سوال ما کشک بود؟نقل قول:
Printable View
سوال ما کشک بود؟نقل قول:
نقل قول:این چه حرفیه عزیز ... ما تا الان کی رو بی جواب گذاشتیم شما دومیش باشی ... فکر کنم پست شما تو لیست تائید بود و من قبل از تائید جواب ها رو داده بودم و ندیدم پستتون رو .نقل قول:
حدود نمره اکتسابی : 10280
حدود رتبه اکتسابی : 1300-1400
رشته های پیشنهادی رو از ضمیمه دانلود کنید .
---------------
یه نکته ... چرا اکثر بچه های تجربی زمین رو بخیالن ؟؟ من برای همین درصدهای آقای محسن زمین رو گذاشتم 70 رتبه شد 800 . حالا تعجب میکنم چرا اکثرا این درسو بیخیال میشن . یا درس سختیه !! یا واقعا فکر میکنن تاثیرش کمه . در حالی که درسی رو که بقیه کمتر میزنن اگه شما بالا بزنی به نفعتونه .
موفق باشید.
biohazard چرا عربی رو اصلا نمیزنی؟....8 تا سوال ترجمه اس که 4 یا 5 تا رو راحت میتونی بزنی ....سوال هایی مثل مفعول فیه مفعول مطلق و حال خیلی آسونه.....راحت میتونی درصدت رو تا 30 یا 40 برسونی...با همین درصدها هم یه تراز خوب میاری تو ی عربی چون خیلیها مثل شما کلا بی خیال عربی هستن
دقیقا حدس شما درسته . بچه های تجربی به چون بهشون گفتن ضریب زمین برای پزشکی و دندونپزشکی صفره فکر میکنن زدن و نزدنش یه نتیجه رو میده پس ترجیح میدن نزنن . جالبتر از اون اینه که هر سال فقط 1000 نفر وارد رشته های پزشکی و دندون میشن و در اصل برای بقیه بچه های تجربی زمین ضریب دار میشه:31:نقل قول:
آره رتبش همون میشه ولی با رتبه 1600 تو منطقه 3 اون رشته قبول شدن خیلی تعجب آورهنقل قول:
تو منطقه 1 هم با اون رتبه به زور قبول میشن
ولی حتما طرف منطقه 3 بوده بومی تهران بوده فرزند شهید و جانباز بود و یه 7-8 تا سهمیه دیگه هم داشته که اینو قبول شده:31:
به هر حال دستت درد نکنه اونو گذاشتی
در رابطه با مکانیک امیر کبیر هم گشتم نبود
اگه تونستی مکانیک تهران و امیرکبیر رو بخصوص برای منطقه 3 ، بگذاری ممنونت میشم
شرمنده داداش این طور صحبت کردم تصور کردم چون دیدی من عضو جدیدم پست دادم ودیگه این برا نمیام.باز هم عذر خواهی میکنم.نقل قول:
شرمنده میتونی اینا هم تخمین بزنی که چه رشته هامیارم؟شرمنده.
رشته تجربی
مرد
منطقه1
آذربایجان شرقی
ادبیات72
عربی72
دینی84
زبان80
زمین12
ریاضی30
زیست45
فیزیک30
شیمی 50
ای بابا این چه حرفیه ، اگه به عضوای جدید رو بی محلی کنن ، باید بعد از یک ماه اینجارو گل گرفت که!!!!!نقل قول:
آره ، ولی خوب نمیفهمم ، تقریبا بیخیال شدم.!!!!!نقل قول:
منطقه 1 -تهران
ادبیات:56
عربی:43
معارف:69
زبان:62
ریاضی:30
فیزیک:46
شیمی:53
خیلی ممنون
سلام
میخواستم بدونم کامپیوتر فردوسی چه رتبه ای میخواد؟
ممنون
حتی اگه ضریبش صفر هم باشه باز بالاخره روی رتبه در سهمیه تاثیر داره و همین تاثیرش باعث میشه تو انتخاب رشته اولویت پیدا بکنید .نقل قول:
این کارنامه ی اصلی این فرد هست :نقل قول:
می بینید که اهل خراسان هم هست . احتمالا شبانه قبول شده ...کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=34489&stc=1&d=1276532628
کلا کارنامه مکانیک امیرکبیر منطقه 3 کم قرار دادن ...
