در پست اول كامل توضيح دادمنقل قول:
Printable View
در پست اول كامل توضيح دادمنقل قول:
حذف شود .................................
سلامنقل قول:
ممنونم ولي منظورم نوع عينك هم هست.ميخوام بخرم ولي موندم چه ماركي رو انتخاب كنم؟كدوما از همه بهتره.براي بازي ها اكشن بيشتر ميخوام.:27:
والا مارك نداره اينايي كه تو ايرانه.ولي مثل اينكه معروف ترين مارك عينكهاي سه بعدي(آناگليف) pro x استنقل قول:
گرونشم كه 3d vision nvidia pack
سلامنقل قول:
نه ديگه ما اينقدرها هم پولي نيستيم:27:فقط يه عينك معمولي ميخوام كه فردا ميرم ميخرم.ممنونم ازت:8::11:
سلام
دوستان من گرفتم و خیلی خیلی جالب بود فقط نمیشه بیش از یه ربع بازی کرد یا فیلم دید چشمام داشت کور میشد:18:.این عینک های سیاه رنگ چطورین؟
تبريك ميگم.حالا عادت ميكني.نقل قول:
اون عينكهاي سياه رنگ بيشتر براي سينما است.و تو خونه زياد كاربرد نداره.ولي اگر اونم تونستي تهيه كن.من بهت ميگم چجوري تو خونه ازش استفاده كني.اسم اون عينكها polorized
حالا بگو بينم.از كجا گرفتي؟
چند گرفتي؟
مدلش چجوريه؟
از همين مقوايي است؟
:11:
سلام.اره یه طرز ساخت گفته بود انجام دادم خیلی جالب بود.راستش رفتم بخرم طرف بهم داد گفت امتحانش کن.مانیتور نگاه کردم دیدم خیلی فرق نداره با اونی که درست کردم قیمتش هم 3500 بود.ولی مخ یارو رو زدم گفتش که خیلی برای چشم خوب نیست.مسئله عادت هم درسته ولی بعد از مدتی چشم رو نابود میکنه!؟!نقل قول:
اگر بشه عینک های سیاه رنگ رو گیر اورد خیلی خوب میشد.راستی توی عربستان یا امریکا یا هر کشور دیگه ای باید ارزئن تر باشه این عینک های اصل رومیگم.درسته؟
منظورم این عینکه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که عینک دودیه:31::31:نقل قول:
نمیدونم توی یکی از سایت ها زده بود.نقل قول:
این عینک سیاه رو از کجا میشه گیر اوردکد:اون عينكهاي سياه رنگ بيشتر براي سينما است.و تو خونه زياد كاربرد نداره.ولي اگر اونم تونستي تهيه كن.من بهت ميگم چجوري تو خونه ازش استفاده كني.اسم اون عينكها polorized
polarized همون polaroid هست یا چیز دیگه هست؟
آخه polaroid بیشتر واسه فیلم عکاسی استفاده میشه تا عینک
polarized یه خاصیتی هست که در عینک باعث میشه نور که به اجسام میخوره بازتابش اون که به چشم ما میرسه پخش نشه
اولاً تا اونجايي كه من گشتم توي ايران نيست.ولي ميدونم توي سايت amazon زده 7 دلارنقل قول:
والا اگر ميدونستم از كجا بيارم كه الان اينجا نبودمنقل قول:
دقيقا همون polorized با همون خاصيتي كه گفتي است.نقل قول:
در اين عينكهاي يكي از شيشه ها پلاريز افقي است.و ديگري هم پلاريز عمودي.به همين دليل يك تصوير رو يكي دريافت ميكنه اون يكي دريافت نميكنه.و بلعكس:11:
شما امتحان کردی میشه 3 بعدی دید فرقش با عینک مقوایی pro x زیاده ؟ارزش داره 30 تومن بدیم بگیریم؟نقل قول:
در اين عينكهاي يكي از شيشه ها پلاريز افقي است.و ديگري هم پلاريز عمودي.به همين دليل يك تصوير رو يكي دريافت ميكنه اون يكي دريافت نميكنه.و بلعكس
آره من امتحان كردم.فوق العاده است.محشره.به هيچ عنوان براي چشم ضرر نداره.و به هيچ عنوان سايه نمي اندازه.نقل قول:
كي گفته 30 تومن؟خوب پست بالارو ميخوندي ديگه ضرر نداره.
تازه اين pro x هم 10 دلار هست.يعني حتي قيمتش از پلاريز هم بيشتره
اگه این میگی
توی ایران 30 تومنه چند وقت پیش هم یکی اورده بود توی پرشین تولز میفروختنقل قول:
اولاً تا اونجايي كه من گشتم توي ايران نيست.ولي ميدونم توي سايت amazon زده 7 دلار
اینطوری که فهمیدم یک فیلم 3 بعدی میگذاری با همین مانیتورهای معمولی خیلی ساده نگاه میکنینقل قول:
می تونید بگید چه جوری از عینک های پلاریزه استفاده کنیم؟ با همین مانیتورهای معمولی هم میشه ؟
نقل قول:اين فيلمها رو دقيقا ميشه مثل فيلمهاي آناگليف ديد كه دو راه داره.نقل قول:
1-فيلمهاي پلاريز كه كم پيدا ميشه.
