يه سوال اون تبليغ mtn دور ميدون مال ايرانسل خودمونه؟
Printable View
يه سوال اون تبليغ mtn دور ميدون مال ايرانسل خودمونه؟
خیر...این ام تی ان اپراتور آفریقای جنوبی است...نقل قول:
البته فکر کنم ایرانسل هم یه ربط هایی داره به این ام تی ان آفریقای جنوبی
جای این پست اینجا بود آخه؟:31:
راستش رو بگو چقدر عادل بهت پول دادهنقل قول:
اینکه معلومه. فقط عادل عادل....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گزارشگره که بازیه هندوراس با شیلی رو گزارش کرد از گزارشش خوشم امد//
یه هیجان خاصی به بازی میده//
فقط مزدک
عادل اسم در آورده
عادل تنها گزارشگر درست و حسابيه كشورماست . مثل استايدم آزادي كه در نوع خودش يكي از سرمايه هاي فوتبال ماست ؛ عادل هم همينطوره و بايد قدرش رو دونست :27:
اقا من فکر میکردم میرزایی بعد از عادل نفر دوم باشه اما با گزارش دیشبش(اسپانیا-سوییس) کلا نظرم بهش عوض شد. من نمیدونم این حرفا رو از کجا در میارن. ولی یه بار دیگه حرفی زد که عکسش اتفاق افتاد :دی اسپانیا حمله میکرد ،گفت تا به ثمر رسیدن گل اسپانیا وقت زیادی نموده ... بعد یکی دو دیقه سوییس گل زد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خیر...این ام تی ان اپراتور آفریقای جنوبی است...
البته فکر کنم ایرانسل هم یه ربط هایی داره به این ام تی ان آفریقای جنوبی
گروه MTN یک کمپانی از آفریقای جنوبی هست که در کشور های بدبخت آفریقا و خاورمیانه مثل ایران،افغانستان،کامرون،سا حل عاج،قبرس،غنا،سودان،سوریه، اوگاندا،نیجریه، گینه و زامبیا و خیلی های دیگه خدمات تلفنی و اینترنتی میده .:2:
تو ایران هم با نام Irancell شناخته میشه و 50 درصد سهامش مال MTN و 50 درصد دیگه مال صاایران هست .
فردوسی پور از همه بهتر بوده،
مزدک که افتضاحه،دروازه بان تازه میخواد بازی رو شروع کنه مزدک داره داد میزنه این موقعیت خیلی خطرناکه:دی
اقای عزیز قبرش بدبخته؟نقل قول:
سرهنگ مزدک خیاسفی پور :31:
جدا چقدر ضایع این خیابانی گزارش میکنه به همه چیز کار داره به غیراز گزارش خود بازی:2::2:
دوستان اگه توجه کرده باشین پیمان یوسفی از مقدماتی با این طرف دیگه نبود ؟
محمدرضا احمدی و سیانکی تو لیست نیستن
محمدرضا احمدی بهترینه
اخه حنجره اش تركيد !!:31:نقل قول:
آقا ببخشید که اینو میگم ها!
تما خاک تو سر اون 11تایی که به خیابانی رای دادن!! یعنی هرکی به خیابانی رای داده من مطمئنم فرق فوتبال و هندبال رو نمیدونه چیه وگرنه نمیگفت اون بهترینه!! بازم خاک...!
ههههه !!! ... :2: ... فعلا آشغال ترین گزارشگر همینه !!! :2:نقل قول:
باز هم صد رحمت به جواد !!!:2:
اگه یک کم دقت کنین از اول تا آخر بیشترین مکث بین صحبت هاش کمتر از 2 ثانیه هست !!! یعنی یکی حداقل 90
دقیقه تو گوشتون اربده بکشه :2: