nokia 5310
با کابل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nokia 5310
با کابل
سلام
من دوتا گوشي دارم. يكي 6120 و يكي هم 6600!!
ميخواستم بدونم از اين دوتا كدومشون edge رو ساپورت ميكنه؟
مناطق شهرها با هم فرق دارند به طور مثال برای من خونه اولیه محل کار دومیه . بنده مشهد ساکنم و با گوشی 5800 ان میشم .
6120 ساپورت میکنه دوست من !نقل قول:
سلام
من دوتا گوشي دارم. يكي 6120 و يكي هم 6600!!
ميخواستم بدونم از اين دوتا كدومشون edge رو ساپورت ميكنه؟
اوه یعنی اینقدر سرعت داره اونجا؟! عالیه که...!نقل قول:
خیلی ممنون از دوستان - ولی با این اوصاف شک دارم هنوز که گوشی مشکل داره یا اینجا سرعت همینه... متاسفانه جایی دقیق ننوشته که EDGE گوشی E250 چه کلاسی هست...
ظاهرا مشکل تداخل طرحها حل شده
من دیروز صبح یه 24 ساعته فعال کردم و تا الان مشکلی نبوده 23 تا 8 هم قشنگ کار کردم که دیدم مشکلی نبود
کسی نمی دونه با یه ماه روزانه نامحدود چه حجمی رو می تونیم استفاده کنیم ؟ به نظرم 30 گیگ باشه
یعنی 85 کیلوبایت بر ثانیه شما سرعت دانلود داری؟:18:................مگه میشه؟...............بابا ای ول................پس پاشیم تابستونیه بیایم مشهد.............اتفاقا خودم دو سال پیش اومده بودم مشهد احساس کردم سرعت اینترنت بالاست ولی نه در این حد................خلاصه که خیلی محشره.........ولی عکس اول با عکس دوم سرور هاش فرق میکنه هاااااااااااا.............
الان با یه گوشی 6300 که اونم البته کلاس 10 هست تست کردم، تفاوت ping و سرعت رو ببینید - فکر میکنم اگه گوشی مناسب پیدا کنم به سرعت خوبی برسم - ضمن اینکه همین پینگ کلی توی Browse تاثیر داشت - فکر میکردم سرعت چندبرابر شده باشه... تست در یک ساعت مشخص...
Nokia 6300
Samsung E250
خب moslem جان الان پینگ تست من از تست تو با E250 کمتره ولی سرعتشو نیگاه.............
فکر نکنم.چون با کلاس 10 هم میشه تا 29 سرعت گرفت.نقل قول:
وضع شما بهتره که! فقط آپلودتون کمتره وگرنه ping که بهتره... به هر حال با این تفاوتی که دیدم امیدوارم با گوشی بهتر جواب بهتری بگیرم... ولی گوشی شما که خوبه دیگه :10:
اصلا امکان نداره ـ شاید یه لحظه به اون سرعت رسیده باشهنقل قول:
برا منم بعضی وقتا یه لحظه به 45 می رسه دوباره میاد پایین
بالاترین سرعت edge هم انقدر نیست
درسته ولی پس چرا این دو تا گوشی اینقدر فرق داشت؟! البته کلاس هر دو 10 هست و اصلا نمیدونم شبکه ی ایرانسل الان چه کلاسی رو کار مکینه... کسی میدونه؟نقل قول:
این مقایسه ای هست بین EDGE و اتصال 3G که البته اگرچه کمی قدیمی و در کشور دیگه ای هست اما چیزای جالبی از EDGE نوشته از جمله سرعتش در اونجا و...
