سلام منم میتونم تو بخش بازیها کمک کنم بیشتر تو preview همه بازیهای روز رو بازی می کنم ولی چون همه سوراخ سومه هاشونو می یرم طول می کشه تا تموم بشه تو review یکم ضعیفم
Printable View
سلام منم میتونم تو بخش بازیها کمک کنم بیشتر تو preview همه بازیهای روز رو بازی می کنم ولی چون همه سوراخ سومه هاشونو می یرم طول می کشه تا تموم بشه تو review یکم ضعیفم
من تو قسمت نرم افزار یا گرافیک می تونم کار کنم ( مخصوصا قسمت آموزش نرم افزار )
حاجی خسته نباشی ... اگه خواستی تو این قسمتا من پایم :
تیم ارزیابی:(ارزیابی و سنجش مجله نسبت به سایر مجلات نرم افزاری)
مسئول ارزیابی:ask_bl
دستیار:
تیم بازیهای کامپیوتری(کنسول،معرفی بازی و ...)
سردبیر:
اعضا:
bahador2009
من می تونم تو بخش سخت افزار ، نرم افزار ، گرافیک و شبکه کمکتون کنم
/ .... <0>==================================/ .... <0>
=:24:یک کلام ... ختم کلام ... حرفه و هنر کارماست:24:=
/ .... <0>==================================/ .... <0>
ممنون دوستان... امیدوارم همکاری خوبی داشته باشیم...
من همونطور كه گفتم در حوزه روابط عمومي و يا ارزيابي مي تونم در خدمتتون باشم. لطفا بفرماييد كه در چه حوزه اي؟ .. البته روابط عمومي نداريد ظاهرا.
بله اما اگر میتونید در بخش روابط عمومی و ارزیابی کار کنید براتون ایجاد میکنیم...نقل قول:
البته یک همچین پستی رو هم کم داشتیم...
سلام. من هم تو بخش گرافيك ميتونم كمكتون باشم. البته اگه قبلش بگيد كه حجم كار چقدر هست و بايد چقدر در روز وقتمون رو براي اينجا بذاريم، چون نميخوام با كارام تداخل داشته باشه و شرمندتون بشم. :20:
حجمش روزی 2 تا 3 ساعت کار مفید هست...نقل قول:
و دقيقاً كار بخش گرافيك چي هست؟
به اين صورته كه يكي طرح روي جلد رو ميزنه،يكي صفحه آرايي و...؟؟
دقیقاً طراحی دکمه ها ، اسپلش اسکرین و ...نقل قول:
اگر میتونید بسم الله!
دوست عزیز پست همه رو مشخص کن و کاری که باید بکنند :دی شاید در چند ماه دیگه این مجله به در خونه همه کاربر ها بره :دی
---------- Post added at 10:56 AM ---------- Previous post was at 10:54 AM ----------
قسمت آموزش هم درست کن که هر بار یه تیکه از یه نرم افزار رو آموزش بدیم :دی
خوبه به فکرش هستیم فقط فعلاً تیم گرافیک رو جمع کنید به فکر اسپلش اسکرین و ... باشید...نقل قول:
بقیه بحث ها در گروه...
با تشکر
در خواست دوست عزیز با مدیرا همکاری کنید و بگید که یک قسمت مخصوص مجله بزارند که بتونیم کارا و .... همکاری کنیم و محصول نهایی رو بزاریم البته هر کسی نتونه بیاد توش :دی
بله داریم صحبت میکنیم...نقل قول:
انشاالله که نتیجه بده....
ما هم داریم رو مجله کار می کنیم :دی
باشه. ممنون ميشم اگر بخش روابط عمومي رو ايجاد كنيد. خوشحال ميشم اگر كسي هم تمايل داشته باشه در روابط عمومي بهم كمك كنه باهاش همكاري كنم.نقل قول:
همکار دیگه نیست تکی...!نقل قول:
تیم منتقدین مثل اینکه هنوز شروع به کار نکرده.