2-فيلمهاي Stereoscopic كه با نرم افزار Stereoscopic Player ميشه به راحتي تماشا كرد.
به هيچ امكاناتي هم احتياج نيست.نه ويندوز خاصي نه سيستم خاصي نه مانيتور خاصي.
راستي اينو حتما ميدونيد كه اين فيلمها ديگه قرمز آبي نيست.
يك نمونه از عكس لاريز
راستي دوستان عزيز براي درك بهتر كار عينك پلاريز عكس زير رو نگاه كنيد
---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:09 AM ----------
اوه اوه.چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
مگه داره طلا جواهر ميفروشه
به من بگن 15 تومن هم نميخرم.
سلامنقل قول:
میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟!من که از حرفاتون انصافا هیچی حالیم نشد:18:؟!ممنون میشم
چيزه پيچيده اي نسيت كه.پست بالا رو خوب بخون.عكسهارو نگاه كن.متوجه ميشه.نقل قول:
ولي بازم يه توضيح كوتاه ميدم.
ببين دوست عزيز.ما 2 نوع عينك داريم كه براي تماشاي سه بعدي بدون نياز به تجهيزات استفاده ميشه
عينگهاي اناگليف(مثل قرمز-فيروزه اي)و عينكهاي polarized مثل عكسي كه توي همين صفحه است.
خوب با جفتشون هم ميشه سه بعدي ديد.ولي polarized خيلي بهتره چون ديگه خبري از دورنگي و چشم درد نيست.و انگار داريد همه چي رو با چشم معمولي ميبينيد.
اگر كامل نبود معذرت ميخوام:11:
سلام ممنون دوست عزیز.حالا میشه بگید از کجا میشه گیر اورد من که توی گوگل سرچ کردم اومد عینک افتابی!!!!!!!!!!!یه ادرسی جایی هست که از اونجا گیرش بیارم.ممنون:11:نقل قول:
اين سومين باره كه به اين سوال جواب ميدم.تو رو خدا پستهاي 1 يا حداكثر 2 صفحه قبل رو بخونيد.منم نميدونم كجا داره ونقل قول:
توي ايران امكان پيدا كردنش 5 درصد است
:
:
:
حالا چرا میزنی.اخه یکی از دوستان گفته بود که توی یکی از سایت ها دیده.مقصر اونه.اونو بزن:27:ولی بازم ممنون.اگر اطلاعات بیشتر داری بازم بگو.چون من بد جوری گیرم روی سه بعدیه.راستی اگر یکی بره عربستان مکه میتونه بیاره درسته؟نقل قول:
ببخشيد.:11::11::11:نقل قول:
والا نميدونم.بايد بره ببينه ميتونه پيدا كنه.
خوب مشكل همينه ديگه.هيچ گزينه اي نداره.شايدم داره و من نميدونم.ولي فكر نكنم.حالا تحقيق ميكنم خبر ميدم.نقل قول:
اره منم خوندم.ولي فكر نكنم عملي بشه.نقل قول:
سلام به همه
آقا من این عینک های آبی و قرمز رو با استفاده از طلق معمولی ساختم (البته برای تست)
برنامه IZ3D و tridef رو هم نصب کردم. ولی تغییری مشاهده نکردم:41:
نمی دونم، شاید من بلد نیستم!؟!؟
رنگ آبی باید روی چشم راست قرار بگیره درسته؟؟
کارت گرافیک من آنبورد 3300 ای تی آی هست که آخرین ورژن کاتالیست رو هم نصب کردم.
تنظیمات خاصی داره؟
فیلم یا عکس خاصی هست که روش تست کنم؟ از کجا دانلود کنم؟
اگه می شه یه راهنمایی بکنین
ممنون
راستی این فیلمی که توی بعضی از پارک ها نمایش میدن از کدامش هست چون با برداشتن عینک تفاوتی نمیکنه
من چون خودم ويندوزم xp هست هنوز وقت نكردم ويندوز عوض كنم و اين نرمافزارها رو تست كنم.نقل قول:
اگر كسي هست به اين دوستمون كمك كنه.
كدوم پارك؟نقل قول:
چجوريه؟
عينكش از كدوماس؟
2 تا ويدئو پرجكشن داره؟
سلام
ویندوز من win 7 هستش.
