با سلام
راستی من نفهمیدم واسه PC نکست هست یا نه آخه من قصد دارم بعد کنکور کنسول بخرم
دقیقا 15 روز دیگه تا کنکوره حال بچه های کنکوری چه جوره
Printable View
با سلام
راستی من نفهمیدم واسه PC نکست هست یا نه آخه من قصد دارم بعد کنکور کنسول بخرم
دقیقا 15 روز دیگه تا کنکوره حال بچه های کنکوری چه جوره
عباس آقا طبق این اطلاعات هنوز چیزی معلوم نیست شاید حسین عزیز در چند روز آینده خبری در این رابطه بهمون بده.از این چند تریلر که ما دیدیم مثل اینکه پیشرفت زیادی داشتند.
اين rooney تو اين عکس چرا مثل شخصيت های fifa street افتاده؟
یعنی چه اینکه اخراج میشیم.نقل قول:
نمي دونم چرا EA زياد رو دستاي بازيكنا كار نمي كنه
البته منظورم دستاي روني توي عكس صفحه قبل نيست كلي دارم ميگم
مخصوصا موقع دويدن بازيكنا. مگه از موشن كپچر استفاده نمي كنن؟؟؟
يكم به اين عكسا دقت كنيد:
مثلا رونالدينيو اينجا انگار موتور سواري مي كنه. همه مي دونن كه دست بازيكنا موقع دويدن برعكس هم حركت مي كنه نه موازي با هم.
يا اينجا رو ببينين. تا حالا ديدين دست كسي موقع زدن ضربه اين شكلي بشه؟ احساس نمي كنين يكم زياد تر از حد معمول دستاش درازه؟؟؟اگه صاف وايسه دستاش مياد تا نزديك زانوش
البته اين عكسا مربوط به فيفا 10 هست و به هر حال اميدوارم توي فيفا 11 اين مشكلات برطرف بشه.
اون عکس ویرایشهایی که گرافیست بازی میتونه روی استیل بدنها انجام بده رو نشون میده فکر کنم نمیزاشتمش بهتر بود .نقل قول:
خب مگه منیجر مد بازی نکردی اگه نتیجه شایسته و فراخور تیمی که انتخاب کردی نگیری ( در رقابتهای لیگ و همینطور جام حذفی که قبل از شروع فصل توی یک صفحه رئیس باشگاه ازت میخواد حداقل رتبت در جام حذفی یا لیگ چی باشه و توقعات هم با توجه به تیمی که انتخاب کردی کاملا منطقیه ) از باشگاه اخراجت میکنن و باید با یک تیم ضعیف تر قرارداد امضاء کنی .نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
فردا ساعت 12 ظهر به وقت لس آنجلس ( حدود 11.30 فردا شب به وقت ما ) قراره دیوید روتر بیاد در مورد بازیهای ورزشی EA SPORT صحبت کنه از جمله فیفا شاید اونجا در مورد PC یک چیزایی بگه .نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا همینطوریه که میگی . تازه انگشتای بازیکنا هم خیلی کشیده و بلنده اگه دقت کنی کاملا مشخصه .نقل قول:
اصلا به نظر من EA روی استیل و تیپ بدنی بازیکنان خوب کار نمیکنه . استیل بازیکنا چند تا ایراد مهم داره :
1- کمر بازیکنا خیلی لاغره
2- دستاشون خیلی از هم بازه دقیقا مثل بدنسازها
3- شونه ها هم کمی پایین افتاده که البته این مورد کمتر به چشم میاد
در مجموع استیل بدنی بازیکنان توی فیفا شباهت زیادی به یک فوتبالیست نداره . عکسهای صفحه قبل رو ببینید منظورمون اون 10 تیپ بدنیه گتوزو شبیه بدنسازهاست . توز هم شبیه وزنه بردارا هستش . بیشتر استیلشون به ورزشکارهای قدرتی میخوره .
چرا روني مثل Tank توي L4D هست؟:18:
این عکس رونی که معلومه fun هستش. این همه عکس از بازی منتشر شده دستها کاملآ خوب ساخته شدند.صفحه اول همین تاپیک عکس رونی و خیلی عکسای دیگه هست.
