دوستان كه سوال قبلي رو جواب ندادن لطفا اين يكي رو جواب بدين
چند تا secret level هست و آدرس رو بدين كه كجا ها هستن
مرسي
Printable View
دوستان كه سوال قبلي رو جواب ندادن لطفا اين يكي رو جواب بدين
چند تا secret level هست و آدرس رو بدين كه كجا ها هستن
مرسي
راستي كسي ميدونه كرك يا پچي هست كه بشه دكمه هاي بازي رو عوض كنه ؟ conrtolmk ماله دسته بازي
راست ميگه...كنترل بازي منم كلافه كرده...بازي گادفادر يه پچ داشت كه حركت ماوس را تصحيح مي كرد شايد اين بازي هم يه پچ داشته باشه...اگه كسي پيدا كرد به مام خبر بديد...
واقعا ممنونم...كرك بازي رو دانلود كردم به جاي كرك سيدي كپي كردم بازي اجرا شد...دست همه درد نكنه...
مرسي اجرا شد
آدرس بديم! :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط star_blue
باباشماچقدروسواس داريد بازي كنيدحالشوببريد.....ديگه باكنترلووسكرت لول چيكارداريد ؟!
سكرت لول هااصلامهم نيستن فقط به شماتيكه هاي ماسك آبي روميدن كه اگه چهارتاازاين تيكه هاجمع كني ميشه يه ماسك كامل آبي كه يه لول به خونتون اضافه ميشه كه اينوميتونيدازقسمت آيتماهمون ماسك آبي روبخريد......هميــــــــن :blink: تودرصدبازيم هيچ تاثيري نداره بيخودي زورنزنيد :)
توهرمرحله يه سكرت لول هست
كه ميشه به عبارتي20 عدد
:blink:نقل قول:
نوشته شده توسط hamid1634
ديگه نميدونم چجوري بگم ....چون ازاين ساده ترنميشدتوضيح داد!
حالااگه خيلي براتون سخته سيوتونو يه جاآپش كنيد بزاريداينجا تامن براتون ردش كنم
دوستان يكي بگه فرق مدل gold با yellow چيه ؟
راستي اين قسمت item که اخر هر مرحله بهش امتیاز میده چیه؟(خط آخریه)...آخه من همش S می گیرم...نمید.نم چرا..کسی میدونه؟
S بهترين امتياز ممكن هست يعني شما توي كل مرحله از هيچ آيتمي(مثلا براي اضافه كردن جونتون) استفاده نكردين.نقل قول:
نوشته شده توسط eimi
دوستان در قسمت گالري يه عكس از بازي هست كه بازي رو به صورت مبارزه اي داره نشون مي ده كه nelo angelo با dante دارن با هم مبارزه مي كنن يه چيزي شبيه بازي كمبات سگا و چون حالت تبليغاتي نداره يعني پوستري نيست انگار كه از بازي عكي گرفته شده احتمال هست كه اين قسمت از بازي به صورت bonus قابل دسترس باشه اگه كسي راه دستيابي به اين قسمت يا اطلاعاتي در اين مورد به دست آورد ما رو هم خبر كنه
مرسي
ممنون مهدي جان...راستي من تا حالا نمي دونستم چجوري از آيتم ها استفاده كنم برا همين بدون آيتم مي رفتم...امروز كه فهميدم چجوري بايد آيتم ها رو استفاده كرد ديدم كلي آيتم جمع كردم....در هر حال ممنونم
من این بازی رو تموم کردم خیلی عالی بودDante یکی از بهترین کاراکترهایی بود که تو دنیای بازی دیده بودم
ولی 2 تا سوال برام پیش اومده :
اول اینکه ما درهمون اول بازی متوجه میشیم که دروازه ورودی دنیای شیاطین به دنیای انسانها توسط Spardaبسته شده پس اونهمه شیاطینی که از اول بازی به dante حمله میکنن از کجا میان؟
سوال دووم اینه که Arkhamپدر Maryانسان بود یا شیطان؟!!اگه انسان بود چرا وقتی به وسیله Vergilکشته شد باز ظاهر شد؟اگرم شیطان بود(که مطمعنم بود)پس چرا Maryمثل DanteیاVergil نیمه انسان نیمه شیطان نبود؟؟
من فقط همین ورژن بازی(special edition)رو بازی کردم و ورژن های قبلی رو بازی نکردم(چون ps2 ندارم )شاید سوالم به همین دلیل باشه!
