یه دونه کول پد تخت بگیر بذار زیرشنقل قول:
Printable View
یه دونه کول پد تخت بگیر بذار زیرشنقل قول:
چندین نمونه از بهترین Coolpad ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
کابل کراس با پچ فرق میکنه؟هر دو سوکتهاشون مثل همهنقل قول:
منظور شما رو از پچ متوجه نمی شم ؟؟
من خیلی دنباله این جور کول پدها گشتم اگه جایی رو میشناسین بگین کله پایتخت و بازار رضا رو گشتمنقل قول:
والا من تو پاساژ علاالدین یه چندتا دیدم ...
پاساژ پایتخت هم هست ...
از سایت های اینترنتی هم می تونید استفاده کنید ... !!
مهندس این بلوتوث لپ تاپ من کار نمیکنه .از اول کار نمیکرد .ممکنه چیپستشو برداشته باشن ؟
اصلا چه طوری باید باهاش کار کرد ؟
مدل : Dell Inspiron 6400
در قسمت مخصوص خودش مطرح کنید (( سوالات و مشکلات ))
:11:با سلام خدمت پوریا جان
واقعاً دستت درد نکنه مطالبی که قرار دادی خیلی مفید بود.:7: کلش رو خوندم.
چندتا سوال داشتم:42:
1- دوستان من برای امتحان کردن لپ تاپم یه برنامه 3dmax نصب کردن:whistle:
و تو مدل طراحی شده همه چیه گرافیکیشو فول گزاشتن:grrr: موقعی که خواستن تست بگیرن بعد از 1 دقیقه کارکرد cpu به 100% و حدود 5 دقیقه ای کارکرد:eh:
تا کارش تموم شد.
حالا میخواستم بدونم که این عمل تاثیر بدی روی لپ تاپم نمیزاره؟:45:
مدل لپ تاپ vaio EB2ufx
2- دیگه بعضی وقتا که لپ تاپ رو حمل میکنم بعد از روشن کردن عملکرد درستی نداره (الکی هنگ مینکه یا کند عمل میکنه)
3- بعضی وقتا cpu الکی پردازش میکنه و تقریباً رو 60-70% میاد و فنش هم روشن میشه.
4- محل سوکت شبکه خارش شکسته و باعث میشه کابل شبکه با کوچکترین حرکت از داخلش در بیاد
چطوری درستش کنم و این عمل آیا به کارت شبکه آسیبی نمیرسونه:3:
5- طی سانحه ای دلخراش توسط دارت روی درب لپ تاپ به اندازه ای که قابل دید باشه فرو رفته گی ایجاد شد چطوری درستش کنم:43:
6- دستگاه در حال روشن و یا استند بای باشه و اونو حمل کرد باعث آسیب دیدنش میشه (حمل کردن مانند حمل کردن یک کتاب)
7- استفاده از پورت ESATA به جای Usp باعث خراب شدن نمیشه؟
شرمنده که زیاد شد.
سلام - خواهش می کنم
1. ایرادی نداره ، ممکنه useg cpu برای چند دقیقه 90-100 % بشه !! (( پردازش های سنگین ))
2. این امر باید بررسی بشه .. (( اعم از ویروس ( نرم افزاری ) یا هارد ( سخت افزاری ) و ... ))
3. روشن بودن و صدا دادن فن که طبیعی هست ولی پردازش رو شما بررسی کنید ببیندی آنتی ویروس یا نرم افزار دیگه در حال فعالیت نیست
4. ببرید تعمیرگاه
5. نمیدونم (( باید بره صافکاری :31: ))
6. بهتره دستگاه رو روشن حمل نکنید
7. نه
خواهش می کنم !!