خوب دوستان من اون ویدئو رو با حجم 16 مگابایت براتون میذارم
کد:http://video.ak.facebook.com/cfs-ak-ash2/33219/31/402939047154_21517.mp4
در رابطه با عکس رونی توی این فیلم طرف داره درباره روش کار با نرم افزارش رو توضیح میده بیچاره رونی رو برداشته داره اندامش رو تغییر میده
اینبار رو چهره ها خیلی کار کردن.طبیعی تر شده.عالیه!
آرسنال
حسین توی این عکسها دیگه خبری از شونه های افتاده بازیکنا نیست.توی عکسهای صفحه اول هم انگار استیل بازیکنا خیلی بهتر شده.کد:http://s2.noelshack.com/old/up/fifa11arsenalfaces-b58af73a73.png
دانلود با فرمت FLV و حجم 35 مگ
کد:http://www.tothegame.com/res/video/201006/fifa11_multi.flv
سلام؛نقل قول:
این تریلر E3 بازی نیست، این همون ویدیویی هست که 2 صفحه قبل در موردش صحبت شده.
با تشکر.
:11:
بله درسته منم صبح دیدم ویدیو رو ولی خیلی جالب بود!
پس تریلر فیفا11 در E3 امروز چه ساعتی منتشر میشه؟؟
چيزی که تو فيفا کمبودش خيلی احساس ميشه نبود champions league هستش هنوز معلوم نشده که امسال license اينو ميگيرن يا نه؟
امشب آخر شب به وقت ما حدود 10.30 - 11 دیوید روتر میاد در مورد بازیهای ورزشی ea صحبت میکنه این احتمال وجود داره یک تریلر هم از بازی بدن .نقل قول:
دوستان عزیز آیا شبکه ماهواره ای یا یه همچین چیزی نیست که بتونیم e3 رو مستقیم نگه کنیم
سلام؛
توجه: این ویدیو در پست 117 نیز گذاشته شده بود و به اشتباه توسط اینجانب دوباره قرار داده شد. با عرض پوزش از همه.
این هم یک ویدیوی دیگه از سازندگان بازی فیفا 11 در مورد ویژگی جدید بازی، Personality+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود با کیفیت بالا
فرمت: MP4
اندازه: 95.46 کیلوبایت
لینک دانلود:
کد:http://download769.mediafire.com/jsh3cjmnyexg/nolwgriqjw5/FIFA+11+Personality%2B+with+David+Rutter+and+Mike+Day+HD.mp4
دانلود با کیفیت متوسط
فرمت: FLV
اندازه: 52.61 مگابایت
لینک دانلود:
کد:http://download564.mediafire.com/twymowwz2jgg/nzndej02jzi/FIFA+11+Personality%2B+with+David+Rutter+and+Mike+Day+MD.flv
دانلود با کیفیت پایین
اندازه: 30.76 مگابایت
لینک دانلود:
:11:کد:http://download791.mediafire.com/lbw4wj1qgyag/2hh3t2jtnnz/FIFA+11+Personality%2B+with+David+Rutter+and+Mike+Day+SD.flv
سلام؛
این ویدیو پشت صحنه اتاقی هست که در اون به معرفی بازی می پردازن. به گفته دیوید راتر سازنده بازی، امسال این اجازه به اون ها داده نشده که به صورت عمومی فیفا رو معرفی کنن. در اتاقی که مشاهده خواهید کرد هر 10 دقیقه کسانی که توسط EA دعوت شده اند وارد اتاق شده و یک دموی سریع از بازی می بینند و راتر به معرفی جزییات بازی می پردازد. پس احتمالا امسال نمیتونیم به انتظار EA بشینیم و باید امیدوار به دوربین های هواداران بود.
دانلود با کیفیت متوسط
اندازه: 27.46 مگابایت
لینک دانلود:
کد:http://download1035.mediafire.com/ztjqu32iknug/wzgnmnjlzem/FIFA+11-+Behind-the-scenes+at+E3.flv
توجه: پس از دانلود در صورت اجرا نشدن فایل، به نام فایل این قسمت را اضافه کنید "flv."
آپدیت شد: بازی به هیچ وجه به صورت عمومی در نمایشگاه E3 ارائه نخواهد شد و تنها احتمال انتشار تریلری از این بازی برای E3 وجود دارد.