کد:http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=318252
فکر کنم کلاس 32 باشه - چون سرعت کلاس 32نقل قول:
296 kbps
هست . سرعت دان ایرانسل هم بین 25 تا 30 و در شرایط خوب بعضی اوقات تا35 هم می رسه
که با 296 سازگاری داره
اینم شک نکنید که سرعت کلاس 10 تا 32 خیلی توفیر داره
یه تجربه دیگه هم از خودم در مورد برند گوشیها و سازگاری با شبکه ایرانسل:
کلا تو این 2.5 سالی که ایرانسل داشتم اینترنت ایرانسل بهترین سازگاری رو با گوشیهای نوکیا داشته
وسرعت بیشتری رو احساس کردم تا برندهای دیگه. سونی اریکسون هم مدلایی که edge داشتن بد نبودن
دوستان ...
فرض كنيد من طرح ابي رو فعال كردم ...
بعد ميتونم با 144 شارژ كنم ؟؟؟يا ديگه نميشه ؟؟؟
سلام، اين بسته هاي افزايشي gprs ايرانسل كه به تازگي نامحدود شده چطورن ؟
اصلاً سرعت اينترنت ايرانسل چقدره؟؟
ممنون :11:
فكر كنم بشه. بزنگ به خدمات بپرس .نقل قول:
دوستان ...
فرض كنيد من طرح ابي رو فعال كردم ...
بعد ميتونم با 144 شارژ كنم ؟؟؟يا ديگه نميشه ؟؟؟
:21: آمــــــــــــين !!نقل قول:
دوست عزيز نصف اين تاپيك منوضوعش همين بود< شما 5 تا ژست بالاترتو ببيني راجع به همين نوشته شده ...نقل قول:
سلام، اين بسته هاي افزايشي gprs ايرانسل كه به تازگي نامحدود شده چطورن ؟
اصلاً سرعت اينترنت ايرانسل چقدره؟؟
دوست عزیز این تست مال روز اول بود که باید اعتراف کنم سرعت واقعا وحشتناک بود . که البته مطمئن بودم با بالا رفت یوزها سرعت ها افت می کند . امروز دم صبح هم سرعت خوب بود و چیزی بین 45 تا 30 و 25 در نوسان بود الان که ساعت بیست دقیقه به یک است سرعت به طور محسوسی کاهش پیدا کرده است . فقط ببنید پینگ از 1700 تا به چند رسیده !!نقل قول:
این هم تست چند دقیقه پیش :
با اینکه EDGE داریم اما سرعت اغلب 5 هستش
فقط ظهر ها یه کمی درست میشه که به 12 میرسه
دوستانی که گوشی 5800 دارن حداکثر سرعتی که میگیرن چنده؟
سلام دوستان من وقتی تست میگیرم جواب این میشه...
ولی وقتی دانلود می کنم ماکزیمم سرعتم رو 6 هست...گوشیم هم N73 Me ..
مشکل از چیه؟
با سلام
سرعت تست با سرور و دانلود منیجر در ایرانسل
دوستان عزیز دیگه داریم بحث تاپیک رو منحرف میکنیم.......ادامه بحث در مورد سرعت اینترنت تویه تاپیک خودش دنبال بشه...
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=236953&page=30[/HTML]
مشكل از سرور دانلودتونه . با رژيد شي ردانلود كن ماگزيمم سرعتي كه ميتوني داشته باشي رو نشون ميده .نقل قول:
ولی وقتی دانلود می کنم ماکزیمم سرعتم رو 6 هست...گوشیم هم N73 Me ..
من طرح 24 ساعته رو فعال كردم اما حالا نميدونم بايد چطور از طريق usb مبايلمو به كامپيوتر واسه استفاده از اينترنت وصل كنم. راه بلوتوث رو هم رفتم اما جز گزينه ي dialup-connection گزينه ي ديگه اي واسه استفاده از اينترنت توي نرم افزار blueSoleil نبود.
كسي ميدونه چطور ميشه از طريق usb از اينترنت gprs استفاده كرد؟
ممنون.
جالبه. سرعت من با نوكيا 6120 موقع اتصال به كامپيوتر بيشتر از 5 نميره!!!
ممنون ميشم يه دانلود منجر خوب، بهم معرفي كنين تا باهاش تست كنم ببينم سرعت با خود مبايل چقدر ميشه.
