طوفان زرد زلزله خواهد کرد
Printable View
طوفان زرد زلزله خواهد کرد
این یکی از پیشگویی های پیش گوی اعظم پی سی ورلد است .نقل قول:
دعا کنید القاعده قبل از بازی های کره شمالی کل استادیومو منفجر کنه جام جهانی تعطیل شه :31:نقل قول:
این یکی از پیشگویی های پیش گوی اعظم پی سی ورلد است .
چرا ؟.............نقل قول:
جمع کنید بابا دلتون خوشه :دی
این که خوبه من یکیو میشناسم 2002 طرفدار عربستان بود بعد از این که 8 تا از آلمان خورد گفتم نظرت چیه؟نقل قول:
گفت عمدا خوب بازی نکرد
مطمعن باشين وقتي كه كره شمالي 7 تا گل به برزيل بزنه اينكار خود به خود انجام ميشه و نيازي به القاعده نيست :46:نقل قول:
عمو محسن این قدر مطمئن میگی 7 تا اگه نتیجه برعکس شد چی کار میکنی؟
انصافا چی کار میکنی؟
روت میشه بیای اینجا؟
خدا وکیلی نباید بخندیم ؟ :27::27:نقل قول:
نمیدونم اینو از کجا شنیدم ، فقط میدونم که شنیدم که میگه :نقل قول:
خوش به حال دیوونه *** که همیشه خندونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این که لحظات شاد و مفرحی توی این تاپیک ایجاد میکنین صمیمانه ازتون ممنونم
عمو محسن دلم شور افتاده
اینا راست میگن ؟؟؟
اگه اومدیم یهو برزیل تونست ازمون مساوی بگیره چی ؟؟؟
حالا اصلا گیریم که این بنده های خدا قهرمان بشن وقتی مردمشون از گشنگی دارن علف میخورن (اینو تو یه فیلم مستند دیدم واقعا تا چند روز حالم بد بود هر وقت یاد قیافه رنجورشون میوفتم از آدم بودنم ننگم میشه) قهرمانی جام جهانی به چه دردشون میخوره؟
برزيل از تيم نوجوانان كره شمالي هم نميتونه تساوي بگيره !نقل قول:
من هميشه طرفدار كرهش مالي بودم و هستم و خواهم بود :21:نقل قول:
:21:نقل قول:
به نظر من شما به خاطر اعتقاداتتون از این تیم طرفداری میکنید .
البته صاحب اختیار هستید
درسته!نقل قول:
من هميشه طرفدار كرهش مالي بودم و هستم و خواهم بود
یه طرفدار واقعی به برد و باخت تیمش اهمیت نمیده
البته کره شمالی که قرار نیست ببازه
نمیدونم چقدر به این حرفی که میزنی اعتقاد دارینقل قول:
ولی احتمال آخرشدنش تو گروه زیاده برزیل رو که اصلا نمیتونه شاید یه مساوی از شیلی یا هندوراس ( اونم شانس بیاره ) بتونه بگیره
ولی کره جنوبی رو میشه بهش امیدوار بود اونم به سرحال بودن یا نبودن نیجریه ربط داره
نقل قول:
دوست عزیز این چجور گروه بندیه
امکان نداره 2 تا تیم غیر اروپایی از یک قاره همگروه باشن
گروهی که گفتی اصلا اروپایی نداره
تازه همگروهاش پرتغال و ساحل عاج هستن
ولی بعد از اولین بازیش با برزیل فکر کنم این تاپیک بترکه از کنایات
من 7 -0 رو بازی کره با برزیل شرط بندی میکنم شرطمون هم روی یک موشک بالستیک هسته ای به همراه کیک زرد :31: کیم یابو هم میاد روبانشو میبره :31:
من در دهان این کره میزنم: دی
من هم با بهنام علیه الرحمه سر برزیل کره شرط بستم: دی
اصلا من چرا دارم اینجا پست میدم محسن؟
کره شمالی ...:41: این کشور از نظر سطح آزادی و رفاه و درک اجتماعی و شعور ملی از کمترین های دنیااست...
این بدبختها ی از همه جا بی خبر که فرق دلار و یورو رو نمیفهمند هم رفتند جام جهانی... اونوقت ما به یمن وجود یه عده مفت خور با امکاناتی صد برابر بیشتر از کره شمالی از FIFA 2010 جا موندیم....
یادمه علی دایی پس از افتضاح در رقابتهای مقدماتی جام جهانی 2006 آلمان گفته بود برای جام جهانی 2010 جبران میکنیم...
احتمالا جام جهانی 2014 هم همین وضع برای تیم ملی ایران تکرار خواهد شد....:41:
راستشو بگو ببینم که میخواستی از کره طرفداری کنی یا میخواستی یه تایپیک قانونی برای اسپم زدن افتتاح کنی
اصلا چیزی برای طرفداری داره...؟؟نقل قول:
قزپیت ترین کشور دنیاست..... تو همین دور اول هم حذف خواهد شد...
باور بکنی یا نکنی
کره شمالی قهرمان جام جهانی
: دی
این دوستانمون از شدت سوز و سرمای مفت خورهای ملی پوش بی عار بی درد مرفه .... )××÷!×@ وجودشون ملتهبه ! حق هم دارند .نقل قول:
اگه تیمی تو ایندوره باشه که لیاقت قهرمانی رو داشته باشه اون کره ی شمالیه ، شما هم اگه دوست داری اسپم بدی به یمن وجود این تاپیک تا دلت میخواد اسپم بده ، لذتش رو ببری... نوش جونت.نقل قول:
باز که اشتب زدی ، قزپیت که تیم خودمونه که همون بازی اول حذف میشه .نقل قول:
بابا بی خیال ... کره شمالی نایب قهرمانه ....چون آلمان اوله
نمی دونم چرا بعضی ها با کره بدن ..تیمی که با این شرایط بتونه بیاد تو جام جهانی باید بهش افرین گفت و یه کم ایران خجالت بکشه.. امیدوارم عالیه بازی کنه و ...
من دوست دارم كره شمالي بياد بالا ولي كره جنوبي نه!
كره شمالي با قهمراني در جام جهاني 2010 سهميه آسيا رو در جام جهاني 2014 بيشتر خواهد كر تا شايد ايران بتونه اون موقع بره جام جهاني :8:
نقل قول:
ایول !
خوشم اومد از این جواب !
دقیقا حرف درست همینه!
كره شمالي در تمام نقاط زمين نسبت به حريفانش برتري داره
حتما قهرمان خواهد شد :8:
برای من تنها دلیلی که باعث میشه بخواهم تیم های آسیایی از جمله کره ها به مراحل بالا برسند سهمیه بیشتر رای آسیاست
(با منظور داشتن افتضاح دیشب استرالیا!!)
طوفان زرد كاري ميكنه كه سهميه آسيا رو حداقل 2تا بيشتر كنن ! تازه كره جنوبي هم كه خيلي خوب برداشته گام اول رو :8:
کره های شمالی 2 بر 1 پیروز میشود.اگربه ارژانتین نخوره تا فینال میتونه بیاد :27:
خداوکیلی عمومحسن ادم جالبی ایشالله که تیمت نتیجه بگیره
خوشم نمیاد استرالیا رو جزو آسیا بدونی ، به زور چسبوندنش به آسیا.نقل قول:
احتمال خیلی زیاد کره شمالی هم گند خواهد زد جز کره جنوبی و ژاپن بقیه نماینده های آسیا آبروی آسیا رو میبرن
در ضمن سهمیه آسیا بیشتر بشه که چی بشه وقتی سطح تیمهای آسیایی اینقدر پایین هست؟ سهمیه که بیشتر بشه تیمهای ضعیفتری میان جام جهانی آبرو ریزی میکنن
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
من دیگه نمی تونم برای بازی های کره شمالی صبر کنم