سلام به همه دوستان
من بازي رو نصب كردم و تمام درايورها رو نصب كردم
اين ارور رو ميده
EFLC FATAL ERROR: INVALID RESOIURCE DETECTE -plese re-install the game
مشكلش چيه
سلام به همه دوستان
من بازي رو نصب كردم و تمام درايورها رو نصب كردم
اين ارور رو ميده
EFLC FATAL ERROR: INVALID RESOIURCE DETECTE -plese re-install the game
مشكلش چيه
اگه سیستمت بازی رو بتونه بکشه احتمالا cd خرابه در ضمن یه بار بازی رو دوباره نصب کننقل قول:
سلام دوستان. من بازی رو نصب کردم
windows Live من جایی برای ساخت اکانت آفلاین نداره. اگه می شه لینک دانلود ویندوز لایوی را بزارید که می شه باهاش اکانت آفلاین ساخت.
چطور اکانت افلاین درست کنم که بشه سیو کرد
کمکککککککککککککککککککک
من بازی رو نصب کردم ولی بازی روون اجرا نمیشه گیر داره.خواهش میکنم مردونگی کنید و حواب بدید چون من این بازی و فوق العاده دوست دارم.حالا چی کارش کنم؟
سلام دوستان
من یک ترینر دانلود کردم و در محل بازی کپی کردم که روی سه تا از فایل های من نشته و بازی رو هم خراب کرده
لطفا" یکی از دوستان 3 فایل زیر را که حجم بسار کمی هم دارند برای من اینجا ضمیمه کنند
1- binkhooked.dll
2- binkw32.dll
3- snt.asi
این فایل ها درون شاخه اصلی برنامه که نصب کردید وجود دارند
صمیمانه تشکر میکنم
البته نمیدونم سیستم عامل تو این فایل ها تاثیر داره یا نه ولی بهتره بگم سیستم عامل من سون 64 بیتی هست
نقل قول:
سلام
ای بابا خوبه حالا چیز مهمی ازتون نخواستم
این فایل ها روی هم 2 مگ نمیشن
یعنی هیچ کس نبود این سه تا فایل رو از فولدر بازی GTA IV برای من بذاره ؟
سلام به دوستان گل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی رو هم 2بار نصب کردم ایراد چیه ؟
مشکل من برطرف شد...
دوستانی که به مشکل میخورند دقت کنند که frame work مخصوص ویندوز خودشون رو نصب کنند (64 یا 32 بیت) ..
وقتی ارروررر xlive میده عین من نرید دانلود کنید و بریزید تو سیستم 32 باید برنامه های جانبی رو درست نصب کنید تا بالا بیاد ...
دوستان یک سوالی کرک سالم بازی اومد؟ مراحل گی تونی رو نمیشد رفت الان میشه؟؟؟
اقا من مشکل سیو بازی هر کاری میکنم بازی سیو نمیشه !
حل شد !
حالا یه مشکل دیگه :
وقتی که میخواد لودش تموم بشه بره تو بازی این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] help me
من گرافیکم 6870 هست اما بازی خیلی گیر داره.مثلا نیم ثانیه گیر میکنه.رزولیشن رو هم پایین آوردم باز اینطوره.چیکار کنم؟
شما تو قسمت تنضیمات پایین auto save یه گزینه هست که فیلم بازی رو ضبط میکنه اونو off کن حل میشه :8:نقل قول:
اون off هست.در ضمن مطمئنم مشکل از گرافیک نیست.چون run رو با فول اچ دی بدون هیچ مشکلی بازی کردم.مشکل از کرکنیست؟؟نقل قول:
احتمالا از کرک باشه !!!!!نقل قول:
گرافیکتون آپدیت هست ؟:13:
بله آپدیته:41:نقل قول:
این کرک رو بیازما ببین چی میشه !!!!!!:13:نقل قول:
[HTML]http://s1.picofile.com/file/6570923538/GTA_EFLC_Full_Crack_mobinigi_blogfa_com_.rar.html[/HTML]
پسورد :البته این بازی کلا گیره!!!!کد:www.mobinigi.blogfa.com
مگه با یه سیستم قول بازیش کنی:18:
اقا من توی یک مرحله از ballad of gay tony گیر کردم میره توی لودینگ گیر میکنه چیکار کنم؟
نقل قول:
تنظیمات گرافیک رو بیار پایین درست میشه:46:
منم دقیقا همین مشکل رو دارم!! بخدا چشام درد گرفت انقد خوندم به هیچ جوابیم نرسیدمنقل قول:
ویندوزم 7 (64 بیت هست)
درایور گرافیکم آپدیته
چنتا کرک گرفتم(یکیش 18 تا فایل بود)
فقط تا حالا پچ رو نگرفتم
هرکی این مشکل رو داشته بعد تونسته بازی رو اجرا کنه بهم خبر بده!! خواهش میکنم احتمالاتتون رو نگید
دم همتون گرم
سـلام.نقل قول:
دوسـت عـزیز شـما اول کـرک پـایین رو دانـلود و از حـالت فـشرده خـارج کـن :
حـالا مـحتویات [ Crack #1 ] رو تـوی مـحل نـصب بـازی جـایگزین کـن.
سـپس [ Crack #2 ] رو در مـحل نـصب بـازی [ Paste ] و جـایگزین کـن.
بـعد فـایل [ LaunchEFLC.exe ] رو اجـرا کـن و لـذت ببر (: .
تــوجه :
اگـه مـوقع اجـرای بـازی، در قـسمت نـمایش لـوگوهای [ Rs ] بـازیتون گـیر کرد و صـفحه سـیاه شـد، از بـازی خـارج شـده و ایـنبار بـه [ ایـنترنت ] مـتصل شـده و دوبـاره بـازیرو اجـرا کـنید.مـوفق باشـ:40:ـید!.
بـعد از رد کـردن اون قـسمت دیـگه هـیچ احـتیاجی بـه ایـنترنت نـیست!.
نقل قول:
بازم بعد نشون دادن لوگوها بازی خارج شد
کرک 2 هم محتویاتشو کپی کنم دیگه؟؟
پ ن:
بازی رو یه بار کلا پاک کردم دوباره نصب کردم بعد محتیویات کرک 1 رو کپی کردم بعد محتویات کرک 2 بعد که بازی رو اجرا کردم دوباره بعد نشون دادن لوگوها از بازی خارج شد:41:
---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
اینم بگم وقتی که اینترنت قطغه هیچ اروری نمیده فقط صفحه سیاه میشه و دیگه هیچی نمیاد تا اینکه وصل میشم به اینترنت دوباره همون ارور میاد
اساتید محترم خسته نباشید من بازی gta:eflc رو به طور کامل نصب کردم وارد بازی هم میشم ولی تقریبا بعد از 20 دقیقه سیستم من خود به خود خاموش میشه برای بقیه بازی ها همینجوری میشه سیستم کامپیوترو از حالت stand by در آوردم ولی بازم اینجوری میشه صفحه سیاه میشه و یه شکل کابل با علامت تعجب رو صفحه میاد :18:
فقط بگین چجوری میشه عکس بذارم اساتید ببینن
توضیحات خطا اینجوری میاد Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1065
الو کسی هست کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:10:
من یه موضوعی رو فهمیدم که یه بار یه کرکی رو کپی کردم از اون موقع چند بار بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم انگار اون کرک همراه بازیه شاید یکی از دلایلی که بازی جرا نمیشه همونه
بعد از اون کرک لوگو بازی این شد
منظورمو متوجه میشید؟؟
بخدا تو کف این بازیم!! :دی
بازیه من که درست نشد احتمالا هم به خاطر ویندوز سون 64 بیت هست ولی اینجا از دوستمون iCe m@n تشکر کنم که خیلی زحمت کشید
اگر کسی سون 64 بیت داره و بازی رو نصب کرده و الانم داره بازی میکنه بهم خبر بده!! دم همتون گرم
اونايي كه بازيشون مثل من مشكل داشت نميخواد هر كركي رو امتحان كنن يا بخوان خيلي وقت تلف كنند
من يه ويندوز xp sp3 نصب كردم الان دارم بازي ميكنم خيلي هم خوب!!!
