سلام
تولدت مبارک.
انشا... تا 120 سالگی P30World در کنار هم باشیم.
Printable View
سلام
تولدت مبارک.
انشا... تا 120 سالگی P30World در کنار هم باشیم.
سلام دوستان
تجربه ی بودن در پی سی ورلد برام خیلی عالی بود
واقعا اینجا یه ورلده
اینجا همه جور آدم با همه جور ملیت و قوم و نژادی هست
تولد شش سالگی رو به همه تبریک میگم
مخصوصاً ادمین های فروم که خیلـــــــــــی زحمت میکشن
دست مریزاد
مثل همیشه، یا هوووووووووووووووووو
ماشالاه بچه ها چه زود بزرگ میشن !
همین دیروز بود تولد 3 سالگی رو جشن گرفتیم ... !
کاملا مشخصه،از سرعت جواب دادن و جمعیت انلاین ها.....
کاملا مشخصه که اینجا چیزی فراتر از یه فروم معمولیه! اینجا یه شبکه ی اجتماعی وب 1 هستش!!!!(به نظر من! حالا تظاهرات راه نندازین که این جا وب دوه چرا چرت میگی!)
همه جور نظر،همه جور ادم، همه جور تفکر و همه و همه ی این ادمها تقریبا بدون مشکل در کنار هم هستن.....
همیشه فکر میکنم که این سایت به این بزرگی بی در و پیکره! ولی دقت و سرعت رسیدگی به ماسئل واقعا بالاست......
تنها یه سوال وجود داره،این اکوا کی یا چیه؟
بگذریم! تولدت مبارک.....ممنون از یکی از کاربران انجمن موبایل که چند سال پیش از انجمن se-nse بهم گفت که عضو این انجمنه و باعث شد که من یه بار دیگه بیام و ثبت نام کنم! بار اولی که ثبت نام کرده بودم،چیز زیادی از یه فروم حالیم نبود!اون وقتها دنبال یه همچین قالبی برا وبلاگم می گشتم!!!(شکل ویبولتین که صفحه خالی از هرچیزی باشه و فقط یه متن صفحه رو پر کنه!) ولی الان توی صد ها انجمن فارسی و انگلیسی فعالیت میکنم و اخلاقی که توشون دارم،اخلاقیه که اینجا یاد گرفتم.......
ممنون پیسیورلد،تولدت مبارک امیدوارم که همیشه در صدر باشی و همیشه مثل الان بهترین و پربازدید ترین سایت ایران باشی.....
به به :دی
تولدت مبارک،ای دلیل تمام شب زنده داری های من،ای دلیل تموم درس نخونده های من :دی
ای P30WORLD:46:
سلام
منم تبریک میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:
تبریک میگم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبريك ميگم ولي دلم گرفت
چه زود گذشت.... پير شديم رفت
ان شا الله 6000 سالگی
سلام.
میلاد مسعود فخر عالم امکان و مجاز p30 world بر همگان مبارک باد.:31:
با کمی تاخیر تولدش مبارک ! :40:
به به :biggrin:
100 سال به این سالها :40:
من هم از طرف خودم به همه بچه های این انجمن بزرگ و پویا تبریک عرض میکنم. :33:
همگی موفق باشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم تولد P30 World رو تبریـــــــــــک میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از بهترین دوستای من P30 World هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهترین انجمنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی کاش ادمین تاریخ تولد p30World رو میذاشتن تو پست اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
تولدت مبارک
تبریک میگم
تبریک میگم و انشاالله همیشه موفق باشید .:11:
مبارکــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان و P30world :31:
تولـــدت مبارک P30world انشاالله 7 سالگیــــت هم باشـــم و تولدت رو تبریــــگ بگـــم :10:
موفق باشید!:40:
ســـــــــــــــــلام ،
تبريــــك ميگم !!:40: راستي اين لوگو كه گذاشتيد براي P30world خيلي قشنگ شده !
سلام . دوستان همکاران مدیران و ...
از طرف خودم و همه انجمن سخت افزار تولد سایت را تبریک میگم...
امیدوارم همیشه پرباروآموزنده باشه .
به امید پیشرفت ایران عزیز...:40:
تصور کن...
چهانی رو....
که توش p30 یه افسانه اس...
اون وقت قدرشو بیشتر می دونی...
من این جمله رو هم برای تبریک و هم برای اصلاح کردن خود چیزی که در لوگو ی سایت هست مینویسم:
Happy P30 WORLD'S 6th Birthday
تولد ، تولد ، تولد مبارک
مبارک ، مبارک ، تولد مبارک
بیا شمع ها رو تف کن:31: که صد سال زنده باشی:11:
سعی کن با صدای بلند بخونی!
تبریک ....
یه عالمه تبریک. حدود 6ماهه میام اینجا،اما دلبستش شدم نا فرم.
ای قصر دل افروز که منزلگه انسی***یا رب مکناد آفت ایام خرابت
تولدت ولدت ولدت مبارک!
دیگه کم کم باید بره کلاس اول.دندونهاشم که موش خورده!!!
برای ما که روز اول هست مبارک باشه ...
خیلی فروم توپیه ...
منم تبریک میگم ایشالا پیر شی :31:
منم تولد 6 ساگی p30world رو تبریک میگم
سلام
منم تبریک میگم
منم تبریک میگ به همه بروبچ پی سی!:31: خوشحالم که نزدیک یک سالو یک ماهه که عضو کوچکی از این گروه بزرگ هستم!:20::10:
یاعلی:11:
عزیزم تولدت مبارک اللهی هزار ساله بشه پی سی جون :11:
سلام به همه ... تولدت مبارک پی سی پیر شی !
پستای اینجا حساب میشه؟
مبارک باشه
( بدون متفرقه )
پس من پیرمرد اینجام؟
منم تبریک می گم هم به مدیران هم به کاربران و هم به ادمین های مهربون سایت که کمتر پست هاشون رو توی سایت می بینیم
ایشالاه سایت 100 ساله بشه البته من که اونموقع زنده نیستم
ولی بازم تبریک می گم
با سلام خدمت تمامی دوستان
منم به نوبه خودم تولد شش سالگی P30World رو به مدیران و همه ی کاربران عزیز تبریک میگم :40:
امیدوارم این سایت صد ساله شه و هرسال بیام تبریک بگم :31: