نقل قول:
منم مشکل مشابه همین مشکل رو دارم کلافه شدم!!!!!!!!!!!!!!!!!:19:
Printable View
نقل قول:
منم مشکل مشابه همین مشکل رو دارم کلافه شدم!!!!!!!!!!!!!!!!!:19:
چرا اسم تاپیک بازی ورژنش مشخص نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
معلومه دیگه.....نقل قول:
چرا اسم تاپیک بازی ورژنش مشخص نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
F.3.A.R.
میگم این که گرافیکش رو کار ندارم چون از پایین بودنش خبر دارم ولی حداقل یه اکشن و داستان درست و حسابی داره بتونه لا اقل کندش در حد یه متادون برای ما کار کنه:31:؟؟....بد خمار بازیم:31:
ممنون...
تو رو خدا یکی جواب ما رو بدهنقل قول:
اسم رسمیه بازی F.E.A.R 3 هستش نه F.3.A.R
حالا رو باکس شات بازی اینجور زده دلیل نمیشه اسم تاپیکم اینجوری بذارین.
توی سرچ هم چون همه فیر سه مینویسن پیدا نمیشه...
اصلاح بشه.
بله اکشن و گیم پلی بازی جالب کار شدن. 100 درصد ارزش یک بار بازی کردن رو داره:46:نقل قول:
گرافیک دیگه اون قدر هم پایین نیست - معمولیه
بالاخره نسخه کامل بازی رو گیر اوردم ولی وقتی نصب کردم و پچ رو ریختم زبون بازی روسی شد چه کنم حالا؟؟!!!
روسی!نقل قول:
بالاخره نسخه کامل بازی رو گیر اوردم ولی وقتی نصب کردم و پچ رو ریختم زبون بازی روسی شد چه کنم حالا؟؟!!!
این زبان میخیه: دی
سلام دوستان
من بازی رو از راه زیر اجرا میکنم و به تنظیمات دیگش هم دست نمیزنم ( به غیر از گرافیکش )
campaign > Single Player > Lunch
اولش وقتی بازی شروع میشه یه شیطون آتیشی میاد کنارم و بهم تعارف میزنه که راه بوفتم ، وقتی میرسم به آخر همون مرحله ( فکر کنم آخرش میشه ) یهو بازی تموم میشه و تیتراژ پایانی میاد ؟!!! بعد هم از یک تا 5 میشمره و نشون میده دوتا دیوونه تو یه اتاق با هم دارند دعوا میکنند و بعد اون دختره میاد و مامورا کله هاشون میترکه .....
بعد از بازی میاد بیرون و میره تو همون منوی اول ، وقتی دوباره از راه بالا اجرا میکنم دوباره میره از همونجا که تعریف کردم ( شیطون میاد کنارم و ... )
ببینم بازیش اینقدر مسخرس که یک مرحله باشه ؟؟؟ یعنی مثل بازی ایرانی هاست تو یک ربع تموم میشن ؟؟؟
تازه بازی ای که تو اینترنت برای دانلود گذاشتن 4.3 گیگ هست اما اینی که من دارم 8.57گیگ هست
چیکار کنم ؟ مشکل از کرک هست ؟ از بازی منه ؟ یا باید از یه جای دیگه وارد مرحله بشم ؟؟؟
چون وقتی میرسم به آخر زندان یهو بازی تموم میشه .
بتا هم نیست ورژن 15.20.992 هست
راستی
گزینه های زیر فعال هستند
campaign : Resume game
diffusivity: federal
اینا هم غیرفعال هستند
mission
character
دوستان بهترین نسخه ماله اسکیدرو هست یا نسخه بهتری هم هست؟!
save های بازی کجا ذخیره میشه ...
چجوری سیو میکنی ؟ من سومین نفریم که میگم این بازی یک مرحله داره ، خیلی مزخرفه ، خدالعنتت کنه Warner Bros :19:نقل قول:
save های بازی کجا ذخیره میشه ...
حیفه پولی که بابت بازی دادم 3000 تومن کوفتت بشه ، خرج دوا درمونت بشه ، ان شاالله خیر نبینی ، مادرت به عزات بشینه .... :37::37:
نقل قول:
نقل قول:[PHP][/PHP]نقل قول:نقل قول:
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کـــــF1ـــمــــــF1ــــــک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مرحله ...؟ -نه .... فکر نمیکنم ...نقل قول:
من Interval 2- Slums هستم (همون Cchapter 2 میشه)
فکر کنم شما نسخه Beta بازی رو دارین چون یه هفته زودتر از عرضه بازی اومده بود...
امان از دست این فروشنده های سودجو ...
