Down up
DSL Noise Margin: 110 dB 50 dB
DSL Attenuation: 315 dB 549 dB
DSL Transmit Power: -901 dBm -901 dBm
یکی میدونه این حد نویز باعث قطعی میشه یا نه ؟ کلا این عددا باید چقدر باشه که بفهمیم قطعی از نویزه ؟
Printable View
Down up
DSL Noise Margin: 110 dB 50 dB
DSL Attenuation: 315 dB 549 dB
DSL Transmit Power: -901 dBm -901 dBm
یکی میدونه این حد نویز باعث قطعی میشه یا نه ؟ کلا این عددا باید چقدر باشه که بفهمیم قطعی از نویزه ؟
تو یه تاپیک دیگه گفتم کسی جواب نداد
نقل قول:
نوشته شده توسط payman1991 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم linksys wag 120
سرور آسیا تک
مشکل : معمولا روزی یک بار ارتباطم با مودم قطع میشه و چراغ وایر لس مودم خاموش یا شروع به چشمک زدن با فاصله زمانی زیاد میکنه ؛ تا مودما خاموش روشن نکنم درست نمیشه ، ضمنا مودمم همیشه روشنه (به خاطر داشتن چندتا یوزر تو یه ساختمان) ولی واسه زیرش یه سیستم تهویه بسیار نایس درست کردم که داغ نکنه؛با ریست هم درست نشد
help meeeeeeeeeeeeeeeee
نقل قول:
نوشته شده توسط amir_varasteh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئنی مشکل از سمت ISP نیست ؟
به پشتیبانی زنگ بزن.
نقل قول:
نوشته شده توسط payman1991 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از ISP نیست ، چراغ اینترنت و dsl روشنه و بقیه کسایی که دارند استفاده میکنند مشکلی ندارند
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllpppppppppppppppp ppppppppppppppppppp
فوق العاده مودم مزخرفيه!!!
نزديك يكساله ديوونه ام كرده !! با شاتل مشكل داره گاهي اوقات از خودش نويز ميزنه و اينترنت قطع ميشه .
فرستادمش تهران ساخت سيستم گفتند ايرادي نداره .
قبلش يك مودم تي پي لينك وايرلس داشتم بيخودي عوضش كردم . با كلي ضرر اين آشغالو خريدم .
سلام من یک مودم نت گیر خریدم اما وایرلسش با گوشی نوکیا کار نمی کرد بعد گوشی نوکیا رو ابدیت کردم بازم نشد مودم با یک مودم لینکسیس عوض کردم بازم شد تمام تنظیمات انجام دادم نشد جالب اینجاست که با گوشی htc هیچ مشکلی نداره دارم دیوونه می شم کسی می دونه مشکل از کجاست ممنون
من يك مودم لينكسيس ١٢٠ دارم فقط حالت بريج كانكت ميشه در حالت روتر چراغ اينتر نت به رنگ قرمز هست طبق كفته هاي سايت فريم ور را به ١٢ تغيير دادم باز هم درست نشد mtu را هم عوض كردم باز هم درست نشد لطفا اگه كسي اطلاعات داره كمك كنه ضمنا اي دي اسال من مال مخابرات هست
منم همین مشکل رو داشتم mtu رو گداشتم رو منوال و 1362 و ردیف شد...نقل قول:
در جواب اون دوستمون که از این مودم ایراد گرفتن و گفتن آشغاله !!!!!
عزیز جان من این مودم رو حدودای 1.5 ساله که دارم و شبانه روز روشنه و آخ هم نگفته با گستره تنظیمات و .... که داخلش داره بهترین مودمی که من تا حالا دیدم و خیلی هم ازش راضی هستم .
