این تبلتی که نوشتی من خیلی درموردش تحقیق کرده بودم واقعا چیز عالییه ولی تو ایران نبود. الان هست؟نقل قول:
Printable View
این تبلتی که نوشتی من خیلی درموردش تحقیق کرده بودم واقعا چیز عالییه ولی تو ایران نبود. الان هست؟نقل قول:
دوستانی که TM2 2090 دارن
خیلی برام جالب شده بدونم باتری لپتاپ شما چقدر دوام میاره؟
برا من با اینکه نور صفحه را تا آخر کم میکنم برای کارهای سبک حدود 3 و نیم ساعت کار میکنه . وقتی هم که به 8% میرسه خاموش میکنه.
روکش invisible shield شرکت zagg چی شد؟
نمیخواید بخریم؟
خوبه!
انگار انقدر گرفتاری ها زیاد شده که دیگه کسی فرصت نمی کنه یه سری به این تاپیک بزنه
این تبلتی که نوشتی من خیلی درموردش تحقیق کرده بودم واقعا چیز عالییه ولی تو ایران نبود. الان هست؟
سلام دوست عزیز
نه هنوز نیومده؟
شما که 2090 داری میشه مزایا و معایبشو بگی؟
درسته که میگن تبلتها حساسن و زودتر از لپ تاپ خراب می شن؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز
شما که 2090 داری میشه مزایا و معایبشو بگی؟
درسته که میگن تبلتها حساسن و زودتر از لپ تاپ خراب می شن؟
علیک سلام
توی پستهای قبلی ، دوستان یک مقدار درمورد این تبلت یعنی 2090 توضیح داده اند.
تبلت خوبیه ، تا به حال که مشکلی باهاش نداشتم ، ازش راضی هستم.
البته بستگی به توقع شما و نوع کاربری داره.
توی بحث خرابی هم این چیزهایی که گفته می شه خیلیهاش حدس و گمانه و ممکنه واقعیت نداشته باشه چون این نوع از لپ تاپ هنوز رایج نیست و تعداد کسانی که استفاده کردندخیلی کم هستند.
ببین . این تبلتها خیلی قابلیتهای خوبی داره که لپ تاپ نداره . باید ازشون استفاده کرد. بعضی ها ممکنه این تبلتها را بخرند و بعد قابلیتهای ویژه اش را استفاده نکنند و در حد یک لپتاپ از اونها استفاده کنند که اگه اینطوری باشه ضرر کردند و بهتر بود که یک لپ تاپ می خردیدند چون با پول یک تبلت می شه لپتاپ با کانفیگ خیلی بالاتر خرید.
دوستانی که HP TM2 2090ee دارند!
2 تا سوال
1- چطوری می شه تنظیم کرد وقتی که لپ تاپو می بندی ، بشه به موسیقی گوش کرد و نره تو کما؟
2- برای چند روز یه اتفاق عجیب برام افتاد ، به این شرح که ناگهان درصد استفاده از CPU لپتاپم رفت روی 100 و همونجا موند . رفتم تو Task Manager دیدم روی صده اما وقتی تو قسمت processes برنامه های درحال استفاده از CPU رو جمع می زدم درصد استفادشون خیلی کمتر از 100 بود. نمی فهمیدم این چه برنامه ایه که داره انقدر از CPU توان می کشه.
لپ تاپ به شدت کند شده بود و اصلا قابل استفاده نبود. خیلی بهش ور رفتن و از tuneup و دیفرگ استفاده کردم تا بالاخره یکم به حالت عادی برگشت . نمی دونید علتش چیه؟
چرا جمع درصد ها 100 نبود ولی کلش رو 100 نشون می داد؟
تا جاییكه من می دونم در حال حاضر فقط دو تا تبلت درست حسابی تو بازار ایران هست:
اپل ای پد با قیمت 700 تا 1100 تومن
سامسونگ گالاكسی با قیمت 900 تا 1100
سلام راهی جون
برای غیر فعال کردن در هر لپ تاپی این مراحل رو برو
1- روی علامت باطری پایین صفحه کلیک راست کن وگزینه power option رو بزن
2- توی صفحه باز شده power option سمت چپ یه گزینه هست با نام choose what closing the lid does روش کلیک کن
3-2 تا حالت توی صفحه جدید وجود داره یکی واسه زمانیه که باطری استفاده میکنی یکی واسه حالت اتصال به شارژره در هر حالتی که میخوای لپ تاپت با بسته شدن در نره تو حالت sleep ، جلوی گزینه when i close the lid چند تا انتخاب داری باید حالت do nothing رو انتخاب کنی و save changes رو بزنی
مربوط به انتی ویروسه اگه حالت عادی cpu usage بالا داری باید انتی ویروست رو عوض کنی من پیشنهاد میکنم از microsoft security استفاده کنی
خبری از تبلیت های جدید HP هست ؟!!!
تعطیلات سال نو 2011 هم نزدیکه HP هم حتما چند تا سری جدید رو معرفی می کنه
من از ESET SMART Security استفاده می کنم. از همون اول همینو نصب کرده بودم. هیچ مشکلی نداشت. الان چند روزیه که اینطوری شده. نمی دونم برنامه ای نصب کردم؟ چی شده؟ البته یه برنامه نصب کردم بعد از اون اینطوری شد ولی پاکش کردم و خوب نشد. همیشه هم اینطوری نیست. بعضی مواقع ناگهانی قاطی می کنه. یعنی ممکنه سخت افزاری باشه؟نقل قول:
آخرین راهی که به نظرم میرسه اینه که یکبار از اول ریکاوری کنم و به حالت اولیه کارخونه دربیارم . اگر دوباره اینطوری شد دیگه باید ببرم گارانتی.
نظر شما چیه؟
گفتم که از آنتی ویروسته nod32 همین جوره بخصوص smart securityنقل قول:
وقتی میخواد اپدیت کنه و اینترنت وصل نیست پدر کامپیوتر رو در میاره
من میگم آنتی ویروست رو عوض کن
مختاری هر کاری میخوای بکنی
البته شما که می گی وقتی می خواد آپدیت بکنه و به اینترنت وصل نیست پدر کامپیوتر رو درمیاره، پس چرا وقتی هم که به اینترنت وصله باز هم اینطوری میشه؟نقل قول:
چرا تو این 2 ماهه اخیر هیچ مشکلی نداشته؟
باشه ، به توصیه شما عمل می کنم و چک می کنم ببینم آیا گیر از آنتی ویروسه یا نه؟ شما خودت از چه آنتی ویروس و فایروالی استفاده می کنی؟
راستی یه مشکل دیگه هم پیدا کردم.
می خواستم ریکاوری کنم رفتم تو recovery manager بعد system recovery را زدم ولی با کمال تعجب این پیغام رو داد : your coputer doent have a recovery partition بعدش هم گفت اگه قبلا یه recovery media تهیه کردی واردش کن و yes بزن. من هم چون قبلا 5 تا DVD از ریکاوری ساخته بودم yes زدم ولی کامپیتور رستارت کرد و دوباره اومد بالا و هیچ اتفاقی نیفتاد. جای دیگه ای هم گفته بود می تونی موقع بالا اومدن ویندوز esc بزنی چند تا گزینه میاد اگه f11بزنی رکاوری شروع می شه . من هم اینکارو کردم و f11رو زدم اما هیچ اتفاقی نیفتاد و دوباره ویندوز بالا اومد.
چرا ؟
از تبلتهای دل هم تو ایران موجود هست؟
سلام بچه ها
کسی فیلمی چیزی از hp 2090ee داره بذاره من دانلود کنم ببینم ؟ ممنون میشم بذارین
لپ تاپی بهتر از این هست تو بازار ؟ منظورم اینه که تاچ باشه
یکی از دوستان از سری قبلی تبلت های اچ پی داشت که با تمام اون اذیت هاش بازم راضی بود. توی بازار مدلهای با صفحه خازنی کمتر پیدا میشه - از طرفی هر کدوم مشکل خاص خودشون رو دارن. در مقایسه با بپ تاپ من بشخصه 100% این مدلی که دوستان معرفی کردن رو به هر کانفیگی از لپ تاپ عادی ترجیح میدم... اتفاقا فکر میکردم اندازه 12 اینچ کوچیک باشه، اما وقتی از نزدیک کار کردم متوجه شدم چقدر آدم باهاش احساس راحتی میکنی نسبت به یه لپ تاپ 15 اینچی سنگین!
خودم هر وقت بخوام بخرم همین مدلی که ذکر شد رو تهیه میکنم، اما حول و هوش 800 تومن هم یه مدل ایسوس هستش که هر چند معایبی داره اما شاید کار بعضی ها رو راه بندازه...