پارک سائی خانه ی کودکنقل قول:
كدوم پارك؟
چجوريه؟
عينكش از كدوماس؟
2 تا ويدئو پرجكشن داره؟
وقتی عینک به چشم هست 3 بعدیه( البته روی تبلیغات جلوی درش زده 4 بعدی ) بعد از برداشتن عینک اصلا تصاویر به هم ریخته نیست (مثل فیلم معمولی)
عینکش درست نمیدونم جنسش چیه ولی از این دورنگا نبود تغریبا مایل به مشکی بود
1دونه پروجکشن هم داشت
ايشون راست ميگن بچه هانقل قول:
من هم همين كار رو كردم و نتيجه نگرفتم:41:
با اين تفاوت كه من روي عكس هاي سه بعدي امتحان كردم همون عكس هايي كه قرمز و آبيه
.::لطفا اگه كسي نتيجه گرفته به ما هم ياد بده::.
:11:
با تشكر فراوان
ببینم کسی از این فرامز قهرمانی فر گرفته...؟ همینه دیگه...؟ :
واسه خرید آنلاین شماها اون جنسای قهرمانی فر به نظرتون بهتره یا اینا :کد:http://www.3dholy.itgo.com/cgi-bin/i/images/glasses.jpg
کد:http://1.film-baran.com/static-18.html
در ضمن این قضییه چپه شدن چشم چیه...؟ :44:کد:http://1.film-baran.com/static-26.html
خوب یکی از این پولاریزه ها وارد کنه... سودش خوبه ها... :20:
دوست من این عینک های فرمارز قهرمان هم همون عینک های هست که باعث میشه مخت بترکه :2:نخر چون خودت هم می توانی با یک شیرازه درست کنی :10:در مورد عینک های اصلی کسی نمیاره فعلا حالا اگر امد خبرش رو همین جا اعلام میکنن.:11:نقل قول:
ببينيد دوستان.اين عينكها (قرمز -فيروزه اي) اگر اصل باشه نه سايه ميندازه و خيلي چشم درد كم ميشه.
اين رنگهاي قرمز و آبي يه كد رنگي مخصوص داره كه بايد رعايت بشه.حالا ممكنه براي اين آقاي قهرماني كه انقدر گرون ميده اصل باشه.چون من خريدم 1500
پس لطفا تا جايي كه امكان داره از فكر ساخت عينك توسط خودتون بيايد بيرون چون حتي از تقلبيش هم بدتر ميشه.
اگر علاثه داشتيد بگيد من عكس آناگليف بزارم.خيلي دارم
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------
قضيه اين چپ شدن چشم هم همين عكسهاي Stereoscopic كه وقتي چشمها رو چپ كنيد ميشه تقريبا سه بعدي ديد.ولي خيلي خيلي خطرناكه.:11:نقل قول:
سلامنقل قول:
من این رو هم قبول دارم که باید اصل باشه ولی وقتی یه چرخ توی اینترنت زدم و عشق گیم هارو دیدم که داشتن از این عینک مینالیدن دیگه نظرم عوض شد.:13:
ولی ای کاش اون عینک های پلاریزه دستم بیاد.راستی یکی از دوستانم یه شیشه پلاریزه داره.میگه وقتی افقی به مانیتور میگیرم رنگش یه چیزه دیگس و وقتی عمودی میگیرم رنگش فرق میکنه.به نظرتون میشه باهاش عینک درست کرد.راستی اگر درست کردیم تنظیماتش چطوریه؟
عينك آفتابي منم پلاريز است.و وقتي روي صفحه ي مانيتور 90 درجه ميچرخونمش هيچي نميبينم.خيلي جالبه.بعد شما تنظيمات چي رو ميخواي؟؟؟؟؟نقل قول:
حتما اينو ميدوني كه با پلاريز فعلا نميشه سه بعدي بازي كرد.
فعلا فقط ميشه فيلم ديد و عكس ديد
نقل قول:خوب این آقای فرامرز قهرمانی فر توی سایتا و فوروم های زیادی و در صفحات شخصی خودش اعلام کرده که نماینده انجمن بین المللی استریوسکوپی هستش و اینجا رو ارائه میده :نقل قول:
اینم یکی از تبلیغاتاشون :کد:http://www.stereoscopy.com/isu/countryreps.html
توی همین فورومم یکی دو تا پست داشتن (یوزر faramarz3d) :کد:http://www.niazmandiha.info/index.php?DPT=4&PUBID=10030205&cPAG=2
و با توجه به اینکه در تبلیغاتاشون میگن که شیشه های فیروزه ای - قرمز آناگلیف استاندارد رو از انگلستان وارد کرده و در ایران روی عینک سوار میکنن... همچنین ایشون یکی از عکاسان با سابقه به خصوص در امر 3d تو ایرانه...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=355647
قیمتشم زیاد نیست... 10 تا 25000 تومن یعنی دونه ای 2500 که اگه درایوراشم بخواید، 2 تا عینک با درایوراشو میده 14000 تومن...
sima_6600 شما خودتون استفاده کردید یا مقایسه کردید که میگید به درد نمیخوره...؟
:20: