نقل قول:
کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
نقل قول:
کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
عزیز لامپ ماشینت 55 واته! گرمای تولدی زنون 55 وات هیچ فرقی با هالوژن 55 وات که به طور فابریکی رو ماشینته نداره! خیلی نگران این بحثی زنون 35 بگیر خنک تر از فابریکیاته نورشم بیشتر 3 برابر!
لطفا راهنمایی بفرمایید:n28::n03::n13:نقل قول:
خواستین بنده آشنا داره 55 جنس خوب طرفای 180 با تضمین (اگه قیمت ها تغییر نداشته باشه که بعیده داشته باشه ! قیمت کاسه هم مدل به مدل و جنس با جنس فرق داره از 150 شروع میشه به بالا! بته به طرح و جنس و زیبایی و ..نقل قول:
ممنون از لطفتون؛نقل قول:
در 330-50 هزینه داره، 55 رو راهنمایی برای نور پایین گیر نمیده؟!!!
سلام
از دوستان محترم کسی روی رانا مدل 93 زنون نصب کرده؟؟ چند وات بوده و ارور برقی چیزی نداره؟
درود
میخواستم بدونم از دوستان کسی قیمت جدید چراغ های نئون سمند رو داره ؟ قیمت تقریبی هم باشه موردی نداره .
ممنون
نور زنون کوپر 85 وات با لامپ 4300 کلوین که رو ماشین خودم بستم.خیلی زیباست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا من برا اولین باره زنون میبندم. ماشینمم سورنه. یه جفت 55 وات گرفتم نورش باید 5-6 ثانیه وایسی گرم بشه.نور اولیه اش قوی نیست. بهتر چی هست تو بازار؟؟
درود
اگه روی مه شکن ها زنون ببندم پلیس ایراد میگیره یا مشکلی نداره ؟! چون پرس و جو کردم یک سری میگفتن کاری نداره و یک سری میگفتن گیر میده !
ما هم موندیم بین دو راهی که چه کنیم ! :n02:
بعد از نصب زنون رو مه شکن باز هم برای معایه فنی گیر میدن و مشکل ایجاد میشه ؟
ممنون
سلام
دوستان اکثرا این چند صفحه آخر رو که خوندم اطلاعاتی راجع به زنون ندارند
چند چیز مقدماتی
1. درجه حرارت که بر اساس کلوین هست و برای رنگ های مختلف فرق داره
4300 سفید + زرد ( مشابه نور فابریک حودرو )
6000 سفید 70 + آبی 30 (سفید مایل به آبی)
8000 سفید 30 + آبی 80 (آبی یخی )
و ....
مسئله بعدی قدرت ترانس هست
که از 35 وات هست و جدیدا 120 وات اومده با قیمت 400 هزار تومن
طبیعتا وات بالاتر قدرت بیشتر + نور بیشتر و قوی تری + شارژ سریع تر
خیلی به جنس بستگی داره سرعت شارژ و میزان نورش
حرارت تولید شده هم از لامپ هالوژنی فابریک کمتر هست خیالتون راحت
اگه میخواید با نورش اذیت کنید مردومو که پیشنهاد نمیشه 8000 کلوین خوبه
ولی برای جاده 4300 عالی هستش
توی بارون و مه خیلی خوبه
3000 هم هست که خیلی زده
اون توی مه شکن بزارید توی مه غوغا میکنه
ولی اکثرا تو مه شکن 8000 یا 10000 استفاده میکنن برای زیبایی
سوالی بود در خدمتم
اصولاً درک نمیکنم هدف استفاده از این نوع چراغ ها رو در محیط شهری و در کشوری که اغلب نقاطش نیازی به چنین نورهای چراغ شدیدی اصولاً در اکثر مواقع سال وجود نداره!
آیا هدف فقط آزار دادن دیگران هست که روی خودروهای با طراحی بدتون این چراغ ها رو میزارین؟!
