نقل قول:
با 2 تا هافبک وسط فکر کنم فقط جای ژابی آلونسو و ژاوی باشه !!
Printable View
نقل قول:
با 2 تا هافبک وسط فکر کنم فقط جای ژابی آلونسو و ژاوی باشه !!
احتمال بازی الونسو خیلی کمه احتمالا فابرگاس جاشو پرکنه فابرگاس اصلا با اینیستا و سیلوا و الونسو قابل مقایسه نیست ولی خوب چون تو تیم بارسا یا رئال نیست حقشو میخورند نامردانقل قول:
اما با این که طرفدار آرسنالم ولی امیدوارم هرکی بهتره تو ترکیب باشه حتی بوسکت یا الونسو یا...
ژابی یکی از بهترین هافبکهای دفاعی جهانه . پستشم با فابرگاس فرق داره . این برای 100 آمین بار :)نقل قول:
چه ربطی داره؟؟؟نقل قول:
مگه ترکیبو برای الونسو میچینند
من آخر نقهمیدم ژاوی هرناندز میتونه بازی کنه یا نه !
اگه میتونه
پس چرا میگن مصدومه ... چرا میگن حیف که نیست و غیره ؟!
اگه نمیتونه
پس چرا شماره 8 رو دادن بهش ؟!
خودمم گیج شدم...نقل قول:
ولی فکر کنم فیکس نیست...
بچه ها اگه خبر دسته یک در مورد ژاوی دارین بزارین
نه قربان ولی تو این پست فقط ژابی و بوسکتس دعوت شدن :)نقل قول:
ویا: از تهدید شیلی آگاهیم
سایت گل – اسپانیا، قهرمان یورو 2008 به عنوان یکی از بختهای قهرمانی در جام جهانی 2010 مطرح است. با این حال داوید ویا، مهاجم آنها گفته نباید هیچ رقیبی را دست کم گرفت: «از نظر تئوری امکان داشت در گروه سختتری قرار بگیریم، اما همین تیمها هم زندگی را برای ما سخت خواهند کرد. ما چیز زیادی از هندوراس نمیدانیم، اما آنها تیمی یکپارچه هستند و شایسته حضور در جام جهانی بودهاند. سوییس تیمی جوان و پویاست که سبکش بیشتر به فوتبال اروپایی نزدیک است. به نظر من شیلی خطرناکترین رقیب ماست. آنها این را در مسابقات مقدماتی جام جهانی با نمایشهای عالیشان نشان دادند. آنها تیمی بسیار متراکم و فشرده هستند و بسیار برای برد بازی میکنند و در حمله فوقالعاده خطرناک هستند.»
ویا ادامه میدهد: «برخی میگویند اسپانیا زیبا بازی میکند اما زود به خانه بازخواهد گشت، آنها حتی پیش از شروع تورنمنت فکر میکنند قهرمان هستند و اسپانیا در ضربات پنالتی بدشانس است. اما این حرفها متعلق به قبل از یورو 2008 است.»
نقل قول:Spain's Xavi ready to dish, showcase skills at World Cup
MADRID (Reuters) -- Good news for Barcelona and Spain, bad news for all their rivals. Xavi says he is in the best form of his life.
The diminutive playmaker put in a match-winning performance against Real Madrid on Saturday, setting up both Barcelona goals in a 2-0 victory at the Bernabeu that put the champions top and made them favorites to retain their league title.
Real defender Alvaro Arbeloa told reporters: "The key to the match was that we gave Xavi five seconds and he played in two passes that were good enough for Barcelona to win."
In an interview with daily La Vanguardia on Monday, Xavi displayed his characteristic modesty to explain his form in terms of the whole team's.
"As I always say, I need to link up with players, to have team mates prepared to make the runs off their markers.
"The truth is I couldn't ask for more. I'm in the best form of my life because I have everything (I need around me).
"The titles have given us all confidence. Winning changes your life because when you win it gives you self-esteem, it makes you feel more important and valued."
The runs Xavi was talking about were made by Lionel Messi and Pedro on Saturday, as the midfielder ran the game, making the most of his side's possession advantage to pick out his team mates. The 30-year-old played a one-two with Messi for the opener, delicately lifting the ball over the defence for the Argentine to chest down and score.
Pedro pulled wide of his marker and raced away onto Xavi's pass to seal the victory, and Messi missed two more chances both supplied by Xavi.
"The pass is my specialty," Xavi added. "I have always been a passer but it depends a lot on my colleagues. The pass is made good by the person who makes the run."
If it is important for Xavi to be surrounded by players who understand his style in order for him to shine, he is in good hands with Spanish national team boss Vicente del Bosque.
The 59-year-old has kept together the core of the side that won Euro 2008 under Luis Aragones, when Xavi was voted UEFA's player of the tournament, and they swept all before them in qualifying for the World Cup finals.
In South Africa Xavi will have the support of Barca regulars such as defenders Gerard Pique and Carles Puyol, and midfielder Andres Iniesta, who are well-tuned to his frequency.
Xavi's teammates have all spent at least two years playing with him: Fernando Torres, who raced on to a Xavi pass to score the winner at Euro 2008, David Villa, David Silva and Daniel Guiza.
If it is the six titles Xavi won with Barcelona in 2009 that helped to boost his confidence, he will be on an even greater high in South Africa if Pep Guardiola side successfully retain their La Liga and Champions League titles in May
کد:http://www.universalsports.com/news/article/newsid=468263.html
به تمام طرفداران اسپانیا تبریک میگم.تیم بسیار خوب و اماده ای دارید.
ان شاءالله فینال میبینمتون
این بهترین فینال خواهد شد. اسپانیا و هلند
فابرگاس در مقابل فن پرسی
اسپانیا قهرمانه !
این مربی آدم جالبی هست ...
غیرقابل پیش بینی ...
اسپانیا قهرمانه .
البته من آرژانتین را خیلی دوست دارم ، ولی اسپانیا بهتره .
امیدوارم فینال با برزیل باشه !
سسک: نه آرسنال ، نه بارسا؛ فعلا فقط جام جهانی
ستاره اسپانیایی باشگاه آرسنال نمی خواهد فعلا درمورد آینده اش فکر کند.
سایت گل- سسک فابرگاس در صحبتهایی اعلام کرده که می خواهد فکر و ذکرش را برروی رقابتهای جام جهانی و عملکردش در تیم ملی اسپانیا متمرکز کند و بدین ترتیب خود را اندکی از جنجالهایی که در مورد تیمی که فصل بعد در آن توپ خواهد زد دور کرده است.
هفته گذشته، هفته ای پرتلاطم برای سسک بود، چرا که مسئولان بارسلونا برای خریداری ستاره سسک پیشنهادی را ارائه کردند که با پاسخ منفی سران آرسنال مواجه شد و تا امروز تلاشهای مسئولان تیم کاتالان برای جذب سسک به دربهای بسته خورده است.
به نظر می رسد که سسک دوست ندارد خود را درگیر چنین مسائلی کند. او این موضوع را به کناری گذاشته و تمرکزش را برروی عملکردش در تیم ملی اسپانیا قرار داده است
سسک در صحبتهایی گفته:«بازی کردن در جام جهانی رویایی است که همیشه آن را در سر می پرورانم. این اتفاق آنقدر بزرگ و مهم است که به چیز دیگری فکر نمی کنم. عملکردم خوب است و آرامش خوبی دارم.»
سسک در ادامه صحبتهایش با بهره گیری از تجربه ای که دارد در پاسخ به سوالی در مورد احتمال انتقالش به بارسلونا و جنجالهایی که در این رابطه وجود دارد گفت:« این اولین باری نیست که من با شرایط مشابهی روبرو شده ام.اخیرا تمرکزم را برروی بازیابی و رهایی از بند مصدومیت قرار داده بودم و اکنون هم نهایت تلاشم را به کار می گیرم تا شروع خوبی با اسپانیا در جام جهانی داشته باشم.من آماده ام!!.»
هواداران اسپانیا کجایین؟؟؟؟
واقعا باید غیرت و حمیت رو از هواداران هندوراس یاد بگیرید.ببینید چطور دارن تیمشون رو تشویق می کنن .شما هم بیایید تشویق کنید خب.