مدل Asus T101MT
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین چیزش وزنشه که 1.3 کیلوگرمه!
بررسی:
قیمت:کد:http://www.netbooklive.net/asus-t101mt-review-good-idea-but-still-in-its-early-days-2472/
کد:http://www.7laptop.com/?lng=fa&cid=ProductDetail&gid=12ac1d12-ea0b-45e1-a31c-19e604d83993&catid=6&pid=416
دوستانی که HP tm2 2090 خریدند.
یه سوال جدی برای من پیش اومده.
حداکثر تایمی که باتری بهتون داده چند ساعته؟
دوستااااااااان بعد از ماه ها صبر و انتظار و انتظار و انظار اخر این تبلت ها راهی بازار شدن ولی اینقدر که مختلف و ویژگی و معایب و اینا دارن من کلا گیج و منگ شدم.....
اول می خواستم گالکسی تب بگیرم
اما بعدش که تحقیق کردم فهمیدم تبلت اسوس ای پی 121 با پردازنده و قوی و سیستم عامل ویندوز 7 یه چیز دیگست...جدا که عالیه..
اما باز هم تحقیق کردم و فهمیدم این تبلت یه معایبی داره مانند ساپورت نکردن خوب ویندوز روی این تبلت و گرم شدن اون به دلیل سخت افزار قوی و صفحه نمایش ضعیفش(در مورد حسگر لمسی)....همینطور عمر باتریش هم بنظر زیاد نرسه.
پس باز هم تحقیق و تحقیق کردم که چشم به تبلت زیبا و خوب موتورولا زوم افتاد که سیستم عامل جدید آندوید هم داره..
اما من تا حالا با سیستم عامل آندروید کار نکردم..می خواستم بدونم معایبش چیه..مخصوصا تو صفحات اینترنت...سایت های فارسی رو ساپورت می کنه یا نه!؟؟.....برنامه هاش چطوری؟/ و اینکه چه فرمت های تصویری رو ساپورت می کنه؟؟
حالا از همه اینا گذشته باز هم که نگا می کنم تبلت های جدیده دیگه ای تو راهن...
مثل :
آپد 2
برای اینکه نمی دونم آیپد 2 اصلا چه شکلیه عکسی ازش نداشتم همین عکسه هم کفاف می کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا گالکسیه 2...
اونم بیخیال عکسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....فرقی با نمونه یکش نداره فقط صفحش بزرگتره و سیستم عاملش جدیدتر می شه بنظرم....
حالا جدا من نمی دونممممممممممممممممم چکااااااااار کنم....واقعا تو بد شرایطی گیرکردم.....نظر شما چیه دوستان؟؟
فقط یه سوال دیگه هم داشتم در مورد این تبلت موتورولا..
کسی می دونه که این تبلتٍ EDGE ساپورت می کنه یا نه فقط 3G 4G ساپورت می کنه؟؟..
تو این کشور عزیزمان ایران با این سطح تکنولوژی انتظاری بیشتر از این سوال نداشته باشید فهلا:31:
من 1030 دارم تا 9 ساعت تونستم باهاش کار کنمنقل قول:
ولی 2090 فکر کنم کمی کمتر نگه داره
شاید نهایت 7 ساعت و نیم
ولی واسه کار عادی من مثل برنامه نویسی به همراه گوش دادن موزیک با هدفون تا 6 ساعت جواب میده
روی حداکثر گرافیک + روشنایی بالا و کاکرد بالا تا 3.5 بیشتر جواب نمیده
در ضمن دو تا کارت گرافیک دارند که در حالت باطری کارت گرافیک اینتل با مصرف باطری کم فعال میشه که میونی دستی هم عوض کنی
من در کل کاملاً از 1030 راضی هستم
اگه بخواهیم 1030 و 2090 رو مقایسه کنیم
در حال حاضر 200 هزار تومان اختلافشون هست ولی 2090، سی پی یو قوی تر ولی با مصرف بیشتر، گرافیک با مصرف کمتر، سبکتر و دی وی دی رایتر اکسترنال داره
2090 از نظر قدرت گرافیکی فرقی با 1030 نداره ولی 7 وات مصرفش کمتر هست ولی در عوض سی پی یو اش 20% قویتر ولی 25 وات مصرف بالاتر داره که در کل میشه گفت 2090 در عوض 25 وات مصرف بیشتر، 20% سی پی یوش اش قویتره
به طور تقریبی میشه گفت 1030، 25% طول عمر باطری بیشتر و 2090، 20% قدرت پردازش بیشتر
ولی در کل چیز خوبی هستند هر دو
بسبار خنک هستند (دمای سی پی یو معمولاً 20 درجه)، کار با صفحه لمسی اش راحت هست، کیبور و پد نرم و خوبی دارند
سلام
دوستان لیست کل این لپثاپ های لمسی رو کجا میتونم ببینم ؟ میخوام ببینم بهترین کانفیگ رو کدوم داره ، اونو بگیرم چون واسه گیم هم میخوام
در ضمن اینا واسه نوشتن جزوه تو دانشگاه کارامد هست ؟ یا قلم دفتر خودمون بهتره !؟ :دی
از نظر مدت زمانی که باتری می ده من خودم با استفاده از power saving حدود 4 ساعت بزور ازش کار کشیدم.