نقل قول:
نوشته شده توسط kkain-blood
والااونجوركه من شماره هاي 1و2 روبازي كردم اين شياطين توهمه شماره هابودن!ولي خوب اگه يه نموره دقت كني ميبيني كه شياطين دنياي اسپارداكه درآخربازي راه ورودشون به زمين بازميشه باشياطين مراحل اول بازي وشماره هاي قبلي بازي فرق فوكولن ....فكركنم اول بازي روبدمتوجه شديم :)
جواب سوال دومواگه پيداكردي به ماام بگو ....صواب داره ولي فكركنم شيطان بود چون چشماي ماري هم مشكوكه فكركنم توشماره 4 كه قراره براي پي اس 3زده بشه اونم تابلوشه چون دانته هم توشماره يك قدرت شيطاني نداشت ولي باگرفتن همين شمشيري كه تو شماره 2 و3 باخودش داره قدرت شيطاني پيدا ميكنه
شايدباشه شايدم نباشه! :blink: اگه باشه به احتمال زيادبايدرنكينگ هاي تمام مراحل روبه صورت ستاره بگيري يعني همه رو aبگيري تا اين قسمت بازبشه (به اين صورت كه هم تو ايزي هم تونرمال وهم تو هارد رنك A روبگيري )نقل قول:
نوشته شده توسط star_blue
ممنون crazyنقل قول:
نوشته شده توسط the crazy nfs
فكر نمي كنم به رنكينگ باشه چون من save full رو از اينترنت گرفتم اما جايي نداشت شايد بايد دكمه اي چيزي بزني تا باز بشه
به هر حال اگه كسي چيزي يافت رو كنه در مورد مبارزه
دوستان يه سوال ديگه. از آيتم ها چه جوري استفاده ميشه كرد ؟
من اول كه نصب كردم و بازي مي كردم مثلا اگر از اون ماسك طلايي داشتم موقعي كه مي مورد سوال مي كرد بعد از آيتم طلايي استفاده مي كرد دوباره زنده ميشد. اما الان موقعي كه مي ميره كادري كه سه تا گزينه داره مياد كه بايد يا بازي رو از اول مرحله بازي كنم يا يه بخش عقب تر . بگيد چه جوري استفاده كنم ؟
اگر هم ترينري كه اساسي كار كنه براي آخرين سختي بازي كه با يه ضرب ميميره رو كنه. چند تا امتحان كردم اما رو سختي آخر جواب نداد
مرسي
يك حالي الان مي دم اساسي موقع بازي اينو اجرا كنيد و هر F كي بزنيد يك كاري اينجام مي دهد پول بينهايت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضيحات توشه
اين ترينر براي آخرين سختي كه يه ضرب جواب نميده
بازي يعني اين. بابا اين ديگه چيه ... چند وقت دنبال يه بازي مي گشتم كه تكراري و خسته كننده نباشه بعد از اينكه اينو گرفتم يه نيم ساعتي كه بازي كردم كلي سرحال اومدم. فقط حيف چند تا عيب داره اونم بخاطر اينه كه اصلش ماله ps2 بوده و اونها هم اینه که دکمه هاش عجیب غریبن و وقتی هم تو تنظیمات می خوام عوضشون کنم می گه که بعضی از دکمه ها تعریف نشدن در صورتی که اینطور نیست و عیب دیگش هم اینکه راهنماش بصورت پیش فرض جوی استیکه و دکمه های 6 و4 و3 و اینجور چیزا را نشون می ده سوم اینکه من با جوی استیک که اومدم بازی کنم دیدم که حرکت کاراکتر با آنالوگ سمت راسته و حرکت دوربین با آنالوگ سمت چپ یعنی درست برعکس؟؟؟. کسی می دونه چطوری میشه این اشکالات رو بر طرف کرد؟؟؟؟
