کیفیت را اطلاع ندارم اما قیمت 590
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------
ادرس نمایندگیهای صوتی و تصویری در تهران را برای استفاده دوستان اعلام نمایید
با تشکر
کیفیت را اطلاع ندارم اما قیمت 590
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------
با تشکر
منم دنبال همچین موردی هستم .(سینمای خانگی بدون پلیر).لطفا راهنمایی کنید.نقل قول:
:8::8::8::8::8::8::8:
با تشکر[/QUOTE]
سلام دوستان من شنبه 1 بهمن 90 سینما خانگی پایونیرhtz 202 خردیم ولی چون اپتیکال نداره میخوام بفرشمش و مدله بالاترشو بگیرم htz 787 که واتشم بالاتره.....ولی خداییش کیفیت صداش عالیه من خودم قبل از این سونی داشتم ولی پایونیر یه چیزه دیگس.... این دستگاه یه سال گارانتی پایونیران هم داره .
اینم لینکش که هر کی دوست داشت ببینه چقد خوشگله ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کی خواست با من تماس بگیره (تخفیفم میدم) : 09102306488
من تهرانم.
سلام دوستان من شنبه 1 بهمن 90 سینما خانگی پایونیرhtz 202 خردیم ولی چون اپتیکال نداره میخوام بفرشمش و مدله بالاترشو بگیرم htz 787 که واتشم بالاتره.....ولی خداییش کیفیت صداش عالیه من خودم قبل از این سونی داشتم ولی پایونیر یه چیزه دیگس.... این دستگاه یه سال گارانتی پایونیران هم داره .
اینم لینکش که هر کی دوست داشت ببینه چقد خوشگله ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کی خواست با من تماس بگیره (تخفیفم میدم) : 09102306488
من تهرانم.
لطفا قيمت بلوري پلير سامسونگ مدل BD-C6900 رو اعلام كنيد.
سلام حدود قیمت اسپیکر های بلند که قابلیت سینمای خانگی شدن رو داره رو،همراه با مارکش بگید
ممنون
از دوستان کسی قیمت جدید rs-77 رو داره؟
ممنون
لطفا قیمت بلوری D6500 و C6900 سامسونگ رو بگین.کدوم بهتره
سلام دوستان
در این زمینه اطلاعات زیادی ندارم میشه برای خرید یه سینمای خانگی خوب کمکم کنید؟
به نظرتون سینامیی که الان خریداری مشیه باید قابلیت بلو ری رو داشته باشه؟ یعنی یه زمانی بلو ری مثل دی وی دی میشه که اگر نداشته باشه مجبور به تعویض میشیم؟
و این که چه برندی بهتره؟ و چه مدلی رو پیشنهاد میکنین؟
ببخشید اگر تعداد سوالام زیاده
سلام دوست عزیزنقل قول:
قیمتش بین 1.100&1.200 شده
سلام دوستان قيمت اين سينما ها رو ميخواستم:
LH-870HTS
LH-W871HTS
LH-880XBH
LH-890XBH
PARMIS
LH-877HTS
SOUND VASTLE
HB-994PK
هر كدوم از 650 تا به بالا بود رو هم نميخواد
با سلام به دوستان و عزیزان
یه سوالی داشتم اگه لطف کنند دوستان جواب بدند ممنون میشم
قیمت ارزانترین سینمای خانگی 3 بعدی بلوری سونی رو میخواستم که حتی الامکان هارد رو پشتیبانی کنه با صدای دالبی 3 بعدی و قابلیت تنظیم اکولایزرها ممنون میشم. البته ال ای دی من هم led sony 46ex720 هستش. ممنون
سلام دوستان
لطفا راهنمایی کنید. دو مدل e880 و e985 چه تفاوتهایی دارند ؟
کدومشون وایر لس هستند ؟ تو یه مدل وایر لس آیا باندهای عقب با سیم در ارتباطند ؟ یا کلا بیسیمه ؟ کدوم از این مدلها برای led 46ex720 مناسبتره لطفا سریعتر راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام دوستان
قیمت LG LED 3D TV بین 40 تا 47 اینچ (هرچی بزرگ تر بهتر هرچی ارزون تر بهتر:31:) می خواستم
ممنون.
ببین یه مدل تلویزیون ایکس ویژن هست که قیمتش واقعا" مناسبه و در عین حال امکانات و کیفیت تصویر خیلییی خوبی داره و دارای dvbt داخلی هم هست ولی 3d نیست . گفتم شاید بخوای با هزینه کم یه tv 2d خوب بخری واسه همین اینو بهت معرفی کردم.نقل قول:
مدل 46"LED-Digital xvision که گارانتی معتبری هم داره .
میتونی توی لینک زیر مشخصاتش رو ببینی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سوالتونو اینجا مطرح کنید :46:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=330
سلام چرا کسی از مارشال حرف نمیزنه؟میشه قیمت ME-6191رو بگید
سلام لطفا قیمت سینمای خانگی LH-860HTS میشه بدین فقط سریع تر فردا می خواهم بخرم مرسی
قیمت امروز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر...
سلام دوستان.من یه سینما خانگی خوب میخوام که هم بلوری ساپورت کنه.هم قابلیت 3d داشته باشه.
قیمتشم زیر 800.700 باشه.
چه مدلیو معرفی میکنیین.
میخواستم سونی بگیرم که هم قیمتش بالاست هم خیلیا میگن کیفیت صداش خوب نیست.
ممنون میشم راهنماییم کنیین
با سلام خدمت دوستان عزیز...
قیمت بروز این دو مدل Hi-Fi سونی و پایونیر رو لطف کنید همراه با آدرس یا نمایندگی که تو تهران این ها رو موجود دارند.
MHC-GZR999
Mini TodorokiRSM400DV
با تشکر...
قيمت اين دوتا محصول پايونيير چنده ؟؟
pioneer htz 787
pioneer rs 777
آقا كسي نيست جواب بده ؟؟؟؟؟ چرا اين فروم اينجوري شده ؟؟؟؟؟
دوست عزیز به سایت زیر مراجعه کنید:نقل قول:
تلفن : 66702852
عزت زیاد
با درود قیمت WD TV Live hd و WD TV mediya player
رو میخواستم و کدوم یکی از این 2 مدل بهتره؟
ممنون
با درود
1-دوستان wd hd برای پخش فیلم full hd 1080p با فرمت mkv زیر نویس فارسی با فرمت srt رو حتما باید به utf-8 تبدیل کنی که بیاد
======-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
WD TV Live Plus HD media player 2 فرقش با wd tv live hub چیه؟
======-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3-وقیمت این 2 مدل چنده؟
ممنون
هیچ کدومنقل قول:
من WD media player داشتم اصلا ازش راضی نبودم اگه میتونی یه کم رو پولت بذار EGREAT بگیر
با سلام
برای خرید دستگاه sony که فرمت Mkv رو بتونه پخش کنه، شما چه مدلی رو پشنهاد میکنید که قیمتشم مناسب باشه
باتشکر
سلام
قیمت اسپیکرهای فوکال سیب به همرام امپ denon 1312 رو میشه لطف کنید
به نظر شما انتخاب خوبیه؟ اسپیکرهای فوکال سیب خیلی کوچیک هستند به نظر شما کیفیت خوبی دارند و ارزش خریدن دارند؟
با تشکر
دوستانی که دنبال پخش سه بعدی هستند فقط egreat r6s رو پیشنهاد می کنم پشیمون نمی شید
همه فرمتها با هر حجم و رزولیشنی رو پخش می کنه
من ایمیج سه بعدی بلوری رو با زیر نویس فارسی به راحتی باهاش پخش کردم
بی خودی پول دستگاه bluray پلیر ندین چون خیلی کم بلوری گیرتون میاد اما عوضش ایمیجشو همه جا با قیمت خیلی کم می فروشن با 2000 تومان می تونی رو هارد کپی کنی
یک سینما خانگی sz1000 هم بگیر برای صدا
این میشه سیستم حرفه ای
سری سیب در حدود ۱۲۵۰ قیمت داره و آمپ ۱۳۱۲ هم در حدود ۶۰۰ الی ۷۰۰ تومن قیمت داره.نقل قول:
انتخاب فوق العاده ایست.
سلامنقل قول:
ببخشید در مورد قیمت فوکال سیب مطمئن هستید؟ چون من الان به سایت آمازون سر زدم دو قیمت داشت یکی 999 دلار و یکی 1200 دلار پس باید چیزی در حدود 2 میلیون به بالا باشه نه 1250 ؟؟؟؟؟؟
من کل بودجم برای خرید سینمای خانگی 2 میلیون هست نه فقط برای اسپیکرها- یه کمی نا امید شدم
اگه پولم نرسید bcs-777 یا 717 میتونه کیفیتی مشابه فوکال سیب+ دنون 1312 بده؟؟؟
یه سوال دیگه لطفا: در تهران بغیر از فروشگاه اکوستیک جای دیگه ای هم هست که محصولات دنون و سیب رو با قیمت مناسب داشته باشه؟
ممنونم از راهنمایی شما
با سلام
ممکنه راهنماییم کنین برای انتخاب یکی از این سینماها،تا 800تومن:
1.philips HTS 5590
2.pioneer bcs 717
3.pioneer 414
4.pioneer 212
5.sharp HT-CN9900 Dvw
6.pioneer HTZ 787
بله قیمت درسته.البته من حدودی عرض کردم ولی زیاد بالا و پایین تر نیست.فوقش 100 تومن.مدل 717 نمی تونه صدایی مثل سری سیب پخش کنه.به غیر از آکوستیک می تونید به پارک وی برید و اونجا هم قیمت کنید البته این نکته رو عرض کنم که آکوستیک از همه جا بهتر قیمت میده.نقل قول:
منم چند ماه پیش توی فروم پست گذاشته بودم و به کمک راهنمایی دوستان بالاخره مدل sharp HT-CN9900 خریدم . تا الان که راضیم . اواسط فروردین خریدم . کیفیت صداش خوبه و کسایی هم که میان خونمون ازش تعریف کردن و اینه که دیگه راضیم :)نقل قول:
لینک مشخصات :
سلامنقل قول:
ممنون از راهنمایی شما
من آمپ دنون 1312 خریدم با اسپیکرهای فوکال سیب( از اکوستیک)
البته هنوز نصب نکردم
فقط یک سوال من کابل HDMI 1.3 خریدم به نظر شما با 1.4 چه تفاوتی داره؟
ممنون
كابل 1.4 قابليت پخش فايلهاي 3D رو داره.نقل قول:
كابل 1.4 قابليت پخش فايلهاي 3D رو داره.نقل قول:
سلام دوستان
من در زمینه ی وسایل صوتی و تصویری زیاد سررشته ندارم , یه راهنمایی می خواستم که پشیمون نشم ... به نظر شما با بودجه ی 600 تومن چه تلویزیون LED و یا LCD می تونم بخرم ؟