بجز اون یکی فقط اینو یافتم :
اگه از بقیه دانشگاه ها بخواید بیشتر هست .کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=34490&stc=1&d=1276532628
خواهش میکنم دوست من ... اینجا فرقی نمیکنه کاربر تازه وارد باشید یا همکار ... همه سعی میکنم هر اطلاعاتی دارن در اختیار هم بزارن ... به انجمن هم خوش اومدید :46:نقل قول:
حدود نمره اکتسابی : 9990
حدود رتبه اکتسابی : 1800-1900
رشته های پیششنهادی :
کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=34491&stc=1&d=1276532795
حدود نمره اکتسابی : 9280نقل قول:
حدود رتبه اکتسابی : 4500-4600
رشته های پیشنهادی رو از ضمیمه بگیرید .
یه پیشنهاد دارم ... اگه می تونی تو این چند هفته ریاضیت رو تقویت کن . اگه به 50 برسونیش رتبت 1500 پائینتر میاد .
موفق باشید ... :46:
سهیمه منطقه ی خودتون رو بفرمائید تا جستجو کنم ...نقل قول:
با سلام !
اینجا واسه دانشگاه ازاد هم تخمن رتبه صورت میگیره ؟
در سایت گزینه 2 که من از اونجا برای دوستان تخمین میزنم چنین امکانی نیست . یه جستجو کردم سایتی پیدا نکردم این امکان رو فراهم کنه ...نقل قول:
منطقه 1نقل قول:
خیلی ممنون
سلام برای دوستم تخمین رتبه میزنید؟
رشته تجربی
منطقه1
استان خراسان رضوی
تمامی عمومی ها 75
ریاضی وفیزیک 20
زیست 48
شیمی 47
زمین 8
دست شما درد نکند:40::40:
سلام عزيز اگه ميشه اينارم تخمين بزن ببين چي ميشه و احتمال قبولي كجاست ؟!!
ادبيات : 35
عربي : 15
ديني : 45
زبان : 15
رياضي : 5
فيزيك : 7
شيمي : 35
منطقه : 3
استان : خوزستان
ميدونم درصدام خيلي پايينه ! ولي خب دوست دارم بدونم :31:
راستي اين نرم افزاره گزينه دو سهميه فرزند جانباز هم داره ؟ اگه داره بزن سهميه فرزند جانباز 25 تا 49 درصد !
محمد حسین جان آقایی
می تونی ببینی 97 سهمیه منطقه 3 رشته ریاضی که میشه 1911 کشوری چی قبول شده؟
ممنون:40:
متاسفانه کارنامه ای که پذیرفته ی کامپیوتر فردوسی باشه نیافتم :41:نقل قول:
البته که میکنیم :31:نقل قول:
حدود نمره اکتسابی : 9700
حدود رتبه اکتسابی : 2500-2600
رشته های پیشنهادی :
کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=34510&stc=1&d=1276606984
دوست من برای تخمین سهمیه های جانبازان و ... رو نداره این نرم افزار ... بنابراین نمی دونم درسته که براتون تخمین بزنم یا نه .نقل قول:
دقیقا هم خبر ندارم کدوم سهمیه از مناطق نزدیکتره به سهمیه جانبازان . شاید منطقه 3 نزدیک ترین باشه . به هر حال اگه خواستید با منطقه 3 براتون تخمین بزنم . گرچه خودم فکر میکنم این کار درست نیست .
متاسفانه دقیقا این کارنامه وجود نداره تو آرشیو گزینه 2 . احتمالا باید برای یکی از دوستانتون باشه .نقل قول:
به هر حال رتبه های 98 و 94 که نزدیکترین بهش هستن وجود داره که هر دو پذیرفته ی مکانیک تهران هستن . حالا 97 رو الله و اعلم :31::46:.
سلام همون منطقه 3 رو بزن
ممنون:11:
تشکر محمد حسین جون
میتونید یه بار دیگه تخمین رتبه بزنید با این درصدای زیر؟و همون شرایط
بیچاره اینو بهش بدم کلی ضد حال میخوره.چون داخلش پزشکی نیست :31:
رشته تجربی
منطقه1
استان خراسان رضوی
تمامی عمومی ها 75
ریاضی وفیزیک 30
زیست 48
شیمی 47
زمین 8
شرمنده به خدا
سلام
آقا محمد حسین، این رتبه های کارنامه ها به ترتیبن؟ اگه آره می تونی ببینی که کارنامه ی منطقه ی دو با رتبه ی 16179 توش هست؟ (دقیقا همین رتبه، چون صاحبش رو می شناسم و می خوام ببینم مال اون رو هم گذاشتن!)
سپاسگزار از لطفت.
درضمن فکر نمی کنی این همه کمکی که می کنی به خودت لطمه بزنه؟ وقتت رو نمی گیره این تاپیک؟
حدود نمره اکتسابی : 9920نقل قول:
حدود رتبه اکتسابی : 2000-2100
رشته های پیشنهادی :
دشمنت شرمنده ... :46:کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=34511&stc=1&d=1276608694
بله به ترتیب دسته بندی شدن ...نقل قول:
رتبه های بالاتر از 10000 کارنامه های خیلی کمه ... بالای 15000 هم فقط چهار پنجتا هست . این رتبه هم بینش نیست . رتبه های زیر 5000 ممکنه بشه شانسی پیدا کرد . :46:
راستش بالاخره بی تاثیر هم نیست . من دیدم اینترنت که میام ... حالا چه بهتر مفید باشم این اواخر و به کنکوری ها کمک کنم . برای هر سری پاسخ گویی هم حداکثر 30 دقیقه وقتم گرفته میشه ... اونم چیزی نیست و تقدیمش میکنیم به کنکوری ها . از همگی هم درخواست میکنیم دعا کنن ما هم نتیجه مطلوبی در کنکور بگیریم :46:
الانم وقت خوندن که نیست ... تست های جامع میزنم و وقت زیاد کم نمیارم .
موفق باشید ...
سلام و خیلی مممنون بابت جواب هایی که میدننقل قول:
یه درخواست دیگه هم داشتم اینو بگی میرم تا بعد کنکور دیگه نمیام(شرمنده این همه زحمتت دادم)
اگه 98 کارنامه و 94 منطقه 3 رو بگذاری ممنون میشم
مکانیک تهران منطقه 3 داشتی بازم بذار
خیلیییی ممنون
(بازم شرمنده)
پرسشی که اینجا هست اینه که تو صفحه اول چرا پست ای در مورد رتبه های هنر وجود نداره؟
خواهش میکنم ...نقل قول:
می تونید اون دوتا کارنامه رو از ضمیمه دانلود کنید ... جالبه که از مکانیک تهران ، منطقه 3 فقط همین دو کارنامه قرار داده شده بود .
بازم دشمنت شرمنده :31: ... :46:
راستش کارنامه هنر در سایت گزینه 2 که من کارنامه ها رو از اونجا میزارم قرار داده نشده . جز یک سری کارنامه که عمومی هست و قبلا هم یکی از دوستان گفته بود که من لینکش رو قرار دادم .نقل قول:
اینم لینک کارنامه های هنر :
اگر بود که من حتما میزاشتم برای استفاده ی دوستان .کد:http://gozinejavan.ir/modules.php?name=Pages&file=article&sid=737&mode=nested&order=0&thold=0
موفق باشید ...:10:
داش ممدحسین خیلی دمت گرم.
شانسم که نداریم :D
به هر حال خیلی خیلی ممنون:40:
سلام محمد حسين عزيز ! اگه ميشه همون سهميه منطقه 3 رو بزن !
بازم درصدامو ميزنم :
ادبيات : 35
عربي : 15
معارف : 40
زبان : 12
رياضي : 4
فيزيك : 7
شيمي : 35
منطقه : 3
استان : خوزستان
:11:
سلام دوست عزیز
اگه مشکلی نیست اینا رو هم تخمین بزن با رشته های پیشنهادی
منطقه 2-کرج
ادبیات:50
عربی:40
معارف:50
زبان:70
ریاضی:25
فیزیک:25
شیمی:15
ممنون
محمد حسین جان برای مهندسی شهرسازی فردوسی مشهد حدودا چه رتبه هایی میخاد؟ مثلا بین 6000 تا9000 میشه؟
آره الان تمرکزم توی ریاضی و عربی هستش اون درصد ها هم 15 درصد بالا پایین میشه ضمنا کامپیوتر و چند را رشته دیگه توی این رتبه بگذار ضمنا اون فایلی که ضمیمه کردی mht هست پسوندش نمی تونم بازش کنمنقل قول:
منطقه 1 -تهران
ادبیات:56
عربی:43
معارف:69
زبان:62
ریاضی:30
فیزیک:46
شیمی:53
خیلی ممنون
حدود نمره اکتسابی : 9280
حدود رتبه اکتسابی : 4500-4600
رشته های پیشنهادی رو از ضمیمه بگیرید .
یه پیشنهاد دارم ... اگه می تونی تو این چند هفته ریاضیت رو تقویت کن . اگه به 50 برسونیش رتبت 1500 پائینتر میاد .
موفق باشید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام:18:
لطفا کمکم کنید تا از استرس نمردم!