همه اين مشكل رو دارن متاسفانه و هنوز هيچ پچي از طرف يوبي سافت داده نشده براي بازي.نقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia
آره
مشكلش همينه كه كنترل گيم پد رو تو اين بازي نميشه تغيير داد
سلام
کسی میدونه با ترکیب چه دکمه هایی حرکات زیبا تری میشه انجام داد یا ضربه فقط با J.k.l.i هستش راستی آیتم ها در بازی به چه دردی میخورند
ممنون
آیتیم قرمز به شما ÷ول می دهد و می توانید چیز بخرید ایتم آبی هم خون شما را افزایش می دهد
سلام
ممنون آقاي Lord _Theone
ولي كسي نميدونه با ترکیب چه دکمه هایی حرکات زیبا تری میشه انجام داد
ممنون
جدان اينجا خيلي سخت بودنقل قول:
نوشته شده توسط the crazy nfs
مخصوصا اونجاش كه زمين نامريي بوجود مياد
جدا خيلي جلب مخفي بود!
سلام چطوريد؟ :biggrin:
اين اولين پيامه منه. به من تبريك نمي گيد؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز من اینجا معادل دکمه هایی که تو راهنمایی نشون میده رو برا شما آوردم :نقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia
I = 1
J = 2
K = 3
L = 4
N = 5
SPACE = 6
Q = 7
E = 8
O = 9
P = 10
M = 11
موفق باشی.
سلام
من توي مرحلهي 19 گير كردم نمي دونم بعد از اينكه گرگا رو كشتم كنار ساعت شني وقتي مدال يا چيزي شبيه مدال رو برداشتم
باهاش چه كار كنم ممنون ميشم اگه كمكم كنيد
ممنون
هيچي هي بپر تو آينه بپر بيرون تا برسي اونجايي كه آيينه شكوندي تا همون گرگها مردن مدال رو بزن رو مجسمه آينه قرمز ميشه بپر تو آينه بعدشم ديگه معلومه
اقا من يه چيزايي در باره ي اين بازي خوندم كه جالبه
1)توي دموي اخر هر مرحله يه عدد نشون داده ميشه كه همون شماره ي مرحله هست
2)توي كرديت اخر بازي اگه 100 نفرو بكشي يه دموي جديد به بازي اضاف ميشه!!
منبع=www.gamefaqs.com
سلام
بعد مرحلهي 19 چند مرحله ديگه مونده به آحرش .آخرش يه پايان داره
ممنون
تا اونجا كه من ميدونم 20 مرحله داره
من خودم مرحله ي 18 هستم
سلام
دمو هاي بازي رو كجا ميشه ديد اصلا دمويي داره
اقا اون غول مرحله 19 چه جور ميشه كشت؟!؟!
مخصوصا وقتي غيب ميشه و يه سري كرم ابي ميان حمله مي كنن
چه راه حلي پيشنهاد مي كنين؟
كدوم دمو؟نقل قول:
نوشته شده توسط oomidd
منظورت دموهاي داخل بازي هست؟
توي demo digest كه توي خود بازي هستنقل قول:
نوشته شده توسط oomidd
دوست من اونجا كه كرم ها ميان يكه از قشنگترين صحنه هاي بازي هست اگه اشتباه نكنم دكمه ي L رو بزن تا ورجيل بياد كمكت
20 مرحله هست بازي دموها بعضي هاش خيلي ساده قابل دسترسي هست چون mpg هستن تو پوشه بازي