واقعا هم خنده داره. گززارشگرای ما رو باش که لااقل دو صفحه روزنامه نمی خونن ببینن جریان چیه؟ :9:نقل قول:
Printable View
واقعا هم خنده داره. گززارشگرای ما رو باش که لااقل دو صفحه روزنامه نمی خونن ببینن جریان چیه؟ :9:نقل قول:
برو پســــــر :31:نقل قول:
من تورو میشناسم برادر ارسام از اول فهمیدم واسه مسخره بازی این پستو دادی :46:
اون که عضو آنگولاست :31: تازه ویرایشم کنی فایده نداره ، آبرویی که رفت دیگه هرکاریش کنی نقل قول شدهنقل قول:
با این حساب مسی هم عضو ژاپنه :31:
عزیزم اون تیم ملی بایرن مونیخه :31:نقل قول:
بابا دمت گرم دیگه. منو مسخره بازی؟ :41:نقل قول:
مگه ایشون عضو تیم بایرن مونیخ نیستن؟ :19:
چرا چرا کریم باقری هم المانیه میدونستی؟ :27:نقل قول:
آخجون پس مسی هم اسپانیاییه :31: مسیه اهل اسپانیاییه آرژانتین :31: ( به نقل از سوتیه فردوسیپور)نقل قول:
حتما Ga*y بوده :31:نقل قول:
اين سوتي نيست ولي تو بازي ايتاليا و پاراگوئه سر 2 ضربه آزادي كه ميرزايي گفت شايد اين گل بشه،توپ گل شد!!!!
در صورتي كه سر ضربات ديگه مثلا ميگفت موقعيت خطرناك
حالا بقيه بازيو هم ببينيم،شايد باز اينجوري شد!!!
این موضوع سر بازیهای لالیگا و لیگ قهرمانان هم صادق بودنقل قول:
این گزارشگرا چون بازی ها رو چند ثانیه زودتر می بینند
زرنگ بازی درمیارن
از ضربه ای که دروازه بان به توپ میزنه میگن که این حرکت خیلی خطرناکه!
تابلوترینشونم همین مزدک میرزاییه
سلام
این مزدک حالش خیلی بده!
توی نیمه دوم بازی ایتالیا و پاراگوئه که ایتالیا 3تای تعویضش رو کرده بود میگفت باید ببینیم سومین تعویض ایتالیا چی خواهد بود:|
میخواست داستان تعریف کنه باحال بود در مورد یکی از بازیکنهای ایتالیا میگفت البته یک برادر دوقلو داره که اصلا توی فوتبال نیست:|خیلی باحال گفت!!!:دی
به نظرتون خیابونی کم داره ؟
مطمئنی؟!:18:نقل قول:
ولی یه چیزی عادل داره هیچ کدوم از گزارشگر ها ندارند (البته مزدک و خیابانی هم گاهی از این استعداد ها بروز دادند)... اونم اینه که وقتی بازی رو گزارش می کنند، به حرفای گزارشگر انگلیسی گوش می کنند... خوب اون گزارشگره تو استادیومه دیگه! مثلا میبینه فلان بازیکن داره خودش رو گرم می کنه! یهو میگه که فلان بازیکن داره خودش رو گرم میکنه! فردوسی پور هم سه سوت حرفشو رو هوا میزنه و میگه که امکان حضور فلان بازیکن تو زمین خیلی زیاده! بعد یه دقیقه تازه دوربین گرم کردن اون بازیکن رو نشون میده و فردوسی پور سه سوت تبدیل میشه به نوستراداموس!:31:
نمونه بارزش رو قشنگ یادمه! بازی اینتر بود با بارسا. پاندف (فکر کنم) به صورت عجیبی تو ترکیب نبود! وسطای بازی یه آن فردوسی پور سکوت کرد و صدای گزارشکر انگلیسی اومد. اون برداشت گفت که پاندف هنگام گرم کردن مصدوم شده! عادل هم سریع گفت که به نظر میرسه غیبت پاندف به خاطر مصدومیتش در حین گرم کردن بود!:20::31:
یاعلی:11:
به نظر من انقد که خورده هذیون میگه :31:نقل قول:
خوب شد این گزارشگرا رو گذاشتن تا ما یکم بخندیم
انصافا یکی از دوستان راست گفت :"این ها وسط سوتیهاشون گزارش میدن"
این بازی های جام جهانی مستقیم و بدون صدای گزارشگر میاد براشون ... مثل اونا نیست از کانال های دیگه میگیرن و صداش روشه .نقل قول:
اما خداییش این بازی رو مزدک خوب گزارش کرد . حدااقل بهتر از بقیه ...
اوا خواهر این حرفا چیه خاک به سرمنقل قول:
من که دیگه کاکائو نمیخورمنقل قول:
من خیلی دوست دارم یه گزارشگر وسط گزارشش وقتی یه تیم گل میزنه گزارشگره داد بزنه بگه گل!!!!!! بعد یه دفه وسطش گلاب به روتون روم به دیوار یه باد گلوی گنده ( آروق :31: ) بزنه کلی بخندم :31: :31:
یه لحظه تصور کنید اون لحظه رو :31:
عجب ! :31:نقل قول:
چه چیزای جالبی دوس داری :31:
چقدر خندیدیم ! :31: :18:نقل قول:
دیگه چی دوست داری شما؟ !:31:
در به داغون ترینشون این جاودانی هست که یه تنه هم داره برنامه رو اجرا میکنه...
من موندم این بشر چرا نمیتونه حتی یه جمله رو درست بگه...
واقعا خجالت میکشم وقتی میپره وسط حرف بزرگانی مثل آقای حاج رضایی که خیلی میدوستمشون...
جاودانی ازونایی بوده که موقع مدرسه مدام تجدیدی می آورده...
فقط فردوسی پور... بقیه همه در حد فندقن جاودانی هم که پوسته فندق!
کم که چه عرض کنم.:18:نقل قول:
عقل
شعور
علم فوتبالی
ادراک جمعی
خرد
شخصیت
.
.
.
همیناست:31:
فقط همینارو کم داره.
عليفر كفر آدمو در ميياره با اين متر متر گفتناش
ارهنقل قول:
مثلا می خواد نشون بده خیلی اطلاعات داره :27:
دوست داری گزارشگر وسط گزارش بگوزه؟:31:نقل قول:
بهترین تاپیک انجمن اینه :دی
دیشب یجای بازی داشت هوادارای ایتالیا رو نشون میداد! 2-3تا دختر بودن یکم حجابشون نامناسب بود!
یدفعه صحنه رفت روی صحنه ی گل دروسی : ))
دیگه اینکه مثلا دوست دارم وسط گزارش صداش خروسی بشه (فردوسی پور گاهی میشه اما نه زیاد )نقل قول:
ای بی ادب ، اون که زیاد اتفاق میوفته منو شما نمیفهمیم :27: مخصوصا زمانی که توپ به تیر دروازه میخوره :31:نقل قول:
دیشب دیدین جاودانی گفت تصاویری که توسط بچه های گروه ورزش تهیه شده رو ببینیم.
حالا تصاویر همونایی بود که تلویزیون آفریقا برای کارشناسی بازی پخش میکنه ها. :دی
تیکه کلام این حاج رضایی هم فی الواقع هست. :دی
دیشب وسط بازی ژاپن و کامرون، یهو صدای موبایل گزارشگره بلند شد
نوکیا بود
ییشتر میگه به واقع!:31:نقل قول:
تیکه کلام این حاج رضایی هم فی الواقع هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یارو گزارش گره که سعی می کنه شبیه فردوسی پور گزارش کنه کیه؟
یه جا بر گشته می گه بازیکنه غنا با اجازه تماشاگران می ره که اوت رو پرتاب کنه
مرتیکه مگه رفته خواستگاری که با اجازه تماشاگران؟
اون گزارشگر کچله چیه اسمش که به ریبری میگه لیییـــبـــــلی
یه لحظه صدا بردار صدای ورزشگاه رو بسته بود راحت بودیم از شره این ووزلا ها
گزارش گر مسخره برگشته می گه من از صدا بردار می خوام صدای ورزشگاه رو بر گردونه:|
مرتیکه
---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
یه لحظه تو بازی کامرون دوربین رفت تو تماشاگران
دخترا با لباسای استرچ می پریدن هوا
گزارش گر حول شد می گه: تماشا گران خون گرمه کامرونی که با شور فراوان با ایکه تیمشون یه گل خورده تیمشون رو تشویق می کنن
البته تلفظ اصلش قیبقی هستش.:20:نقل قول:
دیروز تو بازیه ایتالیا -پاراگوئه من داشتم شبکه 3 روم میدیدم با شبکه Lider توی تصویر کوچیکه تلویزیون. یه دختره داشت بوس میفرستاد واسه دوربین فیلم بردار هم کلوز کرده بود رووش. آقااا شبکه 3 هم از دستش در رفت یه 1 ثانیهشو نشون داد یه دفه یادشون افتاد 3 4 تا تصویر و عکس دیگه فرستادن رو آنتن واقعا جالب بود !!!!!
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
در واقع در زبان فرانسوی غیبغی میگن.نقل قول:
البته تلفظ اصلش قیبقی هستش.
نقل قول:
اون گزارشگر کچله چیه اسمش که به ریبری میگه لیییـــبـــــلی
نقل قول:آخرش كدوم شد؟؟؟:31:نقل قول:
در واقع در زبان فرانسوی غیبغی میگن.
شما فرانک صداش کن!:31::46:نقل قول:
یه چیز باحال که مربوط به بازی های قبلی است . یک بازی منچستر بود که علیفرد داشت گزارش می کرد.
فردیناند توپ و لو داد علیفرد با همون سبکش که آدم فکر می کنه داره کشتی گزارش می کنه گفت(تصور کنید با لحن علیفرد بخونین :دی) : فردیناند سوتی میده
این تحلیل گراشون از برره منو بیشتر میخندونن
دیشب تصاویر تحلیل که از آفریقا میفرستن رو داشتن تحلیل میکردن دوتا از بازی کن های ایتالیا رو نشون میداد که عدم یار گیری مناسب دفاع پاراگوئه منظورش بود که منجر به یه خطر روی دربازشون شد رو نشون میداد
رضایی ورداشت گفت این صحنه نشوندهنده پوشش منطقه و حق انتخاب های هست که بازیکن برای پاس دادن داره!!!!!!!!!!!!
بعد زودی جاودانی رفت و خواست درستش کنه که اونم دیگه خودتون حدس بزنین
نمیدونم احتمالا موقع پخش بازی ها حاج رضایی می خوابه بعدش آخر بازی بیدارش میکنن نتیجه رو بهش میگن بعد میاد بازی رو تحلیل میکنه؟
یاد حرف فردوسی پور توی نود اون برنامه ای که خدادا از کارشناسا انتقاد میکرد افتادم فردوسی پور آخرش گفت بابای شما هم اگر قشنگ حرف بزنه میارنش توی صدا سیما کارشناسی فوتبال کنه کاری ندارن چی بلده یا بلد نیست