سلام
برا من تو همون اول بازی که دمو هستش گیر میکنه
کرک سالم براش پیدا میشه؟؟؟
این آپدیت بازی هست با کرک SKIDROW :نقل قول:
حجمش 28.18MB هستکد:http://www.wupload.com/file/40324192/F.E.A.R.3.Update.1-SKIDROW.rar
دانلود کنین احتمالا درست میشه
بتا نیست ورژن 15.20.992 هست
ورژن من v16.0.20.1035 هست ...نقل قول:
V15.X.XX.XXXX همون Beta محسوب میشه ...
در ضمن حجم بازی هم رو هاردم 9.49 گیگه ...
حجم مال منم همون 9.50 هست ، 3تا دی وی دی هم هست .
اون موقع از یه کرک دیگه استفاده کرده بودم شده بود 15 اما الان بازی رو کامل آنستال کردم و دوباره بدون هیچ دستکاری ای نصب کردم ، شد : 16.00.20.1035
بازم همون مشکل برقرار بود .
بعد از اون پچ 27مگی استفاده کردم شد : 16.00.20.1060
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیلم هاش هم کامله چون فکر نمی کنم برای ورژن بتا 1.7 گیگ فیلم بذارن ، چون خودم مثلا بتمن رو دموش رو دانلود کردم 2.6 گیگ هست و فقط 3 تا فیلم کامل داره و 4 تا هم ناقص که کلا حجمشون 460 مگ هست .
اینم پوشه فیلم هامه که همه باز میشن و سالم هستند .
اما من و دو دوست دیگه ای که در پست بالا نقل کردم ، مشکلمون یکجور هست یعنی یه مرحله داریم و بعد یه دمو نشون میده و دوباره میره از اول ، حتی با اینکه 2 تا کرک عوض کردم و یک پچ ریختم .
فکر کنم باید غید این بازی رو بزنم ،
F.E.A.R 3 :19: یک مرحله :37:
اینم کار نکردنقل قول:
میپره بیرون
.......
بچه ها واسه من موقع اجرا همچین اروری میده؟؟؟
این ایراد میتونه از کرک باشه ولی گاهی به علت نصب نبودن آخرین ورژن DX یا nvidia phsyx بوجود میاد...نقل قول:
من تو اون مرحله که سوار اون ادم اهنی میشه گیر کردم رفتم یه جایی مثل نیروگاه نمیتونم جلو برم عقبم هم خبری نیست
سلام دوستان من وقتی میخوام بازی را اجرا کنم این ارور را میده:
unable tolaunch executable,are you sure you placed this file at the right directory?
کسی رمز یا ترینر بازی رو داره
جاش که اینجا نبودنقل قول:
ولی بفرما:
کد:http://s1.picofile.com/file/6916183098/fear3.rar.html
سلام
عجیب این تاپیک اینقدر خلوته
اگه کسی به این تاپیک سر زد خوشحال میشیم یه کرک سالم برامون بزاره
ممنونم
دقیقا منم همین مشکلو دارم جالبه که فروشنده گفت که همه بازی کردنو هیچ مشکلی نداشتننقل قول:
اینم دو تا ترینر ناب!!!
کد:https://rapidshare.com/files/4347201/FEAR.3.V16.0.20.1035.PLUS10TRN.KELSAT.zip
کسی نمیدونه این چیه؟نقل قول:
ترینر هر ورژن با هم فرق دارند ، مثلا ترینر 16.20.1035 روی 16.20.1060 کار نمیکنه .نقل قول:
اینم دو تا ترینر ناب!!!
اقا کسی نمیدونه چیکار بکنم.نقل قول:
خوب باید پیاده شی از توش ادامه بدینقل قول:
خوب نازم من که نوشتم نوع ورژنش رو...نقل قول:
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
کسی این بازی رو تا آخر رفت؟
من که هنوز نگرفتمش ولی یک سوال فیر3 گرافیکی تره یا کرایسیس 2 البته برای pc
فییر 3 با این که گرافیکش از کریسیس بالاتره اما به سخت افزار کمتری احتیاج داره و در کل بازی سبکیهنقل قول:
شما مطمئن باش كرايسيس 2 كه سهله كرايسيس 1 هم گرافيك بالاتري نسبت به اين فير 3 دارهنقل قول:
اصلا مقایسه این دو بازی هم از لحاظ گرافیک اشتباههنقل قول:
Crysis 1 هنوز هم بهترین گرافیک رو در بین تمام بازی ها داره ...
Crysis 2 هم با وجودی که گرافیکش به دلیل سخت افزار ضعیف کنسول ها خیلی ضعیف تر و محدودتر از Crysis 1 هست بازم از Fear 3 خیلی بهتره .....