به منم اوراکل رو پیشنهاد داد عوضش کردم
واسه alternative dns همونی که هست یعنی 4.2.2.4 \رو بزارم باشه ؟
به منم اوراکل رو پیشنهاد داد عوضش کردم
واسه alternative dns همونی که هست یعنی 4.2.2.4 \رو بزارم باشه ؟
طبق راهنمای تصویری پیش برید ترتیب ست کردن دی ان اس ها مهمه.
راهنمای تصویریش کجا هست ؟نقل قول:
تو پست اول هست :
**راهنمایی همراه با تصویر:
کد:http://www.mediafire.com/?tzutqtomhnt
برای من در هیچ شرایطی پینگ زیر 400 نمیاد
آقا مهرداد:
Secondary Server که گوگل پیشنهاد می کند با هر بار تست در شرایط یکسان فرق می کند.
مهم نیست؟
اولویت دوم هست دیگه اصل کار اولیه. اتفاقا توی همون گوکل در مورد اینکه چرا با هر بار اجرای نرم افزار نتایج متفاوتی داریم صحبت شده. لینکش هم توی پست اول هست البته به انگلیسیه.نقل قول:
اساتید نظری ندارند؟اخه قبلا دیگه بالای 300 نمی رفت
اما الان حتی 400 هم نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم بعدا با سرور پاریس گرفتم که کلی نتیجه عوض شد
چه عرض کنم :31: پینگه دیگه نوسان داره برای من هم همین طوره قبل 170 بود الان 250 شده .نقل قول:
سلام
ممکنه با زدن این dns هایی که بدست میاد تو یه ایکس باکس 360 بتونیم راحت تر انلاین بازی کنیم؟
تاثیری داره به نظرتون؟
کلا تو بازی های انلاین تاثیر داشته تا الان ؟
yes:20:نقل قول:
ولی ایکس باکس که نمیتونه سرچ کنه
باید با سیستم و نصب این نرم افزار برید و سرچ کنید شماره هایی رو که داد رو یادداشت کنید برید پایتلوزیون و به ایکس باکستون بدید.
مطمئن باشید یه مقداری تفادت سرعت دارید./
دوستان نگاه کنین
192.168.2.1 رو جز بهترین dns ها اورده که این ip local مودم من هستش
ایکس باکس 2 تا dns ip بیشتر نمی گیره
خب باید یکی از اینا رو نزنم
بنظرتون ماله مودم رو نزنم یا همون سومی رو ؟
بهترین کار:نقل قول:
شما هر سه تا ip رو توی command ویندوز ping کنید و اونی که min تایم به یونیت میلی ثانیه میده رو وارد کنید.
و روش 2 از نرم افزار cfoos استفاده کنید که توی میزان پینگ موثره و میتونین بازی آنلاین هم توش تعریف کنید تا پهنای باند بهتری رو اختصاص بده....:5:
سلام من الان تست کردم البته وی پی ان هم فعال بود جواب شد این :
اشکالی نداره با وی پی ان تست کردم.
ببین دوست من معلومه وقتی با پیز پی ان تست میکنی ip اصلیت نیست....اگر قصد وب گردی رو داری بدون پیز پی ان انجام بده....من الان همش رو زدم 193ms کمترین بود در صورتی که با oracle-iran پینگ 50 _60 رو دارم و توی اسپید تست پینگش توی امضام هست.نقل قول:
سلام دوستان
موقع نصب برنامه این ارور رو میده:
namebench.exe could not be executed
من قبلا رو ویندوز 7 امتحان کردم مشکل نداشت ولی الان که رو ویستا امتحان میکنم این ارور میاد.
به نظر شما مشکل ازچیه...؟؟؟:13:
پیش نیاز برنامه رو نصب کردین؟
آره نصب کردم.نقل قول:
1- پک ویستای شما چیه؟ اگر بدون پک هست یک و ترجیحا دو اون باید نصب بشه.
2- برای پیش نیاز این رو هم امتحان کن:
کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=a7b7a05e-6de6-4d3a-a423-37bf0912db84&displaylang=en
vista home premium
service pack 1
64 bit
اگر اون نرم افزار پیش نیاز رو هم نصب کردین و جواب نگرفتید یه موضوع باقی می مونه و اون اینکه این نرم افزار روی ویستا پک 1 قابل اجرا نیست.نقل قول:
آره فك كنم به ويندوزم نميخورد.
با 1 pc ديگه تست كردم جواب داد.:20:
این dns روی سرعت gprs تاثیری میذاره؟ من با کانکت شدن به موبایلم دارم از اینترنت استفاده میکنم.
بله اصلا ربطی به نوع اتصال اینترنتی نداره. DNS ها کار ترجمه کاراکترهای حروفی آدرس سایت به آدرس IP عددی معادل اون رو به عهده دارن.
اگر سرعت اتصالتون از 128 به بالا هست می تونید استفاده کنید.
سرعت اتصالم که ۹۲۱ هست:20:
رو دانلود هم اثری داره؟
یعنی با Speedtest سرعت اینترنتتون رو 921 کیلوبیت می زنه؟
نه روی دانلود تاثیر نداره. ولی کسایی که استفاده کردن گفتن که پینگشون پایین اومده. شما قبل و بعد از استفاده یه تست از پینگ بگیرین.
چجوری پینگ بگیرم؟
نه، موقع نصب 921 هست.
برو Speedtest.net البته باید نرم افزار فلش مربوط به مرورگرتون نصب شده باشه. بعد صبر کنید تا صفحه به طور کامل لود بشه. نقشه ای به نمایش در میاد که روش چندین سرور هست سرور باکو شمال غرب ایران رو کلیک کنید تا تست انجام بشه هم سرعت دانلود و هم آپلود و هم پینگ تست می شه البته تست مجزای پینگ هم هست که اون لزومی نداره.
سلام
ببخشید من دوباره تست گرفتم گفت این سرورها برام خوبه
حالا اون سرور دومی که پیشنهاد داده چیه ما که ی پی 0.0.0.0 نداریم
مرسی
سلام.
من پینگم 435 بود بعد از اجرا شد 325 ولی سرعت تفاوت محسوسی نکرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بچه ها اینم برای منه احتیاج به تغییر هست یا نه
اگه انلاین با یه کامپیوتر دیگه یا کنسول بازی میکنی برو داخل تنظیمات مودم اونجا داخل بخش dns وارد کن اینو همشون پینگشون بهتر میشه :46:نقل قول:
نقل قول:
طبق راهنمای موجود در پست اول مراحل رو انجام بدین.
سلام
ممنون واسه این تاپیک مفید. یه مشکلی برام پیش اومده.
من طبق فایل راهنما که گذاشته بودی جلو رفتم. تا مرحله 3 رو رفتم.
بعدش صفحه به این صورت موند و تا حالا (10 دقیقه بعد از مرحله 3) چیز خاصی اتفاق نیفتاده و صفحه به همین صورت مونده.
این عادیه؟ یا اینکه قاط زده؟
نقل قول:
احتمالا قاط زده یه بار دیگه مراحل رو تکرار کن :27:
آره. اینبار اونجور نشد.:31:نقل قول:
ممنون
واسه من نوشت که dns که استفاده میکنم نزدیک ترین و سریعترینه.
به هر حال دستت درد نکنه.
يه سوال واسه من يه DNS پيدا كرد وقتي با دستور ping تستش ميكنم 10 ms . اين همون پينگمه ؟؟
اگه همونه پس چرا وقتي با Speedtest ميگيرم 300 ميشه ؟؟ اين دوتا چه فرقي با هم دارن ؟؟
نه این پینگ شما نیست پینگ شما همونیه که اسپید تست می زنه یعنی 300.نقل قول:
در ارتباط با اینکه چرا یه جا 10 یه جا 300 به نظرمن چون وقتی پینگ تست می کنید مستقیما به اون سرور متصل می شید درنتیجه پینگ کاهش پیدا میکنه ولی وقتی با اسپید تست انجام می دید قاعدتا باید یه سرور رو انتخاب کنید (مثلا باکو یا دوحه و...) در این صورت مستقیم به اون سرور متصل نخواهی شد نتیجه افزایش پینگ هست.
این نظر منه