به نظرتون با این درصدا میتونم ادبیات یا علوم سیاسی یا فلسفه یا کتابداری دانشگاه تهران قبول شم؟ از منطقهی دو هستم و شرط معدل بهم تعلق نمیگیره.
زبان و ادبيات فارسي 60
زبان عربي 4/29
فرهنگ و معارف اسلامي 44
زبان انگليسي 4/9
رياضي 7/11
اقتصاد 8/57
زبان و ادبيات فارسي 8/77
زبان عربي 40
تاريخ و جغرافيا 3/22
علوم اجتماعي 75
فلسفه و منطق 4/53
روانشناسي 7/81
سلام
من بازم اومدم:19: ولی این بار برا خودم نیست (فقط یکیش ماله خودمه)
اگه میشه منطقه 3 مهندسی عمران دانشگاه شهید رجایی تهران + مکانیک تهران منطقه 1 رو در بیارید ممنون میشم:40:
باسلام نیاز به نتایج کنکورسراسری88دارم.اسامی پزیرفته شدگان دانشگاه مارلیک نوشهر مقطع کاربردی رشته خدمات مسافرتی و جهانگردی بامشخصات
حدود نمره اکتسابی : 6540نقل قول:
حدود رتبه اکتسابی : 13000-13500
رشته های پیشنهادی :
کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=34579&stc=1&d=1276785793
حدود نمره اکتسابی : 8060نقل قول:
حدود رتبه اکتسابی : 12000-12500
رشته های پیشنهادی :
کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=34580&stc=1&d=1276782341
تخمین رتبه ی شما این هست :نقل قول:
حدود نمره اکتسابی : 9690
حدود رتبه اکتسابی : 1400-1500
حالا شما جنسیت و محل اقامتت رو بگو تا من رشته های پیشنهادیت رو بهت بدم ... اگه کمکت نکرد بین کارنامه ها جستجو کنم ...
اون فایل رو باید با اینترنت اکسپلورر یا اپرا باز کنی . با بقیه مرورگر ها نمیشه ... فرمت پی دی اف کارنامه شما :نقل قول:
آره الان تمرکزم توی ریاضی و عربی هستش اون درصد ها هم 15 درصد بالا پایین میشه ضمنا کامپیوتر و چند را رشته دیگه توی این رتبه بگذار ضمنا اون فایلی که ضمیمه کردی mht هست پسوندش نمی تونم بازش کنم
کد:http://up.--------.com/Files/2755b5b3bb824a75aca7.pdf
دوستانی که در مورد کارنامه های پذیرفته شدگان درخواست داشتن ... چون یکم سرم شلوغ شده و آزمونام فشردست کمتر وقت میکنم بیام ... در اولین فرصت جستجو میکنم ...
موفق باشید ...
تخمین رتبه ی شما این هست :
حدود نمره اکتسابی : 9690
حدود رتبه اکتسابی : 1400-1500
حالا شما جنسیت و محل اقامتت رو بگو تا من رشته های پیشنهادیت رو بهت بدم ... اگه کمکت نکرد بین کارنامه ها جستجو کنم ...
جنسیتم زن و محل اقامتم هم قزوینه. :45:
کاردانی علم و صنعت چه رتبه ای می خواد؟
سلام.ميشه اين درصدارو تخمين بزني تو منطقه 3
ادبيات 60
دين و زندگي 60
عربي55
زبان 70
رياضي 40
فيزيك 50
شيمي 50
ميتونم با اين درصدا برق رشت قبول شم؟
يه كارنامه هم از قبولي برق رشت واسم بذار ..لطفا
ممنونم.
ممنون
سلام.ميشه اين درصدارو تخمين بزنيد؟منطقه 3
ادبيات 60
دين و زندگي 60
عربي 50
انگليسي 70
رياضي 40
فيزيك 55
شيمي 50
ميشه با اين درصدا برق رشت قبول شد؟
لطفا يه كارنامه از قبولي 88 بزق و مكانيك رشت هم بذاريد...................ممنون
سلام محمد حسین جان ، خسته نباشی بابت این همه تلاشت . برات آرزوی موفقیت دارم .
آقا من تو بازه ی رتبه های قلمچی تو سال 87 با 2600-2700 هم قبولی تو معماری تهران و علم و صنعت دیدم ولی با کارنامه هایی که شما زحمت کشیدی به نظر میاد باید تو رنج 1000 تای اول باشیم . نظرت چیه ؟
یعنی تو سال 88 اینقد متقاضی معماری زیاد شده ؟ ممنون اگه راهنماییم کنی .