درود با تاخیر فراوان
برادر شما مثل این که ایران تشریف ندارید یا حداقل اون جایی که هستین حسابی نورانیه . برای بنده و امثال بنده که توی جاده خارج از شهر و کمربندی ها زیاد میریم و میایم و چراغ های درون جاده هم همیشه خاموشه این لامپ ها میتونه کمک خوبی باشه .
جاده کاملن تاریک که چشم چشم و نمی بینه و فقط موقعی که ماشینی از کنارت رد بشه با توجه به نور چراغش دیده میشه یا دست اندازها و چاله های پرتعدادی که توی جاده هست و به تنهایی جلوبندی ماشین رو پیاده میکنه داشتن نور مناسب و رد کردن این مشکلات کمک خوبی میتونه باشه .
در ضمن توی مه شکن نورش راننده رو اذیت نمیکنه . بارها دیدم که ماشین پشت سر یا جلوی من لامپ های مه شکن اون زنون بوده ولی هیچ تاثیری روی دید من نداشته .
با این حال قبول دارم بعضی ها برای اذیت از زنون استفاده میکنن ولی این که همه رو با یک چوب بزنیم زیاد منطقی نیست . هر کسی بر حسب نیازش از اون استفاده میکنه . در کل مشکل رو میشه با خرید لنز یا کاسه چراغ مناسب برطرف کرد و مشکلی همیشگی نیست که غیر قابل رفع باشه .
سلام
اول اینکه
این تاپیکو که خوندم حسابی خندیدم
اینجا مگه راهنمایی رانندگیه که میگین نبند و بفروش؟
:n08:
کی میگه پلیس گیر میده ؟ غیر قانونی هست اما ندیدم پلیس گیر بده
من ماشین خودم سمنده لامپای مه شکن زنون یخی لامپایه نور بالا و پایین هم زنون یخی
60 بار تاحالا از جلو پلیس رد شدم پلیس حتی بهم ایس نداده!!!!
باو اینقدر استرس ندین به این دوستان
یکی بخواد زنون ببنده بیاد تو این تاپیک کلا منصرف میشه :n08:
دومم اینکه
کیا کیت فلشر دارند ؟:n02:جون میده برا مردم آزاری هااا
چجوری باید تهیه کرد ؟؟؟ رو همین لامپ زنونا کار میده ؟؟ وصل کنیم پشته ترانسش :n02:
سلام
یکی آدمو منصرف میکنه یکی دیگه نه.هزار بار منصرف شدم تا حالا.
نه قصد آزار نه قشنگی فقط نورانی برا مه شکن 4300 چقدر میشه؟ چقدر تاثیر داره؟باید کاسه مه شکنو عوض کنم؟(آخه میگن آب میکنن).
چراغی جز زنون هست که نورش عالی باشه آخه نور پایینش زیاد جالب نی. میتونم ازهمون چراغا خودش 100وات بزارم براش آخه نور بالاش 100واته خیلی نورش باحاله.آخه اینم یکی گفت کاسه چراغتو آب میکنه گزاشتم برا نور بالا که خیلی کمتر روشنشون کنم.
...............
سایتی معرفی کنید بتونیم لامپ زنون بخریم یکیش سوخته
سلام خسته نباشیدنقل قول:
به نظر من از سایت نخرید بهتره!
برید تو شهر خودتون تهیه کنید ! که اگه سوخت یا مشکلی پیش اومد بتونید تعویض کنید
اما اگر هم از سایت میخوایید بخرید دال گوگل سرج کنید سایت های زیادی هست
درود
یه پراید صبا دارم که تو سپر جلوش ازین مه شکنهای توری دار انداختم. چون تو شب تنها با چراغ مه شکن رانندگی میکنم و روشناییش کمه میخوام زنون توش ببندم.
1- آیا روشنایی زنون توی مه شکن دید بهتر به من میده؟
2- آیا چراغ زنون کاسه چراغ مه شکن رو آب میکنه؟
اگر انجام پذیر و خشنودکننده هست، یه مارک خوب با مشخصات بگید.