واقعا خداست
mtu را هم عوض كردم درست نشد هنوز چراغ اينتر نت قرمز هست به نظر ميرسه اين مودم با مخابرات مشكل داره تور خدا اگه راه حل ديگه اي داريد بگيد وگر نه مجبورم با كلي ضرر عوضش كنم
منم این مشکل رو با این مودم دارم
ممنون میشم ، اون اسم رو خودم برای مودم گذاشته امنقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان برد این مودم چقدر هستش wag120n
برای من فقط تو محیط اتاق جواب میده
ممکنه از تنظیمات مودم باشه؟ چون باید کامپیوتر روشن باشه تا وای فای جواب بده
لطفا جواب بدین
قابل توجه دوستان که مشکل دارن
مخابرات اصفهان mtu رو 1392 گذاشتم و MAC Address Clone رو فعال کردم چراغ اینترنت سبز شد ومشکل حل شد
برد مودم من هم زیاد نیست با 1 دیوار فاصله حدودا 20 متر جواب میده
دوست عزيز HOMO2121
سلام
دمت گرم دستت درد نكنه مشكلم حل شد چند وقت بود كه مودم سره كارم گذاشته بود هيچكس هم سر در نمي آورد بعضي ها ميگفتند مشكل مخابراته بعضي ها ميگفتند مشكل مودم هست واقعا حال دادي ولي نميدانم چرا با اين كار كه گفتي مشكل حل شد و آيا همه مودم ها اين مدل اينجوري هستند
این تنظیمات رو چجوری باید اعمال کنیم ضمنا برای داغ نشدن مورم چکار باید کرد؟نقل قول:
من یک مودم WAG120N دارم
مشکلم باهش این که برای اولین بار در روز روشنش میکنم بعد 5-10 دقیقه وایرلسش به مشکل میخوره. لپ تاپ وصل هست و اگه بزنی دوباره هم متصل میشه ولی اینترنتش قطع و خود مودم ping نمیشه اما گوشی اصلا نمیبینه که وصل بشه!! lan مودم مشکلی نداره
اگه یکبار مودم رو خاموش و روشن کنم تا اخر روز درست کارمیکنه
Firmware هم upgrade , downgrade کردم فرقی نکرد
سلام بچه ها x2000 دارم ولی برای اولین بار که وصل شی موردی نداره اما اگر قطع کنی و بار دیگه وصل شی باید یکبار خاموش و روشن کنیم چه کاری کنیم؟
سلام دوستان
من مودم linksys 120n را دو روز میشه خریدم بعضی وقت ها انگار هنگ میکنه و چراغ پاور و وایرلس روشن خاموش میشه و نه میشه از طریق کامپیوتر بهش دسترسی داشت و نه از طریق وایرلس پیدا میشه و ریست هم حتی نمیشه و بعد از چند بار روشن خاموش امکان داره درست بشه....
میخوام فریمورش رو آپ کنم الان 1.00.16 هست فریمور جدید تر هم اومده براش از کجا میتونم دانلود کنم ؟؟؟اگه فریمور قدیمی هم میشه روش دانگرد و بعد دوباره آپگرید کرد بگید و لینک دانلودش رو برام بزارید annex A
به نظرتون بفرستمش برای گارانتی آخه تهران نیستم >>>>>
اکانت اینترنت که گرفتی از مخابرات هست؟ کدوم شهر هستی؟نقل قول:
آره. از مخابرات هست.خوزستان هستم.به گارانتی زنگ زدم گفت اشکال داره بفرستش....نقل قول:
من ارومیه هستم. همین مدل رو دارم. از مخابرات اکانت دارم! مشکل مشابه تو رو داشتم! وقتی مودم رو میزارم روی حالت بریج مودم قات میزنه و فقط باید ریست بشه. الان دیگه فقط میزارمش روی حالت PPPoE دیگه مشکی هم ندارم. وقتی میزاری روی بریج بعد میخوایی بری توی تنظیمات مودم هر دفعه که 192.168.1.1 میزنی تنظیمات یه مودم دیگه رو میاره!
آره...اگه روی بریج بزارمش این طور که شما میگفتی میشد...ولی مال من مشکلش حاد تر از این حرف ها است اصلا دسترسی بهش ندارم روی PPPoE هم همین طور تازه اصۀا ریست هم نمیشه ....قفل میکنه انگار...میفرستمش برای گارانتی به بینم چی به چیه >>>نقل قول:
من به این نتیجه رسیدم که مشکل از مودم نیست مشکل از خود مخابرات هست. راه حلش رو هم که گفتم فقط کافیه که روی بریج نزاریش! بعضی مواقع اگر هم نیاز شد بزار روی بریج ولی وقتی میخوایی به حالت پی پی برگردونی نباید اینترنت رو قطع بکنی! باید در حالی که توی اینترنت هستی 192.168.1.1 رو بزن و مودم رو برگردون روی پی پی. اگر هم یهو یادت رفت و اینترنت رو قطع کردی و دیدی دیگه به تنظیمات مودم دسترسی نداری تنها راهش این هست که با دکمه پشت مودم ریست بکنی. وقتی ریست میکنی همه سیم هاش رو در بیار و فقط آداپتر برقش رو بهش وصل بکن. با نوک خودکار دکمه ریست رو حدود یک دقیقه فشار بده بعد ول بکن. چراغش سبزش قرمز میشه و دوباره سبز میشه این یعنی ریست شده. بعد وصل بکن به کامپیوتر و تنظیماتش رو درست بکن و بزار روی پی پی. آخر سر هم بزن به تلفن و دیگه هیچی دیگه کارت رو بکن! :31:
مودم رو فرستادم برای گارانتی و تعویض شد.....