بالاخره مشخص نشد نسخه PC نکست جن خواهد بود یا خیر ؟؟؟
سلام؛نقل قول:
هنوز هیچ چیزی مشخص نیست.
نقل قول:
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هادی جان ممنون از زحمتی که میکشی اما من این ویدئو رو دو روز پیش توی تاپیک گذاشته بودم .
بچه ها اگه ممکنه توی پستهاتون یک کم دقت کنید که دوباره کاری نشه من الان دوباره این ویدئوی 100 مگی رو دانلود کردم و دیدم همونه که خودم قبلا توی تاپیک گذاشته بودم .
سلام؛نقل قول:
من واقعا معذرت میخوام اصلا اون پستو ندیدم. نمیدونم این چند روزه چرا اصلا حواسم نیست. :41:
ممنون از تذکری که دادی، خوب شد گفتی که بقیه اشتباهی دان نکنن. :10:
خواهش میکنم هادی جان . اگه ممکنه اون پستی که این ویدئو رو توش قرار دادی ویرایش کن تا بچه ها دوباره این ویدئو رو دانلود نکنن چون معمولا کاربرا پستها رو یکی یکی جلو میان بعد از دانلود اون , پستهای اخیر منو و شما رو میبینن .نقل قول:
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن ممنون از اون ویدوئی دومی که گذاشته بودی .
راستی میگم این دیوید خان انگار انگلیسیه نه ؟ انگلیسی رو که خیلی غلیظ حرف میزنه . همیشه برای من این سوال مطرح بود که چراEA اینقدر به فوتبال انگلیس توجه داره نگو کارگردان بازی بچه اون طرفاست :20:.
آدم خیلی جالبیه هم حرکاتش و هم چیزایی که میگه معلومه که روحیه بسیار شاد و جوونی داره به نظر من که آدم بسیار مناسبیو برای این پست حساس انتخاب کردن .
سلام؛نقل قول:
من بالای اون پستم نوشتم که تکراریه، آقا دیوید هم که آره دیگه انگلیسیه. فقط این سازنده PC کی بود؟ همین لوک دید، اصلا ندیدیمش پارسال. امیدوارم امسال اینطوری نشه و یه چند تا ویدیو از سازنده PC بدن.
والا اینقدر که به فکر کنسول اند به فکر pc نیستند به نظر من که باید به اینا یاد آوری کنیم این بازی برای pc هم هست و گرنه یادشون میره بسازن.
سلام
دوتا ویدئوی جدید اومده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.facebook.com/video/video.php?v=402939047154
متاسفانه هیچ کدوم رو نتونستم ببینم...... ولی تو این عکس دومی اولترافورد عجب نمایی توپپی داره!کد:http://www.youtube.com/watch?v=hUbGN3TpjGI&playnext_from=TL&videos=k-0ODT_AVGk&feature=sub
جزئیات کنار زمین هم خیلی بیشتر شده و کیفیت تماشاگران هم بیشتر شده به نظر...
مسعود عزیز اولی رو فکر کنم تکراریه آخه یه تریلر دیگه صفحات قبل بود یه قسمتش عین همین بود.
سلام
دست دوستان درد نکنه گفتم اسم نبرم شاید بعضی از عزیزان از قلم بیفتند
در مورد اون فیلم 16 مگی من صحبتای دیوید روتر رو خوب فهمیدم ولی اون دومیه همش داش روی رونی بنده خدا کار می کرد ولی تحولات زیادی رو میشه امسال هم در نکست و کارنت احساس کرد من که حقیقتا تصمیم بر خرید کنسول گرفتم البته بعد کنکور
چون احتمال 99 درصد امسال فیفا 11 پی سی همون کارنت باشه
خیلی ببخشید که من هر روز آمار کنکورو میدم
حقیقتا نمیدونم چند تا از دوستان انجمن کنکورین ولی بازم :
13 روز دیگه تا کنکور مونده
تو اون یکی دست رونی خیلی بزرگ تر بود... گفتم شاید الان مدل های بدنی کامل شده باشه و اینو دادن بیرون....نقل قول:
مسعود عزیز اولی رو فکر کنم تکراریه آخه یه تریلر دیگه صفحات قبل بود یه قسمتش عین همین بود.