خیلی ممنون که سریع پاسخ دادین:40:
در مورد سوال 2 از ویروس که فکر نمیکنم باشه آنتی ویروس اورجینال کاسپر اسکی نصبه بعد فرمودید سخت افزاری آیا برنامه ای هست که عملکرد صحیح دستگاه و نقصهاش رو بگه وآیا این مساله جدیه که لازم به بررسی باشه.(یعنی چیز عادی نیست؟)
و درمورد سوال 4 آیا به کارت شبکه آسیب رسیده یا نه البته الان داره کار میکنه کلی میگم
باز از شما تشکر مینم
سوال 2 : برنامه های برای TEST هستند - بهتره یه سرچ کنید
سوال 4 : اگر خار کارت شبکه آسیب دیده ، خب خرابه دیگه !!
منظورم خارش نیست خود کارت شبکه است
بر اثر کندن و وصل شدن کابل در حین کار...
نمیدونم آیا مفهوم رو رسوندم؟یانه!
خب کابل رو عوض کن !!
نشدنقل قول:
ما یه کارت شبکه دارم که با کابل مرتبط شده
این کابله حین کار حی در میاد حی وصل میشه حی در میاد حی وصل میشه , بر اثر این قطع و وصل ها به کارت شبکمون آسیب وارد نشده؟؟
چون قطع و وصل میشه کارت شبکه موظف هست که هی Refresh بشه !!
و این خودش به مرور زمان به کارت شبکه تون آسیب میرسونه !!
خیلی ممنون پوریا جان
ممنون پوريا جان مطالب آموزنده خوبى بودموفق باشى
آقا من مک پرو ۲۰۱۱ دارم
حالا بهتره موقع کار کردن تو برق باشه یا نه؟
تو برق باشه !! ایرادی نداره !!
اتوماتیک زمانی که باتری فول بشه ، جریان برق قطع خواهد شد !!
------
اینجور سوالات در مطالب کامل توضیح داده شده ، خواهشا با دقت مطالعه کنید !!
دوستان عزیز فرمودن نباید باطری رو در بیاریم!!!!
خوب وقتی که برق میره یا حتی دوشاخه رو از پریز میکشیم چراغ آداپتور برای مدتی روشنه یعنی مقداری برق تو آداپتور ذخیره میشه که مانع آسیب رسیدن به لپ تاپ میشه.دققا مثل محافظ یخچال یا....
پس نگران نباشید:5:
دوستان عزیز من دنبال یه کول پد با تامین کننده انرژی خارجی مثل یه اداپتور یا همچین چیزی که از usb لپ تاپ استفاده نکنه هستم. ایا همچین چیزی اصلا وجوداره واگه هست لطف کنید مدل و قیمت و محل خریدش رو بگید ممنون میشم. چون به نظرم اگه از یه کول پد که با usb کار میکنه بخوایم استفاده کنیم شاید بتونیم دمای سیستم را تاحدودی کنترل کنیم ولی باعث مستهلک شدن زودترقطعات دستگاه میشیم واین یعنی ما کار خاصی انجام ندادیم
استفاده از usb به دستگاتون آسیبی نمی رسونه !!
------
باید باشه اما فکر نکنم به همین راحتی پیدا باشه !!
چون حجمش + قیمتش تقریبا بالا میره !!
------------
بهتره برید پاساژ ایران - رضا و علاالدین و همچنین پایتخت !!
سلام دوستان
راستش مدل لپ تاپ من F113FX که 10 ماه پیش خریدمش
یه چند تا مشکل برام پبش اومده که ممنون میشم راهنمایی کنید
1- ویندوزم اورجینال خودشه ولی گجت هاش مشکل داره کار نمیکنه احساس میکنم تیاز به restory داره حالا من که از خوده ویندوز پارتیشن بندی کردم و 3تا الان درایو دارم اگه بخوام Windows restore factory کنم اون یکی درایو هام اطلاعاتش نپره؟؟؟
2- چند وقتیه که این cpu دور فنش بالاست و زباد صدا میده!! میتونه از ویندوز باشه؟؟ اگه از بغل با سشواری چیزی بدون باز کردن گرد گیری کنم مشکلی نداره؟؟ در کل پیشنهادتون واسه کم شدن صداش چیه؟؟؟
3- مرسی از همتون :46:
سلامنقل قول:
گرچه جوابتون كمي دير شده
شما خيلي راحت ميتونين با اتصال قسمت GND و اون قسمت 5 ولت به يه آداپتور ، كولپد رو روشن كنين.
حتي شما ميتونين با استفاده از آداپتورهايي كه ميتونن ولتاژ متغير ايجاد كنين استفاده كنين . مثلا در تابستان و در هنگام كار سنگين ولتاز بالا مثلا 7.5 ولت بدين تا فن سريعتر بچرخه و يا در هنگام كار سبك ولتاژ كمتر مثلا 5 ولت بدين تا صداي فن كمتر بشه .
من همين كار رو كردم . كولپد من مستر كولر هست .
در واقع كابلهاي ابتدايي و انتهايي هست ، نه اون دوتا وسطي ، اگر باز روشن نشد بايد مثبت و منفي هاشو جابجا كنيد
عكس ديگر : در واقع شماره يك و چهار بايد به آداپتور وصل بشن
ميتونين يه كار ديگه بكنين ، پورت usb رو ببرين تا مستقيما به سيمها دسترسي داشته باشين
سلام دوست عزیزنقل قول:
سلام دوستان
راستش مدل لپ تاپ من F113FX که 10 ماه پیش خریدمش
یه چند تا مشکل برام پبش اومده که ممنون میشم راهنمایی کنید
1- ویندوزم اورجینال خودشه ولی گجت هاش مشکل داره کار نمیکنه احساس میکنم تیاز به restory داره حالا من که از خوده ویندوز پارتیشن بندی کردم و 3تا الان درایو دارم اگه بخوام Windows restore factory کنم اون یکی درایو هام اطلاعاتش نپره؟؟؟
2- چند وقتیه که این cpu دور فنش بالاست و زباد صدا میده!! میتونه از ویندوز باشه؟؟ اگه از بغل با سشواری چیزی بدون باز کردن گرد گیری کنم مشکلی نداره؟؟ در کل پیشنهادتون واسه کم شدن صداش چیه؟؟؟
3- مرسی از همتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به p30world خوش اومدید !
عزیز جای این سوال اینجا نیست !
در این قسمت بپرسید :
سوالات و مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری لپ تاپ
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=257
از دوست عزیز پوریا جان بابت به اشتراک گذاشتن تجربیاتشون و پاسخ به سوالات کاربران ممنونم. متاسفانه لپ تاپ بنده هم که سونی هست بعد از خاموش شدن و روشن شدن بعد از چندین ساعت نشانگر باتری روی یه عدد ثابت گیر میکنه و تا باطری به مرز زیر 10 درصد نرسه عدد نشانگر ثابت میمونه. با اتنی ویروس چک کردم مشکلی نبود و در ضمن ویندوز هم ارجینال 64 بیتی هست. از روز اول هم همینطوری بوده، واقعا موندم چرا اینطوری هست. حتی از نرم افزارهای نشاندهنده باتری هم استفاده کردم اون ها هم مثل گجت ویندوز مقدار دقیق باتری رو نشون نمیدادن. اوایل فکر میکردم شاید مشکل از آمپر نامناسب برق هست ولی چندین جا باتری رو شارژ کردم این مشکل در بعضی مکان ها کمتر بود و در بعضی جاها هم مشکل همچنان به قوتش باقی بود. اگه یه راه حل عملی برای حل این مسئله وجود داره ممنون میشم بیان کنید.
با تشکر...
ممکنه این مورد توسط نرم افزار مربوطه فعال شده باشه یا باترتون رو به مرگ هست !
من هم اون زمونا دنبال هم چین چیزی میگشتم ولی چیز استانداردی نبود.....مجبور شدم خودم خط تولیدشو را بندازم:31:نقل قول:
ببینید...شما یه کول پد فلزی و ارزون از اونایی که 3 تا فن کوچک 5.5 ولتی دارن میخری ..بعدش فن ها رو با فن 80mm ،ولتی 12 تعویض میکنی....با یه آداپتور متغیر 12 ولتی هم تغذیش میکنی...و به قول دوستمون،هر وقت خواستی با تغییر ولتاژ میتونی دور فن رو کم و یا زیاد کنی...
فقط به این نکته توجه کنید که یکی از فن ها باید دقیقا زیر فن لپ تاپ قرار بگیره تا راندمان بیشتر بشه...بسته به مدل لبتاپ جای فن یکم تغییر میکنه واسه همین این نکته رو حتما توجه کنید..
چند عکس هم از جاسازی فن ها تو کول پد واستون گذاشتم...
خلاصه مونده به ابتکار خودتون....دمای لپ تاپ من با این کول پد تا حالا تو هیچ گیمی بیشتر از 74c نشده...شما حتی میتونید از فن بزرگتر هم استفاده کنید.
موفق باشید.
[HTML]http://www.-------------/?Products=Notebook&Product=Notebook-Dell-Inspiron-5010-AB[/HTML]
دوستان برای این کانفیک دل 5010 یک کول پد بسیار قوی معرفی کنید. هزینه اش مهم نیست
سلام. بنده تک تک صفحات رو خوندم مطالب بسیار مفید بودند اما فقط یه نکته هست که یک مقدار منو گیج کرد!
من تا چند روز دیگه یه Lenovo y460p میرسه دستم! اول اینکه در مورد باتریش: فرض کنید در طول روز کلا از برق شهری استفاده میکنم. در این حالت باتریو بزارم روی 40% و درش بیارم یا روی لپ تاپم باشه!؟؟ دوم اینکه اگه شارژ باتری فول نباشه مثلا 70% یا 30% (هرچی...) وقتی وصلش کردم به لپ تاپ، و لپ تاپ هم به برق وصل باشه، باتری شروع به شارژ شدن میکنه و یا همچنان ارتباطش با برق و لپ تاپ قطعه؟
سوم اینکه برای متصل کردن و درآورمدن باتری از لپ تاپ باید خاموشش کنم یا در حالت روشن هم میشه؟ ممنون....
مبارک باشه.نقل قول:
من تا چند روز دیگه یه Lenovo y460p میرسه دستم! اول اینکه در مورد باتریش: فرض کنید در طول روز کلا از برق شهری استفاده میکنم. در این حالت باتریو بزارم روی 40% و درش بیارم یا روی لپ تاپم باشه!؟؟
نخیر بزارید شارژ بشه خود بخود از مدار خارج میشه(احتمالا من لنوو رو نمی دونم دقیق)
کلا ریسک نکنید ! مطمئن ترین کار رو انجام بدید.نقل قول:
سوم اینکه برای متصل کردن و درآورمدن باتری از لپ تاپ باید خاموشش کنم یا در حالت روشن هم میشه؟ ممنون....
در ضمن هر چند روز یکبار از برق قطع کنید و از باتری به طور کامل تا 10 درصد استاده کنید تا باتری تنبل نشه !
ممنون ... اگه کسی اطلاعات دقیق تری از لنوو و msi در این رابطه داره راهنمایی کنه... تشکر...
سلام. بنده لپ تاپمو گرفتم (لنوو y460p). یارو بم گفت 16 ساعت بزار شارژ بشه. لپ تاپ رو هم روشن نکن طی این 16 ساعت!!!