فقط نياز داره رو سونتون يه xp نصب كنيد اگرم ميخوايد آموزششو تو يه تاپيك ديگه باز ميكنم و ميزارم
مثل اينكه بازيش كلا با seven 64bit مشكل داره
نقل قول:
بله عزیز من که گفتم مشکل داره
تنها راهش هم همینه ولی خب خیلی ها روی 7 نمیان XP نصب کنن
وگرنه آموزش خاصی هم نداره
موفق باشید:11:
منم سان اندریاس رو راحت اجرا و بازی میکنم. ایا این بازی رو هم نصب کنم راحت اجرا میشه با گرافیکم؟ گرافیکم onboard اینتل هست. سیستم مینیمم بازی برای اجرا چنده؟
Minimum System Requirements:
Processor: Intel Core 2 Duo 1.8 Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4 Ghz
RAM: 1.5 GB
Hard Drive: 20 GB Free Space
Video Card: 256 MB Nvidia 7900 / 256 MB ATI X1900
Maximum System Requirements:
Operating system Windows Vista (Service Pack 1) / XP (Service Pack 3) / Windows 7;
Processor: Intel Core 2 Quad processor with a clock speed of 2.4 GHz or AMD Phenom X3 with a frequency of 2.1 GHz;
RAM: 2 GB (XP) / 2,5 GB (Vista / Windows 7) of RAM;
Video Card: NVIDIA 8600 or ATI 3870 with 512 MB of video memory;
Hard Drive: 20 GB;
دوستان من یه مشکلی دارم...توی گرافیک حداقل 60 70 فریم می گیرم ولی هر سی ثانیه فریم یدفعه میاد روی 13 14 بعد خوب میشه...مشکل از چیه؟پچ 1.1 رو هم نصبیدم....
core i7 2.9
12g ram
gt555
ممنون
نقل قول:
سیستمت که خوبه
شاید کرک مشکل داشته باشه
شما پج 1.2 هم نصب کن
این هم کرکشکد:http://games.softpedia.com/get/Patch/Grand-Theft-Auto-4-Episodes-from-Liberty-City-Patch.shtml
کد:http://gf.wiretarget.com/gt/rld-ge12.7z
این ها رو هم نصب کردم...حل نشد...خیلی رو اعصابه...
نقل قول:
دوست عزیز این بازی کلا بد پورت شده و در ضمن روی ویندوز 7 هم تیک میزنه شما میخوای بدون مشکل بازی کنی من پیشنهاد میکنم روی میندوز XP SP3 بازی کن و تنظیمات هم روی حداکثر نذار چون کلا بازی به خاطر بد پورت شدنش روی سیستم های غول هم تیک میزنه و باگ داره
من پچ v1.1.2.0 رو دانلود کردم.اما لینک کرکی که دادید جواب نمیده.
بعد اینکه لطفا توضیح بدید پچ رو چطور نصب کنم؟فقط روی setup کلیک کنم؟کرک رو چیکار کنم؟کرک برا پچ هست،یا کرک بازی هست که این پچ باهاش سازگاره؟؟
ببخشید دیگه،بار اولمه میخوام با پچ کار کنم ...
من جديدا اين بازي رو انجام دادم شما پچ رو نصب كنيد و سپس دو تا فايل هست در فولدر كرك به نام هاي :نقل قول:
من پچ v1.1.2.0 رو دانلود کردم.اما لینک کرکی که دادید جواب نمیده.
بعد اینکه لطفا توضیح بدید پچ رو چطور نصب کنم؟فقط روی setup کلیک کنم؟کرک رو چیکار کنم؟کرک برا پچ هست،یا کرک بازی هست که این پچ باهاش سازگاره؟؟
ببخشید دیگه،بار اولمه میخوام با پچ کار کنم ...
LaunchEFLCc.exe
rld.dll
اون ها رو منتقل كنيد به محل نصب برنامه و بعد همون EXE رو اجرا كنيد يك پروفايل درست كنيد در اونجا بايد پروفايل offline درست كنيد تا مشكل سيو بازي رو نداشته باشيد به همين راحتي ...
---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------
من اين نسخه رو استفاده كردم تست شده و هيچ مشكلي نداره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]Minimum System Requirements
Operating system Windows Vista (Service Pack 1) / XP (Service Pack 3) / Windows 7
Processor: Core 2 Duo 1.8 GHz or AMD Athlon X2 64 2.4 GHz
Memory: 1,5 GB (XP) / 2 GB (Vista / Windows 7) of RAM
Video Card NVIDIA 7900 or ATI X1900s to 256 MB of video memory
HDD: 16 GB;
Recomended System Requirements
Operating system Windows Vista / XP (SP3) / Windows 7
Processor: Core 2 Duoe 2.4 GHz or AMD Phenom X3 2.1 GHz
Memory: 2 GB (XP) / 2,5 GB (Vista / Windows 7) of RAM
Video card: NVIDIA 8600 or ATI 3870 with 512 MB of video memory
HDD: 18 GB
لينك دانلود :
از پج زير استفاده كنيد :کد:http://www.mediafire.com/?uqto8z5clubky
Patch.1.1.2.0 RELOADED: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم بالاخره فهمیدم چجوری اجراش کنم :31:
بعد از نصب کامل توی دی وی دی آخر داخل پوشه درایور
فایلی هست با نام gfwlivesetup.exe اون رو نصب کنید حله :21:
اون فریمورک و این چیزاها هم نمیخواد
سلام لطفا کمکم کنید من بازیGrand Theft Auto IV - Episodes From Liberty Cityخریدم که 2تا dvdکه همه برنامه هارو هم داره سسیتمم هم مشگلی نداره بعد از ریختن داخل بازی که می خوام بشم فقط یه عکس RAZOR 1911 میاد ولی بازی اجرا نمیشه از ران تو ادمینستور هم نمیشه باید چیکار کنم کمکم کنید ویندوزم7 64بیت
سلام لطفا کمکم کنید من بازیGrand Theft Auto IV - Episodes From Liberty Cityخریدم که 2تا dvdکه همه برنامه هارو هم داره سسیتمم هم مشگلی نداره بعد از ریختن داخل بازی که می خوام بشم فقط یه عکس RAZOR 1911 میاد ولی بازی اجرا نمیشه از ران تو ادمینستور هم نمیشه باید چیکار کنم کمکم کنید ویندوزم7 64بیت
---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------
پس چرا کسی جواب نمیده من چشم به این صفحه خشک شد
نقل قول:
سلام
شما این کار ها رو انجام بده ببین حل میشه؟
فقط حوصله فارسی نوشتن نداشتم ولی به صورت فارسی توضیح دادم به زبان انگلیسی:46:
pas az nasb kamele bazi dar drive system
folder crack ra dar folder EFLC betore kamel paste konid
rooye start windows click karde dar ghesmate run regedit ra type konid. pas az baz shodane registry editor be addresse HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Rockstar Games/EFLC rafte va dar soorate nabood in ghesmat dar Rockstar game yek key be esme EFLC baz konid. dar dakhele in ghesmat yek stringvalue ijad karde va esme an ra InstallFolder bogzarid. rooye in value rightclick karde va modify ra entekhab konid va dar ghesmate value data addresse mahale extract bazi ra benevisid.
bar rooye lunchEFLC.exe click konid va bazi konid.