نقد خود شرکت نرم افزاری رو باید انجام بدیم یا محصولاتشون رو. مثلا شرکت ادوب کلی محصول داره. حالا درباره یکی از محصولاتش نقد بنویسم یا خود شرکت و استراتژی و ... ؟
بعضی شرکت ها هم نرم افزاری هستند و هم سخت افزاری.مثل مایکروسافت. بعضی ها فقط سخت افزاری هستند. مثل گیگا بایت
یه مسیر راه . چارت و ... از تیمها اگه اراده بشه خیلی خوبه. الان تیم گرافیک میدونه چه کارهایی باید انجام بده. اما تیمی مثل تیم من نمیدونه. الان اگه من یه نقد به زبان انگلیسی پیدا کردم . باید بدم تیم ترجمه ؟ یا اصلا باید از خوذم نقد بنویسم ؟
نقد هارو خودتون بنویسید اما برای گرفتن اطلاعات میتونید از تیم ترجمه هم استفاده کنید...نقل قول:
تیم منتقدین مطالبش رو تحویل داده شما هم سریع تر...
چند تا سوال داشتم: 1. مجله چند وقت به چند وقت باید آپ بشه؟ من بالاخره کارمو از چی شروع کنم؟ هرچی که خواستم؟
[HTML]http://up.--------.com/Files1/919e731b5ab54c4da42a.jpg[/HTML]
ببینم چند نفر تشکر و نظر میدن :دی
اینو بگیرین فعلا برای اون طرح بالا ی مجله :دی
دوست من این چیزا خصوصیه باید توی گروه مطرح بشه...:20:نقل قول:
---------------------------------------------------------------
فونتش با رنگ پس زمینه اش سازگاری نداره...یعنی بهتر بود رنگ فونت رو هم نارنجی میگرفتی...
مرسی از تعدد تشکرات اینو موقت زدم خوب رست کنید ما هم مشغول کار شویم دی گه
تتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
با سلام آقا جواب ما رو بدید لطفا بالای صفحه
سلام و خسته ناشيد من اون پست كه گرافيست ميخواستيد ديدم خوشحال ميشم بيام كمك كنم اما چيكار بايد بكنمنقل قول:
گرافیست ها:
سلام دوستان.نقل قول:
10- تیم بازیهای کامپیوتری(کنسول،معرفی بازی و ...)
اگه میشه منو عضو این گروه کنید.:31:
خوشحال میشم کمکتون کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر فراوان. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از همه دوستان فعلاً تا سه شنبه صبر کنید تا تکلیف بقیه دوستان هم مشخص بشه...
ممنون!
منم بخش بازی های کامپیوتری رو تو تابستون هستم
من تو گروه تحقيقات يا منتقدين خيلي مي تونم كمك كنم.
خیلی خوب بود موفق باشید :20:نقل قول:
کد:http://up.--------.com/Files1/919e731b5ab54c4da42a.jpg
متاسفانه به دلایل پایه نبودن دوستان تا اطلاع ثانوی مجله تعطیل شد!
ای بابا، چرا تعطیل شد... تازه می خواستم بگم تا جایی که بتونم تو گرافیک کمکتون می کنم، به هر حال اگه خواستی :
yahoo: s1316802
محمد جان ، نیت ندارید ادامـه بدید ؟نقل قول:
نقل قول:
تیم بازیهای کامپیوتری
اینا رو هستم!:46:نقل قول:
تیم انتشار
متاسفانه همه اواسط کار ول میکنن شما هستید بسم الله...نقل قول:
بله ما بیکاریم!:18:نقل قول:
من میتونم برای اخبار مجله تو بازی ها کمک کنم.:31:
دوست خوبم فكر نمي كنم اينطور صحبت كردن درست باشه. من خودم مسئول روابط عمومي همين مجله بودم و براي جمع كردم 4 نفر آدم دور هم هزار بار بايد پيغام مي دادم. يه مقدار دوستان كم لطف بودن ...نقل قول:
اگر روزی دوباره استارت کردید در زمینه نقد شرکتها و دانلود در خدمتتونم
دوستان با تشکر از همه شما:نقل قول:
دوستانی که به برنامه نویسی مهارت دارن اگر مایل بودن برای استارت دوباره کار همینجا علام کنن...
با تشکر