سلام میخوام برا مه شکن 206 لامپ زنون بندازم ولی اصلا نمیدونم چ مدلی و چ براش خوبه؟
میشه راهنمایی کنید
میخوام 4 تا لامپت زنون وصل کنم 2 تا برای پایین و 2 تا هم نور بالا
امکانش هست هر کیت رو به 2 لامپ وصلکرد؟یا باید 2 جفت کیت بخرم؟
رو مه شکن سمند زنون بندازم پلیس گیر نمیده ؟ لامپ معمولی میذارم همش میسونه ، میگن زنون خوبه
پاسخها پس از انجام کار:نقل قول:
1- به دلیل کیفیت پایین کاسه های چراغ، نه. لامپ 6000K گذاشتم، از پشت فرمون که هیچ روشنایی نداشت ولی از روبرو خوب بود.
2- چون شیشه ای بود، نکرد
مارک HID گرفتم که روی ترانسش برچسب فیلیپس زده بود، ساخت آلمان و 35 وات. بها 100 تومن. چراغها 8000K و هر یک 15 تومن.
لامپ های فابریک پراید 131 خیلی ضعیفن و مدل های جدید جز چراغ های جلو چراغ دیگه ی ندارن
برای تقویت نور پراید 131 از چی استفاده کنم که
1-منع قانونی نداشته باشه یا کلا همه چی ممنوعه ؟ و
2-برای کاسه چراغم مشکلی پیش نیاره
لامپ های هالوژنی یا 100 وات هستن که سیم کشی ماشین رو خشک می کنن یا 55 خیلی ضعیف هستن
ولی زنون و هد لایت فک کنم 55 وات دارن
لطفا اطلاعات دقیق بدین پول حروم نشه
به هیچ وجه قصد آزار رساندن و یا قانون شکنی رو ندارم پولم نداره بدم جریمه و ...
دوستان سلام
یه چراغ زنون میخوام نورش عااالی باشه. میخوام شبو برام روز کنه
چی پیشنهاد میکنید؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید
نور چراغای زنون بستگی به ترانس داره یا خود چراغا؟؟
بستگی به هر دو دارهنقل قول:
اگر نور بسیار زیاد میخواین باید از لامپ سفید استفاده کنید
ترانس هم باید کیفیت آمپر و ولتاژ خوب دارای ضمانت باشه
درود بر شمانقل قول:
زنون برند Ten از نزدیک دیدم. 55 وات بود و در زمان کوتاهی به بیشینه روشنایی می رسید. ترانس بزرگ داشت و دارای آب بندی خوب بود. یکی از خوبها در بازه قیمتی بالای 200 تومن میتونه باشه. (ارزش 240 هزار تومن)
سلام
برای مه شکن سمند میخواستم زنون ببندم به چند تا مغازه سر زدم گفتم که نمیخوام نورش سفید باشه و مثل فابریکی باشه.بهم گفتند 4300 ببند با ترانس قوی فکر کنم 55 وات بود که با باطری تست گرفت اولش روشن شد سفید بود اما بعد 4 ثانیه زرد تر شد.
به نظرتون این مدل رو ببندم خوبه؟ قیمت رو 270 داد
در ضمن واقعا روشناییش با مه شکن فابریک فرق میکنه یا فقط ماشین روبرویی رو اذیت میکنه؟
زنون مه شکن رو عموما سفید نصب میکنننقل قول:
هم نور خوبی داره هم زیبایی داره
لامپ زنون در مه شکن اگر کسی بهش خیره نشه هیچ کسی رو اذیت نمیکنه
مه شکن نورش رو زمین هست
من 6 ساله روی مه شکن سمند زنون سفید نصب کردم
هیچگونه مشکلی نبوده.
قیمت رو از چند جا سوال کنید فکر کنم گرون گفته
درود
کارایی و روشنایی هد لایت بهتره یا زنون؟
سلام
سوالی ذهنمو مشغول کرده
طی پرسشی که از چند فروشنده و نصاب داشتم نور زرد بهتر و بیشتر و در کل استاندارد تر از سفید و حتی زنون هست
روی ماشین قبلیم زنون داشتم
و الانم خواستم روی پروژکتور 206 یه جفت قوی و خوب بندازم دیدم نور پایین و بالام زرده یکم خورده تو ذوقم
حالا گفته فروشنده ها درسته ؟؟؟ نور زرد بیشتر و بهتر هست ؟؟!
از بین اساتید نور سفید چی خوبه با چه رنج قیمتی برای نور پایین و بالا و زنون برای پروژکتور
ممنون :n16:
سپاس گزار میشم راهنمایی فرماییدنقل قول:
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
4300 در طیف زرد واقع شده .. اگر نهایت به این نور میرسه درسته دیگه! شما زرد خریدی!نقل قول:
نور دامنه 3000 تا 5000 برای رانندگی در مه عالیه .. اما صددرصد ماشین روبرویی رو اذیت میکنه .. باید دقت کنی کسی از روبرو میاد خاموشش کنی !
سلام دوستان عزیز
من یه لامپی میخوام ببندم شبیه به فلاش دوربین
نور لحظه ای میخوام
نور خیلی قوی مثل فلاش دوربین
چیزی هست و پیشنهادی دارین؟
ممنون میشم کمکم کنید
درود. کسانیکه هد لایت بسته اند هنگام چراغ زدن چنین حالتی پدید می آورند. هد لایتها بررسی کننقل قول:
با سلامنقل قول:
این چیزی که شما میخوای، فقط هدلایت میتونه اینکارو بکنه،،،، البته دقیقا مثل فلش دوربین نیست، ولی به علت اینکه بلافاصله با حداکثر توان روشن میشه، حالتی شبیه فلاش زدن ایجاد میکنه،،،،،، البته از لامپهای معمولی خیلی نورش بیشتره(حدود سه برابر-براساس لومن---لامپ معمولی حدود 1500 لومن، اینا حدود 4500 ) رنگهای مختلفی هم داره---اعدادی که گفته میشه، مانند 1500، 4300 یا 4500 و ...، اینا رنگ نیستند، شدت نوری هست که میتونه ایجاد کنه، یعنی شما میتونی رنگ زرد یا سفید داشته باشی، با لومن یکسان مثلا 4500، البته به لحاظ چشمی و حسی، رنگ زرد نفوذ بیشتری در مه و هوای معمولی داره، نور سفید عمق کمتری داره، و نور آبی از همه کمتر،،، البته از روبرو اگر نگاه کنید ممکنه موضوع برعکس باشه، زیرا نوری که از چراغ ماشین به ماشین روبرو پرتاب میشه و راننده روبرو میبینه، به رنگ و شدت نور هردو بستگی داره و البته چون با زاویه مستقیم میبینه، نور رو بیشتر احساس میکنه، ولی خود راننده ماشینی که هدلایت بسته، از نور زرد بیشتر احساس رضایت خواهد کرد.
در ضمن دوستان پیشنهاد کردند که هد لایت و زنون رو با عدسی ببندیم، من ماشینم عدسی نداره،،، برای همین هنوز نبستم،،، فعلا دارم اطلاعات جمع می کنم.
یه چیز جالبتر الان پیدا کردم-------اون عددی که برای توان ایجاد نور اعلام میشه، مثلا 4500 لومن یا 6000 و . . . با توجه به آمپر و ولتاژ استاندارد عوض میشه!!!! روی همه اینها نوشته از 9 تا 24 ولت، یا 12 ولت تا 25 ولت،،،، اینجوری با سواد کمی از الکترونیک دارم،،، فکر کنم نوری که ایجاد می کنند، در شرایط حداقلی(12 تا 14 ولت برق ماشین) خیلی کمتر از اون عددی که روی جعبه نوشته، اینجوری هم پرتاب نور، هم رنگ ایجاد شده و همه و همه، بستگی به برق خودرو داره:n36: