع دو بعد سیاسی و فوتبالی در اون موقع حساس انگلستان رو شکست داد اسطوره شد.