(البته ناگفته نماند اسپانیا دیگه هواداری واسش نمونده همه شدن هندوراسی...:31:)
ما توی زمین خودمون رو نشون می دیم نه با حاشیه کاری!:5:
دوستان من طرف دار اسپانیا نیستم (البته ازش خوشم میاد بازیکنای خیلی خوبی داره) ولی حیفم اومد این خبر رو نذارم (البته نمی دونم تکراریه یا نه اگرتکراری بود ببخشید)
پيشنهاد ارزشمند كاسياس به دلبوسكه
خبرگزاري فارس: دروازهبان و كاپيتان اول تيم ملي فوتبال اسپانيا از سرمربي تيمش خواست بازوبند كاپيتاني را به پويول بدهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، هر چند طبق قانون فيفا كليه تيمها بايد به اسامي ارسال شده به كميته برگزاركننده جام جهاني متعهد باشند، اما هنوز هم براي تغيير در اين فهرست وقت است.
ايكر كاسياس در نامهاي، رسما از ويسنته دلبوسكه خواسته به احترام كارلس پويول بازوبند شماره يك كاپيتاني تيم ملي اسپانيا را به وي منتقل كند.
كاسياس در اين نامه آورده است: همه ما سربازان اسپانيا هستيم و يك بازوبند ساده نميتواند بين من و پويول تفاوتي ايجاد كند اما چون پيراهن ما در حكم پرچم و آيينه كشورمان است از شما ميخواهم با انتقال كاپيتاني اول تيم به بازوي پويول موافقت كنيد.
كاسياس افزوده است: پويول بين همه بازيكنان تيم ملي اسپانيا از احترام بسيار بالايي برخوردار است و من به خود اجازه نميدهم وقتي او در زمين جضور دارد بازوبند را داشته باشم و يا به جاي او در كنفرانس خبري پشت ميز بنشينم.
البته که خبر گذاری فارس چرت نوشته :)نقل قول:
اون که بلـــه همیشه مینویسه.نقل قول:
البته که خبر گذاری فارس چرت نوشته :)
ولی اگه باشه خوبه یه ذره از این رئالی خوشم اومد.
من که بعد از آرژانتین:40: اسپانیا و فرانسه. فقط مشکلم تو اسپانیا با این رئالی هاست.
کاسیاس اگه اینکارو کرده باشه باید آمار هواداراشو هر روز بگیریم!
فکر کنم هواداراش با اینکار مستهجن نصف بشن :|
امیدوارم یکی دیگه از خالی بندیای فارس باشه :|
یعنی چه که پویول هست نمیتونم! پویول رو با اینکه ارزش زیادی واسش قائلم اما بازوبند حق مسلم ایکره :ایکس
با تشکر!
خوب منم که از طرفدارای اسپانیام.:40:
فقط دوست ندارم آواتارمو با امضامو مثل هندوراسی ها کنم....:31::13:
masud-000000 جان شما خودتو ناراحت نکن. :دی انشالله وقتی که قهرمان شدیم اون وقت معلوم میشه کی طرفداراش بیشتره... :دی
اگه سسک کبیر (امپراطور خط میانی) کاپیتان بود خیلی بهتر میشد
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------
اینم به خاطر تمام طرفداران اسپانیا
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
سس فابرگاس در 4 مِی سال 1987 میلادی در آرنا دِمار ایالت کاتالونیای اسپانیا متولد شد.فوتبال حرفه ایش را از تیم ب بارسلونا شروع کرد.وی با تیم زیر 17 سال اسپانیا قهرمان جام جهانی زیر 17 ساله های جهان شده است.او در این جام به عنوان بهترین بازیکن و بهترین گلزن انتخاب شد.هنگامیکه او تنها 16 سال بیشتر نداشت با مبلغ قرارداد 2.25 میلیون یورو به انگلیس رفت تا فوتبال حرفه ایش را در آرسنال دنبال کند.او در حالیکه 16 سال و 177 روز داشت به عنوان جوانترین هافبک تاریخ باشگاه آرسنال به میدان رفت.او در اولین بازی اش که در تاریخ 23 اکتبر سال 2003 بود برای آرسنال خوش یمن بود و آرسنال در آن روز بعد از تساوی 1-1 موفق شد در ضربات پنالتی در جام حذفی انگلیس به پیروزی برسد.نبوغ بعدی وی هنگامیکه بود که پای وی در برد 5-1 آرسنال مقابل ولورهمپتون به گل باز شد.وی نگاه ها را هنگامیکه که در جام خیریه انگلیس در برابر منچستر یونایتد به میدان رفت به خود اختصاص داد.آرسنال در آن بازی 3 بر 1 پیروز شد.هنگامی او در لیگ برتر به میدان رفت تا جای خالی پاتریک ویرا را پر کند.در آن بازی آرسنال در خارج از خانه اورتون را 4 بر 1 در هم کوبید.سس به عنوان بازیکن فیکس در بازی بعد و بعد تر به میدان رفت.اولین گل لیگ برتری وی در مقابل بلک برن بود که آرسنال با نتیجه 3 بر صفر بازی را به سود خود به پایان رساند.متاسفانه پاتریک ویرا از بند مصدومیت رها شده به ترکیب اصلی بازگشت و جای سس جوان را گرفت و وی به نیمکت ذخیره ها روانه شد.اما چند بازی بعد وی در کنار پاتریک ویرا به میدان رفت.چند بازی بعد در حالیکه پاتریک ویرا غایب بود وی در جام باشگاه های اروپا در مقابل پاناتینایکوس به میدان رفت و آن باری با حساب 2-2 به پایان رسید و اولین بازی وی در جام باشگاه های اروپا انجام شد.وی در آن سال اولین جام قهرمانی خود به همراه آرسنال را در جام حذفی انگلیس کسب کرد.تابستان سال بعد پاتریک ویرا به یوونتوس پیوست و راه را برای این جوان اسپانیایی کاملاً باز گذاشت.وی با درخشش در بازی مقابل یوونتوس در جام باشگاه های اروپا که با گلزنی و گل سازی او برای آنری همراه بود، آرسنال را با نتیجه 2 بر صفر به پیروزی رساند و نگاه مردم و رسانه های جهان رو به خود جلب کرد.آرسنال در آن سال با بازی های او نائب قهرمان جام باشگاه های اروپا شد.وی به تیم ملی اسپانیا دعوت شد و اولین بازی اش را مقابل لیختنشتاین که با حساب 4 بر صفر به نفع اسپانیا به پایان رسید را انجام داد.سِس هم اکنون علی رقم سن کم ، از رکن های اصلی آرسنال به حساب می آید و همگان بر این باورند که آینده ای درخشان تر در انتظار اوست.
اسپانیا عشقه و قهرمان جام جهانی 2010 افریقای جنوبی........................................ .....:8::8::8:
هیچکس تو این موضوع شک نداره که بهترین ترکیب حال حاضر جهان از ان اسپانیا هست..................................:46:
هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااا!!!!!!!!!!<3 <3 <3 <3 <3 <3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:40::40::40: :40::40::40::40::40:
READY FOR CHAMPIONSHIP !!!
قهرمانی برای ماست !
نقل قول:
اگه سسک کبیر (امپراطور خط میانی) کاپیتان بود خیلی بهتر میشد
سسک حتی فک نکنم کاپیتان ششم هم باشه .
بارسلونا
2006-07 سوپرجام اسپانیا
2005-06 لیگ قهرمانان
2005-06 لالیگا
2005-06 سوپرجام اسپانیا
2004-05 لالیگا
1998-99 لالیگا
تیم ملی اسپانیا
2000 مدال نقره بازی های المپیک سیدنی
1999 قهرمانی زیر 20 سال جهان
مشخصات فردي
نام: ژاوير هرناندس کروواس
محل تولد: ترسا (بارسلونا)
تاريخ تولد: 1980-01-25
قد: 170 سانتيمتر
وزن: 68 کيلوگرم
چیکار کنم خیلی قبولش دارم!:20: :31:
مگه ميشه قبولش نداشت. بهترين هافبكه به نظر من.نقل قول:
---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------
زنده باد اسپانيا. اول فوتسال ايران بعد فوتبال اسپانيا:31::31:نقل قول:
سرود ملی اسپانیا (:40:)
http://www.navyband.navy.mil/anthems/ANTHEMS/Spain%20(Complete).mp3
ای کاش تو ورزشگاه بودیم و قبل از هر بازی سرود تیم ملی دوممون رو میشنیدیم.
با تشکر مهران...
اونلی اسپانیا............:40:
اسپانیا رو خیلی دوست دارم. ولی از بچگی علاقه خاصی به برزیل داشتم .
اگر به هر دلیلی برزیل موفق نشه ، قطعا از ته دل طرفدار اسپانیا خواهم بود
با بازی جلوی لهستان فکر نکنم دیگه حرفی برای گفتن باقی مونده باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسپانیا 6- لهستان 0؛ پرواز ماتادورها به سمت جام جهانی
تیم ملی اسپانیا درآخرین دیدار دوستانه اش موفق شد تا با اقتدار از سد لهستان عبور کند.
سایت گل- آخرین دیدار دوستانه پیش از آغاز رقابتهای جام جهانی با پیروزی 0-6 ماتادورها مقابل لهستان به پایان رسید.
این دیدار که با گلزنی داوید ویا:40:، سیلوا:40:، چابی:40:، سسک:40: ، تورس:40: و پدرو:40: همراه بود، در حقیقت حامل پیغامی از سوی بازیکنان تیم قرمزپوش اسپانیا برای تیمهای حاضر در جام جهانی بود:« ما برای قهرمانی آمده ایم.»
اینیستا به رغم آنکه در این دیدار تنها 40 دقیقه بازی کرد، ولی بهترین بازیکن میدان بودو بهترین خبر مصاف سه شنبه شب ماتادورها، بازگشت فرناندو تورس به روزهای اوج بود. این بازیکن اسپانیایی در این دیدار گلی را نیز برای تیم ملی کشورش به ثمر رساند.
---------- Post added at 03:18 PM ---------- Previous post was at 03:16 PM ----------
مصدومیت جزئی عضلانی برای اینیستاستاره قرمزپوشان در دقیقه 39 دیدار دوستانه تیمش مقابل لهستان، برای احتیاط بیشتر زمین مسابقه راترک کرد.
سایت گل- سه شنبه شب تیم ملی اسپانیا در مورسیا مقابل لهستان قرار گرفت و اینیستا به دلیل گرفتگی عضله پای راستش در دقیقه 39 برای احتیاط بیشتر زمین مسابقه را ترک و پدرو به جای او وارد زمین مسابقه شد
دل بوسکه، سرمربی ماتادورها قصد ریسک کردن ندارد و به محض اطلاع از گرفتگی پای ستاره اش او را از زمین مسابقه بیرون کشید. اینیستا هم با چهره ای عادی از زمین مسابقه خارج شد و برروی نیمکت ذخیره های تیمش نشست تا از تماشای این دیدار لذت ببرد.
اسکار سلادا، پزشک تیم ملی اسپانیا در پایان این دیدار گفت:« اینیستا از مصدومیت جزئی عضلانی رنج می برد و این ستاره در روز تعطیلی اش، یعنی روز چهارشنبه در بارسلونا آزمایشهای بیشتری را برروی پایش انجام خواهد داد. ما اینیستا را تعویض کردیم، چرا که در بخش پشتی عضله پایش احساس ناراحتی می کرد. البته این مصدومیتی جزئی است.روز چهارشنبه در آرامش تمام تستهای پزشکی را انجام می دهیم و باید اندکی احتیاط کنیم.»
فقط خدا کنه اینیستا به بازی های اسپانیا برسه...
بیشتر باید مواظب اینیستا باشن . خیلی بد میشه بازیهارو از دست بده .
شعار تیم ملی اسپانیابا تشکر مهران...
اميد مسير ما
و پــيــروزي
تقدير ماست
آقا این اینیستا هم که مصدوم شد.:41:
شنیدم دیشب ترکوندیم لهستان رو :دی
بهترین بازیکن زمین اول اینیستا بود . بعدشم ژابی الونسو .
اینیستا هم خیلی شیشه ایه . زود مصدم میشه!
بچه ها برای اسپانیا امضای خاصی نساختین؟
من شنیدم مراسم افتتاحیه پنجشنبه شب ساعت 9 به وقت ایرانه.
"کامرانی فر نماینده داوری ایران در جام جهانی فوتبال به عنوان کمک داور ذخیره دیدار تیمهای آرژانتین و نیجریه در جام جهانی 2010 انتخاب شد.
داوران مرحله گروهی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی از سوی مسئولان برگزاری مسابقات انتخاب شدند که بر این اساس حسن کامرانیفر به عنوان کمک داور ذخیره بازی آرژانتین و نیجریه انتخاب شد.
این مسابقه از گروه B روز 22 خرداد در ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی برگزار خواهد شد.
اسامی تیم داوری این مسابقه:
داور: وولفگانگ استارک (آلمان)
کمک داور اول: سالور ین هدریک (آلمان)
کمک داور دوم: پیکل مایک (آلمان)
داور چهارم: خلیل القندی (عربستان)
کمک داور ذخیره: حسن کامرانی فر (ایران)"
منبع:
کد:http://www.khabaronline.ir/news-66846.aspx
امضا قشنگه ؟ : دی