اين video دومی جديد ديگه؟
سلام؛نقل قول:
آره جدیده
:10:
ممنون مسعود جاننقل قول:
نمیدونم چرا این فیس بوک چند روزیه مارو گرفته اصلا سایتو باز نمی کنه !!!
یو تیوبم که فیلتره مارو ساقط کرده !!!
اگه راه داره جای دیگه آپ کنی ممنون میشم.
سلام؛نقل قول:
ویدیوی اول رو اگر در صفحات قبل بگردید پیدا می کنید. در مورد ویدیوی دوم هم من آپبودش کردم، میتونید با دو کیفیت دانلود کنید. :10:
البته قصد من از ارسال این پست فقط تکمیل پست 147 هست نه چیز دیگه. از آقا مسعود هم تشکر می کنم بابت قرار دادن لینک ویدیو.
دانلود با کیفیت بالا
اندازه: 78.85 مگابایت
لینک دانلود:
دانلود با کیفیت پایینکد:http://download899.mediafire.com/zhhn6uteyorg/ozeijdyzcwz/FIFA+11+Interview+HD.flv
اندازه: 42.31 مگابایت
لینک دانلود:
:11:کد:http://download951.mediafire.com/pmzmu9r72d0g/uwnxqntywyt/FIFA+11+Interview+SD.flv
اين video جديد gameplay رو هم نشون ميده؟ download کنيم؟
دوستان به نظرتون بهتر نیست که اگه EA بخواد فیفا 11 نسخه PC رو کارنت بزنه ، اصلا برای کامپیوتر نسازه ؟
سلام؛نقل قول:
بیشتر صحبت و از اینجور حرفاس، اگه گیم پلی میخوای اون اولیه رو بگیر.
سلام؛نقل قول:
هنوز چیزی مشخص نیست، اما من میتونم به طور قطع بگم نسخه PC نکست نخواهد شد و دلیلش رو هم چند صفحه پیش گفتم. و اینجا هم نقل قول می کنم:
به علاوه در این ویدیو:نقل قول:
در ضمن در مورد نسخه نکست بازی برای PC من پیش بینی خودم رو می کنم:
من با ذکر دلیل میگم که نسخه PC نکست نخواهد بود. چرا که EA ابتدا ویژگی نسخه های نکسته خودش رو منتشر کرده. یعنی در سایت بازی در بخش ویژگی ها دو آیتم PS3 و XBOX360 فعال هستن، ولی خبری از PC نیست. در ضمن در همین ویدیویی که به توضیح قابلیت های ویژگی Personality + می پردازه می بینید که نوشته:
Gary Paterson
Creative Director FIFA 11 Xbox360/PS3
مشاهده کنید:
پیش بینی من یه تحول عظیم مثل فیفا 09 در نسخه PC هست. البته اگر از حق نگذریم EA برای نگه داشتن هوادارای خودش روی PC تلاش زیادی کرده و دست به نوآوری های خوبی زده.
الان به نظرت توی فیفا 2009 pc نوآوری وجود داشت!!!!! ea انقد نوآوری میده یهو از دست نره.:18:تو زمانی که بازیها نکست هستن که این تحولات کوچیک نوآوری حساب نمیشه.نقل قول:
سلام؛نقل قول:
اولا که تو فیفا 10 رنگ چمن فسفری شده بود نه 09. دوما وقتی شما سطح رو PC در نظر بگیری تغییرات هر سال نوآوری حساب میشن. مثل اینه که نسخه موبایل فیفا رو با نسخه پی.اس.پی مقایسه کنی، هیچ ربطی به هم ندارن، دو تا پلتفرم مختلف.
آپدیت شد: در ضمن دوستان عزیز وقتی یه جا سوتی میدید دیگه ویرایش نکنید قصد من فقط شوخی بود نه چیز دیگه! :10:
ااا چقد زود دیدی پستمو:31: ولی من
قبله اینکه پستت رو ببینم یادم اومد فیفا 10 فسفری بود:31: سریع ویرایش کردم. خلاصه فیفا 10 و09 نداره همه یه کرباس هستن. خیلی از بازیها تو pc سطحشون بالاتر از کنسول هست مثل dirt2 بقیه بازی ها هم که در یک سطحآ.