اقا من امروز یه خیابون پایین تر از خونمون رفتم سرعت دان را که چکیدم دیدم 20 هست!!!!:18:
اخه این چجورشه دیگه!!!
در محدوده بین دو خیابون 15 کیلو اختلاف سرعته!!!
اگر سرعت رو با موبايل ميخواي بايد بري قسمت كانكشن منيجر من يادم نيست 6120 چي بود سيستم عاملش اگر سيمبينه توي ستينگ يا تولز گوشيت پيدا ميشه اگر جاواست نميدونم بعد كه رفتي روي اكتيو كانكشن برو و سرعت دانلود لحظه اي رو ببين .نقل قول:
جالبه. سرعت من با نوكيا 6120 موقع اتصال به كامپيوتر بيشتر از 5 نميره!!!
ممنون ميشم يه دانلود منجر خوب، بهم معرفي كنين تا باهاش تست كنم ببينم سرعت با خود مبايل چقدر ميشه.
اگرم منظورت با موبايل از رو كامژيوتره برو speedtest.net
از دوستان می دانند که برای چی به گوگل ارت نمیشه کانکت شد . اصلا این نوع اتصال رو قبول نمی کنه ، در ضمن این موضع برای نرم افزار مایکروسافت ( ناسا ) هم صدق میکنه . واقعا حیفه الان که یه نت تقریبا پرسرعت پیدا کردیم نشه از گوگل ارت استفاده کرد . ممنون میشم از ادوستان اگر می دانند بنده را راهنمایی کنند .
از کجا باید بدونیم منطقه یا کلا" شهری که توش هستیم EDGE پوشش داره؟
واسه من که گوشی سونی اريکسون هست ( k790 ) بالای آنتنم ميزنه E جاهايی هم که نداره ميزنه Gنقل قول:
دوستان توجه کنن که سیستم edegدر گوشیهای جدید واکثرا سیمبیان استفاده شده جالیه من یک گوشی دبلیو ۸۵۰سونی دارم اج نداره ولی دبلیو ۸۱۰برادرم داره ۵۸۰۰هم دارم از همه عالی تره تا ۳۰کیلو هم لود میکنه ولی همراه اخرم تا ۵تابیشتر نمیده درود بر شرف ایرانسل٪
من دیروز یه ماه شبانه رو فعال کردم با N82 کانکنت شدم
سرعت 10 تا 15 کیلوبایت بود..
خیلی حال کردم
یه زمانی مثل این آدمای بدبخت پا میشدم کل تهران میکشدم تا یه وایرلس پیدا کنم دو تا آهنگ دانلود کنم
الان یه گوشم با هدفون آهنگ گوش میدم اونور هم دارم دان میکنم
ممنون ...نقل قول:
واسه من که گوشی سونی اريکسون هست ( k790 ) بالای آنتنم ميزنه E جاهايی هم که نداره ميزنه G
ولی در حالت کلی منظورمه .مثل ایرانسل که مناطق تحت پوشش GPRS رو مشخص کرده ...
خيلي خيلي خيلي جالبه!!!!!!!!! بدون استفاده از ايج، سرعت بيشتر از 5 كيلوبايت نميره و با استفاده از ايج، سرعت بيشتر از 3 كيلوبايت نميره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! كسي ميدونه چرا؟
بستگی به دکلی داره که شما رو تحت پوشش قرار ميده . يا شايدم کلاً شهر شما اينجوری باشه .نقل قول:
آقا این هم سرعت ما (تهرانم)
نمی دونم خوبه ؟
ولی نزدیک به adsl 128مخابرات هست که دارم با این تفاوت که upload این بیشتر از اونم هست!!
سلام
من دیروز طرف ساعت 11 صبح یه بسته 24 ساعته فعال کردم ولی تا الان که دارم این پست رو میدم تموم نشده!.......کسی میدونه قضیه چیه؟...........تقریبا 10 ساعتی هست اضافه تر دارم استفاده میکنم...........