فکر می کنم با اون تعریفی که شنیده بودم یعنی حدود 7 ساعت خیلی فاصله داره . یعنی لپ تاپ من مشکل داره؟
برای اون حالتی هم که گفته بودم CPU می ره روی 100% و پایین نمیاد تست کردم دیدم وقتی روی power saving هست این اتفاق می افته و به محض اینکه power plan رو میزارم رو HP recommended سریع مصرف CPU میاد پایین . دقت کردم دیدم فرق این دو حالت با هم تو یه آیتمه ، یعنی " System cooling Policy" که در قسمت processor power management از power Option قرارداره. به این ترتیب که در حالت Power saving این گزینه Passive و در حالت HP recommwnsws حابت ACTIVE داره
برای این مشکل به گارانتی همراه پردازش تمام گرفتم گفت نباید روی فرش و غیره بزاری چون خاک و پرز می گیره .
راستی چون تو این تاپیک بیشتر دوستان HP Touch Smart tm2 خریدن، موافقید که بقیه بحث رو تو یه تاپیک با عنوان کلوپ HP Touch Smart tm2 ادامه بدیم؟
خوب power saving، حتماً با نور بالا 4 ساعت کار کردیدنقل قول:
اون 7 ساعت یا 9 ساعت برای حداکثر امکانات هست
نه
من هم با کمترین برایتنس استفاده کردم تازه 4 ساعت هم نشد
خیلی از دوستانی که 2090 خریدند دیگه نمیان به تاپیک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب رو خود hp بگذارش که کمتر مصرف کنهنقل قول:
دفعه اول چطور شارژ کردید
این خیلی مهمه
تا 3 دفعه اول هنگام شارژ نباید ازش استفاده کنید
تا 3 دفعه اول باید تا 12 % خالی کنید و سپس در حالت خاموش شارژ کنید و 1 ساعت هم بعد شارز بگذارید به برق بموند تا ظرفیتش رو پیدا کند
ولی از دفعه ها بعد نصفه نیمه شارژ کنید بهتر هست تا این که کامل خالی بشه ولی بعد از هر 30 بار شارژ یک با دیگه کار بالا رو بکنید
من بین 1030 و 2090 مردد شده بودم ولی به خاطر باطری 1030 رو انتخاب کردم (درسته که گرافیکش کم مصرف تر هست ولی در حالت باطری سی پی اینتل استفاده می شوند که میرسیم به سی پی یو که 35 وات به جای 10 وات تأثیر زیادی رو مقدار شارژ دارد)
شما از 2090 راضی هستید؟
خنک هست؟
از نظر سرعت چطور هست؟
و ...
سلام
بچه ها 2090ee چنده الان ؟
لپ تاپ تاچ جدیدتر و بهتری اومده ؟
اچ پی tm2 سری خیلی خوبی است
سلامنقل قول:
میشه بگی که از کجا خریدید؟ و چند قیمت؟! ممنون
دوستان من هم می خام تبلت بگیرم.
عزیزانی که دارن از این مدل 2090 راضین؟
اصلا الان هم پیدا میشه؟
حول و حوش 1 تومن چی پیدا میشه؟
نظرتون راجع به این چیه؟
dell inspiron 1090
راستش من دنبال بازی مازی نیستم. اما فتوشاپ رو میخام تا حدی جواب بده. سبک باشه و باطری قوی داشته باشه.
ممنون میشم اگه اساتید راهنمایی کنن