بعدش هم گفت طی این هفته این کارو 3 بار انجام بده! چرت و پرت نگفته به نظر شما ؟
در ضمن اگر در مورد مارتیشن بندی و ریکاوری (ویندوز 7 اصل) تاپیک خوبی هست لینک بدید ممنون میشم :5:
با سلام
چند روزیه که متوجه 2 لکه خیلی ریز بر روی منیتورم لپ تاپم شدم
این لک ها به صورت گرد و غباره
پس اول سعی کردم پاکش کنم دیدم نشد از یکی از دوستان پرسیدم میگه به احتمال زیار پیکسل سوزونده
اگه میشه راهنماییم کنید.
نقل قول:
راهنمایی نداره! پیکسل سوخته رو کاریش نمیشه کارت ، باید سوخت و ساخت
شما نوت بوک را که گرفتید باهاش کار کنید تا شارژش کاملا تخلیه بشه.نقل قول:
بعد از اون بین 8 تا نهایتا 10 ساعت بزارید تا کامل شارژ بشه و تمام ...
این عمل کالیبره کردن را میتونید هر چند وقت یکبار انجام بدید(مثلا 3 ماه یکبار )
سلام دوستان
از صفحه اول تاپیک رو خوندم تا به اینجا . تشکر ویژه از پوریای عزیز که با صبر به سوالات ما جواب میدن
لپ تاپ من hp pavilion dv6 6050 هست . در مورد باتری و شارژر سوالاتی داشتم .
دلیل اینکه گفته میشه اول سوکت رو به لپ تاپ وصل کنیم بعد شارژر رو به برق بزنیم چیه ؟ اگه شارژر همیشه به پریز برق باشه اشکالی داره ؟ اخه شارژر زیر میز هست همچنین به محافظ وصله و رفتن زیر میز هر بار سخته ...
اگه شارژر تو کیف لپ تاپ بزاریم واسه نمایشگر لپ تاپ ضرر نداره ؟؟ اخه یادمه میدان مغناطیسی برای نمایشگرهای مختلف از جمله تلوزیون و ... ضرر داشت . ؟؟
نتیجه گیری من از 16 صفحه ای که خوندم این بود . نتیجه ای که گرفتم رو میگم دوستان بگن درسته یا نه .
هر جایی که برق و شارژر در دسترس هست لپ تاپ وصل شارژر باشه و کار کنیم و باتری هم هر ماه یکبار خالی بشه .
دوسته عزیز این مواردی که اینجا داره اعلام میشه برای عمر بیشتر باتری هستش و الزامی وجود داره که شما همه ی اونارو مو به مو انجام بدید
برق وارد اداپتور یا ترانس میشه اونجا ولتازش کم میشه و بعد وارد دستگاه میشه که تفاوت زیادی نمی کنه که اول کدومو بزنید چون اگه اداپتور شما ارجینال باشه مشکلی پیش نمیاره
در مورد قرار دادن آداپتور توی کیف باید بگم که خیر برای lcd های جدید میکلی ایجاد نمیکنه و بخصوص برای led ها که مشکل خاصی نداره و معمولا دیده شده در بعضی برند ها ساب ووفر های موچیکی روی لپ تاپ زیر نمایشگر هم تعبیه شده
در مورد اینکه هر جا برق ود باید اداپتور استفاده کنید باید بم که بازم الزامی وجود نداره برای اینکار
در مورد دشارز باتری باید بگم که 1 ماه خیلی زیاده و و باید فته ای یکبار دشارز بشه باتری البته شما میتونید باتری رو 40 درصد شارژ کنید و اونو از سیستم خودتون جدا کنید برای افزایش بیشتر عمر باتری و اینکه باتری شما سلولاش با مشکل مواجه نشن
همچنین شما میتونید تنظیمات مربوطه برای اینکه بعد اینکه باتری 100 درصد شارژ شد دیگه شارز نشه و برق یه راست وارد سیستم بشه رو لحاظ کنید
با تشکر
خوب فرشید جان
هفته ای یه بار که دشارژ باید بشه تا چه حد ؟ اینقدی که خودش هیبرنیت بشه ؟