یعنی الان با این مودم جدید مشکلات قبلی رو نداری؟
سلا م دوستان
وقتی با گوشی با این مودم به اینترنت وصل میشم اینترنت کامپیوترم قطع میشه وبالعکس
نمیدونم ایراد از مودمه یا تنظیماتش لطفا یکی از صفحه تنظیمات عکس بزاره ممنون میشم
قبلآ که گفتم مشکل مودم من با چیزی که شما گفتید فرق داشت ... مودم من هنگ میکرد و چراغ پاور چشمک زن بود و نمیشد کانفیگش کرد...نقل قول:
این جدیده فعلا ...خدا رو شکر مشکلی نداره ....
منم انگار این مشکل رو دارم.....کسی هست راهنمایی کنه ....نقل قول:
Upupup
Help for up post
سلام دوستان من مودم x2000 لینکسیس دارم بعضی مواقع قطع می شود و باید پریز در آورد و دوباره زد تا درست شود مشکل کجاست؟ چه کار کنم دارم دیووانه می شم
نقل قول:
سلام من هم با مودم WAG 160N و همینطور X3000 دقیقا همین مشکل رو دارم.
چه مشکلی با x3000 داریدنقل قول:
عرض میکنم : مشکل با X3000 اینه که بعد از وصل کردن با کابل به کامپیوتر(هم روی نوت بوک و هم روی دسکتاپ) با ای پی 192.168.1.1 برای دادن یوزر و پسورد ISP نمیشه وارد ستاپ مودم شد ، از برنامه همراه مودم هم (Cisco Connect) که استفاده میکنم پیغام Your Router was not Successfully Setup میده البته داخل این برنامه یوزر و پسورد ISP همچنین یوزر و پسورد wireless پرسیده میشه و ست میشه اما در نهایت پیغام بالا داده میشه و روی آیکون نت ورک هم علامت مثلث زرد نمایش داده میشه .نقل قول:
[IMG]C:\Users\P6T Deluxe V2\Desktop[/IMG]
می شه عکسشو بفرستی تا ببینمنقل قول:
آقا شرمنده ، چه جوری عکس بزارم ؟ چون نمیتونم فایل پیوست کنم.
من یک مودم x2000 دارم وایرلس درسته اما بعضی مواقع با لن وصل می شه قطع می شه و باید دوباره ریست کرد و درست می شه چه کار کنم؟
ميشه فرق بين بيرج با PPPoE رو بهم بگي؟
منم همين مودم رو دارم...
سرعت هم فرق ميکنه.
اينترنتم از مخابراته
نمی دونم دقیق ولی مودمم بعضی موقت ها اخطار می آید که باید به صورت دستی ریست کرد و بعد درست می شه اشکال از کجاستنقل قول:
سلام خدمت دوستان. یه سوال خدمتتون داشتم.
من مودم لینکسیس WAG120n دارم. یکک دکمه روی خود مودم هست مه شکل دوتا فلش کشیده و یه چراغد هم بالاش هست. میخواستم بدونم کاربرد این دکمه چیه؟
اگر اشتباه نکنم به اون میگن WPS مخفف Wireless Protected Setup هست.نقل قول:
روی کارت شبکه وایرلس های مدل USB هم یه دکمه شبیه اون هست.
اگه روی هر دو تاشون دکمه رو فشار بدی و نگه داری فقط همدیگرو شناسایی میکنن و جفت میشن و اطلاعات بینشون به صورت امن و رمزگذاری شده رد و بدل میشه.
در مورد جفت کردن با لپ تاب زیاد مطمئن نیستم ولی فکر میکنم یه جایی باید همچین دکمه ای داشته باشه که با مودم جفت بشه.
البته من یه بار سعی کردم از این خاصیت استفاده بکنم ولی موفق نشدم! گرچه زیاد هم روش کار نکردم :n02:
اگه راش انداختی اطلاعات تکمیلی رو در مورد این دکمه بزار تا استفاده بکنیم.
دوستان مشکل عجیبی با wag120 دارم اونم اینه که بعد از یه مدت کوتاهی که باهاش کار میکنم فقط چراغ اینترنت خاموش میشه و بعد که روشن میشه سرعت از 250 میاد روی 5 و باید مجدد مودم رو خاموش روشن کنم تا برای چند دقیقه درست کار کنه 1 سال میشه گرفتمش الان حدود دو هفته است این مشکل رو دارم ریست هم کردم نشد فریمویر هم اپدیته یکی میگفت مودم ضریب امنیت رو میبره بالا سرعت میاد پائین
کسی تا به حال این مشکلو داشته؟